80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kafayı yicem ya az önce benim kp ne dedi biliyonuz mu. gülay bu gidişle sen çok sürmez 100 kiloyu bulursun aaaaaaa diye çığlık atasım var. ulen yeni doğum yapmış birine bunu söylersen o kişi ister istemez boğazından keser ve sütü kesilir. ilk defa bu gün çok yemek yedim. geldiler geleli hep yemeklerde et vardı pilav yemekten canım çıkmıştı. bu gün de kv erişte çorbası yapmış bide patates kavurması vardı onlardan yedim. ha çok yedim ama kaç günün açlığıyla yedim yani. o gözüne göründü adamın. bide arada yemek yiyorum bunlar alışmış iki öğün yemeye bende üç öğün yiyince acıkıyom arada yediğimi görünce de çok yiyom zannediyo. offf offf. sabır iki sabah kaldı.

arkadaşlar, bazılarınızın menülerini okuyorum da, gerçekten şaşırıyorum, bu kadarcık yemek yiyerek nasıl ayakta durabiliyorsunuz, yanlış anlamayın böyle 1 gün dayanır 2 gün dayanırsın, ondan sonra açlık çarpar ve çok kötü olur verdiğiniz kiloların 2 katını alırsınız, bunları yaşayan arkadaşlarım var, bence en önemlisi sağlık, zayıflayacağım diye sağlığınızdan olmayın derim ben, aç kalarak değil tam olarak doymadan zayıflamayı tercih etmeliyiz.
bugünkü menümü paylaşıyorum.
sabah 7.30 1 kk beyaz peynir, 2 çk kadar bal, 2 zeytin, 1 kalın dilim tam buğday ekmeği (ekmeği kendim yapıyorum), 1 bardak şekersiz siyah çay (çok açık) emzirdiğim için bitki çayları içemiyorum
ara öğün 10.00 1 bardak süte 2 çk müsli
öğle 12.30 4 kaşık zeytinyağlı barbunya, 2 kaşık şehriyeli pirinç pilavı, 1 kase yoğurt
ikindi 14.40 1 elma, 1 bardak tarçınlı süt, 1 dilim bitter çikolata (hepsini aynı anda yemedim 15-20 dk aralarla
akşam 17.30 yeşil salata, havuç salatası, 4 kaşık barbunya, 1 kaşık pilav
18.30 1 elma, 1 bardak ayran

arkadaşlar zumba dansı yaptım bu akşam 20 dk, müthiş birşey, evde bir sürü spor aleti var ve ben hiçbirinin yüzüne bakmıyorum. ama zumba harika çok eğlenceli 20 dk bana 2 dk gibi geldi ama, ter çıkmayan bir tek gözenek kalmadı vücudumda, sonrasında 30 dk pilates yaptım, pilates de harika bir spor, evlenmeden önce yapıyordum düzenli olarak, hiç kilo verdirmiyor, ama vücudu acayip şekle sokuyor ve çok iyi hissettiriyor. tavsiye ederim.

çok geçmiş olsun canımm,allah şifa versin
arkadaşlar her hafta 2 kilo veriyorum bu haftada gıtmiş 2 kılo
maşallah nasıl veriyorsun isveçmi yapıyon yoksa kızz
ayıp ayıp o kp e.. sen lohusasın yiycen ki süt olsun zaten bişeyde yiyemiyormuşsun onşların sayesine..şu insanları anlamakçok zor

sabırr sabır canım az kaldı ses etme huzurunu kaçırmasın gider ayak kocanla..

<font color="#006400">iyi geceler kızlarr<br>
menüm<br>
sabah 1 yumurta<br>
1 dlm peynr<br>
5 zeytin<br>
2 lokma ekmk<br>
<br>
ara<br>
1 armut<br>
1 mandalin<br>
<br>
öğlen<br>
1 tabak saç kavurma<br>
yarım yufka<br>
1 kase yoğurt<br>
<br>
ara<br>
1 avuç fıstık<br>
<br>
akşam<br>
2 köfte<br>
1tabak ıspanak<br>
1 kase yoğurt<br>
<br>
gece<br>
1 mandalin<br>
1 küçük elma<br>
1avuç mısır<br>
<br>
bol su<br>
yeşil çay</font>

slm kızlar duyumla feceden yazıstım bugun hastaymıs netı fazla acmıyomus bıde derın temızlık yapıyomus dönunce o anlatır zaten detayları ben merak etmıstım merak eden olur dıye yazdım.
menum
sırkelı su yesılcay
sabah 1tatlı kasıgı yagda menemen 2 dılım kepek ekmegı
ara 2 cevız 1 yesılcay sarımsakcayı
öglen tost makınesınde kızarmıs ufak parca tavuk göğüsetı salata
ara yesılcay 5 form bıskuvı 3 kayısı
aksam yagsız pişirdıgım yesılmercımekten koca bır tabak salata
1mandalına
yatmadan sırkelı su yesılcay 2lıtre suu

Merhaba kizlar off cnm cok sikkin öncelikle kilomdan bahsedeyim 75 kgdayim ve tam 15 kg fazlaligim var 19 yasindayim 11 aylik kizim var zayiflamayi cok istiyorum ins yarin basliycam azimliyim sadece motivasyona ihtiyacım var birde destege katıla bilirmiyim araniza:26:

tabiki katılabilirsin aramıza canım..hoşgeldin,motive arıyorsan tam yeri burası

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün malum annemlerle hem pazara çıktık hemde akşam balık faslı yaptık
Bedenen çok fazla yorulmadım ama maalesef benim yeğenler birde benim küçük cadı resmen çete gibiydiler ve bir dakika durmadılar Artık sık sık sesimide yükseltmek istemiyorum kızkardeşim kırılırsa diye ama beni deli etti 3ü bir arada

Eşim maalesef bugün bu saat oldu hala gelemedi :26:
Amcası fenalaşmış ve eşim onu hastaneye götürdü. Aslında iki tane oğulu var amcasının ama biri pipirik en ufak şeyde fenalaşır hastanede az fazla kalınca ( ya mikrop kaparsam korkusundan ) diğeride tek başına başa çıkamayacağından eşimi aramışlar eee tabi birde onlarda araba yok
Umarım öneml birşey değildir ama maalesef kan tükürüyormuş ve tansiyonu tavan yapmışı :26:
Rabbim acil şifa verir inşallah Aminnnnnnnnn
Bakalım eşim kaçta gelebilecek

Canım çok çok geçmiş olsun
Bende kendi kendime bu kız nereye kayboldu diyordum Umarım bundan sonra çok daha rahat geçer iyileşme süreci

Aklımdayken bugün yediklerimide yazayım

Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sıcak su

Kahvaltı;
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
1 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık

ara;
1 mandalina

Öğlen;
4 YK bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara;
1 şekersiz nescafe

Akşam;
1 kase tel şehriye çorbası
Bol hamsi
bol salata
3 yk bulgur pilavı ( kalanı bitirelim dedik )

Gün içinde 2 litre su
spor maalesef yok

kizlar buldum en sonunda buldum neyin gaz yaptigini. ben dort gundur kan ilacina basladim. normalde karnimi agritir bir kac gun icinde ki bekledigim bu gun oldu. kivrandim resmen sancidan. ve aklima geldi beni bu hale getiren ilac sutle illaki kizima da gidiyodur dedim. anam yavrum ne buyuk aci cekiyo kac gundur megerse. bu gunde ictim is isten gecti artik. ama bir daha icmicem pekmez falan idare edecem artik napim. bebisimden onemli degilim hekilo alacagimi dusunuyorum ama napim saglik olsun kizimin cani acimasin ben nasilsa veririm.

kızlar nabersinizzzzz

ben bu sınav olayı ortadan kalkınca cozuttum abire geziyom yaaa habire de yiyorum aslında kötü oldu motivem gitti isvecten sonra...

menmü yazayımda görün öğleden sonraya kadar ii gidiyorum sonrası kaçamaklara engel olamıyorum

sabah 1 poğaca

öğlen yarım tabak pilav yarım tabak nohut cacık bi dilim ekmek

ara yarım dilim ekmek peynir

akşam yarım tabak pilav nohut

ara aşure büyük bi kase

çok geçmiş olsun canım inş çabuk iyileşirsin bu sefer

ayyüzlüm evet arkadaşın dediği muskat
burda var mı bilmiyorum ama bana da bebeğim çok gazlı olduğundan çok önerdiler
o zaman küçük çaplı bir araştırma yaptım
ve bebeğimi uyuşturmak bana delice geldi

muskat'a dikkatt! (çok önemli)

arkadaşlar, benim gibi gaz problemiyle boğuşan anneler, muskat adlı küçük hindistan cevizinin süte karıştırılıp bebişe içirilince, bebişin gazını rahatça çıkardığını ve mışşşıl mışıl uyudugunu bir yerlerden duymuşlardır. ben biraz pinpiriklice bir anne oldugum için muskat kullan diyenlere ragmen bebegime su bile vermezken hayatım boyunca agzıma girmeyen bir şeyi minik kuzuma vermeyi iyi ki reddetmişim.

bebegine gaz giderici ve mışıl mışıl uyutucu muskat veren annelerin minicik yavrucakları için uyarıda bulunmak istiyorum, anneler; sakın sakın sakın bebeginize bu UYUŞTURUCUyu vereyim demeyin! belki gazını rahatça cıkarak belki siz ve bebeginiz rahatça uyuyacaksınız ama ne olur siz internetle tanışmış bilinçli anneler yapmayın bunu! bakın;

"""(muskat)Tehlikeleri
Sıvısı damara direk verilirse çok zehirleyicidir. Sütle beraber alınması bayıltıcı olabilir. Küçük dozlarda zararsız olsa da yüksek dozlarda delirmeye neden olabilir.

Uyuşturucu olarak popüler değildir çünkü yan etkileri vardır. Bunlardan bazıları baş dönmesi, yüz kızarıklığı, ağız kuruluğu, düzensiz kalp atışı, geçici kabızlık, idrar salmakta zorluk, mide bulantısı ve paniktir. Bunlar ilk altı saat içerisinde gözükür ve etkiler 3 güne kadar uzayabilir.....vs.vs"""
(alıntıdır)

menüm

sabah
1 dlm Trabzon ekmeği
2 ince dlm sucuk
domates
2 yumurta

ara
1 türk kahvesi

öğle
1 tabak ıspanak
salata
2 dlm ekmek

ara
1 portakal

akşam
2 tane köfte
az kızartma
yoğurt
1 dlm ekmek

Seni okadar iyi anlıyorum kiiiiiiii. Bana öz dayılarım iki ay içinde zayıflamamamdan dolayı inekvari göndermeler yapmışlardı!! Sen hiç umursama canım. Sonra illaki verirsin üç çocukla

Günaydınlar herkese. Dün yoğunluktan menü paylaşamadım. Zaten menü de menü değil ya neyse...

Kahvaltı: 1 yumurta, 1kk peynir, 2 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı reçel, 1 tatlı kaşığı labne, emzirme çayı

Ara: 1 elma

Öğle: 2 dilim pizza

Ara: yok

Akşam: 1 kase çorba, 2 dilim pizza

Herkese güzel bir gün diliyorummmm :)

günaydın kızlar
dü gece misafirim vardı gelemedim ama pek gelende olmamış zaten..DUYUM neyaptı acep dr gittimi merak ettim doğrusu:26::26:

sanırım benim küçük kız su çiçeği oldu..önce alerji sandım ama akşamki misafirin 5 çocuğu var deneyimli yani,çiçek bu dedi..

önce yüznde 1 tane çıktı şimdi heryerini aldı başı ,gözkapağı.poposu heryeri kaşınıyor..aslında buün dr a götürücektim ama.kreşe gitmek istedi hanım..sağlık ocağına gidip dr bi danışayım birazdan bi ilacı falan varmı bunun.

aranızda bilen varmı su çiçeğinde ne yapmak ne yapmamak lazımkızlar

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Bugün şükür uykumu aldım ama sabah sabah küçük cimcimem bana iş çıkardı
Yavru kuşum şifayı kapmış anlaşılan ki sabah öksüreyim derken ne kadar balgam varsa çıkardı Kuzum birde o an banyoya koşmaya çalışınca yatak odasından banyoya kadar şerit halinde izni biraktı
Neyseki benim çok fazla midem kalkmadı da temizleyebildim

Şu anda koltukta keyif yapıyor cimcimem hatta yesin diye mandalina soydum önüne koydum birazdan da ihlamur koyarım biraz midesine iyi gelir
Zaten doğru düzgün yemek yemiyordu artık bir kaç gün iyice uğraştırır :26:
Bende hemen kahvaltımı yapayım geç kaldım bugün

Aramıza hoşgeldinnnnnnnnnn
Bu arada kuzunuda Allah analı babalı büyütsün Aminnnnnnnnnn
İNşallah o kalan fazlalıklarıda çabucak verirsin

Anammmmmmmmmm ben ilk kez bunu okudum
Allah razı olsun canım bilgilendirdin bizi yoksa bilmeden belki başkalarına da tavsiye edeceğiz

Çok geçmiş olsun canım
Canım su çiçeğinde sadece kaşıntısını alan bir krem veriyorlar pudralı gibi ve kesinlikle ana okulu yasak çünkü malum bulaşıcı bir hastalık Evdekilerdende biraz sakın eğer daha evvel geçirmediyseler Ben karşı komşumun oğlu olduğunda dibine dibine soktum bizimkide okula başlamadan geçirsin diye ama doktorumuz senesi değilse üst üstede bağlasan geçirmez demişti
İki sene sonra kaba kulak ve su çiçeği aynı anda olmuştu
Senin kuzu ufak diye büyük ihtimal sakinleştirici tarzı birşey verir doktor hani uyusunda kendini kaşımasın diye malum su çiçeğini fazla kaşıyıp patlatınca izi kalıyor Allah korusun
Kaşınırsa bile dikkat et yüzünü kaşımasın

geçmiş olsun kuzuna
sakın kreşe falan gönderme canım

ben de öğrendiğimde çok şaşırmıştım
çok fazla kullanılıyor çünkü
önemli değil canım
herkes bildiği konuları paylaşmalı dimi ama

tebrik ederim çok güzel bir menü..birşey soracağım barbunya bebeğine gaz yapmıyor mu?

ilacıının ismi ne?ben oligofer kullandım .hiç öyle bir şikayetim olmadı ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…