dila bebişe ve annesine geçmiş olsun canımkizlar buldum en sonunda buldum neyin gaz yaptigini. ben dort gundur kan ilacina basladim. normalde karnimi agritir bir kac gun icinde ki bekledigim bu gun oldu. kivrandim resmen sancidan. ve aklima geldi beni bu hale getiren ilac sutle illaki kizima da gidiyodur dedim. anam yavrum ne buyuk aci cekiyo kac gundur megerse. bu gunde ictim is isten gecti artik. ama bir daha icmicem pekmez falan idare edecem artik napim. bebisimden onemli degilim hekilo alacagimi dusunuyorum ama napim saglik olsun kizimin cani acimasin ben nasilsa veririm.
aramıza h.geldinMerhaba kizlar off cnm cok sikkin öncelikle kilomdan bahsedeyim 75 kgdayim ve tam 15 kg fazlaligim var 19 yasindayim 11 aylik kizim var zayiflamayi cok istiyorum ins yarin basliycam azimliyim sadece motivasyona ihtiyacım var birde destege katıla bilirmiyim araniza:26:
günaydın kızlar
dü gece misafirim vardı gelemedim ama pek gelende olmamış zaten..DUYUM neyaptı acep dr gittimi merak ettim doğrusu:26::26:
sanırım benim küçük kız su çiçeği oldu..önce alerji sandım ama akşamki misafirin 5 çocuğu var deneyimli yani,çiçek bu dedi..
önce yüznde 1 tane çıktı şimdi heryerini aldı başı ,gözkapağı.poposu heryeri kaşınıyor..aslında buün dr a götürücektim ama.kreşe gitmek istedi hanım..sağlık ocağına gidip dr bi danışayım birazdan bi ilacı falan varmı bunun.
aranızda bilen varmı su çiçeğinde ne yapmak ne yapmamak lazımkızlar
canım yaa ,nan seni düşündükçe kendimi koyuyorum yerine , çok zor bir durum, dondurma ve ayranla karınmı doyar , sıcak şeyler çeker canınayy kızlar cıldıracam artık ya aclıktan su ayran ondurmas onsanı doyururumu hıc ya bıde komsnun bırı cok guzel yemekler yapmıs kokusu buraya kadar geldı aclıktan koku duygum gelıstı vallahı oofff keske yıyebılseydım ya allahım aglayacsam artık bıran once ılesmek ıstıyorum artık vallahı ılesor ılesmez hemen ızgarada tavuk et kofte balık lahmacun ve boek yememk ıstıyorum canım bunları cok cekıyorrr ıskence oldu bana bu amelıyat ya
menüm
dondurm 5 kasık
ayran 1 bardak
suuuu
yatana dek bır bardak ayran daha ıcerım heralde
canım yaa ,nan seni düşündükçe kendimi koyuyorum yerine , çok zor bir durum, dondurma ve ayranla karınmı doyar , sıcak şeyler çeker canın( inşallah tez zamanda iyleşirsin de kendine güzeell bir ziyafet çekersin
dila bebişe ve annesine geçmiş olsun canım
aramıza h.geldin
Duyumu bende merak ettim , hasta yatıyormuş , inşalah kaşınması geçmiştir , ne çekti yaaa . . .
minik cimcimeye de geçmiş olsun , bulaşıcı olduğunu biliyorum kız ne kreşi
şağol cecomSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Bugün şükür uykumu aldım ama sabah sabah küçük cimcimem bana iş çıkardı
Yavru kuşum şifayı kapmış anlaşılan ki sabah öksüreyim derken ne kadar balgam varsa çıkardıKuzum birde o an banyoya koşmaya çalışınca yatak odasından banyoya kadar şerit halinde izni biraktı
Neyseki benim çok fazla midem kalkmadı da temizleyebildim
Şu anda koltukta keyif yapıyor cimcimem hatta yesin diye mandalina soydum önüne koydum birazdan da ihlamur koyarım biraz midesine iyi gelir
Zaten doğru düzgün yemek yemiyordu artık bir kaç gün iyice uğraştırır :26:
Bende hemen kahvaltımı yapayım geç kaldım bugün
Aramıza hoşgeldinnnnnnnnnn
Bu arada kuzunuda Allah analı babalı büyütsünAminnnnnnnnnn
İNşallah o kalan fazlalıklarıda çabucak verirsin
Anammmmmmmmmm ben ilk kez bunu okudum
Allah razı olsun canım bilgilendirdin bizi yoksa bilmeden belki başkalarına da tavsiye edeceğiz
Çok geçmiş olsun canım
Canım su çiçeğinde sadece kaşıntısını alan bir krem veriyorlar pudralı gibi ve kesinlikle ana okulu yasakçünkü malum bulaşıcı bir hastalık Evdekilerdende biraz sakın eğer daha evvel geçirmediyseler Ben karşı komşumun oğlu olduğunda dibine dibine soktum bizimkide okula başlamadan geçirsin diye ama doktorumuz senesi değilse üst üstede bağlasan geçirmez demişti
İki sene sonra kaba kulak ve su çiçeği aynı anda olmuştu
Senin kuzu ufak diye büyük ihtimal sakinleştirici tarzı birşey verir doktor hani uyusunda kendini kaşımasın diye malum su çiçeğini fazla kaşıyıp patlatınca izi kalıyor Allah korusun
Kaşınırsa bile dikkat et yüzünü kaşımasın
ayy artık bütün kreş çiçekli çiçekli gezer..ama bence zaten bu bulaşma YENİ OLMAMIŞTIR BENİM KIZA ,Bİ YYUMURTLAMA süresi varmış heralde bi 10 gün olmuştur bize gelelidila bebişe ve annesine geçmiş olsun canım
aramıza h.geldin
Duyumu bende merak ettim , hasta yatıyormuş , inşalah kaşınması geçmiştir , ne çekti yaaa . . .
minik cimcimeye de geçmiş olsun , bulaşıcı olduğunu biliyorum kız ne kreşi
ahh canımm bi iyileşseydin yaa..ziyafeti hak ettin valla ne zamandır aç kaldın isveçlileri geçtin:26:ayy kızlar cıldıracam artık ya aclıktan su ayran ondurmas onsanı doyururumu hıc ya bıde komsnun bırı cok guzel yemekler yapmıs kokusu buraya kadar geldı aclıktan koku duygum gelıstı vallahı oofff keske yıyebılseydım ya allahım aglayacsam artık bıran once ılesmek ıstıyorum artık vallahı ılesor ılesmez hemen ızgarada tavuk et kofte balık lahmacun ve boek yememk ıstıyorum canım bunları cok cekıyorrr ıskence oldu bana bu amelıyat ya
menüm
dondurm 5 kasık
ayran 1 bardak
suuuu
yatana dek bır bardak ayran daha ıcerım heralde
aaa booooo .aşuremii,hemde bensizzsabah 1 poğaca
öğlen 4 çatal makarna yarım tabak patates 1 ase çorba 1 dilim ekmek
ara 2 diyet bisküvi
akşam 1 haşlanmış but peynir yoğurt
aşure yiycemmmmmm
şağol cecom
ilk yüzünde çıktı zaten işallah iz kalmaz canım..
Ayy artık bütün kreş çiçekli çiçekli gezer..ama bence zaten bu bulaşma yeni olmamıştır benim kıza ,bi yyumurtlama süresi varmış heralde bi 10 gün olmuştur bize geleli
Ahh canımm bi iyileşseydin yaa..ziyafeti hak ettin valla ne zamandır aç kaldın isveçlileri geçtin:26:
Aaa booooo .aşuremii,hemde bensizzaşk olsun beyaz olmadan aşuremi yenir
16gun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?