80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr
çok güzel bir gün ,her yer bembyaz karr...ne kadarda özlemişiz karı meğer insanın içi ferahlıyor resmen.
baya iyi yağdı hatta okullar tatil oldu sandım ama olmamış neyseki gitti çocuklar okula yoksa evde durmaz kartopu oynuycam diye hasta olurdu benim küçük..
cecomm
bende senlen aynı duygulardayım çu günlerde ..umudumu kaybetmeye başladım dün gece oturdum bi güzel gözlerim şişene kadar ağladım..konuşacak kimsemde yok yalnızlığımamı yanıyım. gitmeyen kilolarımamı,yksa açlıkdan gurul gurul eden karnımamı yanıyım bilemedim..deli deli kendi kendime konuştum durdum gecenin ıssızında..

açıkçası bende çok kafamı taktım bu kilo verme işine takıntı oldu resmen ..gece bile kalkıp tartılıyorum böyle bi manyaklık olurmu.nette ne kilo verdirir .hangi bitki kilo vermeye yardımcı iyice kastım kendimi

sanırım stresden takıldım kaldım ...

al işte bende sabah sabah içinizi şişirdim ,

canım benimm bende 2 tane var ikiside babasıyla yanyana oturtmaz bizi ille aramıza girer oturlar koskoca kız oldu büyük 13 yaşında o bile hala aramıza girer..konuşturmaz..kıskanıyorlar sanırım anne babayı

Gunayyydinnnn guzellerrr kusurabakmayin cepten giriyorum alinti yapamadim teyzemdeyiz anneannem rahatsiz uc gundur menulerimide psyladamadim ama inanin hic cis yok sporuda ip atlayarak yapiyorum hwr gun de mekik cekiyorumm İremcim inan cok uzuldum ama skma canini herseyde bir hayir vardir minikcimm gule gule kullan arabani tatlim kazadiz belasiz ins sukur az az yemeye baslamissin kamilem kizina gecmis olsun tatlim metosummm o sutlaclari gordummmm cok ayip valla hemde iki tane beyazcanim ve sevgili adasim ne olur sikmayin caninizi bu kilolar elbette gidecek yeterki dikkat edip vazgecmeyelim evet hakikaten zor bir surec kilo vermek ama sabredecegiz bir gunde depolamadikki bunlari beyazcanim ne olur geceleri acikinca ayran ic veya bir parca peynir lor vb ye birde biberiye icin kizlar her gin bir fincan ben kahvaltimi bu cayla yapiyorum anneyim mutluyum kesin kerata sizi kiskaniyor bence tekrar bi gecmis yapim emine hg aramiza tatlim

Pembe ogretmenim sinirini yemeklerden cikarma.ne olur hersey zamanla duzelir yemege saldiracagin an derin derin nefes al ve en az iki bardak su ic istahin kalmaz seval ve yorgun kalp sizlerde hg niz ozustan haber yokmu bu arada kizlar ins iyidir prensesim yogurt kuru cok ise yariyormus dene tabiki ben sade tercih ediyorum o bile etkili fakat bu tur kurleri duzenli yapin hemen vazgecmeyin eylulum yarisimizi unutmadin ins

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese az kalorili bol enerjili bir gün diliyorum

İnşallah canım valla ne yapacağımı şaşırdım :26:
Ocak ayındada spor salonunun üyeliği bitiyor artık havalarda nasılsa soğuyacak diye evde planlıyorum birşeyler yapmayı tabi insan eksi görmeyince iyice sinir oluyor ve birşey yapmak dahi istemiyor
İnşallah başarırız kendi adıma listelerimi görüyorsunuz artısı eksisi ortada ve insan işe yaramasını istiyor artık

Sorma benim cadıda 3.5 yaşında oldu canı istere kendi yatağına gidiyor ( nadiren ) bazende koltukta uyursa yatağına atıyoruzda kurtuluyoruz Dün gece hesapta eşimle oturup kendimize zaman ayıracaktık beyimiz kalktı yattı sinirden niye efendim ben kızı uyutmak için elimden geleni yapmamışım ulen benim zaten canım sıkkın sabahtan beri sen uyutmaya çalışta az teselli et karını diye içimden söylendim ama ona tek bir kelime etmedim
Bu çocuklar hayatımızın çok büyük bir kısmına el koyuyor
Dün eşim annemlerin yanında cuma akşamı çocukları annene bırakalım sinemaya gidelim dedi tam sevindim baş başa birşey yapacağız diye döndü kız kardeşimle eşine sizde geliyorsunuz dimi dedi kızkardeşimde eee annem çocuklara bakıyorsa bizde babamı alalım sinemaya demezmi al sana başbaşa sinema oldu olucak büyük kızıda alalım dedim ama film komedide olsa +18miş

Yani bizim evde Romantizm öldü Allah rahmet eylesin

Valla sorma güzelim yaa ikimizde aynı durumdayız bu ara
Bu sabah o yoğurt kürünü yaptım hatta hala yanımda duruyor ara ara bir kaşık atıyorum ağzıma ( iğrenç bir tadı var bence yuttuktan sonra bir tuhaf tat oluyor ağzımda oda midemi kaldıyor bir anlıkta olsa ama inat ettim en azından yarısını yiyeceğim )

Bende de takıntı haline geldikçe kilo alıyorum ama umursamadığımda eksi görüyorum :26: hayır şimdi birde ayşenin takımındada bildirim yapıyorum ya onun gerginliğide var sonuçta artı çıktıkca faydam olmaz ancak zararım olur :26:
Eşim boşver perhizi diyor ama işte boşverirsem daha beter olurum diye korkuyorum oda ayrı bir gıcık hesapta dün konuşacaktık biraz cadı uyumayınca küstü beyfendi sanki anasını satayım eşimin morali bozukta teselli etmedim diye bozuluyor neyse acısını çıkartırım nasılsa

hoş geldin banuu

anneannene geçmiş olsun canım,işallah bir an önce iyileşir allah şifa versin

sena güveniyoruz zaten maşallah çok kararlısın ve düzenli gidiyorsun
allah razı olsun canım o kadar iyi geliyorsunki bana canım ,çok moral veriyorsun tamam vaz geçmek yok yala devam.:13:.ama dediğim gibi 1 ay daha bu düzende gidicem sonra karatayı deniycem birde ..açıkçası karatay bana kilo aldırır gibi geliyor ama senin menüleri ve verdiğin kiloyu görünce heves ediyorum ..ama tabi senin spor yapmanın çok etkisi var ,ben fırsat bulursam yürüyüş yapıyorum sadece...

Hb beyazcanim iyi dileklerin icin cok tskler canimm heh soyle vazgecmek pes etmek yokk dene tatlim bir haftadan ne olurki ama eminim dikkat edersen verirsin karatayda otuz dk yuruyus bile etkili cecosummm sende hg canimmm simdi cikmam lazim optum hepinizi cislar yokk ona gore

cecomm
allah heimizin yardımcısı olsun
gerçekden çok pis bir durum bizimkisi..aza razıyım yeterki gitse ayda 1 kilo bile veremiyorum yazdan beri
yazın ramazandan sonra aldığım 3 kilo çakıldı kaldı bana..yazın 74 kiloydum..0 zaman yediğim börekler acısını fena çıkardı

birde kız kardeşim var öyle güzel yemek yiyorlarki öyle bi hareketde yok yakıcak.hergün kekler pastalar pilavlar o halde çöp gibi incecik

birde m,llet acıyor yemiyorda ondan böylediye..ayy saçımı başımı yolasım geliyor valla

ama bizde vericez ceco ..sağolsum swetdimple çok güzel moral verdi bize bu bile bize yeter canım bizde başarıcaz

o yoğurt kürü çok işe yarıyormuş önce buna inanalım ..bence olucak vericez bu kiloları:13:.

ay banum sorma uyumayan çocuk meselesini. gece dila uyumuyor ne yaptıysam. kaç günden beri de uyumadım artık geldiler bana. bizimkine dedim allah aşkına bir saat olsun bakta azıcık uyuyayım geri de kalkıp bakarım. tamam dedi yerlerimizi değiştik. dakka bir gol bir kafasını yastığa koymasıyla uyudu kaldı. çocuk basbas bağırıyo. kalk dedim geç yerine. beşiği sallıyom kafayıda koydum beşiğe artık bebek bağırdıkça sinirlerimi yorganda yastıktan çıkardım. en sonunda bizimki kovdu beni defol git nerde yatarsan yat ben bakarım çocuğa dedi. oturma odasına geçtim ama şu kırklı olma meselesi varya. odaya girerken daha koltuk kırlentleri falan gözüme çok farklı göründü ödüm koptu. zor uyudum. bide baktım sabah olmuş

desene sendede var benimki gibi bir kız kardeş.

canım benimm bende 2 tane var ikiside babasıyla yanyana oturtmaz bizi ille aramıza girer oturlar koskoca kız oldu büyük 13 yaşında o bile hala aramıza girer..konuşturmaz..kıskanıyorlar sanırım anne babayı[/QUOTE]

hadi yaaa yandık desene bunlar daha başlangıç.ileride çekeceğimiz çok çile var yani....

maaşallah hiç kimseyi de unutmamış...herkese verilecek bi cevabı var

canım bebeğine nazar duası okuyor musun belki göze geliyordur o huzursuz ediyordur.bizede ne zaman misafir gelse o akşam değişirdi çocugun uyku düzeni....

ayyüzlüm
birazda şans meselesi sanırım bu bebeklerin uyuması..benim iki çocukda 1.5 saatte bir uyanıdı ..hala 4 yaşındaki kızım gecede 2 kez uyanır bir süt için birde öyle mızmızlanır ayağımda sallarım 1 saat..çilem bitmedi daha

senin bebişi oku canım..hem bebeği hem kendini oku ..
birde biliyorsun zaten ama hatırlatıyım safer ayı girdi ..bol bol dua okumak teşbih çekmek lazım canım..allah yardımız olsun
desene sendede var benimki gibi bir kız kardeş.

ayyy var varr...uyuz yer yer kilo almaz..ben onun yerinede kilo alıyorum

kızlarr
ben bu yoğurt kürüne sarımsak da koymaya başladım

düşündümki sarımsak çayı baya popiler şu aralar..onu içemiycemize göre sarımsaklı yoğurt zaten hepimizin yediği şey..

benimde zaten koca yok kokacak birde sarımsak ekledim bakalım nolucak

canım bebeğine nazar duası okuyor musun belki göze geliyordur o huzursuz ediyordur.bizede ne zaman misafir gelse o akşam değişirdi çocugun uyku düzeni....

okuyoruz okumaz olurmuyuz. ama bu cücük karnımdayken belliydi bu saatlerde uyanık olacağı gece boyu kıpır kıpır olur eşimede söylerdim bu gececi olacak diye.

yarın cumaaaaaaaa
ak koyun kara koyun belli olacak:)
ben bu hafta pek ii bir performans sergilemedim..spor yapmadım neredeyse hiç...inş.cumartesiye güzel bir başlangıç yapmak istiyorum haftaya listede benimde adım olacak inş.
kendime çoooooook büyük ödüller koydum...69.9 u görünce kendime kocaman bir pizza ısmarlayacagım..gözümü doyuracagım...tabi ben o kiloya indiğimde midem küçülmüş olacagı için hepsini yiyemem....
sonra bir kararlılıkla 65 e ineceğim tabi ki sizlerin yardımıyla...sonraki 5 kilo içn kendimi çok zorlamıycam..yaza kadar versem yeter...önceliğim verdiğim kiloları almamak bir daha ömür boyu...60 kilo olmak bana hayal gibi geliyor ama inandıkçada o halimi düşününce çok heyecanlanıyor ve seviniyorum..inşallah başarırım......umarım herkes başarır....sizi seviyorum..

Bak bak hala idul olarak pizza diyor alcam elime oklavayi simdi burda hata yapiyoruz iste tatlim neden odul olarak yemek seciyoruzki kendimize odul olarak kiyafet canta vs dururken nefen yemek buna karsiyim hayall etmek guzeldir hayalletimiz olnasa hicbirimiz yasayamayiz ve badaracaksin canim buna tum kalbimle inaniyorum beyazcanim yogurduna sarimsak karistirma bence bu tur karisimlari tarifi aynen uygularsan sonuc alirsin pulbiberde ekliyorsin bildigim kadariyla pulbiber cok iyi bir antioksidan metabolizmayi hizlandiriyor evet fakat ayni zamana cok da istah aciyor sarimsakli yogurt neye doksen yedirir zaten ikiside is tah acici yogurt kurune karistirma derim tatlim aciyi yemeklerinde kullan cecosummm basaricizzz adasim spor salonuna gidemezsen evde ip atlarsin tatlimm leslie teyze jilian abla var seve seve yardimci olurlar ama ne olur su icmeyi unutma avucuna su ic yaz mesela yafa mutfaga her girisinde su ic inan su kilo vermede cok etkili biberiye de gunde bir fincan ic tatlim bu arada yogurt karisimi zaten iki kasik yogurttan oluyor sen nasil arada bir kasik aliyorsun onu cozemedim yemeklerden once iki kasik yutuver tatlim ustunede su ic tamamdir optum hepinisi

yaaa kıyafetten ödül olmaz ki.o zaten bi gereklilik bence..onu kesin alacağım için yapmamam gereken bişiyi yapmak daha cazip geliyor ödül olarak ama bir yandan senin söylediklerinde mantıklı..biemiyorum kararsız kaldım..bugün canım sıkkın hiç bişi yapmak istemiyorum.habire netteyim..bu spor işine bir çözüm bulmam lazım pilates kış günü hiç cazip gelmiyor.daha hareketli beni ısıtacak bişiler olması lazım...üşüyorum evin içinde..sanırım jullianın cd sini alacagım geçen gün D&R de görmüştüm hem kısaymış yarım saat baya pratik olur bana da...kış günü günler kısa:)

kendime ocak 15 e kadar süre verdim sizce o zamana kadar 70 i görebilir miyim?sağlıklı bir şekilde kilo vererek tabi...maaş alacağım da o gün...olmadı ii verirsem kilo bir sonraki aya da erteleyebilirim:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…