80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun ıtıbarıyle 92.8 ım kızlar aranıza gelmeme az kaldı gelıyorum bana da yer acın :)

saol canım ınsallah yolum uzun ama motıvasyonum tam regl dolayısıyla bu hafta az kılo verdım ama haftaya bakalım ne kadar olucak ınsallah 15 gunde 89 ları gorurum

sporlarımıda yazayım
cumartesi... 120 dk dışarda yürüyüş
pazar...90 dk dışarda yürüyüş
pazartesi...60 dk bantta yürüyüş
salı...:1no2:
çarşamba...60 dk bantta yürüyüş
perşembe..45 dk pazar gezmesi ve alışveriş+45 dk bantta yürüyüş
toplam =420 dk:lepi:

alkisalkisalkis tebrikler :hooray:
maşallah
bu durmda bu hafta be mağlup oluyorum klava: :çok üzgünüm:

Selam arkadaşlar , kiol verenleri tebrik ediyorum.
Veremeyenlerde devam moral bozmak yok.
Bana gelince bu kadar olur ancak baskülüm tartmıyor.
Ama çok merak ediyorum 10 gün içinde gr eksilme varmıydı.
Akşama dışarı çıkacam bakalım eczanede falan tartılabilirsem .
Sonra bir hafta burda olmayacağım arkadaşalar,tatile çıkıyoruz.
Umarım kaçırmam,dikkat etmem lazım,zor olacak ama...
Görüşmek üzere ...

kızlarrr iyi haftasonları ben çıkıyorum doktorda kontrolüm var haftasonuda yokumm marmara ereğlisine arkadaşıma gidiyorum akşam pazar akşamı dönerim inşşş kaçamak olmaz diyetime sadık kalmam lazım opuyorumnanaktanherkese iyi tatillerrrrrr

slm kızlar..
farkındayım çok koptum topikten ve diyetten valla utana sıkıla okuyorum yazdıklarınızı ama içinde bulunduğum ortam hiç izin vermiyor diyete düzenim bozuldu motive olamıyorum bir türlü..sizi takipteyim listeyi gece yapmaya çalışırım kilo veren herkesi tebrik ederim..öpücüklerrrrr

elimphiacım kilo çizelgeni düzeltmezsen ben galip gibi görüncem kaydirigubbakcemile3

canım ben işyerinde yapamıyorum onu bazı siteler yasaklı çünkü..bu akşam da bir arkadaşımda kalacağım yarın eğitimim var sonrasında da ıhlamur kasrına gidicez arkadaşlarla derken en erken pazar düzeltebilirim canım o zaman kadar sen galip kal kabulüm:))kaydirigubbakcemile

baya yoğun bir haftasonu seni bekliyor desene
ben de hafta sonu anneme gidice büyük ihtimalle topiğe giremem artık pazartesi görüşürüz opuyorumnanaktan

baya yoğun bir haftasonu seni bekliyor desene
ben de hafta sonu anneme gidice büyük ihtimalle topiğe giremem artık pazartesi görüşürüz opuyorumnanaktan

valla canım sorma artık hakketen bıktım şu haftaiçi iş haftasonu eğitim sendromundan tüm yazımı resmen yediler...ne planlarımız vardı eşimle hepsi ramazan sonraya kaldı sonra da havalar soğuyor zaten(

pazartesi görüşmek üzere o zaman haftaya yine seni geçicem haberin olsunkötükedihüso

merhaba arkadaşlar nasıl sınız bugün itibari ile bende 87 olmuşum yuppi çok mutluyum gitti 5 kilo daha çook var ama neyse hızlı hızlı gider inşallah 92 kiloyla başladım tam 26 gün önce ayın 5 inden bu yana tam 5 kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…