cecooom
kader ortağım burçdaşım..acaba balık burcu kilo vermekde zorlanıcakmı bu ay .rezzan ablaya bi sorsak bacımm
ama cecom veremesende bence birden çözülecek senin kilon..bi düşün önce aç gezizordun o kadar spor yaptın bide üstüne aldın..şimdi en azından sağlıklı bi şekilde besleniyorsun .ve kilo almıyorsun haftaya eminim eksiye geçicen sen:13:
denerim ama sancı bu geldiği zaman hiç bir şey dinletmez.
anam arada tutuyo işte damarları. hoş banunun kocası baya bi ö..z lük yapmış. (kusura bakmasın banum ama) ben olsam yerinde o bilgisayarı alır parçalardım sonrada al bu parçalarda ara derdim. sonrada gider yeni bir bilgisayar alırdım. kazığın bukadarı derdim.allah göstermesin ya banunun düştüğü durumu düşünemiyorum. onunkinin yanında benimkinin ö...zlüğünün lafı olmaz vede işimede yaradı beni kovması dinlendim biraz
ayyyy bugün ne oldu. bizim ufaklığın burnu tıkanmış tonimer adında bi burun spreyi var onu sıktım spreyide tv sehpasına bıraktım. o sıra sıla aldı anne bir kere sıkayımmı dedi. hani tuzlu su okadar da umursamadım tamam ama birsefer dedim. sıktı ve bıraktı. öğlen oğlum geldi. bunlar dilanın yanında oturuyorken bende çamaşırları katlayım dedim. az sonra oğlum geldi elinde sprey şişesi. anne bu bitince benim olsunmu dedi. elinden aldım olmaz oğlum bu ilaç şişesi demeye kalmadı birde baktım boşalmış içi. bunlara bir kızdım siz naptınız ilaçla oynanırmı diye bir iki de çırptımsonra tlf aldım işte ambulansı çağırıyom zehirlenmişsinizdir sizi alsın hastaneye götürsün dedim. ama nasıl deli gibi ağlıyolar. çok korktular. yaptığım ne derece doğru bi hareketti bilmiyom ama ilaçla oynamamaları gerektiğini öğrenmeleri gerekti. hoş bana da ders oldu her nekadar zararsız olursa olsun hiçbir ilacı ortada bırakmamam gerektiğini öğrendim. sonra ne mi oldu. eşim aradı ona dedim böyle oldu bende ambulansı aradım çocukları götürecek diye. anladı tabi kurduğum oyunu çocuklara verdim tlf babalarına nasıl yalvarıyolar söz baba birdaha yapmicaz iptal et ambulansı diye babasıda tamam işte iptalediyom dedi. bu sayede birer kase yoğurt yedirmiş oldum cücüklere
arkadaslar yogurt kürünü yemekler den önce mi yapiyonuz..
cecoom bu yogurt kurunu dün bir kere yemekten önce yaptiiim midem cok kötü olduu az kalsin lavoba da alicaktim soluguu kafa agrisi bas adrisi felaket yanii yemeklerden sonra belki yapabilirm
ayy kıyamam ben onaa.yok bebekle alakali bi durum olmadi sukur. aslinda bana cok zararlari yok bebek acisindan yardim bile ediyolar hattta. kizim evde duruyo okula gitmiyo. surekli kardesinin yaninda ona bakiyo. sabah bebek misafir odasinda sila da oturma odasina gidip tv izleyecek. ama giderse bebek yalniz kalacak iki kapininarasinda durmus napacani sasirmis bi sekilde duruyo. beni gorunce anne gel dilanin yaninda durda korkmasin dedi o an onu yiyesim geldi.maşallah kızımıza kardeşine ablalık yapıyor. akıllı çocuklar arada yaramızllık yapmaları normal o zaman
Canım birde öyle dene belki en azından yediklerini daha çabuk hazmetmene yardımcı olur
Valla günde bir kere bile yiyebilsek faydası olucaktır ama dediğin gibi bende az daha kusuyordumbirde ben küçük kaşıkla yedim o zaman okadar bulandırmadı ama ne zaman ki kaşığı ( tatlı kaşığı ) iyice doldurup ağzıma tıktım midem kalkmaya başladı
Yarında çay kaşığıyla minik minik yemeyi deniyeceğimmide de bulandırsa öğünlerden önce 5 - 6 kaşık bile yesek kardır bence
Sen tabi öğünlerden sonra bir dene olmadı alışınca öğünlerden önce yersin
allah allahh acaba benimkinin içinde tarçın yokevde yoktu, biber var..zencefil zerdeçal biber ,ondanmı tadı kötü gelmedi bana tarçınmı bunu kötü yapıyor:26:
birde kısırı deniycem karnabahar aldığımda,madem sen güzel diyorsun tadına..yağ vardı sanırım içindeaslında cevizde olabilir içine
Canım birde öyle dene belki en azından yediklerini daha çabuk hazmetmene yardımcı olur
Valla günde bir kere bile yiyebilsek faydası olucaktır ama dediğin gibi bende az daha kusuyordumbirde ben küçük kaşıkla yedim o zaman okadar bulandırmadı ama ne zaman ki kaşığı ( tatlı kaşığı ) iyice doldurup ağzıma tıktım midem kalkmaya başladı
Yarında çay kaşığıyla minik minik yemeyi deniyeceğimmide de bulandırsa öğünlerden önce 5 - 6 kaşık bile yesek kardır bence
Sen tabi öğünlerden sonra bir dene olmadı alışınca öğünlerden önce yersin
allah allahh acaba benimkinin içinde tarçın yokevde yoktu, biber var..zencefil zerdeçal biber ,ondanmı tadı kötü gelmedi bana tarçınmı bunu kötü yapıyor:26:
birde kısırı deniycem karnabahar aldığımda,madem sen güzel diyorsun tadına..yağ vardı sanırım içindeaslında cevizde olabilir içine
merhaba arkadaşlar bende 84,5 kiloyum hiç bi zaman çok zayıf olmadım ama evlendikten sonra 3 sene içerisinde 18 kilo aldım şimdi hem bebiş istiyorum hemde hamile kalmadan önce kilo vermekhoş 7-8 aydır korunmuyoruz ama hamile kaldığımda yok.Klomen çatlatma iğnesi vs..gene olmadı kısacası hem şişmanım hemde bebiş yok Bugün diyete başladım ve 2.günüm
oy kaptanım kaptanım
bu hafta tek duyum 3 den fazla eksik menü verdi.o da zaten hasta işallah iyidir
bu hafta 3 eksisi olan yok
Evet 10.ayda böyle yazmışım ki bunları yazdığımı unutmuşum bile bu diyeti kaç gün yaptığımıda hatırlamıyorum şuan 86 kiloyum ve hala bebiş için uğraşıyorum
tamam canım ellerine gözlerine sağlık :))
öznur iyilşemye başladı ancak lekeler kalıyomuş kaşıntısı azalmış ama hala hastanedeydi nedenini bulamamışlar
cecoo bizde yaşadık o face meselesini farklı bi versiyonuyla bi ara ama benimki bide üste çıktı öyle rastgeldi baktım sen bana güvenmiyonmu diye sonra baktı pabuç pahalı alttan almaya başladı bide benimki eskilerden falan değildi sadece beraberce tanıdığımız bi kişiydi ama benim bi bayanın profiline bakması bile deli etti baya bi küs kaldım ben ama hakkaten kedi gibi oluyolar böyle durumlarda sonra geri dönüşüm yaşanıyo eski hallarine o arada yapacağını yapacaksın bence sende yap kullan şimdi
kızlar şu yoğurt kürü zaten 2 kaşık yoğurtla yapılıyor
ve bence tarçının tadı daha yenilebilir yapıyor
ben de az az yiyorum ve arada su içiyorum
sorma güzelim özlerinde ne varsa bir kaç gün sonra yine aynı neyse en azından ensesinde olduklarımızı bilir ona göre davranırlar
canım inşallah olur ya hem kiloyu verir hemde hamile kalırsın bilmem sende ne yapar ama bu soğan suyuyla hamile kalanlar falan var bi dene ne kaybedersin hem zayıflamaya yardımcı hemde iltihap falan bırakmadan söküyomuş rahimden tabi senin çatlama falan diyosun belki sorun başka bişeydir de şifanın nerden olduğunu bilemzsinEvet 10.ayda böyle yazmışım ki bunları yazdığımı unutmuşum bile bu diyeti kaç gün yaptığımıda hatırlamıyorum şuan 86 kiloyum ve hala bebiş için uğraşıyorum
tamam canım ellerine gözlerine sağlık :))
öznur iyilşemye başladı ancak lekeler kalıyomuş kaşıntısı azalmış ama hala hastanedeydi nedenini bulamamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?