80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım yogurt küründen bende dıyete basladıgımdan berı kabızlık cekıyordum duzenlı kayısıyla rahatlamaya calısıyordum
yogurt kurune basladıgımdn berı kayısıyı bıraktım ıshal kadarda degıl ama bagırsaklarım ıyı calısıyo
bende ınanıyorum yogurt kurune müthıs aclık astırıyo ıstahımı kontrol edebılıyorum artık bu sayede

Hayirli cumalar kizlar pembe ogretmenimmm tebriklerr o kadar cok sevindimki anneyim ve prenses bravo size gitmis kilocuklar beyazcanimm az ama olsun en axindan gelmemis belki direncin yeni kirildi eminim bu hafta daha cok vereceksin cecosumm moral bozmak yok sende ayni sekilde bi basladimi her hafta gidecek sen istikrarli sekilde devam et cnm

bıldırım
baslangıc 89
gecenhafta 81.2
buhafta 80.2
gıden 1kg
toplam gıden 8.8
hedef 68(sımdılık)
spor 10 saat yuruyus 100 ip atlama 100 mekık

bıldırım
baslangıc 89
gecenhafta 81.2
buhafta 80.2
gıden 1kg
toplam gıden 8.8
hedef 68(sımdılık)

ayy maşallah bu hafta herkes çok güzel kilo vermişş..kızz birde verdiğin kiloyu beyenmiyonn ayyy daha ne olsun

bıldırım
baslangıc 89
gecenhafta 81.2
buhafta 80.2
gıden 1kg
toplam gıden 8.8
hedef 68(sımdılık)

Helallll sana rakibemmm ver cezami raziyimmm beyazcanim yazarimm tabide cepten zor oluyor neyse yazayim cnm sabahlari kavhaltim 2 gun ayni sadece kuru kayisi yok ac karnina corek otu iki yumurta 1Cay bardsgi cig ceviz ve findik birer dilim peynir zeytin en az 6 ad domates ve yesilbiber aralarda bir gun ketentohumlu yogurt bir gun tarcinl elma yarim ayva aksam salata her ogunumde mutlaka var yazamadigim gun bi aksam bes lahana sarmadi ve yogurt diger aksam yumurtali ispanak her gun iki lt tarcinli limonlu su kahvaltida biberiye sekersiz kahve iki bardak yesilcay bu kadar tatlim

Gulaycim prensese ney muziklerini cok kisik sesle dinlet gercekten cok faydadini gorursun
denerim ama sancı bu geldiği zaman hiç bir şey dinletmez.
aaaaaaaaaa bu kocalara ne oluyor böyle yahu..ayyüzlünün kocası 1 seninki 2 tam öküzlükleri tutmuş bunların..sen halledersin ama meseleyi birde senin koca seni seviyor az burnu sürtülsün kendine gelir

anam arada tutuyo işte damarları. hoş banunun kocası baya bi ö..z lük yapmış. (kusura bakmasın banum ama) ben olsam yerinde o bilgisayarı alır parçalardım sonrada al bu parçalarda ara derdim. sonrada gider yeni bir bilgisayar alırdım. kazığın bukadarı derdim. allah göstermesin ya banunun düştüğü durumu düşünemiyorum. onunkinin yanında benimkinin ö...zlüğünün lafı olmaz vede işimede yaradı beni kovması dinlendim biraz

ayyyy bugün ne oldu. bizim ufaklığın burnu tıkanmış tonimer adında bi burun spreyi var onu sıktım spreyide tv sehpasına bıraktım. o sıra sıla aldı anne bir kere sıkayımmı dedi. hani tuzlu su okadar da umursamadım tamam ama birsefer dedim. sıktı ve bıraktı. öğlen oğlum geldi. bunlar dilanın yanında oturuyorken bende çamaşırları katlayım dedim. az sonra oğlum geldi elinde sprey şişesi. anne bu bitince benim olsunmu dedi. elinden aldım olmaz oğlum bu ilaç şişesi demeye kalmadı birde baktım boşalmış içi. bunlara bir kızdım siz naptınız ilaçla oynanırmı diye bir iki de çırptım sonra tlf aldım işte ambulansı çağırıyom zehirlenmişsinizdir sizi alsın hastaneye götürsün dedim. ama nasıl deli gibi ağlıyolar. çok korktular. yaptığım ne derece doğru bi hareketti bilmiyom ama ilaçla oynamamaları gerektiğini öğrenmeleri gerekti. hoş bana da ders oldu her nekadar zararsız olursa olsun hiçbir ilacı ortada bırakmamam gerektiğini öğrendim. sonra ne mi oldu. eşim aradı ona dedim böyle oldu bende ambulansı aradım çocukları götürecek diye. anladı tabi kurduğum oyunu çocuklara verdim tlf babalarına nasıl yalvarıyolar söz baba birdaha yapmicaz iptal et ambulansı diye babasıda tamam işte iptalediyom dedi. bu sayede birer kase yoğurt yedirmiş oldum cücüklere

sağol canımm
seni uğraştırmak istemezdim telden ama işte eksik görünce hatırlatayım dedim canım
birde bu çaybardağı ceviz yiyorsun ya bu çay bardağı eskinin en küçük brdaklarım yoksa ajda tarzı büyük bardakmı merak ettim canım

bildirimimi de yapayım.
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 84.5
bu hafta: 84.2
giden: 300 gr
toplam giden: 9300 gr
hedef: 80
spor: bebek bakımı

bu arada menümüde yazayım
sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
8 adet zeytin
peynir
yarım dilim ekmek
1 adet domates

ara
komşum börek yapmış sıcacık 2 sini hüplettim valla
yanınada hazır şeftali suyu:26::26::26:

ara
2 adet kivi
1,5 saat sonrada 2 mandalina

akşam
pırasa yemeği
yoğurt
sebzeli bulgur pilavı( dün menümde yazmıştım ama yapmadım bugüne nasipmiş
birde dünkü kurufasulyenin etlerinden fasulye gaz yaptı çok bebişin karnı ağrır diye bugün yemeyeceğim...

bildirimim
başlangıç:83,5
geçen hafta:76,9
bu hafta74,7
giden:2,2
top. giden:9,8
hedef:60
spor:yok

demek ondanmış
evet ama çok doyuruyor insanı

evet canım 300 gr cıkta olsa gitti

dunku menumu yazmamıstım hemen yazayım
kahvaltı
2çay kasıgı cıvık yumurta
ayran
suu
aksama
1kase cook haslanıp cıvıklanmıs mantı
cooook suuuu

bugunkı menum
1adet haslanmıs yumurta
2çatal fasulye kavruntusu

akşam
yine cıvık mantı inşallah 1ksae

inşallah yıne bır kase kadar yıyebılırsem ıyı olur aylardır yedıgım ılk seylerr hele bı tam olarak butun yıyeceklerı yıyebıleyım o zaman yıne karataya devam edıcem ama sımdılık ne yıyebılırsem onunla devam edıyorum menumlerımın kusuruna bakmayın canım bıde henuz kendım kalkıp yemek hazırlayamıyorum esım ne yapabılıyorsa kolay prtatık ne varsa sımdılık ocak ve sıcak olan herseyden uzak kalmam lazım ama olsun buda bısey ıyılesıyorum sukur onumzdekı haftaya heralde tam anlamıyla ıyı olurum kılo veren tum arkadasları kutluyorum bu hafta herkes vermıs galıba yupppiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…