tatlım akşam bol hamsi ve salata ye neden az yiyorsunki hamsiyi bol omega 3 ama arada yoğurt yeme canım yoğurtla balık yenmezki balık yediğin günler 1 parça tatlı yiyebilirsin 1 dilim helva olabilir mesela meyvelerini öğle akşam arası yersen daha faydalı olur akşam yediğimiz meyveler yağ olarak depolanıyor
Hoşgeldin adaşımmm hadi gözün aydın 20 gün rahatsın ellerine sağlık yüzmeye gitmiş kadar kalori harcatmıştır annen
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ay kızlar ölüyyorum yorgunluktan :26: Sabah 10a doğru bizim kakılmış geldielinde süpürgesiyle
Anam ben normal şöyle bir üstten yaparız diye düşünürken balkondan başladı ve şark köşemin altını bile kaldırdı
Ne cam kaldı ne perde hepsini söktük, yıkadık, pakladık hatta bir sürüde ben bunu evde yıkarım diye topladığı şeyde vardı
Allahtan yatak odasını daha evvel yapmışımyoksa hayatta bitmezdi.
Ben mutfağı ve banyoyu hallettim oda sağ olsun salon ve balkonu halletti
Büyük kızda kendi odasına girişti derken akşam üzere 4 gibi bitirdik sayılır
Aslında biraz daha işim varda onları biraz dinlendikten sonra yaparım ( bir iki yerleştirilecek eşya varbirde gece yapacağım bir sepet ütüm var )
Hesapta bugün yüzmeye gidecektim ama nerdeeee bacaklarımı almamıştım o yüzdende gidemedim birde anneme kalk git iş bitti nasılsa demek ayıp olurdu o yüzden bugün gidemedim. Zaten gitsemde bacaklarımda derman yok zor yüzerdim
Artık perşembe günü inşallah
Çok yoruldum ama mis gibi oldu her yerkeşke hiç pislenmese
Ayyüzlüm yazmış zaten ama benim bildiğim sıfırlama şansın yok ancak daha fazla aktif olarak bir sonraki rütbeyi edinmek
Ayarlardan yokmu onu kaldırma şansın :44: Bir pisküüte mesaj atıp sorsan belki o bir yol gösterir
Ay sorma bayılacaktım bir ara ama yok anam kadın durmak bilmiyor
Ona kalsa duvarlarıda silecekti de zor engelledimdur kız nasılsa ayın 19unda mevlüt var ondan evvel bir kere daha yaparız o zaman duvarları sileriz dedim de öylelikle vazgeçti
Valla temizlik konusunda annem kadar asla olamamkadın herşeyi temizliyor. Mandal torbama kadar söküp aldı ben bunuda bir yıkıyayım diye
Evet canım Nüket evlendi 1 ay evvel
Çok istedim ama maalesef gidemedim bana çok uzak olduğundan. Sonradan görüştük çok şükür ve ilk fırsatta yine görüşmeyi düşünüyoruz Ayşe ( moni ) arkadaşımızın taşınma telaşı bitince
Resimlerini gördüm gerçekten kuğu gibi gelin olmuş
Temizlik için sağ olasın canımŞükür birinci faslı atlattık ikincide 20 gün sonra en geç
cecocum püsküte nasıl mesaj atıp sorcamm bılıyorsan anlatırmısın
evet canım 3. bildirimn de listeye gieceksin bana haber vermeyi unutma ama bazen gözümden kaçıyo üzülüyorum sonrabu arada kaptancığım ben listeye ne zaman gireceğim....?iki hafta bekleyecek miyim?
selaaaaaammmm kizlar ne zamandir giremiom isler guckler gezmeler derken giremedim gecmiside okuyamadim adam evdeydi bayadir nese o basladi ise cok sukur.kilo durumlarini hiiiic sormayin 89 kilo oldummm malesef.yarin isvec diyetine baslamak istiorum ama emin deilim warmi deniyen yapan arkadaslar nolur yardim edin
ohhhhh cecomm miss olmuş missSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Ay kızlar ölüyyorum yorgunluktan :26: Sabah 10a doğru bizim kakılmış geldielinde süpürgesiyle
Anam ben normal şöyle bir üstten yaparız diye düşünürken balkondan başladı ve şark köşemin altını bile kaldırdı
Ne cam kaldı ne perde hepsini söktük, yıkadık, pakladık hatta bir sürüde ben bunu evde yıkarım diye topladığı şeyde vardı
Allahtan yatak odasını daha evvel yapmışımyoksa hayatta bitmezdi.
Ben mutfağı ve banyoyu hallettim oda sağ olsun salon ve balkonu halletti
Büyük kızda kendi odasına girişti derken akşam üzere 4 gibi bitirdik sayılır
Aslında biraz daha işim varda onları biraz dinlendikten sonra yaparım ( bir iki yerleştirilecek eşya varbirde gece yapacağım bir sepet ütüm var )
Hesapta bugün yüzmeye gidecektim ama nerdeeee bacaklarımı almamıştım o yüzdende gidemedim birde anneme kalk git iş bitti nasılsa demek ayıp olurdu o yüzden bugün gidemedim. Zaten gitsemde bacaklarımda derman yok zor yüzerdim
Artık perşembe günü inşallah
Çok yoruldum ama mis gibi oldu her yerkeşke hiç pislenmese
Ayyüzlüm yazmış zaten ama benim bildiğim sıfırlama şansın yok ancak daha fazla aktif olarak bir sonraki rütbeyi edinmek
Ayarlardan yokmu onu kaldırma şansın :44: Bir pisküüte mesaj atıp sorsan belki o bir yol gösterir
Ay sorma bayılacaktım bir ara ama yok anam kadın durmak bilmiyor
Ona kalsa duvarlarıda silecekti de zor engelledimdur kız nasılsa ayın 19unda mevlüt var ondan evvel bir kere daha yaparız o zaman duvarları sileriz dedim de öylelikle vazgeçti
Valla temizlik konusunda annem kadar asla olamamkadın herşeyi temizliyor. Mandal torbama kadar söküp aldı ben bunuda bir yıkıyayım diye
Evet canım Nüket evlendi 1 ay evvel
Çok istedim ama maalesef gidemedim bana çok uzak olduğundan. Sonradan görüştük çok şükür ve ilk fırsatta yine görüşmeyi düşünüyoruz Ayşe ( moni ) arkadaşımızın taşınma telaşı bitince
Resimlerini gördüm gerçekten kuğu gibi gelin olmuş
Temizlik için sağ olasın canımŞükür birinci faslı atlattık ikincide 20 gün sonra en geç
ohhhhh cecomm miss olmuş miss
güle güle kirlet canım
ne güzel annen yardım ediyor canım hiç şikayet etmekızz birde benim eve gelin süpürgenizle ev ardıma düşücek nerdeyse..heryer heryerde..3 gündür evde deyilşin evin ucu kaçtı iyice.. katlanmayı bekleyen 2 makine çamaşır ve kurumaya çalışan 1 balkon çamaşırım var..annene söyle banada gelsin benide kızı yerine koysun .bende onun bir kızıyım anneeeee anneeee koşş evim rezil yetişş
günaydın kızlarrrr
tıpkı benim oğlumu anlattın canım
benimki de 17 aylık ve aynen uykusuz
ben dün yalnızca 45 dk uyuyabilmiştim mesela
şu iki gün abartmazsan en azından kilo almazsın
canım senı en ıyı ben anlarım 21 aylık kızım var bende delıksız 2 3 saat uyusam elhamdulıllah dıyorum
allahtan calısmıyorum ama bıtırıyo benı yarımsaat bıle delıksız uyumuyo gecelerı doktora göturdum
cuma gunu tahlıller testler sonuc hıc bısey.huyu suyu bbuymus.ablasıda öyleydı zor buyuttum onuda ama 1.5 yasından sonra bayagı
duzelmıstı bunda tık yook bırazda sımarık nazlanıyo
uykusuz kaldıkca ınsan kıloda veremıyoo duzenlı uyku sartmıs ama nasıl uyuycaz:)
Günaydınnnn şeker topicin şekerleri
Şalgam suyunda tuz miktarı fazla olduğu için fazla içmemeni öneririm acılı olanını tercih et içerken yine de fazla içme bence vücutta su tutuyor
Yeni cicilerini güle güle kullan canım bide bedavaya gelince süper olmuşşu temizlik olayından bana fenalık geldi inan iyi dayanıyosun adaşım
beyazcanım şu saç böreklerini akşam yemesen
işte budur harikasınnbilinmiyor derken cıslar yoktur umarımm:44::44:
Hemen toparla kendini kaptancım isveç boşa gitti desene incelme paketinin mutlaka faydası olur
isveçe tekrar başlamak yasakkkk
ohhh ekmekler yok olmuş menüden soğan getirmiştir reglini hadi gözün aydın sporda harika tebrikler
hoşgeldin aramıza canımm menün çok güzel iyi de kilo vermişsin tebrikler birlikte eğlenerek daha çok motive oluyoruz buraya gelmekle en doğru kararı vermişsin
Bisküviye rağmen fazla cıss olmayan bir menüü
Lahana çorbası mıbaşarılar tatlımmmm ama devam edersen gerçekten faydasını göreceksin
Öznur gelmemiş hiç merak ettim tahlil sonuçları nasıl çıktı acaba:26::26:
MENÜM ( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 lop yumurta 1 muz
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
5 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
1 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 elma yarım ayva tarçınlı
AKŞAM:
Fırında karnıbahar
Salata
1 bardak ayran
SPOR:
90 dk karışık hızda yürüyüş 30 mekik 10 dk tiffany
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
yarın sabah erlenden kalkıp doğruuu dr a gidip kan vericem , tahliller yapılsın diyetisyencim ne diycek baaalıımm
tavsiyene uydum balığı ve salatayı bol yedim , ekmek ise 1 dilim kepek sadececanım balık taze olduğu sürece yoğrt vb şeyler zehirleme yapmaz ama yine de yemiycem ama peki o zaman mmm o zaman ara öğün olarak ne yeseeemmmm :44:
işte menüm
sabah:1 yumurta zeytin peynir maydonoz
öğle:kabaklı yumrta 3-5 kaşık çorba yoğurt peynir zeytin
akşam:ıspanak yoğurt az kavurma turp
ara:1.5 mandalina ve 1çayb süt
şimdiye kadar 1 mil leslie yaptım vakit bulursam 2 mil daha yapcam
sweet nasıl buldun menümü ya bu arada ismini öğrensem ben kamile böyle sweet falan çok resmi oluyo
iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah 2 yumurta
yarım yufka
ara
1 muz
öğlen
1 poğaça
ara
2 mandaln
akşam
1 kase kurufasulye
salata
4 kşk pilav
az tavuk
bişey yedimm amma yazmaya yüzüm yok
ara
2 lokma simit
1 armut
yarım saat yürüyüş
Kahvaltı: 1kk peynir, 1 yumurta,1 dilim ekmek, emzirme çayı
Ara: elma
Öğle: küçük bir tabak kıymalı makarna, bol salata, 2 kaşık yoğurt, emzirme çayı
Ara: 1 dilim pasta (öğrencilerim öğrt günü için yapmışlardı)
Akşam : 1 kase tavuk çorbası, küçük bir tabak peynirli makarna
Ara: 1 muz
Evettttttt gelelim bugünki menüme
Sabah;
2 dilim ekmek
1 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 elma ( sabah sabah canım meyve istedi nedense)
ara;
1 yeşil çay
Öğle; ( temizlikten ancak bukadarı oldu )
1 tabak Tarhana çorbası
ara;
Şekersiz nescafe
Akşam;
1 kase çorba
5 tavuk köftesi
koca bir kase salata
2 parça kornişon
gece;
1 koca fincan yeşilçay ( şimdi içiyorum)
alm kizlar nasilsiniz. ayyy bu gun dila nin gaz sancisiyla ugrastim bakalim gecemiz nasil gececk. bu arada cadalozun slm var herkese. coktandir giremiyom ozledim kk yi diyo:)))) bide yav kaptan beni listeye almadi diyo. kiz o kadar kolaymi o listeye girmek dedim. uc hafta beklemen lazim dedim. bide diyo ki madem bu isvec uc gunde uc kilo verdiriyo haftada bir gun yapsinlar bir kilo versinler diho. kiz olurmu oyle sey dedim. en iyisi dengeli ye vede biraz spor yap diyeti:))))
alm kizlar nasilsiniz. ayyy bu gun dila nin gaz sancisiyla ugrastim bakalim gecemiz nasil gececk. bu arada cadalozun slm var herkese. coktandir giremiyom ozledim kk yi diyo:)))) bide yav kaptan beni listeye almadi diyo. kiz o kadar kolaymi o listeye girmek dedim. uc hafta beklemen lazim dedim. bide diyo ki madem bu isvec uc gunde uc kilo verdiriyo haftada bir gun yapsinlar bir kilo versinler diho. kiz olurmu oyle sey dedim. en iyisi dengeli ye vede biraz spor yap diyeti:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?