cecommSelamün Aleyküm kızlarrr
Yettim beyazcanım yettimmmm
Anam sabah hesapta girecektim nette sorun vardı sonrada zaten pazardı, çocuklardı, kızkardeşimde balık faslıydı derken hiç mümkün olmadı kardeşimin evinde de olsa çöööö demeye :26:
Bugün inanılmaz yoruldum hatta bir ara pazarda belime giren ağrılar yüzünden zor yürüdüm
Artık kilodan dolayı yürüyemez hale gelmekten korkuyorumAslında doğrusunu söylemek gerekirse sabahtan beri canım sıkkındı zaten şu ağrılar ve kilolar yüzünden
Ben zayıflamak için çırpındıkça daha beter kilo alıyorum sanki
Eşime yine bir ton göz yaşı döktüm ne olucak bu halim diye oda bir güzel fırça attı ya bırak artık zayıflayacağım diye kendini yırtmayı, stres yaptıkca sanki şişiyorsun herşeyi akışına bırak elbet gidecek diye bir güzel azarladı beni
Aslında doğru söylüyor ama işte ben daha beter olurum korkusunda inanılmaz kasıyorum kendimi. Su hariç elimden geleni yapıyorum ( bir şu suyu içmeyi beceremedim gerektiği gibi bu aralar )
Neyse daha fazla canınızı sıkmayayım ama güne kötü başladığım için pek net havamdada değildim acılmayıncada uğraşmadım açıkcası sabah sabah sizlerinde canını sıkmamak adınaŞimdi çok daha iyiyim yine gün boyuda elimden geldiğince dikkatli davrandım Eşim gece evde konuşuruz falan diyordu ama oda oyun konsolunun başına geçince bende sizlere içimi dökeyim dedim Hakkınızı helal edin bu ara sık sık içim şişiyor :26:
ya oğlumuzla ilgilenmekten kendimize hiç zaman kalmıyor eşimle...akşam oturuyoruz aramızda da oğlum yatıyordu..bi ara birsey hakkında konuşmaya başladık eşimle...oğlum baktı ilgi kendi üzerinden kaydı bir ağlamaya başladı..pes dedim yani 2 dk da olsa konuşturmayacak bizi:) yaramaz kerata seni...çok fenasın..daha da 9 aylık ha büyüyünce ne olacak çok merak ediyorum:)
canım umutsuzluğa kapılma sen zamanında nasıl başardıysan yine öyle başaracaksın inşallah...bu ara havalar soğudu insan pek diyet moduna giremiyor.yazın oldugu gibi enerjik ve hareketli de olamıyorsun..metabolizmanın yavaşlaması çok normal....azimle istikrarlı ol inşallah hepimiz başaracağız....
ya oğlumuzla ilgilenmekten kendimize hiç zaman kalmıyor eşimle...akşam oturuyoruz aramızda da oğlum yatıyordu..bi ara birsey hakkında konuşmaya başladık eşimle...oğlum baktı ilgi kendi üzerinden kaydı bir ağlamaya başladı..pes dedim yani 2 dk da olsa konuşturmayacak bizi:) yaramaz kerata seni...çok fenasın..daha da 9 aylık ha büyüyünce ne olacak çok merak ediyorum:)
günaydın kızlarr
çok güzel bir gün ,her yer bembyaz karr...ne kadarda özlemişiz karı meğer insanın içi ferahlıyor resmen.
baya iyi yağdı hatta okullar tatil oldu sandım ama olmamış neyseki gitti çocuklar okula yoksa evde durmaz kartopu oynuycam diye hasta olurdu benim küçük..
cecomm
bende senlen aynı duygulardayım çu günlerde ..umudumu kaybetmeye başladım dün gece oturdum bi güzel gözlerim şişene kadar ağladım..konuşacak kimsemde yok yalnızlığımamı yanıyım. gitmeyen kilolarımamı,yksa açlıkdan gurul gurul eden karnımamı yanıyım bilemedim..deli deli kendi kendime konuştum durdum gecenin ıssızında..
açıkçası bende çok kafamı taktım bu kilo verme işine takıntı oldu resmen ..gece bile kalkıp tartılıyorum böyle bi manyaklık olurmu.nette ne kilo verdirir .hangi bitki kilo vermeye yardımcı iyice kastım kendimi
sanırım stresden takıldım kaldım ...
al işte bende sabah sabah içinizi şişirdim ,
canım benimm bende 2 tane var ikiside babasıyla yanyana oturtmaz bizi ille aramıza girer oturlar koskoca kız oldu büyük 13 yaşında o bile hala aramıza girer..konuşturmaz..kıskanıyorlar sanırım anne babayı
Gunayyydinnnn guzellerrr kusurabakmayin cepten giriyorum alinti yapamadim teyzemdeyiz anneannem rahatsiz uc gundur menulerimide psyladamadim ama inanin hic cis yok sporuda ip atlayarak yapiyorum hwr gun de mekik cekiyorumm İremcim inan cok uzuldum ama skma canini herseyde bir hayir vardir minikcimm gule gule kullan arabani tatlim kazadiz belasiz ins sukur az az yemeye baslamissin kamilem kizina gecmis olsun tatlim metosummm o sutlaclari gordummmm cok ayip valla hemde iki tane beyazcanim ve sevgili adasim ne olur sikmayin caninizi bu kilolar elbette gidecek yeterki dikkat edip vazgecmeyelim evet hakikaten zor bir surec kilo vermek ama sabredecegiz bir gunde depolamadikki bunlari beyazcanim ne olur geceleri acikinca ayran ic veya bir parca peynir lor vb ye birde biberiye icin kizlar her gin bir fincan ben kahvaltimi bu cayla yapiyorum anneyim mutluyum kesin kerata sizi kiskaniyor bence tekrar bi gecmis yapim emine hg aramiza tatlim
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese az kalorili bol enerjili bir gün diliyorum
İnşallah canım valla ne yapacağımı şaşırdım :26:
Ocak ayındada spor salonunun üyeliği bitiyor artık havalarda nasılsa soğuyacak diye evde planlıyorum birşeyler yapmayı tabi insan eksi görmeyince iyice sinir oluyor ve birşey yapmak dahi istemiyor
İnşallah başarırız kendi adıma listelerimi görüyorsunuz artısı eksisi ortada ve insan işe yaramasını istiyor artık
Sorma benim cadıda 3.5 yaşında oldu canı istere kendi yatağına gidiyor ( nadiren ) bazende koltukta uyursa yatağına atıyoruzda kurtuluyoruzDün gece hesapta eşimle oturup kendimize zaman ayıracaktık beyimiz kalktı yattı sinirden niye efendim ben kızı uyutmak için elimden geleni yapmamışım ulen benim zaten canım sıkkın sabahtan beri sen uyutmaya çalışta az teselli et karını diye içimden söylendim ama ona tek bir kelime etmedim
Bu çocuklar hayatımızın çok büyük bir kısmına el koyuyor
Dün eşim annemlerin yanında cuma akşamı çocukları annene bırakalım sinemaya gidelim dedi tam sevindim baş başa birşey yapacağız diye döndü kız kardeşimle eşine sizde geliyorsunuz dimi dedikızkardeşimde eee annem çocuklara bakıyorsa bizde babamı alalım sinemaya demezmi al sana başbaşa sinema oldu olucak büyük kızıda alalım dedim ama film komedide olsa +18miş
Yani bizim evde Romantizm öldüAllah rahmet eylesin
Valla sorma güzelim yaa ikimizde aynı durumdayız bu ara
Bu sabah o yoğurt kürünü yaptım hatta hala yanımda duruyorara ara bir kaşık atıyorum ağzıma ( iğrenç bir tadı var bence yuttuktan sonra bir tuhaf tat oluyor ağzımda oda midemi kaldıyor bir anlıkta olsa ama inat ettim en azından yarısını yiyeceğim )
Bende de takıntı haline geldikçe kilo alıyorum ama umursamadığımda eksi görüyorum :26: hayır şimdi birde ayşenin takımındada bildirim yapıyorum ya onun gerginliğide var sonuçta artı çıktıkca faydam olmaz ancak zararım olur :26:
Eşim boşver perhizi diyor ama işte boşverirsem daha beter olurum diye korkuyorumoda ayrı bir gıcık hesapta dün konuşacaktık biraz cadı uyumayınca küstü beyfendi sanki anasını satayım eşimin morali bozukta teselli etmedim diye bozuluyor neyse acısını çıkartırım nasılsa
Ocak ayındada spor salonunun üyeliği bitiyor artık havalarda nasılsa soğuyacak diye evde planlıyorum birşeyler yapmayı tabi insan eksi görmeyince iyice sinir oluyor ve birşey yapmak dahi istemiyor
İnşallah başarırız kendi adıma listelerimi görüyorsunuz artısı eksisi ortada ve insan işe yaramasını istiyor artık
Sorma benim cadıda 3.5 yaşında oldu canı istere kendi yatağına gidiyor ( nadiren ) bazende koltukta uyursa yatağına atıyoruzda kurtuluyoruzDün gece hesapta eşimle oturup kendimize zaman ayıracaktık beyimiz kalktı yattı sinirden niye efendim ben kızı uyutmak için elimden geleni yapmamışım ulen benim zaten canım sıkkın sabahtan beri sen uyutmaya çalışta az teselli et karını diye içimden söylendim ama ona tek bir kelime etmedim
Dün eşim annemlerin yanında cuma akşamı çocukları annene bırakalım sinemaya gidelim dedi tam sevindim baş başa birşey yapacağız diye döndü kız kardeşimle eşine sizde geliyorsunuz dimi dedikızkardeşimde eee annem çocuklara bakıyorsa bizde babamı alalım sinemaya demezmi al sana başbaşa sinema oldu olucak büyük kızıda alalım dedim ama film komedide olsa +18miş
Valla sorma güzelim yaa ikimizde aynı durumdayız bu ara
Bu sabah o yoğurt kürünü yaptım hatta hala yanımda duruyorara ara bir kaşık atıyorum ağzıma ( iğrenç bir tadı var bence yuttuktan sonra bir tuhaf tat oluyor ağzımda oda midemi kaldıyor bir anlıkta olsa ama inat ettim en azından yarısını yiyeceğim )
Bende de takıntı haline geldikçe kilo alıyorum ama umursamadığımda eksi görüyorum :26: hayır şimdi birde ayşenin takımındada bildirim yapıyorum ya onun gerginliğide var sonuçta artı çıktıkca faydam olmaz ancak zararım olur :26:
Eşim boşver perhizi diyor ama işte boşverirsem daha beter olurum diye korkuyorumoda ayrı bir gıcık hesapta dün konuşacaktık biraz cadı uyumayınca küstü beyfendi sanki anasını satayım eşimin morali bozukta teselli etmedim diye bozuluyor neyse acısını çıkartırım nasılsa
cecomm
allah heimizin yardımcısı olsun
gerçekden çok pis bir durum bizimkisi..aza razıyım yeterki gitse ayda 1 kilo bile veremiyorum yazdan beri
yazın ramazandan sonra aldığım 3 kilo çakıldı kaldı bana..yazın 74 kiloydum..0 zaman yediğim börekler acısını fena çıkardı
birde kız kardeşim var öyle güzel yemek yiyorlarki öyle bi hareketde yok yakıcak.hergün kekler pastalar pilavlar o halde çöp gibi incecik
birde m,llet acıyor yemiyorda ondan böylediye..ayy saçımı başımı yolasım geliyor valla
ama bizde vericez ceco ..sağolsum swetdimple çok güzel moral verdi bize bu bile bize yeter canım bizde başarıcaz
o yoğurt kürü çok işe yarıyormuş önce buna inanalım ..bence olucak vericez bu kiloları:13:.
maaşallah hiç kimseyi de unutmamış...herkese verilecek bi cevabı varGunayyydinnnn guzellerrr kusurabakmayin cepten giriyorum alinti yapamadim teyzemdeyiz anneannem rahatsiz uc gundur menulerimide psyladamadim ama inanin hic cis yok sporuda ip atlayarak yapiyorum hwr gun de mekik cekiyorumm İremcim inan cok uzuldum ama skma canini herseyde bir hayir vardir minikcimm gule gule kullan arabani tatlim kazadiz belasiz ins sukur az az yemeye baslamissin kamilem kizina gecmis olsun tatlim metosummm o sutlaclari gordummmm cok ayip valla hemde iki tane beyazcanim ve sevgili adasim ne olur sikmayin caninizi bu kilolar elbette gidecek yeterki dikkat edip vazgecmeyelim evet hakikaten zor bir surec kilo vermek ama sabredecegiz bir gunde depolamadikki bunlari beyazcanim ne olur geceleri acikinca ayran ic veya bir parca peynir lor vb ye birde biberiye icin kizlar her gin bir fincan ben kahvaltimi bu cayla yapiyorum anneyim mutluyum kesin kerata sizi kiskaniyor bence tekrar bi gecmis yapim emine hg aramiza tatlim
mesajını okurken biran benimde ne kadar hoşuma gitti ne kadar düşünceli diye ama enişte beni hayal kırıklığına uğrattı...
yaaa bende öyle durumlarda hemen bunalıma giriıyorum yaaa illa birbirimize vakit ayıralım istiyorum..rabbime şükürler olsun çok bağlıyız birbirimize.kimseye ihtiyaç duymadan birbirimizle vakit geçiririz hep..bebiş olunca biraz aksıyor işte arada...bende hemen triplere giriyorum..adamda kime yeteceğini şaşırdı..oğlum çok özlüyor babasını ondan hep oyun istiyor..ben özlüyorum ben ayrı ilgi....oda koltukta yorgunluktan sızıp kalmakta buluyor çareyi elinde olmadan:)
canım bebeğine nazar duası okuyor musun belki göze geliyordur o huzursuz ediyordur.bizede ne zaman misafir gelse o akşam değişirdi çocugun uyku düzeni....ay banum sorma uyumayan çocuk meselesini. gece dila uyumuyor ne yaptıysam. kaç günden beri de uyumadım artık geldiler bana. bizimkine dedim allah aşkına bir saat olsun bakta azıcık uyuyayım geri de kalkıp bakarım. tamam dedi yerlerimizi değiştik. dakka bir gol bir kafasını yastığa koymasıyla uyudu kaldı. çocuk basbas bağırıyo. kalk dedim geç yerine. beşiği sallıyom kafayıda koydum beşiğe artık bebek bağırdıkça sinirlerimi yorganda yastıktan çıkardım. en sonunda bizimki kovdu beni defol git nerde yatarsan yat ben bakarım çocuğa dedi. oturma odasına geçtim ama şu kırklı olma meselesi varya. odaya girerken daha koltuk kırlentleri falan gözüme çok farklı göründü ödüm koptu. zor uyudum. bide baktım sabah olmuş
ayyüzlümay banum sorma uyumayan çocuk meselesini. gece dila uyumuyor ne yaptıysam. kaç günden beri de uyumadım artık geldiler bana. bizimkine dedim allah aşkına bir saat olsun bakta azıcık uyuyayım geri de kalkıp bakarım. tamam dedi yerlerimizi değiştik. dakka bir gol bir kafasını yastığa koymasıyla uyudu kaldı. çocuk basbas bağırıyo. kalk dedim geç yerine. beşiği sallıyom kafayıda koydum beşiğe artık bebek bağırdıkça sinirlerimi yorganda yastıktan çıkardım. en sonunda bizimki kovdu beni defol git nerde yatarsan yat ben bakarım çocuğa dedi. oturma odasına geçtim ama şu kırklı olma meselesi varya. odaya girerken daha koltuk kırlentleri falan gözüme çok farklı göründü ödüm koptu. zor uyudum. bide baktım sabah olmuş
desene sendede var benimki gibi bir kız kardeş.
canım bebeğine nazar duası okuyor musun belki göze geliyordur o huzursuz ediyordur.bizede ne zaman misafir gelse o akşam değişirdi çocugun uyku düzeni....
ayyüzlüm
birazda şans meselesi sanırım bu bebeklerin uyuması..benim iki çocukda 1.5 saatte bir uyanıdı ..hala 4 yaşındaki kızım gecede 2 kez uyanır bir süt için birde öyle mızmızlanır ayağımda sallarım 1 saat..çilem bitmedi daha
senin bebişi oku canım..hem bebeği hem kendini oku ..
birde biliyorsun zaten ama hatırlatıyım safer ayı girdi ..bol bol dua okumak teşbih çekmek lazım canım..allah yardımız olsun
ayyy var varr...uyuz yer yer kilo almaz..ben onun yerinede kilo alıyorum
Bak bak hala idul olarak pizza diyor alcam elime oklavayi simdi burda hata yapiyoruz iste tatlim neden odul olarak yemek seciyoruzki kendimize odul olarak kiyafet canta vs dururken nefen yemek buna karsiyim hayall etmek guzeldir hayalletimiz olnasa hicbirimiz yasayamayiz ve badaracaksin canim buna tum kalbimle inaniyorum beyazcanim yogurduna sarimsak karistirma bence bu tur karisimlari tarifi aynen uygularsan sonuc alirsin pulbiberde ekliyorsin bildigim kadariyla pulbiber cok iyi bir antioksidan metabolizmayi hizlandiriyor evet fakat ayni zamana cok da istah aciyor sarimsakli yogurt neye doksen yedirir zaten ikiside is tah acici yogurt kurune karistirma derim tatlim aciyi yemeklerinde kullan cecosummm basaricizzz adasim spor salonuna gidemezsen evde ip atlarsin tatlimm leslie teyze jilian abla var seve seve yardimci olurlar ama ne olur su icmeyi unutma avucuna su ic yaz mesela yafa mutfaga her girisinde su ic inan su kilo vermede cok etkili biberiye de gunde bir fincan ic tatlim bu arada yogurt karisimi zaten iki kasik yogurttan oluyor sen nasil arada bir kasik aliyorsun onu cozemedim yemeklerden once iki kasik yutuver tatlim ustunede su ic tamamdir optum hepinisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?