tşkler canımm hg evet un ve şeker ailesiyle vedalaştım 1.5 aydır canım Karatay diyeti yapıyorum
kızlar herkeze hayırlı günler olsunburda kar yağıyo dünden beri , sizin oralar ne alemde ?
aleyküm selam canımSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Anammm gece nasıl yorulduysam sabah geç uyandım ondan sonra kahvaltı faslı falan derken ancak şimdi fırsatım oldu uğramak için
Bugünde birazdan Annemlere gideceğizhem akşam yemeğinde orada olucağız hemde iki gündür torunlarını görmüyordu onları görmüş olur
Ohhh bugünde bedavaya geldi
Ne güzel bizde hala birşey yok
Küçük cimcimem anne kardan adam yapalım yada kar topu oynayalım diyip duruyorbende önce bir kar yağması lazım diyorum
kızlar ya evde naplılır ki şimdi bu havada :) dışarısı çok soğuk ve benim canım sıkılıyor
iyi pazarlar kızlarr
ne güzel kar yağıyormuş işte,otur camın önüne şöyle güzel bi çay demle karı seyret..burayada geçenlerde yağdı şimdi soğuğu var işallah birdaha yağarda toprak suya doyar şöyle.yağmurda yağmadı hiç bu yıl..
kızlar herkeze hayırlı günler olsunburda kar yağıyo dünden beri , sizin oralar ne alemde ?
sabah arkadaşa kahvaltıya davetliydik. anam benim miğdem çok küçülmüş. tabağıma alıpta yiyerek doyduğum şeylere kayret ettim. sabah 11 den nerdeyse bu saate kadar sofra önümüzdeydi benim yediklerim
5 zeytin
bir yumurtanın çeyreği
1 dilim mercimekli börek
1 kurabiye
çatalın ucuyla peynir
bol bol şekersiz çay
bence çok değil tamam cıs olan yiyecekler var amaq 6 saate yayarsak bu çok bişe etmez bence
dünkü olaydan arkadaşlarıma da bahsettik. bizim eşlerimiz aynı yerde çalışıyo ve arkadaşın birisi de her öğleden sonra dershanede kpss ye çalışmak için gidiyo. ve dediki o kız benim kaynıma sarkıyo merak etme sen dedi. kaynı da aynı yerde öğretmen. dedi ki aynı erkek gibi kız merak etme kocan kesinlikle dönüp bakmaz sen lohusa olduğun için böyle hissediyosun. ben ohhhh çektim kadın gülmeye başladı. kız kaynıma sarkıyo sen oh diyon dedi. eee napim senin kaynın bekar. bişe olmaz benimkine ilişmesinde dedim.ama bir daha böyle görürsem kızı al aşağı edebilirim garantisi yok bekarken eşimin yanına gittim bir arkadaşları vardı kız. aynı erkek gibiydi herkeste çok korkardı bundan. bir gün konsere gittik dönüşte bu kızda önden yürüyo ve çok sinir bozucu hareketler yapıyo. tepem attı arkasından koştum saçından tutup aşağı indirecektim ama eşim zor tuttu beni kız farketmeden. napıyon sen dedi. napim sinir oldum indirecem dedim. yav sen delimisin kız belalı parçalar seni dedi. dedim ben onu parçalayacam şimdi. yok yok ilşme dedi de bıraktım. ayyy böyle söyleyince de azıcık şirret gibi oldum demi. ama eşimin etrafında kim varsa onlara yapmak istediğim bu ve yapabilirimde sağım solum belli olmaz
burda da geceden beri yağıyo çilemiz başladı yine ve şimdi de buz tutmuş yürümek marifet istiyor
canım bencede hiçbir şey yememişsin sanki :)) iradene maaşallahbazen şirretli olmak gerekiyor ama hak edene
ALLAH kolaylık versin canım , çok soğuk olur orası , burda deniz yumuşatıyo biraz da olsa havayı , tabi yine de çok soğuk var , ALLAH dışarda olanlara yardım etsin ( amin ) hep dua ederim ALLAH kimseyi açlıkla ve soğukla terbiye etmesin diye
amin canım. demiştin ya yarın burda okullar tatil neden ki? kar var diyemi:44::44::44:
amin canım. demiştin ya yarın burda okullar tatil neden ki? kar var diyemi:44::44::44:
pardon canım cvp gecikti ama evet kar yağdı diye okular tatil , orda tatil yapmıyorlar mı ama çocuklar okula nasıl gidecekler :44:
kız okulları burda tatil yapacak olsalar üç ay falan tatil olması gerekçünkü bir yağınca bir daha kalkmıyo yerden. diyorum ya bazen adam boyu oluyo. iki sene önce öyleydi birinci katta oturanların pencereleri kapanmıştı. geçen sene biraz insaflı yağdı yarısı kadardı. bakalım bu sene bizi ne bekliyo:18::18::18::18:
afiyet olsun canım..aman nazar deymesin az yediğin iyi işte çabucak verirsin kiloları ...sabah arkadaşa kahvaltıya davetliydik. anam benim miğdem çok küçülmüş. tabağıma alıpta yiyerek doyduğum şeylere kayret ettim. sabah 11 den nerdeyse bu saate kadar sofra önümüzdeydi benim yediklerim
5 zeytin
bir yumurtanın çeyreği
1 dilim mercimekli börek
1 kurabiye
çatalın ucuyla peynir
bol bol şekersiz çay
bence çok değil tamam cıs olan yiyecekler var amaq 6 saate yayarsak bu çok bişe etmez bence
dünkü olaydan arkadaşlarıma da bahsettik. bizim eşlerimiz aynı yerde çalışıyo ve arkadaşın birisi de her öğleden sonra dershanede kpss ye çalışmak için gidiyo. ve dediki o kız benim kaynıma sarkıyo merak etme sen dedi. kaynı da aynı yerde öğretmen. dedi ki aynı erkek gibi kız merak etme kocan kesinlikle dönüp bakmaz sen lohusa olduğun için böyle hissediyosun. ben ohhhh çektim kadın gülmeye başladı. kız kaynıma sarkıyo sen oh diyon dedi. eee napim senin kaynın bekar. bişe olmaz benimkine ilişmesinde dedim.ama bir daha böyle görürsem kızı al aşağı edebilirim garantisi yok bekarken eşimin yanına gittim bir arkadaşları vardı kız. aynı erkek gibiydi herkeste çok korkardı bundan. bir gün konsere gittik dönüşte bu kızda önden yürüyo ve çok sinir bozucu hareketler yapıyo. tepem attı arkasından koştum saçından tutup aşağı indirecektim ama eşim zor tuttu beni kız farketmeden. napıyon sen dedi. napim sinir oldum indirecem dedim. yav sen delimisin kız belalı parçalar seni dedi. dedim ben onu parçalayacam şimdi. yok yok ilşme dedi de bıraktım. ayyy böyle söyleyince de azıcık şirret gibi oldum demi. ama eşimin etrafında kim varsa onlara yapmak istediğim bu ve yapabilirimde sağım solum belli olmaz
burda da geceden beri yağıyo çilemiz başladı yine ve şimdi de buz tutmuş yürümek marifet istiyor
sordum ama cevabımı aldım haberlerdenkız oraları anlamıyom bi karış kar olsa tatil ne güzel burda adam boyu kar oluyo yinede okullar açık. olan bizim cücüklere oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?