yok canım ya aklına kötü şeyler getirme ama gelince onun burnundan getir bişey olmaz hani o kadar kolay değil ama sen gelince haddini bildirki belli sınırlar çeksin başkalarıyla arasına çokta germe kendini ve ortamı sonra toplamak sıkıntı olur bende eşimin arkadaşları hakkında hep şüpheci olmuşumdur ama işte kadınlar olarak biz biraz fazla kıskanç ve şüpheci oluyoruz buna engel olmak zor eşlerin ayaklarını denk alması adına azıcık gözdağı vermekte gerekiyor bu arda benimki dünden beri hiç aramadı bende aramıyrm gerginlik son sürat devam ediyooo
canım bende bundan korkuyorum , çünkğ daha önceki spor deneyimlerimle sabitledim , resmen vücudum taş gibi oluyo ,acayip sıkılaşıyorum ve kilo veremiyorum, yürüyüşte havalar çok soğuk( yoksa severim yürümeyi , ne yapacağımı şaşırdım doğrusu, ayy bir kurtulamadım şu yapışkan yağlardan ( ama pes etmiycem , gram gramda olsa gidecek inşallah, diyetisyene gidecektim aslında ama sabah işimden dolayı kan vermeye bir türlü gidemedim ,şimdi de regl dönemimdeyim 10 günde böyle geçer , bakalım ne olur bitiminde :44::44:
sweetdimple buharlı temizleyicini güle güle kullan canım..bende şu günlerde can sıkıntısından bişeyler almak istiyorum sanırım.şimdide şu zayıflama kemerlerine taktım ,,bir zamanlar annemin vardı takardı karnına..benimde acayip bi karnım var gören hamile sanıyor öyle yani..otobüsde yer kazandırıyor bana
acaba karnıma faydası olurmu diye düşünüyorum zaten iyi kötü diyet yapıyoz .belki bir ümitdiyorum ..
kullanan varmı kızlar aranızda zayıflama kemeri
sabah - öğle : t.buğday ekmeğiyle yağsız tost, şekersiz çay
ara : unuttum :))
akşam : 1 kase çorba , 2s.k tuzu alınmış turşu kavurması , 1 dilim t.b ekmek
ara : bilinmiyor
yatarken : 1 bardak süt inşallah
slm kizlar nasilsiniz. ben sinirden kudurmak uzereyim gecenlerde ogretmenler gunu yemegi vardi ya sonrasinda bir bayan ogretmeni koydeki evine biraktik ama o gece boyunca esimin etrafindaydi sinir olmustum. sonra neyse dedim az once ogrendimki veli toplantisinin arkasindan koye araba kalmadigi icin esim o kizi yine koye goturmus. hemde bu sefer bas basa. olurmusun oldururmusun. napim ben simdi soyleyin bana. hani kadinlarin bi duygusu olurya altinci his hah iste o var icimde simdi. bakalim bu gece uzun olacak besbelli...
- menüm sabah iki brötchen.peynir salatalik
- bir peket cikolata yedim valla ne yapayimm
- öglen mercimek corbai ,pirasa yemegi salata
- bir dilim peynirli pasta.kahve bir tabak kuru yemis
- aksam bir tabak makarna yogurt.üc tane mandalin
- bugün cok cok abarttim yarin insallah böyle olmaz
iyi akşamlar arkadaşlar
menümü sunuyorum
06.00 1 elma
08.30 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 kaşık pekmez, 1 şekersiz çay
11.00 4 kaşık yoğurt
13.30 yarım waffle, 3 kaşık müsli, 1 çaybardağı süt
16.30 1 kepçe şehriye çorbası, 2 çorba kaşığı sarımsaklı patates tava, 2 çorba kaşığı yoğurtlu kabak salatası, 1 büyük tabak yeşil salata
19.00 2-3 dilim portakal, 2 dilim elma
20.00 1 trabzon hurması, 10 tane badem
spor yok
kısslar hemen menümü paylaşayım çıkacağım..bebiş uyuyacak
sabah
peynir
domates
1 dilim börek
çay
3 zeytin
ara yok dişardaydık
akşam
balık
salata
bulgur pilavi
üzerinede tatlı olarak cevizli kadayıf
biliyorum cıss ama çok canım istedi...
selam kızlar nasılsınız
haftanın yorgunluğunu atmaya çalışıyorum bugün kahvaltıya davetliydim ordan beraber çarşıya gittik yün aldım renk renk çok mutluyummm
ama diyet konusunda malum haftasonu krizlerim şu haftasonlarını ortadan kaldırmamlazımmm(
dün
sabah: 1 poğaça
öğle 2 köfte 5 çatal makarna 1 dilim ekmek
ara yarım dilim yaşpasta
akşam 1.5 tabak mantıkola
bugün
arnavut böreği büyük bi dilim kahvaltı
öğle yok
akşam 8 sarma yoğurt
antep fısıtığı
berbat biliyorum durum
pazartesi durum düzelecek merak etmeyinnn
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
8 zeytin
1 dilim peynir
2 kuru erik
ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu yoğurt
AKŞAM:
Izgara balık
Bol salata
SPOR:
80 dk karışık hızda yürüyüş 50 mekik 10 dk tiffany
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
canım senin menünde süper , sanırım karatay diyeti yapıyorsun , ekmek okumadım hiç çünkü :44:
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
8 zeytin
1 dilim peynir
2 kuru erik
ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu yoğurt
AKŞAM:
Izgara balık
Bol salata
SPOR:
80 dk karışık hızda yürüyüş 50 mekik 10 dk tiffany
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
Merhabaaa ben yeni uye oldum. Bu aileye katilmak cok sevindiricii gercekten. Adim yagmur 20 yasindayim 1 82 boyundayim ve 87 kiloyum. Normal kilom 63tü fakat bi ayrilik ardindan uzunca sure depresyondaydim ve kilo almaya basladim. 1 senedir sabit kilom bu. Gozume batmaya basladi ve kilo vermek istiyorum. 20 kilo hedefim bana yardimci olabilicek var mi acaba :2:
sweetdimple buharlı temizleyicini güle güle kullan canım..bende şu günlerde can sıkıntısından bişeyler almak istiyorum sanırım.şimdide şu zayıflama kemerlerine taktım ,,bir zamanlar annemin vardı takardı karnına..benimde acayip bi karnım var gören hamile sanıyor öyle yani..otobüsde yer kazandırıyor bana
acaba karnıma faydası olurmu diye düşünüyorum zaten iyi kötü diyet yapıyoz .belki bir ümitdiyorum ..
kullanan varmı kızlar aranızda zayıflama kemeri
slm kizlar nasilsiniz. ben sinirden kudurmak uzereyim gecenlerde ogretmenler gunu yemegi vardi ya sonrasinda bir bayan ogretmeni koydeki evine biraktik ama o gece boyunca esimin etrafindaydi sinir olmustum. sonra neyse dedim az once ogrendimki veli toplantisinin arkasindan koye araba kalmadigi icin esim o kizi yine koye goturmus. hemde bu sefer bas basa. olurmusun oldururmusun. napim ben simdi soyleyin bana. hani kadinlarin bi duygusu olurya altinci his hah iste o var icimde simdi. bakalim bu gece uzun olacak besbelli...
yok canım ya aklına kötü şeyler getirme ama gelince onun burnundan getir bişey olmaz hani o kadar kolay değil ama sen gelince haddini bildirki belli sınırlar çeksin başkalarıyla arasına çokta germe kendini ve ortamı sonra toplamak sıkıntı olur bende eşimin arkadaşları hakkında hep şüpheci olmuşumdur ama işte kadınlar olarak biz biraz fazla kıskanç ve şüpheci oluyoruz buna engel olmak zor eşlerin ayaklarını denk alması adına azıcık gözdağı vermekte gerekiyor bu arda benimki dünden beri hiç aramadı bende aramıyrm gerginlik son sürat devam ediyooo
gülaycım allah sabır versin sana , eminim çok sinirlenmişsindir ama ben bu ve benzeri konularda kocalara çaktırılmadan sırnaşan hatunların bi şekilde canına okumayı tercih ederim , adamlara bu tip şeyleri söylememek lazım , aklında yoksa bile şeytan ya bu aklına getirir düşündürür . . .Ama eşininde hatası sana danışmadan böyle bir işe kalkışması, sonuçta eşinde karısı daha yeni doğum yapmış 3 çocuk sahibi sorumluluğu olan biri . . . Ya acil bir durum olsa
selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Anam sabahtan beri daha yeni fırsatım oldu gelmek için
Aslında öğlende girmiştim hatta tam sizlere yazaakken sevgili kocam akşam çaya gelmeye niyeti olan arkadaşları yemeğe davet etsekmi dedi ve bende anında çıkıp kendimi mutfağa atmak zorunda kaldım
çok şükür rabbim yardımcım oldu ve herşey istediğimden güzel oldu ve zamanında yetişti
3 saat içinde hem evi toparlayıp süpürdük hemde ben bir yandan
- ezogelin çorbası
- saç kavurma
- pilav
- karışık salata
- çacık
- tavuk göğüsü tatlı yaptım
Gece güzel geçtiEşimin arkadaşı tacikistanlı bir bayanla evlenmiş ( ikisininde ikinci evlilikleri ) zaten daha evvel tanışmıştık ama ilk kez bizim eve geldiler Bayan çok cana yakın biriymiş hatta sağ olsun devamlı bende birşeyin ucundan tutayım dedi durdu Ama büyük kızım anneciğine çok yardım ettiği için hiç gerek kalmadı
Hazır onlar gider gitmez eşim oyun konsoluna geçince bende sizlere bir bakayım dedim
Bu arada aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah;
3 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık
1 fincan şekersiz çay
öğle;
karışık salata
1 büyük bardak ayran ( hazırlıklardan ancak bu kadar oldu )
akşam;
1 kase çorba
3 kaşık pilav
5 kaşık saç kavurma
bol salata
1 bardak kola
Bir saat sonrasında da çayla tatlı faslıAma çok ağır değildi zaten hatta şekerini az koyup vanilya aromasıyla tat verdim Misafirlerim bayıldı hatta yeni gelin tarif bile aldı
Aramıza hoşgeldin
Inşallah çok güzel kilolar veririz birlikte
Bende de varrrrrrrrrrrrrr
Ama sen diyince jeton düştü bir ara güzel kullanırken biraz göbişim daha iyidi sanki :26: Tekrar çıkartayım bende bari ortaya
Canım kızlarında dediği gibi üzücü bir durum ama sen aklına karpuz kabuğunu sokma
Tabiki burnundan getir ( en azından art niyet yoksa arayıp aşkım bak böyle böyle haberin olsun deseymiş ) hayır kadında kötü niyetli olabilir sonradan allah korusun adamcağızın suçu yokken bile bana sarktı yok beni taciz etti diyebileceğini düşünseymiş
Umarım olayı fazla sinirlerini yıpratmadan kapatırsınız
Sen gerekeni söyleki bir daha cesaret bile edemesin
Anam bizim topiğin erkekleride bu ara hepsi mi bir kuduzlaştı ( tabiri çaizse)
ille bizi çıldırtıp sonra anam karıcığım etme karıcığım diye peşimizde dolandıracaklar kendilerini
geldi hiç yüzüne bakmadım ama tlf daki ses tonumdan anlamış. Yalnız gitmedim başka bi arkadaş daha vardı dedi. Normalde hiç yalan sölemez ama ne bilim hani yalnız gittiysede yalnızdım diyecekte hali yok ya. Ay ne bilim belki benim hüsnü kuruntum. Ama dedim sen onun özel şöförümüsün. çok laxımsa atlasın bi taksiye gitsin çalışıyo yok yoksul değil ya. Ama bizim zeytin yağı üste çıktı aklından geçen şeylere bak diye. Ve konuşma orda bitti. Ne bilim sölemesi ayıp kaç ay oldu abi kardeş gibiyiz belki ondan da korkuyom. Sonuçta erkek ne olursa olsun çok güvenmeyecen. Kız da geçen gördüm sarışın renkli gözlü diz altında çizme giymiş üzerine de dizde etek tombul bişe. Benden güzel değil ama aldatılmak güzelliğe bakmıyo. Ay böyle söyleyince de kendimle övünüyomuşum gibi oldu sanırımBişe olacağı varsa da aynı ortamda çalışıyolar engelleyememki Hoş şimdilik fol yok yumurta yok aklımdan geçen şeylere bak. Bu lohusalık ne b... Tan bişe yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?