80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu ara beylerde bir sorun var sanırım, sürekli arıza durumundalar RABBİM herkesin yuvasına huzur versin ( amiin ) canım sende sabret , sorun ne bilmiyorum ama sabreden her zaman kazanır

• menüm sabah iki brötchen.peynir salatalik
  • bir peket cikolata yedim valla ne yapayimm
  • öglen mercimek corbai ,pirasa yemegi salata
  • bir dilim peynirli pasta.kahve bir tabak kuru yemis
  • aksam bir tabak makarna yogurt.üc tane mandalin
  • bugün cok cok abarttim yarin insallah böyle olmaz

iyi akşamlar arkadaşlar

menümü sunuyorum
06.00 1 elma
08.30 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 kaşık pekmez, 1 şekersiz çay
11.00 4 kaşık yoğurt
13.30 yarım waffle, 3 kaşık müsli, 1 çaybardağı süt
16.30 1 kepçe şehriye çorbası, 2 çorba kaşığı sarımsaklı patates tava, 2 çorba kaşığı yoğurtlu kabak salatası, 1 büyük tabak yeşil salata
19.00 2-3 dilim portakal, 2 dilim elma
20.00 1 trabzon hurması, 10 tane badem

spor yok

zayıflayınca ilk alacağım şey tıpkı bu resimdeki gibi daracık bir kot
hadi herkes zayıflayınca alacağı kıyafeti paylaşsın, motivasyona katkısı olur...

kısslar hemen menümü paylaşayım çıkacağım..bebiş uyuyacak

sabah
peynir
domates
1 dilim börek
çay
3 zeytin

ara yok dişardaydık

akşam
balık
salata
bulgur pilavi

üzerinede tatlı olarak cevizli kadayıf

biliyorum cıss ama çok canım istedi...

selam kızlar nasılsınız

haftanın yorgunluğunu atmaya çalışıyorum bugün kahvaltıya davetliydim ordan beraber çarşıya gittik yün aldım renk renk çok mutluyummm

ama diyet konusunda malum haftasonu krizlerim şu haftasonlarını ortadan kaldırmamlazımmm (

dün
sabah: 1 poğaça

öğle 2 köfte 5 çatal makarna 1 dilim ekmek

ara yarım dilim yaşpasta

akşam 1.5 tabak mantı kola

bugün

arnavut böreği büyük bi dilim kahvaltı

öğle yok

akşam 8 sarma yoğurt

antep fısıtığı

berbat biliyorum durum

pazartesi durum düzelecek merak etmeyinnn

İyi akşamlar güzellerrr ben geldimmm

haklısın cnm havalar soğudu ama bu spor yapmamamız için mazeret değil evde koşu bandımda yürüyorum teyzeme gidince ip atlıyorum ip atla tatlım inan turşusu çıkıyor insanın veya leslie teyzenin videolarını yap diyetisyene danışmandada fayda var tabikii mutlaka faydası olacaktır

Tşk ederim canımmm banyom süper olduu adığıma pişman olmadım tatlım o zayıflama kemerlerinden bende almıştım inan verdiğin paraya yazık olur hiçbir faydası yok 1 ay düzenli kullanmıştım onu hiç etki etmedi hala duruyor depoda

akşam yemeğinden sonra ne arası beyazcanım tamam kilitle artık ağzını giriş yasak sıvıdan başka

bayıldımmmmm

Sinir olmakta haklısın canımcım ama çok aşırı tepki verme kırıldığınıda belli et yalnız

hakikaten abartmışsın canıminş 2 gün bunun cezasını çekersin artık

Gel gel utanma bu ne bitmez wafflemış böyle spor görmeyi çok isterim canım

sen waffleları götür spor yapma sonra alacağın kotu düşünnn napimmm dost acı söyler

yarın telafi edersin inş tatlım noldu kızlar size nazarmı değdi ne güzeldi menüler haydiii toplanın artıkk

haftasonu yaptığımız kaçamaklar 2 güne mal oluyor ne olur unutmayın yarın da pazar en tehlikeli gün :26::26:

Slm İremcim hg canım iyiyiz şükür iann bende kaldrımak isterdim bu haftasonlarını

menüne yorum yapamıyorum malesef sen son noktayı koymuşsun inş yarın dikkat edersin canımcım

bu arada size bişey diyeyimmi zayıflayınca çuval bile giysek yakışacak inanın bana

Son düzenleme:
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
8 zeytin
1 dilim peynir
2 kuru erik

ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu yoğurt

AKŞAM:
Izgara balık
Bol salata
SPOR:
80 dk karışık hızda yürüyüş 50 mekik 10 dk tiffany

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3

canım senin menünde süper , sanırım karatay diyeti yapıyorsun , ekmek okumadım hiç çünkü :44:

canım bu tıffany ne cok merak ettım bıde cörek otunu haftalık rondoda cekıyorum demıstın
ama ben cekemedım rondomda hıc seklı bıle degısmedı napsam acaba kıng markası
senın rondon nasıl

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Anam sabahtan beri daha yeni fırsatım oldu gelmek için
Aslında öğlende girmiştim hatta tam sizlere yazaakken sevgili kocam akşam çaya gelmeye niyeti olan arkadaşları yemeğe davet etsekmi dedi ve bende anında çıkıp kendimi mutfağa atmak zorunda kaldım
Çok şükür Rabbim yardımcım oldu ve herşey istediğimden güzel oldu ve zamanında yetişti

3 Saat içinde hem evi toparlayıp süpürdük hemde ben bir yandan
- Ezogelin çorbası
- Saç kavurma
- Pilav
- karışık salata
- çacık
- Tavuk göğüsü tatlı yaptım

Gece güzel geçti Eşimin arkadaşı tacikistanlı bir bayanla evlenmiş ( ikisininde ikinci evlilikleri ) Zaten daha evvel tanışmıştık ama ilk kez bizim eve geldiler Bayan çok cana yakın biriymiş hatta sağ olsun devamlı bende birşeyin ucundan tutayım dedi durdu ama büyük kızım Anneciğine çok yardım ettiği için hiç gerek kalmadı
Hazır onlar gider gitmez eşim oyun konsoluna geçince bende sizlere bir bakayım dedim

Bu arada aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah;
3 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık
1 fincan şekersiz çay

Öğle;
Karışık salata
1 büyük bardak ayran ( hazırlıklardan ancak bu kadar oldu )

Akşam;
1 kase çorba
3 Kaşık pilav
5 kaşık saç kavurma
bol salata
1 bardak kola

Bir saat sonrasında da çayla tatlı faslı ama çok ağır değildi zaten hatta şekerini az koyup vanilya aromasıyla tat verdim misafirlerim bayıldı hatta yeni gelin tarif bile aldı

Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar veririz birlikte

bende de varrrrrrrrrrrrrr
ama sen diyince jeton düştü bir ara güzel kullanırken biraz göbişim daha iyidi sanki :26: tekrar çıkartayım bende bari ortaya

Canım kızlarında dediği gibi üzücü bir durum ama sen aklına karpuz kabuğunu sokma
Tabiki burnundan getir ( en azından art niyet yoksa arayıp aşkım bak böyle böyle haberin olsun deseymiş ) hayır kadında kötü niyetli olabilir sonradan Allah korusun adamcağızın suçu yokken bile bana sarktı yok beni taciz etti diyebileceğini düşünseymiş
Umarım olayı fazla sinirlerini yıpratmadan kapatırsınız
Sen gerekeni söyleki bir daha cesaret bile edemesin

Anam bizim topiğin erkekleride bu ara hepsi mi bir kuduzlaştı ( tabiri çaizse )
İlle bizi çıldırtıp sonra anam karıcığım etme karıcığım diye peşimizde dolandıracaklar kendilerini

bugunkı menum
sırkelı su yogurt kuru yesılcay sarımsak cayı
1yumurta domates salatalık
ara yesılcay
öglen yogurt kuru yesılcay yemek yemedım
ara yesılcay bıtkıcayı
aksam yogurt kuru 1 dılım burma kadayıf 2 catal kırmızı bıber közlemesı yogurtlu
ara yesılcay sarımsak cayı sırkelı su
aksam mısafırım vardı oyuzden gunduz pek bısey yemedım aksamı telafı eder ınsallah
bu arada yogurt kurunun sayesınde muthıs ıstahım kesıldı pek yemek yemıyorum
ama bukadar aclıga ragmen bu hafta 1 kılocuk vermısım az gıbı gelıyo bana
fıkrı olan yorum yapsın kızlar napsam acaba yemegımı arttırsam acaba cookmu az yıyorummmm

geldi hiç yüzüne bakmadım ama tlf daki ses tonumdan anlamış. Yalnız gitmedim başka bi arkadaş daha vardı dedi. Normalde hiç yalan sölemez ama ne bilim hani yalnız gittiysede yalnızdım diyecekte hali yok ya. Ay ne bilim belki benim hüsnü kuruntum. Ama dedim sen onun özel şöförümüsün. çok laxımsa atlasın bi taksiye gitsin çalışıyo yok yoksul değil ya. Ama bizim zeytin yağı üste çıktı aklından geçen şeylere bak diye. Ve konuşma orda bitti. Ne bilim sölemesi ayıp kaç ay oldu abi kardeş gibiyiz belki ondan da korkuyom. Sonuçta erkek ne olursa olsun çok güvenmeyecen. Kız da geçen gördüm sarışın renkli gözlü diz altında çizme giymiş üzerine de dizde etek tombul bişe. Benden güzel değil ama aldatılmak güzelliğe bakmıyo. Ay böyle söyleyince de kendimle övünüyomuşum gibi oldu sanırım Bişe olacağı varsa da aynı ortamda çalışıyolar engelleyememki Hoş şimdilik fol yok yumurta yok aklımdan geçen şeylere bak. Bu lohusalık ne b... Tan bişe yaw

Canım üzme tatlı canını Allah korusun olan sütüne olur kuzucuğuna olur
Hepimiz dönem dönem aynı endişeleri yaşıyoruz yerli yada yersiz ama kendi hayatımızıda bu tip şeylere takılarak zehir etmekte olmaz Allah korkusu olan adam yapmaz zaten heee şeytana uyacağı varsada biz oturduğumuz yerden engel olamayız maalesef
Rabbim kimseye yaşatmasın ama hep derim üzerinden 10 sene de geçse bir yalanın bir ucu hep dışardadır ve eninde sonunda patlar hatta eşime de derim hayatta çeremesini çekemeyeceğin, sonucuna katlanamayacağın şeyi sakın yapma diye
Sen herşeyi bir müddet olacağına bırak ve bekle eğer eşin senin lohusalığın bittikten sonrada aynı şeyi yaparsa o zaman al karşına konuş
İnan aynı şeyleri dönem dönem bende yaşıyorum ( lohusa değilim ama küçük cadının aramızda yatması bile bazen canımı sıkıyor )
İNsan arada eşine sarılmak ister, göğüsünde yatmak ister değil başka birşey ama yok anam bu cadılar bizim hayatı Manastre hayatına cevirecekler sonunda biri girmese aramıza diğeri giriyor
Artık kaçak dövüşmeyi öğreneceğiz
Sende canını sıkıp geceni zehir etme heee bazı kadınlara ne kadar güçlü olduğunu hissettirirsen okadar çok uzak dururlar başım derde girmesin diye

Eniştede inşallah bir dahakine biraz daha dikkatli davranır ya aksi istikamette işim var kusura bakma desin direk yada gerekirse bir sonraki toplantıya sende git

Gel gel utanma bu ne bitmez wafflemış böyle spor görmeyi çok isterim canım

sen waffleları götür spor yapma sonra alacağın kotu düşünnn napimmm dost acı söyler

ya sorma, komşularıma söyledim diyetteyim tabakları boş gnderin diye ama dinleyen yok, e ben de görünce canım çekio, emziriyorum ya bi de içim nasıl kıyılıo, ooofff hele tatlılara, yine iyi dayanıyorum, hayatımda ilk kez kilo vermeye çalışıyorum, hamile kalmadan önce spor yapardım, diyete ihtiyacım yoktu, ne olduysa bebişten sonra olduu, olsun napalımmm

spor yapacak vaktim yok yaaa ooffff, oğlum sabahın 3ünde en geç 4ünde uyanıyor, haliyle ben de kalkıyorum o saatte. spor yapacam ilgi istiyor, koşu bandına çıktığımd çığlığı basyor, akşam erken uyuyo, o zaman da eşim ilgi istio, ondan sonra ben pert oluyorum, 8de yatıyorum gece de uyanıo acıkıyo, nasıl daha geç yatıracam ben bu çocuuuu uykusu gelıo oyun oynatim diorum bi yere kadar, istemio oyun uykusu gelincee, şimdi iyi de 2. dönem başlıyorum okula o zaman ben
4 te kalkıp biş de o gün okula gidecem, 4 yaşında 25 öğrenci ve sabah 9 akşam 4:18:
aslında ben boşuna diyet yapıyorum, o zaman zaten zayıflıcam, bi de okuldan gelip, kocayla ilgilen, çocukla ilgilen

bakalımm Allah büyük, yardımcımız olsunnn hepimizşn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…