- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
1 haftadır o kadar düzenli yiyordum ama hiç veremiyordum artık iyice sinirlendim dün eğer bugün de veremeseydim diyet yapmıycaktım inş işe yarıyordur ki ben yaradığına inanıyorum
şu yoğurt kürünü uygulayanlar
kızlar ben hep diyet yaparken kabızlık çekerim
ama dünden sanki müsil içmiş gibiyim
acaba yoğurt küründen dolayı mı
maşallahhhhbildirimim
başlangıç:88
geçen hafta:81.4
bu hafta:80.5
giden:900 gr
top. giden:7.5
hedef:65
spor:4 saat yuruyus 300 ip atlama 200 mekik
bildirimim
başlangıç:88
geçen hafta:81.4
bu hafta:80.5
giden:900 gr
top. giden:7.5
hedef:65
spor:4 saat yuruyus 300 ip atlama 200 mekik
bıldırım
baslangıc 89
gecenhafta 81.2
buhafta 80.2
gıden 1kg
toplam gıden 8.8
hedef 68(sımdılık)
spor 10 saat yuruyus 100 ip atlama 100 mekık
bıldırım
baslangıc 89
gecenhafta 81.2
buhafta 80.2
gıden 1kg
toplam gıden 8.8
hedef 68(sımdılık)
spor 10 saat yuruyus 100 ip atlama 100 mekık
denerim ama sancı bu geldiği zaman hiç bir şey dinletmez.Gulaycim prensese ney muziklerini cok kisik sesle dinlet gercekten cok faydadini gorursun
aaaaaaaaaa bu kocalara ne oluyor böyle yahu..ayyüzlünün kocası 1 seninki 2 tam öküzlükleri tutmuş bunların.. sen halledersin ama meseleyi birde senin koca seni seviyor az burnu sürtülsün kendine gelir
Helallll sana rakibemmm ver cezami raziyimmm beyazcanim yazarimm tabide cepten zor oluyor neyse yazayim cnm sabahlari kavhaltim 2 gun ayni sadece kuru kayisi yok ac karnina corek otu iki yumurta 1Cay bardsgi cig ceviz ve findik birer dilim peynir zeytin en az 6 ad domates ve yesilbiber aralarda bir gun ketentohumlu yogurt bir gun tarcinl elma yarim ayva aksam salata her ogunumde mutlaka var yazamadigim gun bi aksam bes lahana sarmadi ve yogurt diger aksam yumurtali ispanak her gun iki lt tarcinli limonlu su kahvaltida biberiye sekersiz kahve iki bardak yesilcay bu kadar tatlim
denerim ama sancı bu geldiği zaman hiç bir şey dinletmez.
anam arada tutuyo işte damarları. hoş banunun kocası baya bi ö..z lük yapmış. (kusura bakmasın banum ama) ben olsam yerinde o bilgisayarı alır parçalardım sonrada al bu parçalarda ara derdim. sonrada gider yeni bir bilgisayar alırdım. kazığın bukadarı derdim.allah göstermesin ya banunun düştüğü durumu düşünemiyorum. onunkinin yanında benimkinin ö...zlüğünün lafı olmaz vede işimede yaradı beni kovması dinlendim biraz
ayyyy bugün ne oldu. bizim ufaklığın burnu tıkanmış tonimer adında bi burun spreyi var onu sıktım spreyide tv sehpasına bıraktım. o sıra sıla aldı anne bir kere sıkayımmı dedi. hani tuzlu su okadar da umursamadım tamam ama birsefer dedim. sıktı ve bıraktı. öğlen oğlum geldi. bunlar dilanın yanında oturuyorken bende çamaşırları katlayım dedim. az sonra oğlum geldi elinde sprey şişesi. anne bu bitince benim olsunmu dedi. elinden aldım olmaz oğlum bu ilaç şişesi demeye kalmadı birde baktım boşalmış içi. bunlara bir kızdım siz naptınız ilaçla oynanırmı diye bir iki de çırptımsonra tlf aldım işte ambulansı çağırıyom zehirlenmişsinizdir sizi alsın hastaneye götürsün dedim. ama nasıl deli gibi ağlıyolar. çok korktular. yaptığım ne derece doğru bi hareketti bilmiyom ama ilaçla oynamamaları gerektiğini öğrenmeleri gerekti. hoş bana da ders oldu her nekadar zararsız olursa olsun hiçbir ilacı ortada bırakmamam gerektiğini öğrendim. sonra ne mi oldu. eşim aradı ona dedim böyle oldu bende ambulansı aradım çocukları götürecek diye. anladı tabi kurduğum oyunu çocuklara verdim tlf babalarına nasıl yalvarıyolar söz baba birdaha yapmicaz iptal et ambulansı diye babasıda tamam işte iptalediyom dedi. bu sayede birer kase yoğurt yedirmiş oldum cücüklere [/QUOTE
çok geçmiş olsun gülayım..bende okurken spreyi bebeğe sıktılar sandım aklım çıktı..çocuk diye boşa demiyorlar..bu da bi dars plmuş çocuklara ve sana Gülay. .insan düşünemiyor ama böyle bi durum kolay kolay unutulmaz artık.hani bir nısubet bin nasihattan iyidir derler ya o hesap..neyseki altı üsr,tü tuzlu su bi zararı yoktur sanırım ..allah kolaylık versin sana Gülay allahdan okula gidiyorlarda evde bebeğin başında çok durmuyorlar..
demek ondanmışevet canım yogurt küründen bende dıyete basladıgımdan berı kabızlık cekıyordum duzenlı kayısıyla rahatlamaya calısıyordum
yogurt kurune basladıgımdn berı kayısıyı bıraktım ıshal kadarda degıl ama bagırsaklarım ıyı calısıyo
bende ınanıyorum yogurt kurune müthıs aclık astırıyo ıstahımı kontrol edebılıyorum artık bu sayede
Hayirli cumalar kizlar pembe ogretmenimmm tebriklerr o kadar cok sevindimki anneyim ve prenses bravo size gitmis kilocuklar beyazcanimm az ama olsun en axindan gelmemis belki direncin yeni kirildi eminim bu hafta daha cok vereceksin cecosumm moral bozmak yok sende ayni sekilde bi basladimi her hafta gidecek sen istikrarli sekilde devam et cnm
denerim ama sancı bu geldiği zaman hiç bir şey dinletmez.
anam arada tutuyo işte damarları. hoş banunun kocası baya bi ö..z lük yapmış. (kusura bakmasın banum ama) ben olsam yerinde o bilgisayarı alır parçalardım sonrada al bu parçalarda ara derdim. sonrada gider yeni bir bilgisayar alırdım. kazığın bukadarı derdim.allah göstermesin ya banunun düştüğü durumu düşünemiyorum. onunkinin yanında benimkinin ö...zlüğünün lafı olmaz vede işimede yaradı beni kovması dinlendim biraz
ayyyy bugün ne oldu. bizim ufaklığın burnu tıkanmış tonimer adında bi burun spreyi var onu sıktım spreyide tv sehpasına bıraktım. o sıra sıla aldı anne bir kere sıkayımmı dedi. hani tuzlu su okadar da umursamadım tamam ama birsefer dedim. sıktı ve bıraktı. öğlen oğlum geldi. bunlar dilanın yanında oturuyorken bende çamaşırları katlayım dedim. az sonra oğlum geldi elinde sprey şişesi. anne bu bitince benim olsunmu dedi. elinden aldım olmaz oğlum bu ilaç şişesi demeye kalmadı birde baktım boşalmış içi. bunlara bir kızdım siz naptınız ilaçla oynanırmı diye bir iki de çırptımsonra tlf aldım işte ambulansı çağırıyom zehirlenmişsinizdir sizi alsın hastaneye götürsün dedim. ama nasıl deli gibi ağlıyolar. çok korktular. yaptığım ne derece doğru bi hareketti bilmiyom ama ilaçla oynamamaları gerektiğini öğrenmeleri gerekti. hoş bana da ders oldu her nekadar zara9rsız olursa olsun hiçbir ilacı ortada bırakmamam gerektiğini öğrendim. sonra ne mi oldu. eşim aradı ona dedim böyle oldu bende ambulansı aradım çocukları götürecek diye. anladı tabi kurduğum oyunu çocuklara verdim tlf babalarına nasıl yalvarıyolar söz baba birdaha yapmicaz iptal et ambulansı diye babasıda tamam işte iptalediyom dedi. bu sayede birer kase yoğurt yedirmiş oldum cücüklere [/QUOTE
çok geçmiş olsun gülayım..bende okurken spreyi bebeğe sıktılar sandım aklım çıktı..çocuk diye boşa demiyorlar..bu da bi dars plmuş çocuklara ve sana Gülay. .insan düşünemiyor ama böyle bi durum kolay kolay unutulmaz artık.hani bir nısubet bin nasihattan iyidir derler ya o hesap..neyseki altı üsr,tü tuzlu su bi zararı yoktur sanırım ..allah kolaylık versin sana Gülay allahdan okula gidiyorlarda evde bebeğin başında çok durmuyorlar..
yok bebekle alakali bi durum olmadi sukur. aslinda bana cok zararlari yok bebek acisindan yardim bile ediyolar hattta. kizim evde duruyo okula gitmiyo. surekli kardesinin yaninda ona bakiyo. sabah bebek misafir odasinda sila da oturma odasina gidip tv izleyecek. ama giderse bebek yalniz kalacak iki kapininarasinda durmus napacani sasirmis bi sekilde duruyo. beni gorunce anne gel dilanin yaninda durda korkmasin dedi o an onu yiyesim geldi
yok bebekle alakali bi durum olmadi sukur. aslinda bana cok zararlari yok bebek acisindan yardim bile ediyolar hattta. kizim evde duruyo okula gitmiyo. surekli kardesinin yaninda ona bakiyo. sabah bebek misafir odasinda sila da oturma odasina gidip tv izleyecek. ama giderse bebek yalniz kalacak iki kapininarasinda durmus napacani sasirmis bi sekilde duruyo. beni gorunce anne gel dilanin yaninda durda korkmasin dedi o an onu yiyesim geldi
ayyy canım benim yaaaa yeseydin keşke her yerini ısırsaydınçok tatlı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?