80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bildirimim
başlangıç:83
geçen hafta:76.2
bu hafta74.6
giden:1.6
top. giden:8.4
hedef:70
spor:2 mil leslie roman havası oynama 30 dak ama sadece 1 gün yapabildim bunları da

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam hele şükür işim bittide gelebildim
Bugün mutfaktan çıkamadım bir türlü pek bir hamarat gördüm kendimi
Lahana yaprağı ayırmıştı annem geçen gün bana sen sarmayı seversin üstünden sarmalık sen al ben kapuska yaparım diye hadi onu yapayım bugün dedim ve uzun süre onla uğraştım ama Lahana sarmalarım güzel oldu tabi çok fazla yaprak olmadığından yanına birazda dolmalık biber yaptım
Çocuklara öğlenlik birşeyler yapıp yedirdim bir yandanda Birdeeee bugün müthiş bir kısır yaptım akşam için salata yerine onu ortaya koyarım dedim değişiklik olsun diye üstelik hiiiiiiiiiiiiiiiiçççç zararı yokkkkkkkkk ve çoooooooook sağlıklı

Hemen dökülüyorum
Bir ufak karnabaharım vardı onu bir güzel Rondodan geçirdim ve ince bulgur kadar olana kadar rondoda çektim Yağsız tavada kısık ateşte bir güzel kavurdum ( ama rengi değişmedi sadece karnabahar kokusu gitti ve yumuşadı )
Normal kısıra yaptığımız gibi bir taraftada kuru soğanı küp küp doğrayıp çok az yağ ve salçayla kavurup birazda biber salçası ekledim ve karnabaharla karıştırdım iyice
İçine 5 - 6 yaprak marul ve 2 - 3 tanede taze soğan doğradım dilediğim gibi baharatta koydum üstüne bol limonda sıktım
Kaşığın ucuyla tadına baktım inanın müthiş birşey olmuş
Bu tarifi Dukan diyeti yapan bir grupta uzun zamandır görüyordum FAcebookta hep deneyecektim ama nasıl olur diye çekindim sonrada apırsada köpürsede yenir yoksa niye millet bu kadar övsün diyordum üstelik sınırsız tüketilebilen bir Karnabahar kısırı

Kesinlikle tavsiye ederim kızlar bir ara deneyin görüntüde aynı kısır Akşama eşime normal kısır diye kakalayacağım sonra söylerim nasılsa karnabahar yediğini Kızım nefret eder ama eminim tadına bakınca karnabaharı artık hep öyle isteyecektir çünkü kendiside kısır delisidir

Bu arada birde ne yaptığımı duysanız belki gülersiniz
Lahana Sarması için yaprakları haşladığım suyu bir şişeye döktüm süzerek hatta biraz daha arttı onuda büyük bir bardağa daha döktüm içine bol limon sıktım ve şu anda onu içiyorum
Şişedekinide her gün bir bardak içer bitince evde olan az birşey daha lahana var ondan tekrar yaparım diye düşünüyorum
Ulen ne yiyip içeceğimi şaşırdım kilo vermek uğruna
Bu hafta eksi göreceğim başka çaresi yooooooooooooookkk bu kadar

Valla yaa burçla alakası varmı acep
Ya artı görmeyeyim bana yeter neredeyse Neyse ful enerjiyle yeni bir haftaya başladım sayıyorum kendimi ( tartı gününü baz alırsam ) Artık gündüz ipte atlayacağım, büyük kızla sırayla bisiklete de bineceğim elimden gelenin fazlasını yapacağım inşallah Bu seferde eksi görmeyeyim de görelim
Bu arada diyetisyenin listesine uymaktan mı artı gördüm diye düşünmeye başladım ister istemez çünkü ilk hafta hariç hep sabit yada artı gördüm En sonunda bende açlık grevine gireceğim olacağı o :26: sırf ayranlamı beslensem ama sağlıklı olsun yavaş olsun sorun yok

Sorma güzelim yaa ö...z yanında hafif kalır su katılmamış çamış benimkisi
Valla şimdi bir kaç gün yine her dediğim olur sonra yine eski ö...zlüğüne devam
Huyuma tüküreyim uzun süre küste kalamıyorum ki:26:
Neyse bundan sonra eminim biraz daha dikkatli davranır her an ensesinde olacağımı bildiğinden
İnşallah oda ders almıştır çünkü bir sonraki tepkim çok daha sert olacak ki onada resmen ilan ettim bir daha olursa kapı önünde bulursun kendini diye

Bu arada sizede büyük geçmiş olsun
Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz öyle bir korkuyu Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaslar yogurt kürünü yemekler den önce mi yapiyonuz..

Canım yoğurt kürünü yemeklerden yarım saat önce aç karnına yapmak daha iyi diye yazıyordu nette
Ben dün bir kere yaptım felaket midem kalktı ama yarın tekrar deneyeceğim inşallah belki zamanla benimde damağıma en azından biraz daha uygun olur

Son düzenleme:
cecoom bu yogurt kurunu dün bir kere yemekten önce yaptiiim midem cok kötü olduu az kalsin lavoba da alicaktim soluguu kafa agrisi bas adrisi felaket yanii yemeklerden sonra belki yapabilirm

menüm
sabah
az sucuk
peynir
5 zeytin
1 dlm ekmk

ara
1 kşk yoğurt kürü

ara
azkayısı çekirdeği

ara
3 minnacık yaprak sarması

akşam
8.10 küçük yaprak sarması
yoğurt
1 dlm ekmk

bol su

cecoom bu yogurt kurunu dün bir kere yemekten önce yaptiiim midem cok kötü olduu az kalsin lavoba da alicaktim soluguu kafa agrisi bas adrisi felaket yanii yemeklerden sonra belki yapabilirm

Canım birde öyle dene belki en azından yediklerini daha çabuk hazmetmene yardımcı olur
Valla günde bir kere bile yiyebilsek faydası olucaktır ama dediğin gibi bende az daha kusuyordum birde ben küçük kaşıkla yedim o zaman okadar bulandırmadı ama ne zaman ki kaşığı ( tatlı kaşığı ) iyice doldurup ağzıma tıktım midem kalkmaya başladı
Yarında çay kaşığıyla minik minik yemeyi deniyeceğim mide de bulandırsa öğünlerden önce 5 - 6 kaşık bile yesek kardır bence
Sen tabi öğünlerden sonra bir dene olmadı alışınca öğünlerden önce yersin

yok ya yemekler den önce sonra ben almayayim belki alerjim vardir falan cünkü hepsi kuvvetli baharatlar . az yemek belki daha iyi si bende tansiyon düstü ne zormus bu diyet kilo vermekk

Acaba tarçınmı tadını bozdu :44: dur bakalım yarında tarçınsız deniyeyim ben tarçın zaten sadece tatlı ihtiyacını kesmek için önemli olan diğerleri

Mutlaka dene canım ben içine çok çok az koydum yağ oda soğanları kavururken yanmasın diye hatta bir dahakine suyla kavuracağım sonradan aklıma geldi başka hiç yağ koymadım içine birde bol limon sıktım
Huysuz kızım tadına baktı beğenmedi ama gerçekten kısırdan farkı o o şimdi içinde karnabahar var olduğunu bildiği için psikolojik olarak beğenmedi

Evet 10.ayda böyle yazmışım ki bunları yazdığımı unutmuşum bile bu diyeti kaç gün yaptığımıda hatırlamıyorum şuan 86 kiloyum ve hala bebiş için uğraşıyorum

oy kaptanım kaptanım

bu hafta tek duyum 3 den fazla eksik menü verdi.o da zaten hasta işallah iyidir

bu hafta 3 eksisi olan yok

oy kaptanım kaptanım

bu hafta tek duyum 3 den fazla eksik menü verdi.o da zaten hasta işallah iyidir

bu hafta 3 eksisi olan yok

tamam canım ellerine gözlerine sağlık :))

öznur iyilşemye başladı ancak lekeler kalıyomuş kaşıntısı azalmış ama hala hastanedeydi nedenini bulamamışlar

NABERSİNİZ KIZZLAR nasılsınız bakalım benim baya canım canım sıkkın öküzlerin hepsi gününde galiba benim öküzde gitmeden öküzlüğünü yaptı gitti sinirimi bozdu bi sürü Allahtan 2 gün yok keyfime bakacam belk biraz görmesem iyi gelir bizim kavgada haftasonu köye gitme mevzusunda adam haftasonu köye gidecem diye eve falan bakmıyor ya dün kızla hep birlikte oyun oynarken tabi bizimki çocuktan daha çocuk olduğu için yatağın üstünde kalktı bi zıpladı biz kızla onu kovalıyorduk sen 95 kilo adamsın öyle zıplanırmı tabi yatak dayanamadı köşeden gitti zaten altındaki demir eğilmişti tamamen yere yattı neyse altına bişeyler koyduk yatılacak duruma getirdik dedim bazamı alcan yaptıracanmı bugün yaptır beyefendi 4 buçukta çıkıyo ne zaman yaptıracakmış vakit yokmuş bende köye yarın gidiver önce evinin işini yap dedim dellendi ben mantıksız konuşuyomuşum yav kim mantıksız sen evin erkeğiysen haftaiçi vakit olmuyosa işini yapar gezmeye öyle gidersin değilmi yoook ama her hafta gitmezse allah muhafaza göbeği düşer bende surat yaptım patates getiriken normalde yardım falan edrim yapamıyomuş gibi yaptım bi sinirle 3. kata çıkardı normalde beli rahatsız diye beraber yaparız yapmadım nereye gidiyn ne lazım diyede sormadım bi surat gitti ben yaşlanacam bu köye gitme huyundan vazgeçmeyecek ne buluyo bilmem bide görümcemin kocası var ikisi bir oluyo yok ava yok balığa sürtüyolar köyde tabi ev ne olursa olsun ya denemediğim yol kalmadı anlayışlı davrandım güleryüzlü gönderdim bekledim yok yok olmuyo olmuyo vazgeçmiyor vazgeçmeyecek ya eskisi gibi gittiğinedee takılmıyom ama benim evimin işini ihmal edip gidincede insanın tepesi atıyo

cecoo bizde yaşadık o face meselesini farklı bi versiyonuyla bi ara ama benimki bide üste çıktı öyle rastgeldi baktım sen bana güvenmiyonmu diye sonra baktı pabuç pahalı alttan almaya başladı bide benimki eskilerden falan değildi sadece beraberce tanıdığımız bi kişiydi ama benim bi bayanın profiline bakması bile deli etti baya bi küs kaldım ben ama hakkaten kedi gibi oluyolar böyle durumlarda sonra geri dönüşüm yaşanıyo eski hallarine o arada yapacağını yapacaksın bence sende yap kullan şimdi

Evet 10.ayda böyle yazmışım ki bunları yazdığımı unutmuşum bile bu diyeti kaç gün yaptığımıda hatırlamıyorum şuan 86 kiloyum ve hala bebiş için uğraşıyorum

İnşallah en kısa zamanda biraz daha kilo verip kuzucuğunun müjdesini bizlerede verir kilo almadan bir hamilelik geçirirsin...Aminnnnnnn ( toptan dua oldu )

öznur iyilşemye başladı ancak lekeler kalıyomuş kaşıntısı azalmış ama hala hastanedeydi nedenini bulamamışlar

Allah allah yaaaaaa:44: nasıl nedenini bulamamışlar anlamıyorum :26:
İNşallah oda en kısa zamanda iyileşirde aramıza döner İnternete girme şansı olmaz diye faceden de birşey yazmadım ama eğer en azından face e arada bakabiliyorsa ordan haberini alırız arada

kızlar şu yoğurt kürü zaten 2 kaşık yoğurtla yapılıyor
ve bence tarçının tadı daha yenilebilir yapıyor
ben de az az yiyorum ve arada su içiyorum

menüm
sabah
yoğurt kürü(zencefil,zerdeçal,tarçınlı yoğurt)
1 yumurta
1 dlm ekmek
yeşillik

ara
1 elma

öğle
yoğurt karışımı
yarım tabak yumurtalı ıspanak

ara
1 mandalina

akşam
yoğurt karışımı
yarım tabak nohutlu pilav
3 but
salata

ara
süt veya bir meyve

akşam biraz fazla oldu ama misafirim vardı
e daha erken diye yedim gibi gibi
bir de bildirim günü malum bir rahatlama var

sorma güzelim özlerinde ne varsa bir kaç gün sonra yine aynı neyse en azından ensesinde olduklarımızı bilir ona göre davranırlar

bu arada bildirmim

başlangış:77
geçen hafta:74.8
bu hafta:74.8
giden:0
top.giden:2.2
ghedef:65
spor yok

dün artıdaydım ama hem yoğurt kürü hemde lahana suyuna başladım 0 la kapattık şimdilik haftaya inş güzel bi sonuç olur

kızlar şu yoğurt kürü zaten 2 kaşık yoğurtla yapılıyor
ve bence tarçının tadı daha yenilebilir yapıyor
ben de az az yiyorum ve arada su içiyorum

Anaaaaaaaaaa 2 kaşıkmı kız ben kasenin yarısını zoraki yedim iki kaşıksa kesin yaparım ben onu nasılsa mide elbet alışır

Neyse bana müsaade
Gece girerim büyük ihtimal hem menü bildirmeye hem sohbete
Şimdi sofrayı hazırlamaya başlıyayım çok acıktım gelirse gelir gelmezse ben başlarım yemeğe
Erken yiyeyimde erken kapatayım mutfağı

sorma güzelim özlerinde ne varsa bir kaç gün sonra yine aynı neyse en azından ensesinde olduklarımızı bilir ona göre davranırlar

ben artık farklı bi strateji geliştirdim hoşuma gitmeyen eskiden tanıdığı ilgilendiği lise ortaokul dahil olmak üzere bütün bayanları engelledim arasada bulamaz ya eşini çocukluktan beri tanımakta iyi bişi değil ya bunlar bide bilgisayarı bizim gibi hin kullanamıyolar benimki ne engellediğimi biliyo nede aradıklarını nereden bulduğumu işte en sevdiğim yanları bu erkeklerin biraz safça geliyolar

canım inşallah olur ya hem kiloyu verir hemde hamile kalırsın bilmem sende ne yapar ama bu soğan suyuyla hamile kalanlar falan var bi dene ne kaybedersin hem zayıflamaya yardımcı hemde iltihap falan bırakmadan söküyomuş rahimden tabi senin çatlama falan diyosun belki sorun başka bişeydir de şifanın nerden olduğunu bilemzsin

kız bu öznuruma nazar değdi ya çakmalarmı nazar etti bilmemki gülüme neyse Allah en kısa zamanda şifa verirde aramıza döner özledim bu kızı ben nazarlığımıza koyakda yarım kalmasın

Tüm kilo verenleri tebrik ediyorum. Tebrik edenlere de teşekkür ediyorum :)
Süper bişi topikte kimse almamış dimi?? Yerinde sayanlar da üzülmesin hiç değilse artıda değiller. Herşey artıdan iyidir valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…