80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar menumu yazıp kacıyım
sabah sırkelı su yesılcay sarımsakcayı 1 ısırık tost
ara 2 cevız yesılcay
öğlen lahana corbası salata
ara yesılcay 1paket form bıskuvı
aksam 1 tabak brokolı ufak sarılmıs 6 7 tane karalahana sarması
ara 1 mandalına
lahana diyetınden bööö geldı bugun cook acıktım kahvaltı olmayınca olmuyo saglıklı beslenıp az yemek daha ıyı ssook dıyetlerden

canım bugün resmen bir şey yememişsin ki tabi ki acıkırsın , kahvaltı ise günün en önemli öğünü , ben de taki geçen seneye kadar işe giderken kahvaltı yapmayan biriydim , anladım ki öğün atlamakla olmuyo bu zayıflama işi artık kahvaltısız başlamıyorum güne , sende çok dikkat et ,hem zinde de tutuyo insanı ilk öğün olmasındanmıdır nedir ki acep :44:

ohh afiyetolsun canım nolur nolmaz yememek lazım ara yok şeker çok acıkırsan leblebi ye yeşilçay iç

sağol canım , bak iyiki hatırlattın ben leblebi alayım yarın , akşamları ara öğün olarak yerim 1 çay bardağı kadar

birde maydanoz tüketiyorum 2 gündür , 1 çay bardağı su, 7-8 tutam maydanoz ve yarım limon suyu ile blandırda çekiyorum ve içiyorum , daha önce denemiştim ve etki etmişti ödemde , bakalım cumaya ne sonuç verir :44:

günaydın fıstıklarr

bu gün tekrar diyete niyet ettim bakalım işallah başarılı olurum..şu aralar iyice cozuttum bi toparlanmam lazım..
geçen sene ocak 5 de başlamışdım diyete ve kk ya,nerdeyse yılı gelicek ben verdiğim kiloları alma eyilimine girdim.ve hedefime daha çok var...işallah dirayetli bir gün gçiririm.

aleyküm selam..sende bizden selam söyle cadaloza..arada gelsin özledik çıtırı...
geçmiş olsun babişe canım..ahh ahh şu bebeklerin gazı olmasa ne güzel olurdu
benn söyleyememmmmçokk cıss çokk..:18:ama töbeee bi daha yemiycemm dün jübilemi yaptım ..yemem gariii

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Dünki yorgunlukla nasıl uyduysam top patlasa duymayacak kıvamdaydım ama şimdi çok iyiyim
Hala ayaklarımın altı ağrıyor tabi avuç içlerimde
Şimdi elma sirkeli sıcak suyumu aldım yudumluyorum ondan sonrada hemen kahvaltımı ediceğim

Bugün yine pazara çıkma günüm
Gidip biraz salatalık malzeme ve meyve alayım birde markete uğrayıp bir iki eksiğimide tamamlayayım
Malum bugün yine balık günümüz o yüzden bu akşamda annemlerdeyiz
Anam bir müddet daha böyle devam eder ama sonra az daha sınır çizmem lazım yoksa her gün bir arada olursak benim kendime hayatım kalmayacak Komşu ablamla kaç gündür bir araya gelip kahve bile içemedik ne zamandır

Bu arada kızlar komşu ablam benim için çok çok önemli bir insan
İnanın onunla hayatımının en kötü dönemi tanıştık ve benim toparlanmama o vesile oldu Allah razı olsun ....Aminnnnnnnnnn
Maalesef bu aralar onlarında sıkıntısı var; Babası kanser olmuş ve yarın kanserli bölgenin temizlenmesi için ameliyata girecek
Doktor ameliyatın çok riskli olduğunu söylemiş çünkü adamcağızın yaşı var üstelik narkozdan kurtulamayabilir :26: ama eğer amelyat olmazsada 3 ay ömür biçilmiş
Nisa Ablam herşey Rabbime kalmış diyor ama eminim onlarda çok çok üzülüyor sonuçta baba yani
Nisa ablama kalsa ameliyat ettirme taraftarı değildi sonuçta o ameliyattan çıkamayabilir yada çıksada ne kadar faydalı olur belli değil :26:

Lafın kısası ben dünden beri aklıma geldikce babası için dua ediyorum ve sizden ricam ne olur sizlerde bir kerecikte olsa dua edin Belki sizlerden birinin duası kabul olurda adamcağız ameliyatı sağ sağlim atlatırda sağlığına kavuşur

cecomm
nisa ablanın babasına allah şifa vrsin canım..allah hakkında hayırlısı neyse onu versin..
zor tabii,amaçok eziyet çekerek yaşamakda kolay deyil.benim dedemde cilt kanseri.elinde bir çiban çıktı önce.umursamadılar hiç birimizin aklına gelmedi önce kanser.

ama çiban iyileşmedi ve gün geçtikçe büyüdü,anladık bi durum var ama dedemi dr a götürmeye ikna edemedik çok korkar dr dan hayatında hiç gitmemişti dr a...yara git gide açıldı ve çokk kötü duruma geldi,ama hala inatt eline abuk sabuk şeyler sürdü..en son ameliyat oldu .ama nafile tekrar açıldı yarası ve parmağıyla elinin bi kısmı alında ameliyatla..ama oda olmadı zaten kanser kemiğe işlediği için hızla ilerliyor şimdi dr elini kesmek istiyor.dedem hala benim elimde bişey yok dr bir merhem vermedi verseydi bu hale gelmezdi diyor,yaşlı işte amlamıyor durumun ciddiyetinin..
allah tüm hastalara şifa versin .şifası geçenleri çok acı çektirmesin..

Aminnnn canım Rabbim tüm hastalara şifa versin Aminnnnnnnnn
Bu arada senin dedene de çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Aslında senin düşündüğün gibi Nisa ablamda Rabbim ne yazdıysa o olur boşuna bıcak altına yatmasın diyordu ama işte doktorlar ille ameliyatla bölgeyi tamamen temizleriz diyince kardeşide ille ameliyat olsun demiş oda bunda da vardır bir hayır diyip tamam demiş :26:
Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnn

bilmiyorum ama sanki dr lar süreci çabuklaştırıyorlar böyle yaşlı hastalarda..çünkü zaten belli sonu çok gitmiycek..açıkçası benim dedemde öyle düşündüler bu amca yaşlı eli hayretmez çok ilerlemiş 1 yıla varmaz gider dediler..ameliyattan sonra ne bi kemoterapi nede ışın nede bi kanser ilacı vermedi dr..ama bilmiyorki eski toprak çok sağlam..ameliyettan sonra bile demiş amca çok yaşlı eziyet etmeyelim dedik ameliyatı tam yapamadık diye.olucak şeymi bu..ya hiç yapma ya yaptım tam yap..allah iyilerle karşılaştırsın herkesi

Amin canım inşallah hepimiz hep iyilerle karşılaşırız

Bende bir yandan kahvaltı ediyoruM saattim geçmesin

Bana kalsa ben tek öğün yerdim ve bol kıymalı yapardım. Hamurdan çok et yemeli. Ama önceden de dediğim gibi kayınvalide pişiriyor ve akşama kalan makarnanın içinde eser miktarda kıyma olunca protein almak için peynir kattım içine. Bugün de öğle akşam pizza var ben bol salata yemeye çalışıyorum ki pizza iki dilimle sınırlı kalsın....

aynen vallahı sabah doyurucu bır kahvaltı gec acıktırıyo zınde tutuyo ınsanı
hemde dusuk kalorılı bır kahvaltı bıle mesela busabah 1 tatlı kasıgı yagda 1bıberı kavurdum ustune 2 domates dogradım
az tuz 1de yumurta kırdım 1dılım kepek ekmegı yarımdomates 3 catal lor roka valla doydum tıka basa cok kalorılıde degıl
artık yapmam öyle sook dıyetler ama lahana corbamın kalanını yemem lazım bıtene kadar yazık:)

sabah
1kkbeyaz peynir, 2 dilim ekmek, 6 adet yeşil zeytin, kırmızı biber

ara
ceviz kuru üzüm

öğlen
ıspanakyoğurt
salata
2 dilim ekmek

ara
mandalina
yulaflı bisküvi
muz

akşam
haşlanmış tavuk salata 1 dilim ekmek
yourt

ara
mandalina

dün gece sütümü unutmuşum malesef
ama sporuma gittim :))

sabah
yağsız peynirden tost

ara
ceviz kuru üzüm

öğlen
pırasa yoğurt
salata
2 dilim ekmek

ara
mandalina
yulaflı bisküvi

akşam
1 tane köfte salata 1 dilim ekmek
yourt

ara
mandalina
sütçay bardağı

ve 1 saat kardiyo yapma planlarım :))

rabbim şifa versin inşallah canım..geçmiş olsun.gerçekten çok üzüldüm..

slm kızlar kac gundur yokum hastanede yatıyorum amelıyatım kanam yaptı malesef az kalsın oluyordum ıkıncı bır amelıyat yapıldıbende gırıs yapamadım gunlerdır menum sabıt ama her zamankı gıbı su dondurma ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…