80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gamzeli banu gelmiş
hoş geldin annennendeydin danırım yanlış hatırlamıyorsam
benim hafıza biraz zayıfda

İyi aksamlar guzeller cecosum enistem gonlunu almis barismaniza cok sevindim canim cocuklar gercekten cok etkileniyor onlari da gezmrye goturmekle iyi yapmissin tatlim prenses gecmis olsun nane limon ihlamur ve bol karabiber sicak sicak ic cnm cok faydasi olur gulaycim cocuklara guzel bir ders vermissin cnm iyi yapmissin ilaclarla oynamasinlar cok dikkat etmek lazim beyazcanim olsun biraz duzensiz oldu sma hatirlattigin iyi oldu tatlim kuruyemisi ince belli cay bardaklari var ya en kucuk onunla olcuyorum cnm ajdalardan degil anneyim ohh goturmussun yine borekleri bide hazir myve suyu ne diyim ins yaramasin kilo olarak yani aycacim tbrkler cnm minikcim bu kadar ac kalmanin tesellisi sanirim cnm tbrkler senin menulerinin kusuru olmaz bitanem acliktan oldun gunlerdir iyiles beraber devam ederiz karataya beyazcanim sarmanin yaninda neden ekmek yedinki yine kizlar bu yogurt kurune dikkat edin yuksek tansiyon hastalari icin tehlikeli imis sadecim hg sende aramiza of ya ozusumun hala hastanede olmasina cok uzuluyorum ne bicim bi hadtalikmis ins bir an once iyilesirde doner aramiza kamilem ne diyim cnm allah yardimcin olsun zor hakikaten ama ne olur sen sakinligini koru iki gunde yokmus sinirin gecer biraz kilo almamissin buda guzel cnm haftaya ins aynenn pembe ogretmenim hersey artidan iyidir geldim beyaxcanimda cepten cok zor yaziyorum mesaj neyse katlaniciz teyzemdeyiz tatlim anneannem onda kaliyor teyzeminde dinlenmesi lazim

Bugunku menum klasik karatay kahvaltisi kayisi haric ogle ketentohumlu uzum cekirdekli yogurt aksam 3 ad izmir kofte 3 y.k bulgur pilavi ispanak salatasi 1bardak ayran sivi :2 lt tarcinli limonlu su 2 fincan yesilcay 1 fincan biberiye 1 kahve1 normal cay ve ayran spor :60 mekik 150 ip atlama

Kahvaltı: 3 köy biberi, 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin, emzirme çayı

Öğle: 2 dilim börek, koca bi tabak salata, sütlü tatlı, bol çay (klasik cuma okul günü)

Akşam: 1 kase çorba,1 tabak maklube, salata

Ara: 1 çatal kek

Karbonhidratın dibine vurdummmmmmmm. Cuma günü kutlaması oldu :) ama sweetcim kızma dikkat edicem artık gerçekten. Çünkü senin de dediğin gibi ödül olarak kendime çanta veya ayakkabı alıcam 80 olunca. 75 olunca da başka bişi alırım inşallah. Yalnız tek korkum yine kvler geldiler bikaç haftalığına ki onların yemekleri pek diyetlik değildir biliyosunuz. Artık yapcam sebzemi oturucam inşallah.

sabah : 1 dilim bol kabaklı börek, 1 şekersiz nescafe
ara : yok
öğle : t.buğday ekmeğiyle yağsız tost , şekersiz çay
ara : güzel bir uyku
akşam : balık ( istavrit ) ve bol salata , 1,5 dilim t.b ekmek
ara : yok
gece : 1 bardak süt içerim inşallah

bugün tartıldım aslında ama yarın sabah tartılıp tekrar bildirim yapıcam, eksideydim az da olsa bakalım yarın ne durumda olucam , bu arada adette oldum hadi hayırlısı :44:

merhaba arkadaşlar, bayadır yazamıyorum, misafirler gelen giden derken nete vakit ayıramadım, saolsun oğluşum da pek müsade etmiyor, zaten bu arada diyet yapamadım, ama allahtan kilo almadım, dikkat ettim sadece az yedim herşeyden. dün başladım tekrar. dünkü menüm

7.30 1 dilim beyaz peynir, 3 zeytin, 2 kaşık pekmez, 1 şekersiz çay, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta
10.00 4 kaşık yoğurt
12.30 havuçlu, kabaklı, haşlanmış tavuk baget ve sarımsaklı yoğurt karışımı( çok güzel oluyor deneyin, çok hafif), 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 kaşık müsli, 1 çay bardağı süt
15.00 2 kaşık yoğurt, 4 badem, yarım havuç
16.00 2 dilim elma
17.30 1 dilim beyaz peynir üzerine 2 kaşık pekmez, üzerine 1 tatlı kaşığı çekilmiş fındık, 1 çay bardağı süt, 1 dilim tam buğday ekmeği (canım tatlı çekmişti, yemek yemek istemedim)
19.30 küçük bir parça waffle (komşum getirmiş dayanamadım, azıcık yedim)
4 lt su içtim, spor yok, 2 saat ütü yaptım (spordan daha yorucu)
başlangıç 85.9
geçen hafta 80.9
bu hafta 80.6
bir haftada giden 300 gr
toplam giden 5.300
hedef 57
inşAllah başaracağız, benim hesabıma göre en geç haziran sonunda hedefime ulaşacağım, dua edelim birbirimize, Allah irademizi arttırsınnn, tatlılara böreklere çikolatalara karşı direncimiz artırsın, sabırla sonuna kadar dayanabilmeyi nasip etsinn (amiiinnnn)

günaydın kızlarr

benim koca geldi diyet ne olur bilmemm.

.bu sefer erken geldi geçen hafta burdaydı ,çocuklar sevindi duruma tabi

MRB MİLLET DÜNKÜ MENÜMÜ YAZMAMAIŞIM GALİBA
sabah:1b lahana suyu yoğurt kürü 1 dilim ekmek peynir zeytin yoğurt maydonoz
öğle:lahana suyu yoğurt kürü 1 dilim ekmek patatesli yumurta az peynir ve maydonoz

akşam:lahana suyu yoğurt kürü tavuklu karnabahar ve roka salatası

ara:1 dilim elma 2 mandalina yarım kivi

yatarken lahana suyu

bugün
sabah:lahana suyu yoğurt kürü 1 dilim ekmek kabaklı yumurta maydonoz domates

öğle:lahana suyu yoğurt kürü az karnabahar 1 ısırık tavuk az çorba 2 kaşık makarna 2 kaşık puding kızım yiyodu canım çok çekti

ara:1 mandalina

akşam:lahana suyu yoğurt kürü şehriye çorbası ve kabak yemeği düşünüyorum

ara:yine mandalina olcak
yatarken lahana suyu

Merhabaaa ben yeni uye oldum. Bu aileye katilmak cok sevindiricii gercekten. Adim yagmur 20 yasindayim 1 82 boyundayim ve 87 kiloyum. Normal kilom 63tü fakat bi ayrilik ardindan uzunca sure depresyondaydim ve kilo almaya basladim. 1 senedir sabit kilom bu. Gozume batmaya basladi ve kilo vermek istiyorum. 20 kilo hedefim bana yardimci olabilicek var mi acaba :2:

başlangıç :93,5
geçen hafta : 87,4
bu hafta : 87,3
giden : 0,1
gelen : yok
hedef : 65 ( şimdilik 80 )
spor : yok

sanırım adetten böyle oldu yoksa kendimi daha hafif hissediyorum , bu arada 80 e inene kadar spor salonuna gitmiycem demiştim çünkü sporla hemen taş kesiliyorum hemen sıkılaşıyorum ama bu kararımı değiştircem galiba, çünkü hiç hareketim yok ve kafamı dağıtmaya ihtiyacım var bu aralar, spor bana en iyi arkadaş olacaktır diye düşünüyorum , sizce napayım kızlar ?? :44::44:

Slm canlarrr nasılsınız bakalım hepinize güzel bir haftasonu dilerim çok şükür bikaç günlüğüne evime kavuştum 3. nolu teyzem nöbeti devraldı gelirkende buharlı tem. makinası aldım gidene kadar temizlik yaparım artık

Hakikaten karbonhidrat festivali düzenlemişsin midende peki bugünlük affettim öğretmenim bak ne güzel kilo verdin bu hafta
ne olur devamını getir tatlım inş cnm ödüllerini beraber kutlarız gelsinler tatlım ne olacakki inan bendeki trafiği bi görsen teyzemlerde gelen giden eve geliyorum öyle ama asla cıslara dokunmuyorum unutma yemeklerdeki salata ve yoğurt senin en büyük kurtarıcın olacak

güzel menü cnm böreği görmezsek olsun sabah yemişsin yakarsın regl dönemlerinde hepimiz farklı çıkıyoruz o yüzden sıkma canını

Elbette başaracağız tatlım şüphen olmasın tabiii şu waffle lardan uzak duruciz dimiii aminnn tatlım
günaydın kızlarr

benim koca geldi diyet ne olur bilmemm.

.bu sefer erken geldi geçen hafta burdaydı ,çocuklar sevindi duruma tabi

Tünaydın canımmm gözünaydın

naber fıstıklaarrr herkese iyi günlerrr :124: nasılsınııızzzz aplalarım :126:

Aman aman kimler gelmiş hg bitanem iyiyiz sen nasılsınn özledikkkk

Afiyetolsun Kamilem lahana suyunu içebiliyosun ya tbrkler

Merhaba canım hoşgeldin aramıza tatlım sürekli menülerini aldığın sıvıları ve yaptığın sporları yazarsan birbirimizi uyarabiliriz tatlım
doğru yerdesin

Canım biraz kilo verene kadar spor salonuna gitme yağların kasa dönüşmesin fakat her gün en az 1 saat tempolu yürüyüş yapmaya çalış
Zayıflıyoruz: Yürüyüş Yaparak Kilo Verme!!!

bu siteyi incele tatlım ayrıca kızlar bu sitede bir karışım var linkini vereyim denemek isteyenler denesin

Zayıflıyoruz: 3 Ayda 24 Kilo Verdiren Mucize Formül!!!

canım bende bundan korkuyorum , çünkğ daha önceki spor deneyimlerimle sabitledim , resmen vücudum taş gibi oluyo ,acayip sıkılaşıyorum ve kilo veremiyorum, yürüyüşte havalar çok soğuk ( yoksa severim yürümeyi , ne yapacağımı şaşırdım doğrusu, ayy bir kurtulamadım şu yapışkan yağlardan ( ama pes etmiycem , gram gramda olsa gidecek inşallah, diyetisyene gidecektim aslında ama sabah işimden dolayı kan vermeye bir türlü gidemedim ,şimdi de regl dönemimdeyim 10 günde böyle geçer , bakalım ne olur bitiminde :44::44:

sweetdimple buharlı temizleyicini güle güle kullan canım..bende şu günlerde can sıkıntısından bişeyler almak istiyorum sanırım.şimdide şu zayıflama kemerlerine taktım ,,bir zamanlar annemin vardı takardı karnına..benimde acayip bi karnım var gören hamile sanıyor öyle yani..otobüsde yer kazandırıyor bana

acaba karnıma faydası olurmu diye düşünüyorum zaten iyi kötü diyet yapıyoz .belki bir ümitdiyorum ..

kullanan varmı kızlar aranızda zayıflama kemeri

menüm
sabah
pastrmalı yumurta
2 dlmekmk
7 zeytin
biraz peynir

ara
1 muz
2 mandalin

ara
1 avaç yer fıstığı

ara
2 bisküvi

ara
2 mandalin
1 bisküvi

akşam
1tabak yaprak sarma
salata
yoğurt

ara yapıyımmı artık

sabah - öğle : t.buğday ekmeğiyle yağsız tost, şekersiz çay
ara : unuttum :))
akşam : 1 kase çorba , 2s.k tuzu alınmış turşu kavurması , 1 dilim t.b ekmek
ara : bilinmiyor
yatarken : 1 bardak süt inşallah

slm kizlar nasilsiniz. ben sinirden kudurmak uzereyim gecenlerde ogretmenler gunu yemegi vardi ya sonrasinda bir bayan ogretmeni koydeki evine biraktik ama o gece boyunca esimin etrafindaydi sinir olmustum. sonra neyse dedim az once ogrendimki veli toplantisinin arkasindan koye araba kalmadigi icin esim o kizi yine koye goturmus. hemde bu sefer bas basa. olurmusun oldururmusun. napim ben simdi soyleyin bana. hani kadinlarin bi duygusu olurya altinci his hah iste o var icimde simdi. bakalim bu gece uzun olacak besbelli...

yok canım ya aklına kötü şeyler getirme ama gelince onun burnundan getir bişey olmaz hani o kadar kolay değil ama sen gelince haddini bildirki belli sınırlar çeksin başkalarıyla arasına çokta germe kendini ve ortamı sonra toplamak sıkıntı olur bende eşimin arkadaşları hakkında hep şüpheci olmuşumdur ama işte kadınlar olarak biz biraz fazla kıskanç ve şüpheci oluyoruz buna engel olmak zor eşlerin ayaklarını denk alması adına azıcık gözdağı vermekte gerekiyor bu arda benimki dünden beri hiç aramadı bende aramıyrm gerginlik son sürat devam ediyooo

gülaycım ALLAH sabır versin sana , eminim çok sinirlenmişsindir ama ben bu ve benzeri konularda kocalara çaktırılmadan sırnaşan hatunların bi şekilde canına okumayı tercih ederim , adamlara bu tip şeyleri söylememek lazım , aklında yoksa bile şeytan ya bu aklına getirir düşündürür . . . ama eşininde hatası sana danışmadan böyle bir işe kalkışması, sonuçta eşinde karısı daha yeni doğum yapmış 3 çocuk sahibi sorumluluğu olan biri . . . ya acil bir durum olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…