anaaaaaam herkese yetişmişsin maşallah canım ya senin gibi yoldaşlara ihtiyacımız varGunayyydinnnn guzellerrr kusurabakmayin cepten giriyorum alinti yapamadim teyzemdeyiz anneannem rahatsiz uc gundur menulerimide psyladamadim ama inanin hic cis yok sporuda ip atlayarak yapiyorum hwr gun de mekik cekiyorumm İremcim inan cok uzuldum ama skma canini herseyde bir hayir vardir minikcimm gule gule kullan arabani tatlim kazadiz belasiz ins sukur az az yemeye baslamissin kamilem kizina gecmis olsun tatlim metosummm o sutlaclari gordummmm cok ayip valla hemde iki tane beyazcanim ve sevgili adasim ne olur sikmayin caninizi bu kilolar elbette gidecek yeterki dikkat edip vazgecmeyelim evet hakikaten zor bir surec kilo vermek ama sabredecegiz bir gunde depolamadikki bunlari beyazcanim ne olur geceleri acikinca ayran ic veya bir parca peynir lor vb ye birde biberiye icin kizlar her gin bir fincan ben kahvaltimi bu cayla yapiyorum anneyim mutluyum kesin kerata sizi kiskaniyor bence tekrar bi gecmis yapim emine hg aramiza tatlim
bende bugün eşime lahana aldırdım ne olursa olsun içcem suyunu yemeklerden önce bende yoğurt kürüne akşam yemeği itibariyle başlıyorm malzemelerim tamam hadi bakalım hayırlısı ama yarın pek hoş bi sayı beklemiyor beni gibi bi his var içimdeBak bak hala idul olarak pizza diyor alcam elime oklavayi simdi burda hata yapiyoruz iste tatlim neden odul olarak yemek seciyoruzki kendimize odul olarak kiyafet canta vs dururken nefen yemek buna karsiyim hayall etmek guzeldir hayalletimiz olnasa hicbirimiz yasayamayiz ve badaracaksin canim buna tum kalbimle inaniyorum beyazcanim yogurduna sarimsak karistirma bence bu tur karisimlari tarifi aynen uygularsan sonuc alirsin pulbiberde ekliyorsin bildigim kadariyla pulbiber cok iyi bir antioksidan metabolizmayi hizlandiriyor evet fakat ayni zamana cok da istah aciyor sarimsakli yogurt neye doksen yedirir zaten ikiside is tah acici yogurt kurune karistirma derim tatlim aciyi yemeklerinde kullan cecosummm basaricizzz adasim spor salonuna gidemezsen evde ip atlarsin tatlimm leslie teyze jilian abla var seve seve yardimci olurlar ama ne olur su icmeyi unutma avucuna su ic yaz mesela yafa mutfaga her girisinde su ic inan su kilo vermede cok etkili biberiye de gunde bir fincan ic tatlim bu arada yogurt karisimi zaten iki kasik yogurttan oluyor sen nasil arada bir kasik aliyorsun onu cozemedim yemeklerden once iki kasik yutuver tatlim ustunede su ic tamamdir optum hepinisi
arkadasım nasıl verıyorsun ıkı kıloyu bızede söylesene 1400 kalorıyı gecmemeye calısıyorum gunde 2 saatte yuruyus ama ben veremıyorum haftada ıkı kılo
amann burdahepimiz yazın takıldık kaldık gerçekden ..kışın sanki daha iui verdik hepimizkışında insan hiç diyet moduna giremiyor ya...güneş yok sıcak yok...ama azmedelimde yaza fit girelim değil mi?millet hep kışın zayıflıyor..yazın form korumak için uğraşırız...ayyy göbegim çıkmasın çok yemiyim:)))
oğlumda yeni uyandı gideyimde ona güzel bir meyve püresi hazırlıyim...
başla canımmbende başlayacagım bu dalga dalga yayılan yoğurt kürüne:)cmt çarşıya çıkıp malzemeleri alalım da.....üff işte yogurt bulmak sıkıntı..hazır yoğurt yemek istemiyorum ama süt satan birini de bulamadık henüz
Bak bak hala idul olarak pizza diyor alcam elime oklavayi simdi burda hata yapiyoruz iste tatlim neden odul olarak yemek seciyoruzki kendimize odul olarak kiyafet canta vs dururken nefen yemek buna karsiyim hayall etmek guzeldir hayalletimiz olnasa hicbirimiz yasayamayiz ve badaracaksin canim buna tum kalbimle inaniyorum beyazcanim yogurduna sarimsak karistirma bence bu tur karisimlari tarifi aynen uygularsan sonuc alirsin pulbiberde ekliyorsin bildigim kadariyla pulbiber cok iyi bir antioksidan metabolizmayi hizlandiriyor evet fakat ayni zamana cok da istah aciyor sarimsakli yogurt neye doksen yedirir zaten ikiside is tah acici yogurt kurune karistirma derim tatlim aciyi yemeklerinde kullan cecosummm basaricizzz adasim spor salonuna gidemezsen evde ip atlarsin tatlimm leslie teyze jilian abla var seve seve yardimci olurlar ama ne olur su icmeyi unutma avucuna su ic yaz mesela yafa mutfaga her girisinde su ic inan su kilo vermede cok etkili biberiye de gunde bir fincan ic tatlim bu arada yogurt karisimi zaten iki kasik yogurttan oluyor sen nasil arada bir kasik aliyorsun onu cozemedim yemeklerden once iki kasik yutuver tatlim ustunede su ic tamamdir optum hepinisi
ay banum sorma uyumayan çocuk meselesini. gece dila uyumuyor ne yaptıysam. kaç günden beri de uyumadım artık geldiler bana. bizimkine dedim allah aşkına bir saat olsun bakta azıcık uyuyayım geri de kalkıp bakarım. tamam dedi yerlerimizi değiştik. dakka bir gol bir kafasını yastığa koymasıyla uyudu kaldı. çocuk basbas bağırıyo. kalk dedim geç yerine. beşiği sallıyom kafayıda koydum beşiğe artık bebek bağırdıkça sinirlerimi yorganda yastıktan çıkardım. en sonunda bizimki kovdu beni defol git nerde yatarsan yat ben bakarım çocuğa dedi. oturma odasına geçtim ama şu kırklı olma meselesi varya. odaya girerken daha koltuk kırlentleri falan gözüme çok farklı göründü ödüm koptu. zor uyudum. bide baktım sabah olmuş
banucum çok sinir bozucu bir olay şu eski sevgili muhabbeti, okuyunca benim bile tepem attıSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Günüde hasarsız atlattım
Ya aslında çok fazla kalamıyacağım hatta gece giremeyebilirimBenim Odunla sabah bir kapıştık hala yüz vermiyorum ama şimdi gece bilgisayar başına oturursam anında zeytinyağ gibi üste çıkar o kozuda eline vermek istemiyorum.
Sabah ki hatta dünki muhabbettin devamı geldi
Beyfendi benim sıkıntım varken hiç birşey yokmuş gibi girmiş Faceden eski sevgilisini aratmış yine
Şer.....siz diye bir başladım okadar dellendim ki. Mesele kıskançlık değil ama işte benim canım sıkkınken yapması sinir etti yoksa inanın umurum bile olmaz
Temiz fırçayı bastımşimdi bir kaç gün burnundan getireceğim ki en azından canım sıkkınken biraz daha dikkatli davranır
Odun diyincede kızıyor odunsun işte
Bu arada nedense kuzenlerinden biride eski kız arkdaşıyla arkadaş çıktı üstelik o kuzeniyle evlendiğimizden beri bir kere bile bir araya gelmedik ama facede var
Neyse konuştukca yine delleniyorumben kaçıyorum ki yakalanmim bilgisayar başında olmadı gece başım ağrıyor diye otururum yine başına nasılsa kafam dağılsın diye kesin kendi der aşkım uyuyamayacaksan gir nette dolan diye
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Günüde hasarsız atlattım
Ya aslında çok fazla kalamıyacağım hatta gece giremeyebilirimBenim Odunla sabah bir kapıştık hala yüz vermiyorum ama şimdi gece bilgisayar başına oturursam anında zeytinyağ gibi üste çıkar o kozuda eline vermek istemiyorum.
Sabah ki hatta dünki muhabbettin devamı geldi
Beyfendi benim sıkıntım varken hiç birşey yokmuş gibi girmiş Faceden eski sevgilisini aratmış yine
Şer.....siz diye bir başladım okadar dellendim ki. Mesele kıskançlık değil ama işte benim canım sıkkınken yapması sinir etti yoksa inanın umurum bile olmaz
Temiz fırçayı bastımşimdi bir kaç gün burnundan getireceğim ki en azından canım sıkkınken biraz daha dikkatli davranır
Odun diyincede kızıyor odunsun işte
Bu arada nedense kuzenlerinden biride eski kız arkdaşıyla arkadaş çıktı üstelik o kuzeniyle evlendiğimizden beri bir kere bile bir araya gelmedik ama facede var
Neyse konuştukca yine delleniyorumben kaçıyorum ki yakalanmim bilgisayar başında olmadı gece başım ağrıyor diye otururum yine başına nasılsa kafam dağılsın diye kesin kendi der aşkım uyuyamayacaksan gir nette dolan diye
off off televizyon bozuldu..ev sessiz .ben sıkıntıdan patlıycam burada kimse yok
az önce hepsiburada com dan vücut analiz baskülü alıyordum amaolmadıeşimin kredi kartı bilgilerinde sorun çıktı
çokk heves etmiştim adımsayarda sipariş etmiştim ama olmadı işte..ben kocişin haberi yokken kredi kartıbilgilerini yazmıştınm kağıda AMA KARTIN SON KULLANMA TARİHİNİN lazım olacağı aklıma gelmemişti.. ona güzel bi kazık atmaya niyretlenmeştim 15 yılın sonunda ama beceremedimm. .gerçi kazıl atmışken şöyle okkalı atmak lazım ama ben 40 tl lilk kazığığı bilem atamadım
fakirin baskülü 30 tl fiyatı çok iyi gerçekden ...adımsayada 7 tl amma olmadıııı
gidip teknosaya bakıcam orda 35 tl miş .en azından kargo derdi yok..
ben böyle bi hevesiyim ama aranızda kullanan veya bilgisi olan varmı kızlarr:26:
off off televizyon bozuldu..ev sessiz .ben sıkıntıdan patlıycam burada kimse yok
az önce hepsiburada com dan vücut analiz baskülü alıyordum amaolmadıeşimin kredi kartı bilgilerinde sorun çıktı
çokk heves etmiştim adımsayarda sipariş etmiştim ama olmadı işte..ben kocişin haberi yokken kredi kartıbilgilerini yazmıştınm kağıda AMA KARTIN SON KULLANMA TARİHİNİN lazım olacağı aklıma gelmemişti.. ona güzel bi kazık atmaya niyretlenmeştim 15 yılın sonunda ama beceremedimm. .gerçi kazıl atmışken şöyle okkalı atmak lazım ama ben 40 tl lilk kazığığı bilem atamadım
fakirin baskülü 30 tl fiyatı çok iyi gerçekden ...adımsayada 7 tl amma olmadıııı
gidip teknosaya bakıcam orda 35 tl miş .en azından kargo derdi yok..
ben böyle bi hevesiyim ama aranızda kullanan veya bilgisi olan varmı kızlarr:26:
İyi aksamlar citir adaylari beyazcanim ben burdayim ama cepten yazmak resmen cin iskencesi gizli yapilan isin sonu gelmez tatlim allah razi gelmemis adim sayarim yok ama tartim simbonun yillardir kullanirim cok memnunum fakirin hicbir urununu eve sokmamaya yeminliyim incele oyle al tatlim menulerin harika artik yufka gormuyorum tatli gormuyorum cok tskler cnm harika gidiyorsun melankoli sevgili hocam o menu ne oyle hem de persembe gunu hic yakistiramadim:-( pembe ogretmenim menun super isteyince oluyormus demekki tskler lavinyacim sende suyu cok abartma istersen bobreklerin cok yorulabilir tatlim cecosummm bozma moralini ama hakikaten esin ayip etmis bi kac gun konusma bsk nasil yola geliyor anneyim odul yemek olmasin tatlim yemek odullerine verecegin parayi topla ve kendine bir hatira al baktikca bu odul icin katlandigin mucadele aklina gelsin sekercim gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tskler
bugunku menumu yazim ama alt alta olmayacak sanirim sabah klasik karatay kahvaltisi oncesinde corek otu ogle yogury aksam portakalli kereviz yayla corbasi ve salata 2 lt su 2 yesilcay 1 biberiye kahve ve cay spor 50 mekik 200 ip atlama alisveris 1 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?