- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
menüm
sabah
1 yumurtadan peynirli omlet
domates
2 dlm sucuk
öğle
yok(kahvaltıyı çok geç yaptım)
ara
1 portakal
akşam
kavurma
3 kaşık pilav
salata
ara
yarım elma
1 çay bardağı süt
slm kızlar menumu yazıp kacıyım
sabah sırkelı su yesılcay sarımsakcayı 1 ısırık tost
ara 2 cevız yesılcay
öğlen lahana corbası salata
ara yesılcay 1paket form bıskuvı
aksam 1 tabak brokolı ufak sarılmıs 6 7 tane karalahana sarması
ara 1 mandalına
lahana diyetınden bööö geldı bugun cook acıktım kahvaltı olmayınca olmuyo saglıklı beslenıp az yemek daha ıyı ssook dıyetlerden
ohh afiyetolsun canım nolur nolmaz yememek lazım ara yok şeker çok acıkırsan leblebi ye yeşilçay iç
aleyküm selam..sende bizden selam söyle cadaloza..arada gelsin özledik çıtırı...alm kizlar nasilsiniz. ayyy bu gun dila nin gaz sancisiyla ugrastim bakalim gecemiz nasil gececk. bu arada cadalozun slm var herkese. coktandir giremiyom ozledim kk yi diyo:)))) bide yav kaptan beni listeye almadi diyo. kiz o kadar kolaymi o listeye girmek dedim. uc hafta beklemen lazim dedim. bide diyo ki madem bu isvec uc gunde uc kilo verdiriyo haftada bir gun yapsinlar bir kilo versinler diho. kiz olurmu oyle sey dedim. en iyisi dengeli ye vede biraz spor yap diyeti:))))
benn söyleyememmmmİyi akşamlar güzeller
ohh afiyetolsun canım nolur nolmaz yememek lazım ara yok şeker çok acıkırsan leblebi ye yeşilçay iç
Hay maşallah Kamilemtek kusur bulamadım helall tatlım spordada müthişsin bu hafta listebaşı sensin bence su miktarında fazlaysa kim tutar seni Ben Banu canım bu arada m. oldum
yaz yaz o cısı merak ettim kızmıcam sözzz
Öğretmenler günü diye birşey demedimama hem sabah hem akşam makarna hiç olmazsa domatesli veya salçalı yeseydin örtmenim
Harika bir menü adaşım süper gidiyosun
cecomm
nisa ablanın babasına allah şifa vrsin canım..allah hakkında hayırlısı neyse onu versin..
zor tabii,amaçok eziyet çekerek yaşamakda kolay deyil.benim dedemde cilt kanseri.elinde bir çiban çıktı önce.umursamadılar hiç birimizin aklına gelmedi önce kanser.
ama çiban iyileşmedi ve gün geçtikçe büyüdü,anladık bi durum var ama dedemi dr a götürmeye ikna edemedik çok korkar dr dan hayatında hiç gitmemişti dr a...yara git gide açıldı ve çokk kötü duruma geldi,ama hala inatt eline abuk sabuk şeyler sürdü..en son ameliyat oldu .ama nafile tekrar açıldı yarası ve parmağıyla elinin bi kısmı alında ameliyatla..ama oda olmadı zaten kanser kemiğe işlediği için hızla ilerliyor şimdi dr elini kesmek istiyor.dedem hala benim elimde bişey yok dr bir merhem vermedi verseydi bu hale gelmezdi diyor,yaşlı işte amlamıyor durumun ciddiyetinin..
allah tüm hastalara şifa versin .şifası geçenleri çok acı çektirmesin..
Aminnnn canım Rabbim tüm hastalara şifa versinAminnnnnnnnn
Bu arada senin dedene de çok geçmiş olsunRabbim şifa versin
Aslında senin düşündüğün gibi Nisa ablamda Rabbim ne yazdıysa o olur boşuna bıcak altına yatmasın diyordu ama işte doktorlar ille ameliyatla bölgeyi tamamen temizleriz diyince kardeşide ille ameliyat olsun demiş oda bunda da vardır bir hayır diyip tamam demiş :26:
Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnn
bilmiyorum ama sanki dr lar süreci çabuklaştırıyorlar böyle yaşlı hastalarda..çünkü zaten belli sonu çok gitmiycek..açıkçası benim dedemde öyle düşündüler bu amca yaşlı eli hayretmez çok ilerlemiş 1 yıla varmaz gider dediler..ameliyattan sonra ne bi kemoterapi nede ışın nede bi kanser ilacı vermedi dr..ama bilmiyorki eski toprak çok sağlam..ameliyettan sonra bile demiş amca çok yaşlı eziyet etmeyelim dedik ameliyatı tam yapamadık diye.olucak şeymi bu..ya hiç yapma ya yaptım tam yap..allah iyilerle karşılaştırsın herkesi
İyi akşamlar güzeller
Hay maşallah Kamilemtek kusur bulamadım helall tatlım spordada müthişsin bu hafta listebaşı sensin bence su miktarında fazlaysa kim tutar seni Ben Banu canım bu arada m. oldum
yaz yaz o cısı merak ettim kızmıcam sözzz
Öğretmenler günü diye birşey demedimama hem sabah hem akşam makarna hiç olmazsa domatesli veya salçalı yeseydin örtmenim
Harika bir menü adaşım süper gidiyosun
canım bugün resmen bir şey yememişsin ki tabi ki acıkırsın , kahvaltı ise günün en önemli öğünü , ben de taki geçen seneye kadar işe giderken kahvaltı yapmayan biriydim , anladım ki öğün atlamakla olmuyo bu zayıflama işi artık kahvaltısız başlamıyorum güne , sende çok dikkat et ,hem zinde de tutuyo insanı ilk öğün olmasındanmıdır nedir ki acep:44:
evet canım 3. bildirimn de listeye gieceksin bana haber vermeyi unutma ama bazen gözümden kaçıyo üzülüyorum sonra
ben 5. günün öğleninde bitirdim aftasonu yedim evet ama verdiğim 3.6 nın 3 kilosu geri geldi
boşuna yapma derim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Dünki yorgunlukla nasıl uyduysam top patlasa duymayacak kıvamdaydımama şimdi çok iyiyim
Hala ayaklarımın altı ağrıyor tabi avuç içlerimde
Şimdi elma sirkeli sıcak suyumu aldım yudumluyorum ondan sonrada hemen kahvaltımı ediceğim
Bugün yine pazara çıkma günüm
Gidip biraz salatalık malzeme ve meyve alayımbirde markete uğrayıp bir iki eksiğimide tamamlayayım
Malum bugün yine balık günümüzo yüzden bu akşamda annemlerdeyiz
Anam bir müddet daha böyle devam eder ama sonra az daha sınır çizmem lazım yoksa her gün bir arada olursak benim kendime hayatım kalmayacakKomşu ablamla kaç gündür bir araya gelip kahve bile içemedik ne zamandır
Bu arada kızlar komşu ablam benim için çok çok önemli bir insan
İnanın onunla hayatımının en kötü dönemi tanıştık ve benim toparlanmama o vesile oldu Allah razı olsun ....Aminnnnnnnnnn
Maalesef bu aralar onlarında sıkıntısı var; Babası kanser olmuş ve yarın kanserli bölgenin temizlenmesi için ameliyata girecek
Doktor ameliyatın çok riskli olduğunu söylemiş çünkü adamcağızın yaşı var üstelik narkozdan kurtulamayabilir :26: ama eğer amelyat olmazsada 3 ay ömür biçilmiş
Nisa Ablam herşey Rabbime kalmış diyor ama eminim onlarda çok çok üzülüyor sonuçta baba yani
Nisa ablama kalsa ameliyat ettirme taraftarı değildi sonuçta o ameliyattan çıkamayabilir yada çıksada ne kadar faydalı olur belli değil :26:
Lafın kısası ben dünden beri aklıma geldikce babası için dua ediyorum ve sizden ricam ne olur sizlerde bir kerecikte olsa dua edinBelki sizlerden birinin duası kabul olurda adamcağız ameliyatı sağ sağlim atlatırda sağlığına kavuşur
kızlar bir şey sorabilirmiyim kilo bildirimleri her hafta mı yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?