80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah : nesfit

ara yok

öğle yarım puf börek 3 kaşık çorba k.bahar patates kızartması (okul yemeği )

ara çeyrek tost

akşam 4 nuget 1 dilim ekmek

1 elma

kızlar nasılsınız hayatım yönü değişince çoğu şey de değişti

yarın sınıfım değişecek çikonun aşıları okul problemleri derken giremedim bu hafta çok fazla kusuruma bakmayınnn

slm kızlar bugun hıc ugrayamadımsımı gecmıs yaptım burdayım ama herkes kacmıs malum saat 1 oldu:)mısafırım vardı yenı gıttıler
kocamın dogumgunuydu ıkı arkadası cagırmıstım kutlama degıl ama hatırlamak maksat
dünkimenum
sabah sırkelı su yesılcay sarımsak cayı yogurt kürü
bayaz peynır 2 dılım kepek ekmegı domates salatalık
ara 10 fındık yesılcay bıtkı cayı
öğlen
yogurt kürü salata zeytınyaglı kerevız
ara yesılcay elmalı tarcınlı cay
aksam yogurt kürü salata 1 parca peynır
ara yesılcay sarımsak cayı
bugunku menum
sabah sırkelı su sarımsakcayı yesılcay yogurt kuru
1 dılım kasar
ara 2 cevız 4 fındık
öğlen yogurt kuru yas pasta yapmıstım onun kremasını parmakladım
ara yok
aksam yogurtkuru yesılcay 3 kasık patates salatası 1 ufak dılım börek yarım dılım yaspasta
bunları yerım dıye butun gun ac gezdım ama kacamak yapmıyordum hıc olur bukadar bence

ayyyy nasıl bir duyarsızlık bu böyle?içim bayıldı....

yaa bu haftaki sonuç beni gerçekten çok şaşırttı sanırım emzirmek işe yarıyor..bu aralar spor olarak onun faydasını görüyorummm
sonunda BMI 20 li rakamları gördü...çok şükür çokkkkk..

bildirimim
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta
giden:
top. giden:
hedef:
spor:

canlarım bildirimlerimizi bu şekilde ve eksiksiz yaparsak güzel bi liste çıkar öpüyorum hepinizi

bu hafta listeye dahil olcaklar parmak kaldırsınnnnnn

haftaya benim liste günüm..ilk mesajıma baktım da cmt yazmısım ilk dafa birgün önce mesaj atmış olsaydım bu hafta listeye girecektim.ama tabi beni illaki listede görmek istersen kaptancığım hayır demem tabi ki:)))))hazır 1000 gr da vermişken.fena bi başlangıç olmaz hani:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepimize hayırlı ve bol eksili cumalar diliyorum
Rabbim gönlümüzden geçenleri inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizlere hayırlı olarak en kısa zamanda nasip eder....Aminnnnnnnn

Dün malum herif beni fena dellendirmişti
Ağzıma geleni saydıktan sonra yüzüne telefonu kapatınca bizimkisi anında çıktı eve geldi ama o an Nisa abla bana yeni gelmişti o yüzden hiç birşey yokmuş gibi davranmak zorunda kaldı hatta bir ara ben mutfağa kahve yapmaya girdiğimde peşimden gelip yalvardı yanlış anladın falan diye ama inadım tuttu bir kere o burun sürtecek
Neyse gitti mecbur bende güne gittim akşam hadi gezelim az dedim kızlar sıkıldı diye oda ben kapıya gelince ararım dedi
Arabaya bir bindim koltukta tek bir gül ki bilirsin huyu değildir yolda giderken ya hiç şarkı açmıyorsun sen nasıl ko pilotsun dedi teybi bir açtım Seni çok ama çok ama çoooooook seviyorum ve bunu bağıra çağıra söylemekten utanmıyorum diye bir şarkı varya ona ayarlamış USByi
İçimden eridim bittim ama dıştan hiç istifimi bozmadım sadece bumudur der gibi güldüm çok hafif kafamı sallayarak
Dışarda ailecek çocuklarla yemek yedik sonra tutturdu hadi sana kışlık mont alalım dedim gerek yok istemiyorum bu seferde bir gün çocukları annenlere bırakalımda senle haftasonu olmadı şişliye gidelim baş başa diye dedim bakarız canım isterse
Neticede eve geldiğimizde barışmıştık bile

Lanet olsun ben bu adama küs kalamıyorum bir türlü hem ben yapamıyorum hemde çocuklar etkileniyor. Dün ufaklık çarkı söylüyordu pepenin ama sözlerini bir dinledim; Annem Annem çok ağlıyorrrrr çünkü babam onu çok üzdüüüü diye çarkıyı çevirmiş içim gitti resmen o an sonra hemen hadi gel giyinip güne gidelim dedimde unuttu o şarkıyı
He şimdi uzun bir müddet hata yapmamaya çalışır odun bu defa bu kadar ucuz atlatamaz diye
Birde normalde çocuklar birşey istediklerinde biraz mızıkır ne gerek var falan diye ( hep ben araya girmek zorunda kalırım eğer oyuncak tarzı birşeyse ) Dün çocuklar ne yapmak istediyse onlarada tamam dedi biliyor arıza çıkarsa bu seferde hazır sinirliyken onu bahane eder konuyu uzatırım diye İkisinide oyuncakcıya kendi isteğiyle sokup hadi ne istiyorsunuz alalım dedi kızlarda kendilerine birer puzzle aldılar yani ucuz yırttı sayılır

banucum çok sinir bozucu bir olay şu eski sevgili muhabbeti, okuyunca benim bile tepem attı oklava , merdane alsaymışsın eline bence de burnundan getirmelisin

Valla bir daha cesaret edermi bilemem ama bundan sonr nefesimi ensesinde hissedecektir hayır adam nerden neyi sileceğinide bilmez bilgisayardan bende öğretmiyorum tabiki şirketteki arkadaşlarınada diyemez şunun kaydını silsenize facede nereye girdiğimi kimi arattığımı görmesin hatun diye sonuçta dalga geçerler hem nasıl bilmiyorsun hemde karıdan korkuyorsun diye

aaaaaaaaaa bu kocalara ne oluyor böyle yahu..ayyüzlünün kocası 1 seninki 2 tam öküzlükleri tutmuş bunların..sen halledersin ama meseleyi birde senin koca seni seviyor az burnu sürtülsün kendine gelir

Sorma güzelim adam beni resmen bombaya çevirdi. Dün okadar canım sıkkınken sinirden ağlarken komşu ablam geldi o bile inanılmaz kızdı ve sakın yüz verme emin ol gönlünü alır sonra yine aynen devam eder dedi o yüzden barışmış gibi görünsemde ( sırf çocuklar üzülmesin diye ) her fırsatta burundan getireceğimi oda biliyor

Son düzenleme:
Az daha bildirim yapmayı unutuyordum

Maalesef değişen birşey yok bu hafta sinirden şişmediğime duacıyım

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 119 kg
Bu hafta; 119 kg

Giden; -
Toplam giden; 1 KG şaka gibi

Spor; 45 dakika yüzme, 1 saat yürüyüş

selam kızlar
2 gündür gelemedim ailecek grip olunca...

bildirimim
başlangıç:89.9
geçen hafta:87.9
bu hafta:87.6
giden:300 gr
top.giden:2.3
hedef:70
spor:yok

daha düne kadar hep artıdaydım düne göre 600 gr vermişim sanırım yoğurt kürü işe yarıyor

bunu duyduguma sevindim şimdi daha hevesliyim yoğurt kürünü uygulamaya....

bunu duyduguma sevindim şimdi daha hevesliyim yoğurt kürünü uygulamaya....

1 haftadır o kadar düzenli yiyordum ama hiç veremiyordum artık iyice sinirlendim dün eğer bugün de veremeseydim diyet yapmıycaktım inş işe yarıyordur ki ben yaradığına inanıyorum

şu yoğurt kürünü uygulayanlar
kızlar ben hep diyet yaparken kabızlık çekerim
ama dünden sanki müsil içmiş gibiyim
acaba yoğurt küründen dolayı mı

hayırlı cumalar kızlarr
kv lere çıkmıştım çay yaptım beraber içelim diye ancak geldim ama sabah uyanır uyanmaz tartıldım tabii

sonuç ehh işte aslında iyi deyil ama artıdan veya yerinde saymakdan iyidir.200 gr cık gitmiş ama olsun haftada 200 gr ayda800 gr iyi hiç yokdan iyi..

başlangıç: 86.1 (25 ekim)
geçen hafta: 85
bu hafta: 83,5
giden: 1500gr
toplam giden: 2600gr
Hedef: 75(şimdilik)
Spor: yok
ooooooooooo maşşalahh pembe öğretmenim bu hafta süper sonuç ,kutlarım seni:13:
başlangıç:84
geçen hafta:77.1
bu hafta :76.1
giden:1000 gr
spor:bu hafta yok
mutlu anne ne güzel 1 kilo gitmiş..işallah kaptan listeye alır seni bu hafta

cecooom
kader ortağım burçdaşım..acaba balık burcu kilo vermekde zorlanıcakmı bu ay.rezzan ablaya bi sorsak bacımm

ama cecom veremesende bence birden çözülecek senin kilon..bi düşün önce aç gezizordun o kadar spor yaptın bide üstüne aldın..şimdi en azından sağlıklı bi şekilde besleniyorsun .ve kilo almıyorsun haftaya eminim eksiye geçicen sen:13:

bildirimim
başlangıç:88
geçen hafta:81.4
bu hafta:80.5
giden:900 gr
top. giden:7.5
hedef:65
spor:4 saat yuruyus 300 ip atlama 200 mekik

bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.77.4
bu hafta.77.2
giden 200 gr
toplam giden.8.800
hedef.65
spor.arada yüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…