- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ayyyy nasıl bir duyarsızlık bu böyle?içim bayıldı....
aaaaaaa aslında ben televizyon almalıyımmmşöyle büyük kocamann
bu eski gibi karanlıkdan içindeki kimseyi göremediğim deyil şöyle canlı canlı içindeki dizileri ,insanların yüzünü gözünü göteceğim bi televizyon..
bu eskiyide kendim almıştım kv lerden ayrıldığımda..elişi yapmıştım onun parasıyla aldım geldim eve koydum ..benim öküz görünce hiç tepki vermemişti bu nerden geldi kim aldı diye . .oturdu izledi birde
6 ay televizyon yok radyo yok bi ıssızevde kızımla oturdukda almaya niyetlenmedi bile..birde eve de gelmezdi 12, 1 de eve gelir o saate kadar tıkırtı dinlerdim korkarak..:18::18:.ahhh ahhh ne çektimm bennn ne çektimm....oturucak bi kanepe yokk koltukk hiçç yokk
2 sünger minder koca evde..1 yatak odası
3,4 ayda öye oturdum sonra baktım bu öküzde iş yok .almak gibi bir niyeti hiççç yokçünkü anası gilin yanına götürücek benii,,,sonunda getirdi zaten. ..gittim 2 kanepe aldım taksitle ilk taksidini biriktirdikden sonra tabii
bu eve bi geldi evde kanepe yine hiççç tepki yokk..öküzzzzz bildiğin öküzzzz....
acaba ben bi ev mi alsdam eski cesaretimi toplayıp
ama cesaretlede olmuyor para lazım 50 100 tl ye olucak iş deyil.
bildirimim
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta
giden:
top. giden:
hedef:
spor:
canlarım bildirimlerimizi bu şekilde ve eksiksiz yaparsak güzel bi liste çıkar öpüyorum hepinizi
bu hafta listeye dahil olcaklar parmak kaldırsınnnnnn
banucum çok sinir bozucu bir olay şu eski sevgili muhabbeti, okuyunca benim bile tepem attıoklava , merdane alsaymışsın eline bence de burnundan getirmelisin
aaaaaaaaaa bu kocalara ne oluyor böyle yahu..ayyüzlünün kocası 1 seninki 2 tam öküzlükleri tutmuş bunların.. sen halledersin ama meseleyi birde senin koca seni seviyor az burnu sürtülsün kendine gelir
selam kızlar
2 gündür gelemedim ailecek grip olunca...
bildirimim
başlangıç:89.9
geçen hafta:87.9
bu hafta:87.6
giden:300 gr
top.giden:2.3
hedef:70
spor:yok
daha düne kadar hep artıdaydım düne göre 600 gr vermişim sanırım yoğurt kürü işe yarıyor
bunu duyduguma sevindim şimdi daha hevesliyim yoğurt kürünü uygulamaya....
ooooooooooobaşlangıç: 86.1 (25 ekim)
geçen hafta: 85
bu hafta: 83,5
giden: 1500gr
toplam giden: 2600gr
Hedef: 75(şimdilik)
Spor: yok
mutlu anne ne güzel 1 kilo gitmişbaşlangıç:84
geçen hafta:77.1
bu hafta :76.1
giden:1000 gr
spor:bu hafta yok
Az daha bildirim yapmayı unutuyordum
Maalesef değişen birşey yok bu haftasinirden şişmediğime duacıyım
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 119 kg
Bu hafta; 119 kg
Giden; -
Toplam giden; 1 KGşaka gibi
Spor; 45 dakika yüzme, 1 saat yürüyüş
cecooom1 haftadır o kadar düzenli yiyordum ama hiç veremiyordum artık iyice sinirlendim dün eğer bugün de veremeseydim diyet yapmıycaktım inş işe yarıyordur ki ben yaradığına inanıyorum
şu yoğurt kürünü uygulayanlar
kızlar ben hep diyet yaparken kabızlık çekerim
ama dünden sanki müsil içmiş gibiyim
acaba yoğurt küründen dolayı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?