slm kızlar kac gundur yokum hastanede yatıyorum amelıyatım kanam yaptı malesef az kalsın oluyordum ıkıncı bır amelıyat yapıldıbende gırıs yapamadım gunlerdır menum sabıt ama her zamankı gıbı su dondurma ayran
slm kızlar kac gundur yokum hastanede yatıyorum amelıyatım kanam yaptı malesef az kalsın oluyordum ıkıncı bır amelıyat yapıldıbende gırıs yapamadım gunlerdır menum sabıt ama her zamankı gıbı su dondurma ayran
evet canım her hafta cuma günü yapıyoruz...
geçmiş olsun canım...şimdi nasılsın?umarım tehlike geçmiştir..neden kanama yaptı ki ya?Rabbim korusun.umarım bir daha yaşanmaz böyle şeyler...[/
tsk ederım canım damarımın bırınden kanama oldu sebebını anlayamadı dr olmaması gerekırdı dedı ama nasıp iştee
geçmiş olsun
arkadaşlar her hafta 2 kilo veriyorum bu haftada gıtmiş 2 kılo
hiç duymadım canım ya o dediğin ne bilmiyom inanki. hoş varsa da burda yoktur zatenAleyküm selam canım
Sende topiğimizin çıbık krakerine çok selam söyleÖzletmesin kendini ( körle yatan şaşı kalkar mantığıyla yola çıkan ceco )
Dilayada çok geçmiş olsun
İnşallah bu gece sancısı tutmazda rahat bir gece geçirirsiniz
Bu arada ufak hindistan cevizi gibi olan şeyden denedinizmi :44: adı tam aklıma gelmiyor şu anda ama çok iyi geliyor gaz sancısına hani rendeleyip çay kaşığıyla anne sütünün üzerine az koyup veriliyor ya :44: Muskat diyesim geliyor eğer yanılıyorsam topikteki kızlar düzeltir inşallah
15 gunu gectı aclıgım
canım yaaa , ne zor aç olmak( belki makarna falan yemiştin öyler hatırlıyorum belki boğazını mı zorladı acaba , tetiklemiştir belki :44:
hiç duymadım canım ya o dediğin ne bilmiyom inanki. hoş varsa da burda yoktur zaten
canım ya komşu ablanın babası umarım bir an önce düzelir ameliyatı başarılı geçer. dualarımız onunla inşallah. biliyosun anneminde kanser olma ihtimali vardı geçen aylarda düşüncesi bile çok zordu. kaldıki gerçekten kansermiş amcamız düşünmek çok zor.
canım ya çok geçmiş olsun. senin başına gelen de pişmiş tavuğun başına gelmedi ya. kız kaç haftadır açsın sen:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?