80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canlar,

menüm
1haşlanmış yumurta
domates biber
hamuru çıkarılmış 1 dilim ekmek
süzme yogurt
çökelek
1ç.k. bal

ara portakal ve kivi

akşama hiç bir fikrim yok

dila bebişe ve annesine geçmiş olsun canım
aramıza h.geldin

Duyumu bende merak ettim , hasta yatıyormuş , inşalah kaşınması geçmiştir , ne çekti yaaa . . .

minik cimcimeye de geçmiş olsun , bulaşıcı olduğunu biliyorum kız ne kreşi

canım sıkıldı , en iyisi markete gideyim süt alırım kendime, birazda yürümüş olurum , gerçi yağmur ve soğukta var ama şeker değilim ya erimeden gelirim elbet

mrb kılar nasılsınız bakalım pek kimseler yok ortalarda yarın bildirim günü bakalım ne olacak ben yaklaşık 1 kilo eksideyim ama yarına ne olur bilemiyorum ama açıkçası daha fazla beklemiştim bu hafta için neyse 75 in altına tekrar inmiş olmakta mutlu edr beni en kısa zamanda 73 hedefim bakalım ne olacak

banucum nerelerdesin mikroskopun nerde bak ben sıralıyrm menüleri yoksun ortalarda neyse bugünkü menümü biraz geç yazayım belki gelirsin o saate kadar

kızlaaar selamlar:) bende 10 gündür yediklerime dikkat ediyorum yediklerimie .ve sürekliş olmasada spor yapıyorum ..10 günde 1 kg zayfladım :)) şu an 82,2 kg mım ..1,65 boyun 70 kg a düşmek istiyorum ne olur destek olun yardım edin

ayy kızlar cıldıracam artık ya aclıktan su ayran ondurmas onsanı doyururumu hıc ya bıde komsnun bırı cok guzel yemekler yapmıs kokusu buraya kadar geldı aclıktan koku duygum gelıstı vallahı oofff keske yıyebılseydım ya allahım aglayacsam artık bıran once ılesmek ıstıyorum artık vallahı ılesor ılesmez hemen ızgarada tavuk et kofte balık lahmacun ve boek yememk ıstıyorum canım bunları cok cekıyorrr ıskence oldu bana bu amelıyat ya
menüm
dondurm 5 kasık
ayran 1 bardak
suuuu

yatana dek bır bardak ayran daha ıcerım heralde

canım yaa ,nan seni düşündükçe kendimi koyuyorum yerine , çok zor bir durum, dondurma ve ayranla karınmı doyar , sıcak şeyler çeker canın ( inşallah tez zamanda iyleşirsin de kendine güzeell bir ziyafet çekersin

amın ınsallah zıyafettkı zıyafet olacak hayalı bıle guzel ya

sabah : 1 haşlanmış yumurta , 4 zeytin , yarım domates , 1 dilim k.ekmeği , 1 nescafe
ara : 3 dilim börek :26::26:
öğle : 10 bulgurlu,etli kara lahana sarması ve 1 bardak ayran
ara : 2 mandalina
akşam : 1 kase ayran çorbası , 1 karalahana yemeği
ara : yarım ç.bardağı leblebi,yarısı kadar da tuzsuz k.çekirdeği
yatarken : tarçınlı süt

iyi akşamlarrrrr...
bugün yediklerim
sabah 5.00 1 elma (oğluşum saolsun 4 te uyanıyor)
kahvaltı 7.20 1 kk beyaz peynir, 1 kalın dilim tam buğday ekmeği, 2 kaşık kadar bal, 1 tane zeytin
kuşluk 10.00 1 bardak sütlü şekersiz nescafe
11 gibi 1 çay bardağı süte 1 çorba kaşığı müsli
öğle 12.30 1 kase sebze yemeği (suyunu yemedim), 1 yemek tabağı yoğrtlu mor lahana salatası (tuzsuz, yağsız), 1 dilim tam buğday ekmeği
ikindi 14.00 1 küçük kase kızılcık şırası (şekersiz), 6-7 badem
akşam 17.00 1 tabak yumurtasız menemen (kaşarlı), 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase sütle müsli (2 kaşık müsli, 1 kepçe süt)
az önce de 2-3 tane fındıkla 1-2 tane badem yedim
böylece yemek mesaim bitmiş oldu, misafirim gelecek, erken kalkarlarsa pilates yapacağım, piltesten önce yarım nar yiyebilirim

Merhaba kizlar araniza yeni katıldım kusura bakmayin biraz Gec geldim menu mü paylasiyim
Munu
Sabah kahvaltidan once ilik bir bardak su
Iki kuru kayısı iki kuru incir
Kahvalti biraZ peynir 6 adet zeytin birazda maydanoz 1 fincan yeşil cay
Ara yok (cunku kahvaltiyi gec yaptım o yuzden)
Aksam salata bir kase 2 kasik bulgur pilavı 6 kasik kuru fasulye
Spor 100 tane mekik 10 dakika egzersiz hareketi 20 dakika halehup cevirme
Su 3 litre

=ceco34;32853716]Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Bugün şükür uykumu aldım ama sabah sabah küçük cimcimem bana iş çıkardı
Yavru kuşum şifayı kapmış anlaşılan ki sabah öksüreyim derken ne kadar balgam varsa çıkardı Kuzum birde o an banyoya koşmaya çalışınca yatak odasından banyoya kadar şerit halinde izni biraktı
Neyseki benim çok fazla midem kalkmadı da temizleyebildim

Şu anda koltukta keyif yapıyor cimcimem hatta yesin diye mandalina soydum önüne koydum birazdan da ihlamur koyarım biraz midesine iyi gelir
Zaten doğru düzgün yemek yemiyordu artık bir kaç gün iyice uğraştırır :26:
Bende hemen kahvaltımı yapayım geç kaldım bugün

Aramıza hoşgeldinnnnnnnnnn
Bu arada kuzunuda Allah analı babalı büyütsün Aminnnnnnnnnn
İNşallah o kalan fazlalıklarıda çabucak verirsin

Hosbulduk cnm (aminnnnnnn) rabbim cumlemizkini esirgesin
Hosbulduk cnm

Anammmmmmmmmm ben ilk kez bunu okudum
Allah razı olsun canım bilgilendirdin bizi yoksa bilmeden belki başkalarına da tavsiye edeceğiz

Çok geçmiş olsun canım
Canım su çiçeğinde sadece kaşıntısını alan bir krem veriyorlar pudralı gibi ve kesinlikle ana okulu yasak çünkü malum bulaşıcı bir hastalık Evdekilerdende biraz sakın eğer daha evvel geçirmediyseler Ben karşı komşumun oğlu olduğunda dibine dibine soktum bizimkide okula başlamadan geçirsin diye ama doktorumuz senesi değilse üst üstede bağlasan geçirmez demişti
İki sene sonra kaba kulak ve su çiçeği aynı anda olmuştu
Senin kuzu ufak diye büyük ihtimal sakinleştirici tarzı birşey verir doktor hani uyusunda kendini kaşımasın diye malum su çiçeğini fazla kaşıyıp patlatınca izi kalıyor Allah korusun
Kaşınırsa bile dikkat et yüzünü kaşımasın [/QUOTE]

sabah 1 poğaca

öğlen 4 çatal makarna yarım tabak patates 1 ase çorba 1 dilim ekmek

ara 2 diyet bisküvi

akşam 1 haşlanmış but peynir yoğurt

aşure yiycemmmmmm

• menüm sabah bir tas kahve
  • öglen bir tabak kisir.yogurt salata
  • ara bir portakal .bir kase cekirdek .bir papatya cayi
  • aksam mercimek corbasi .salata .bir kase sütlac ve suuuu

şağol cecom
ilk yüzünde çıktı zaten işallah iz kalmaz canım..
ayy artık bütün kreş çiçekli çiçekli gezer..ama bence zaten bu bulaşma YENİ OLMAMIŞTIR BENİM KIZA ,Bİ YYUMURTLAMA süresi varmış heralde bi 10 gün olmuştur bize geleli
ahh canımm bi iyileşseydin yaa..ziyafeti hak ettin valla ne zamandır aç kaldın isveçlileri geçtin:26:
sabah 1 poğaca

öğlen 4 çatal makarna yarım tabak patates 1 ase çorba 1 dilim ekmek

ara 2 diyet bisküvi

akşam 1 haşlanmış but peynir yoğurt

aşure yiycemmmmmm
aaa booooo .aşuremii,hemde bensizzaşk olsun beyaz olmadan aşuremi yenir

iyi akşamlar
menüm
sabah
2 yumurta
6 zeytin domates

öğlen
döner
ayran

akşam
1 tabak etli nohut
1 kşk pilav
bol turşu
3 KŞK YOGURT ÇORBASI

ara
1 avuç fıstık
1 bayram çikolatası

2 mandalin
yarım saat yürüyüş

16gun oldu

nedir bemim bu teknolojiden cektigim kardesim. tlf den baglanirim yazi yazmama izinvermez. leptoptan baglanirim sarji biter. yok yok biri buyu yapti kesin sizle konusmayalim diye. az once bir suru alinti yaptim hepsi gitti.
beyazcanim gecmis olsun kizina. sakin su degdirme vucuduna yoksa deli gibi cogalir yaralar. ayrica iyiki kisin olmus yazin cok zor oluyo. benim iki cucukte yazin oldu terleri bile cogaltiyodu.
prensesim canim verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim. gerci burda o dedigin meyve bulunamiyoda neyse.
anam baska hangi alintilari yaptim hatilamiyom yaw.

bugün ben bire aşure yedim :26: iyi halt ettim , yazmayı unutmuşum listeme yarın bildirim günü ama ben c.tesi bildirim yapmak istiyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…