80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar kaçgündür paylaşım yapamıyorum çok yoğunum görümcem gelicek yurtdışından hafta içi de tatile çıkıyoruz kilomda bir değişiklik yok aynıyım dün regl oldum bi fark yok tatilde ne olur bilemem artık inş almadan ge[COLOR="Red"[/COLOR]ri dönerim gitmeden yine uğrarım hoşçakalın kilo verenleri kutluyorum[COLOR="Red"]aylincim[/COLOR]şaçların çok güzel olmuş canım düz saç ayrıca çok yakışmış güle güle kullan saçlarını

kizlar zayiflamaya okadar iyi motive oldumkiiii
nasil mi? az önce carsidan geldm ve 42 beden pantolona halen sigiyorum, dar paca pantolon aldim, topuklu ayakkabilar, ve bi buluz, süper durduu, zapzayif durdum... cok sevindim sigdim icine...
icimden dedim DEVAM AYLINNNN.......... cok sexy oldum :kedi:

sabah: 1 sandewich peynirli (alman brötchenden ekmeginden)
ara: vanilya yogurt 150gr. 0,1%yagli
öglen: sabahki gibi
ara: aynisi yogurt.
Aksam: 1 tabak tarifesini verdigim bulgur pilavim, ama fasulyesiz, 2 kasik makarna

SUuuu icicem geceye kadar icim yaniyo aci yapmisim hehe

öptüm sizleriiiiiii

aylın merhaba canım
bravo, bende bu sefer kendımı cok motıve hıssedıyorum doktorum bı beden kucuk pantolonunu her gun dene ınceldın dıyo. Insallah bende bu sefer 60 olmadan tek bı kacamak bıle yapmıcam

sımdı yuruyuse gıdıyorum gorusuruz sevgıler

merhaba bende yenıyım beyhancım

bırde sorum var cuma gunlerı lıste yazılmıyor mu ? goremedım mı yoksa gormedıysem uzgunum kızlar

evet canım listeye girmek istiyorsan şimdi yaz kilonu bu gece yapacağım..hoşgeldin bu arada aramıza..

kızlar iyi geceler
selmacım teşekkür ediyorum canım tesellin için
canım sıkkın malesef artıdayım kilo bildirimi yapıp kaçacağım
başlangıç:82
şimdiki:76,300
bu hafta giden:+800
hedef kilo:60

handeryacığım şimdiden kolay gelsin sana canım.Keşke yapabilsemde listeye yardımcı olsam,birde bebeğin var ama sen yinede gece gece uğraşıyorsun.Büyük özveri gösteriyorsun ama benim gibileri artıya girmekten utanmıyorlar dimi(
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,başarılar diliyorum.

Kızlarrrrr gözümden uyku aka aka yaptığım haftanın tablosu karşınızda...
hiç bu kadar kötü tablo yapmamıştım aylardır,lacivert olanlar kilo verenler diğerleri ya dinlenmede yada artıda offf yaaa bu yaz kimseye yaramadı anlaşılan..(maviler yeniler,sarılar veremeyenler yada kilo bildirmeyenler)
gel ramazan gell gell desem.. gerçi o zaman da diyet işi zor olur ya..
Tebrikler yağmurgözlü iftiharımızzz! :)

Handerya ellerine sağlık:)
Ben bir şey soracağım, sabah aç karnına tartıldığımız kilo mu geçerli olur?
Öyleyse benim kilom 80.2 :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…