80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhabalar,

bugün oğlumla ilgili kötü bir rüya gördüm ve moralim bozuk olarak uyandım...Rabbim evlatlarımızla sınav etmesin bizi...amin...rüya da bile o kadar sıkıntı çektim ki gerçeğini yaşatmasın inşallah....

bizim apartmanda bi komsu var oğluma bkabileceğini söylemişti dün onu sordum..bugün için gelecek ayrıntılı bir şekilde konuşacagız..umarım hakkımızda hayırlısı olur..heyecanla onu bekliyorum...

bugün ki menüm:
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
çökelek
domates biber
süzme yoğurt
2 çatal bal
tek şekerli sütlü kahve
arada portakal ve kivi

akşam menüme henüz karar vermedim
dünden biraz etli patates var
yoğurt var
yanına bir çorba yaparım belki...

geçmiş olsun canım...şimdi nasılsın?umarım tehlike geçmiştir..neden kanama yaptı ki ya?Rabbim korusun.umarım bir daha yaşanmaz böyle şeyler...

pazartesi menüm
dondurma su
serum

salı günü menüm
ayran dondurma su

carsamba menüm (yani bugun)
dondurma
suu
ayran

canım ya kaç gündür dikkatimi çekti olmayışın ama bir türlü yazıpta arkadaşlara bilginiz varmı diye soramak gelmedi aklıma , çok geçmiş olsun , ALAH acil şifalar versin sana ve diğer duaya ihtiyacı olan bütüüüün hastalara ( amiin )

hiç duymadım canım ya o dediğin ne bilmiyom inanki. hoş varsa da burda yoktur zaten
canım ya komşu ablanın babası umarım bir an önce düzelir ameliyatı başarılı geçer. dualarımız onunla inşallah. biliyosun anneminde kanser olma ihtimali vardı geçen aylarda düşüncesi bile çok zordu. kaldıki gerçekten kansermiş amcamız düşünmek çok zor.

canım ya çok geçmiş olsun. senin başına gelen de pişmiş tavuğun başına gelmedi ya. kız kaç haftadır açsın sen:44::44::44::44:

sabah : kepek ekmeğiyle kaşar,domates ve roka ile sandiviç , 1 nescafe
ara : 2 kurabiye ( ev yapımı )
öğle : az çorba , 1 kepçe kara lahana yemeği
ara : 1 cennet hurması , 1 minicik lokum
yemek öncesi maydanoz,limon karışımı
akşam : 1 kase çorba , 1,5 kepçe kara lahana yemeği , 3 kaşık yoğurt , 2 dilim mısır ekmeği
ara : yarım çay bardağı leblebi , yarısı kadarda tuzsuz kabak çekirdeği ( daha yenmedi )

yeşil çay, mısır püskülüyle bitki çayı içerim birde

canım yaaa , ne zor aç olmak ( belki makarna falan yemiştin öyler hatırlıyorum belki boğazını mı zorladı acaba , tetiklemiştir belki :44:

yok canım dr makarna yumusak olur dıye onermıstı zaten makarnadan bıle bır ıkı catal alabıldım nasıpte varmıs dr bıle sasırdı nasıl oldu dıye ama rabbım ne yazdıysa o evet epeyce aclık vuraya basladı benı

hıc sorma canım bıraz ole oldu ayın13den berı acım43:

• menüm sabah bir tas kahve
  • öglen bir kase cornflakes.bir bardak süt
  • ara siyah cay patlamis misir
  • aksam bir tabak bulgur pilavi bir tabak salata
  • ara cay

mrb millet nasılsınız bakalım hemen menümü yazayım
sabah:yumurta domates maydonoz peynir çay

öğle:yağda yumurta yarım dilim kepek ekmek yoğurt maydonoz peynir

akşam:menmen 1 dilim kepek ekmek yoğurt marul

ara:1 mandalina

bugün spor da yapamadım çok yoğunda Toplantı falan yarın sınav var ya

zaten akşama kadar kahvaltı yaptık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…