80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tavsiyene uydum balığı ve salatayı bol yedim , ekmek ise 1 dilim kepek sadece canım balık taze olduğu sürece yoğrt vb şeyler zehirleme yapmaz ama yine de yemiycem ama peki o zaman mmm o zaman ara öğün olarak ne yeseeemmmm :44:

Hoşgeldin adaşımmm hadi gözün aydın 20 gün rahatsın ellerine sağlık yüzmeye gitmiş kadar kalori harcatmıştır annen

HOşbulduk adaşım
Sorma canım yüzmeye gidecek hal bırakmadı ki hatun bende
Dedim zaten geç kalmamış olsamda gidemezdim bacaklarım okadar çok ağrıyor ki emin ol çırpamaz batardım diye nasıl gülüyor hiç birşey olmaz diye
İnan ayak tabanlarım el bileklerim yani kısaca her yerim ağrıyor
Daha ütüm var birde asılacak bir posta beyaz çamaşır var sermesem kokacak ama çamaşırlıkta dolu valla ne yapcağımı şaşırdım
Artık renklileri evin içine sericeğim mecbur beyazlarıda çamaşırlığa sererim ( Renklileri daha evvel sermiştim nasılsa )

cecocum püsküte nasıl mesaj atıp sorcamm bılıyorsan anlatırmısın

işte menüm

sabah:1 yumurta zeytin peynir maydonoz

öğle:kabaklı yumrta 3-5 kaşık çorba yoğurt peynir zeytin

akşam:ıspanak yoğurt az kavurma turp

ara:1.5 mandalina ve 1çayb süt

şimdiye kadar 1 mil leslie yaptım vakit bulursam 2 mil daha yapcam

sweet nasıl buldun menümü ya bu arada ismini öğrensem ben kamile böyle sweet falan çok resmi oluyo

bu arada kaptancığım ben listeye ne zaman gireceğim....?iki hafta bekleyecek miyim?
evet canım 3. bildirimn de listeye gieceksin bana haber vermeyi unutma ama bazen gözümden kaçıyo üzülüyorum sonra

ben 5. günün öğleninde bitirdim aftasonu yedim evet ama verdiğim 3.6 nın 3 kilosu geri geldi

boşuna yapma derim

ohhhhh cecomm miss olmuş miss
güle güle kirlet canım
ne güzel annen yardım ediyor canım hiç şikayet etmekızz birde benim eve gelin süpürgenizle ev ardıma düşücek nerdeyse..heryer heryerde..3 gündür evde deyilşin evin ucu kaçtı iyice..katlanmayı bekleyen 2 makine çamaşır ve kurumaya çalışan 1 balkon çamaşırım var..annene söyle banada gelsin benide kızı yerine koysun.bende onun bir kızıyım anneeeee anneeee koşş evim rezil yetişş

iyi akşamlar kızlar

menüm
sabah 2 yumurta
yarım yufka

ara
1 muz

öğlen
1 poğaça

ara
2 mandaln

akşam
1 kase kurufasulye
salata
4 kşk pilav
az tavuk
bişey yedimm amma yazmaya yüzüm yok

ara
2 lokma simit
1 armut
yarım saat yürüyüş

sabah :1.5 poğaca
ara 3 kaşık aşure

öğle yarım tabak makarna yarım tabak tavuk yemeği 1 dilim ekmek

ara 1 elma

saat 00 1 dilim ekmek ile 2 tavuk burger köftesi

20:00 diyet kraker peynir yoğurt

1 avuç beyaz leblebi

valla kadının ruhunda gündelikçilik var
Kız süpürge gerçekten çok önemli halının rengi bile daha parlak oldu yeminle hatta babam kahve içmeye geldiğinde akşam üzere kız halını yinemi yıkamaya verdin dedi aslında sadece süpürdük
Annemin süpürgesi 1 600 euro sanıyordum meğer 800 euroymuş ama annemin ilk aldığı aynı marka olan süpürgeler 300 euroymuş şu anda Kızkardeşimde bende karar verdik para biriktirip o daha uygun olan modelden alacağız kendimize
Annem nasılsa gidip gelicek ara ara o zaman bir gittiğinde bana bir sonraki gittiğindede kızkardeşime süpürge getirecek
Tabi annem birazına sponsor olacak gibi yeterki biz temizlik yapalım

Eşim eve geldiğinden beri dalga geçiyor oh oldu sana Kaynanama helal olsun diye
Yoksa emin ol benim evde genelde uçacak kıvamda oluyor küçük cadıyla
İNşallah sende yavaş yavaş yaparsın temizliğini
Yapmak zor geliyor ama bitince oh çekiyor insan tüm ağrılara rağmen

Kahvaltı: 1kk peynir, 1 yumurta,1 dilim ekmek, emzirme çayı

Ara: elma

Öğle: küçük bir tabak kıymalı makarna, bol salata, 2 kaşık yoğurt, emzirme çayı

Ara: 1 dilim pasta (öğrencilerim öğrt günü için yapmışlardı)

Akşam : 1 kase tavuk çorbası, küçük bir tabak peynirli makarna

Ara: 1 muz

günaydın kızlarrrr

tıpkı benim oğlumu anlattın canım
benimki de 17 aylık ve aynen uykusuz
ben dün yalnızca 45 dk uyuyabilmiştim mesela
şu iki gün abartmazsan en azından kilo almazsın

Kızlar valla eşekten düşeni eşekten düşen anlıyo. Hırsımı yemekten çıkarmamaya çalışıyorum ama bazen olmuyo :/ teşekkür ederim destek ve paylaşımınız için.

Ben de merak ettim...

O bisküviler olmasa çok mutlu olacaktım...

Süper süper süper

yarın sabah erlenden kalkıp doğruuu dr a gidip kan vericem , tahliller yapılsın diyetisyencim ne diycek baaalıımm

Kolay gelsin ve hayırlı olsun :)

Evettttttt gelelim bugünki menüme

Sabah;
2 dilim ekmek
1 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 elma ( sabah sabah canım meyve istedi nedense )

ara;
1 yeşil çay

Öğle; ( temizlikten ancak bukadarı oldu )
1 tabak Tarhana çorbası

ara;
Şekersiz nescafe

Akşam;
1 kase çorba
5 tavuk köftesi
koca bir kase salata
2 parça kornişon

gece;
1 koca fincan yeşilçay ( şimdi içiyorum )

alm kizlar nasilsiniz. ayyy bu gun dila nin gaz sancisiyla ugrastim bakalim gecemiz nasil gececk. bu arada cadalozun slm var herkese. coktandir giremiyom ozledim kk yi diyo:)))) bide yav kaptan beni listeye almadi diyo. kiz o kadar kolaymi o listeye girmek dedim. uc hafta beklemen lazim dedim. bide diyo ki madem bu isvec uc gunde uc kilo verdiriyo haftada bir gun yapsinlar bir kilo versinler diho. kiz olurmu oyle sey dedim. en iyisi dengeli ye vede biraz spor yap diyeti:))))

İyi akşamlar güzeller

ohh afiyetolsun canım nolur nolmaz yememek lazım ara yok şeker çok acıkırsan leblebi ye yeşilçay iç

Hay maşallah Kamilem tek kusur bulamadım helall tatlım spordada müthişsin bu hafta listebaşı sensin bence su miktarında fazlaysa kim tutar seni Ben Banu canım bu arada m. oldum

yaz yaz o cısı merak ettim kızmıcam sözzz

Öğretmenler günü diye birşey demedim ama hem sabah hem akşam makarna hiç olmazsa domatesli veya salçalı yeseydin örtmenim

Harika bir menü adaşım süper gidiyosun

Aleyküm selam canım
Sende topiğimizin çıbık krakerine çok selam söyle Özletmesin kendini ( körle yatan şaşı kalkar mantığıyla yola çıkan ceco )
Dilayada çok geçmiş olsun
İnşallah bu gece sancısı tutmazda rahat bir gece geçirirsiniz
Bu arada ufak hindistan cevizi gibi olan şeyden denedinizmi :44: adı tam aklıma gelmiyor şu anda ama çok iyi geliyor gaz sancısına hani rendeleyip çay kaşığıyla anne sütünün üzerine az koyup veriliyor ya :44: Muskat diyesim geliyor eğer yanılıyorsam topikteki kızlar düzeltir inşallah

Slm canım hg a.s. sende bizden çok slm söyle cimcimeye özletti kendini iyi mantık aslında 1 gün yap 1 kilo gitsin aman aman yok isveçe hayır

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
Yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
8 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
3 kuru kayısı

ÖĞLE :
2 ad mandalina yarım ayva

AKŞAM:
Yeşil mercimekli lahana
Salata
1 kase yoğurt

SPOR:
60 dk karışık hızda yürüyüş 30 mekik 10 dk tiffany

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3

menüm
sabah
1 yumurtadan peynirli omlet
domates
2 dlm sucuk

öğle
yok(kahvaltıyı çok geç yaptım)

ara
1 portakal

akşam
kavurma
3 kaşık pilav
salata

ara
yarım elma
1 çay bardağı süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…