80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Anammm gece nasıl yorulduysam sabah geç uyandım ondan sonra kahvaltı faslı falan derken ancak şimdi fırsatım oldu uğramak için
Bugünde birazdan Annemlere gideceğiz hem akşam yemeğinde orada olucağız hemde iki gündür torunlarını görmüyordu onları görmüş olur
Ohhh bugünde bedavaya geldi

kızlar herkeze hayırlı günler olsun burda kar yağıyo dünden beri , sizin oralar ne alemde ?

Ne güzel bizde hala birşey yok
Küçük cimcimem anne kardan adam yapalım yada kar topu oynayalım diyip duruyor bende önce bir kar yağması lazım diyorum

aleyküm selam canım

burada da dün geceden beri kar var ve bu hafta ALLAH bilir ama hava durumuna göre karlı geçecekmiş, yarın okullar tatil ve benim kurs da tatil, evdeyim ve yapacak bir şey yok , arkadaşımda yok ki dışarı çıkıp yürüsem yada kar da eğlensem senin cimcimeyi al gel birlikte vakit geçirmiş oluruz hem ayyyy ne güzel olurdu yaaa , hayali bile mutlu ediyo

mrb kızlar nasılsınız bakalım ben bugün sabah muhteşem başladım hiç k.hidrat yemedim şekerde yok ama az önce tam 2 dilim ıslak kek yedim daynamadım çok severim kızım istedi yaptım ve yedim: (şimdi akşam yemeği yemsem kendime cezamı versem ama çok acıkırım diyorum çok ama çok az yemeliyim dimi

Son düzenleme:
iyi pazarlar kızlarr

kızlar ya evde naplılır ki şimdi bu havada :) dışarısı çok soğuk ve benim canım sıkılıyor

ne güzel kar yağıyormuş işte,otur camın önüne şöyle güzel bi çay demle karı seyret..burayada geçenlerde yağdı şimdi soğuğu var işallah birdaha yağarda toprak suya doyar şöyle.yağmurda yağmadı hiç bu yıl..

aklımdan da zaten öyle geçmişti ama aç karna da çay pek gitmiyor mu ne tığ ile örmeye çalıştığım bir durmuş eteğim var , een iyisi onu çıkartayım piyasaya , belki bu sene biter

sabah - öğle : az kuymak , 1 dilim t.b ekmek , 1 lokma helva
ara : 1,5 dilim t.göğsü
akşam : 3 s.k salçalı makarna
ara : 1 armut , 4 fındık
yatarken : 1 bardak süt

çok güzel bir menü olmadı ama hadi hayırlısı :44:

sabah arkadaşa kahvaltıya davetliydik. anam benim miğdem çok küçülmüş. tabağıma alıpta yiyerek doyduğum şeylere kayret ettim. sabah 11 den nerdeyse bu saate kadar sofra önümüzdeydi benim yediklerim
5 zeytin
bir yumurtanın çeyreği
1 dilim mercimekli börek
1 kurabiye
çatalın ucuyla peynir
bol bol şekersiz çay
bence çok değil tamam cıs olan yiyecekler var amaq 6 saate yayarsak bu çok bişe etmez bence
dünkü olaydan arkadaşlarıma da bahsettik. bizim eşlerimiz aynı yerde çalışıyo ve arkadaşın birisi de her öğleden sonra dershanede kpss ye çalışmak için gidiyo. ve dediki o kız benim kaynıma sarkıyo merak etme sen dedi. kaynı da aynı yerde öğretmen. dedi ki aynı erkek gibi kız merak etme kocan kesinlikle dönüp bakmaz sen lohusa olduğun için böyle hissediyosun. ben ohhhh çektim kadın gülmeye başladı. kız kaynıma sarkıyo sen oh diyon dedi. eee napim senin kaynın bekar. bişe olmaz benimkine ilişmesinde dedim. ama bir daha böyle görürsem kızı al aşağı edebilirim garantisi yok bekarken eşimin yanına gittim bir arkadaşları vardı kız. aynı erkek gibiydi herkeste çok korkardı bundan. bir gün konsere gittik dönüşte bu kızda önden yürüyo ve çok sinir bozucu hareketler yapıyo. tepem attı arkasından koştum saçından tutup aşağı indirecektim ama eşim zor tuttu beni kız farketmeden. napıyon sen dedi. napim sinir oldum indirecem dedim. yav sen delimisin kız belalı parçalar seni dedi. dedim ben onu parçalayacam şimdi. yok yok ilşme dedi de bıraktım. ayyy böyle söyleyince de azıcık şirret gibi oldum demi. ama eşimin etrafında kim varsa onlara yapmak istediğim bu ve yapabilirimde sağım solum belli olmaz
kızlar herkeze hayırlı günler olsun burda kar yağıyo dünden beri , sizin oralar ne alemde ?

burda da geceden beri yağıyo çilemiz başladı yine ve şimdi de buz tutmuş yürümek marifet istiyor

canım bencede hiçbir şey yememişsin sanki :)) iradene maaşallah bazen şirretli olmak gerekiyor ama hak edene

ALLAH kolaylık versin canım , çok soğuk olur orası , burda deniz yumuşatıyo biraz da olsa havayı , tabi yine de çok soğuk var , ALLAH dışarda olanlara yardım etsin ( amin ) hep dua ederim ALLAH kimseyi açlıkla ve soğukla terbiye etmesin diye

amin canım. demiştin ya yarın burda okullar tatil neden ki? kar var diyemi:44::44::44:

pardon canım cvp gecikti ama evet kar yağdı diye okular tatil , orda tatil yapmıyorlar mı ama çocuklar okula nasıl gidecekler :44:

kız okulları burda tatil yapacak olsalar üç ay falan tatil olması gerek çünkü bir yağınca bir daha kalkmıyo yerden. diyorum ya bazen adam boyu oluyo. iki sene önce öyleydi birinci katta oturanların pencereleri kapanmıştı. geçen sene biraz insaflı yağdı yarısı kadardı. bakalım bu sene bizi ne bekliyo:18::18::18::18:

anaam çok zordur o zaman yaaa , sular bile donar bizim burda yoları doldursun hemen kar tatili yaparlar , ama sizin ordaki gibi uzun sürmediğinden sanırım tatil yapıyorlar , anlayamadım :)) geçen sene burda da çok yağmadı ama iki sene önce yarı dönem tatilim nerdeyse 2 hafta daha uzamıştı

afiyet olsun canım..aman nazar deymesin az yediğin iyi işte çabucak verirsin kiloları ...
şu kız bu yazdıklarını okusa varya eşinin yanından bile geçmez ,bunları ona söyleyen olsa ne güzel olur gerçi zararsızmış zaten ,başkasına sarmış .aman işallah ona oltayı takarda kimseye zararı olmaz işah
sordum ama cevabımı aldım haberlerden kız oraları anlamıyom bi karış kar olsa tatil ne güzel burda adam boyu kar oluyo yinede okullar açık. olan bizim cücüklere oluyo.

onların bünyesi alışık deyilya kara soğuğa hopp tatil:26:..burdada öyle vara yoğa tatil yapılmaz ,ama son yıllarda biraz modaya uyar oldular..biz çocukkeb böyle serviz araçlarıda yoktu yuvarlana yuvarlanaokula giderdik yarım saat..
ayy birde köpekler olurdu koca koca
kar dizlerimizi aşardı gömüle gömüle düşe kalka git..tenbihlerdi babaannem çatı altından geçme diye,metrelerce buz sarkıtları başımıza düşmesin diye..
ama güzeldi çok güzel.şimdi servise bindiriyoz çocukları hareket yok.sonra şişmanlıyorlar zayıflasınlar diye gözlerinebakıyoz

iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah
1 yumurta
4 zeytin
1dlm baklava:18:

ara
1 çiğ köfte

ara
1 kurabiye

ara
1 armut
1 nar

akşam
1 tabakkurufasulye
turşu
ekmk
3 kşk aşure:18:

sweeetdimple sana layık bir öğrenci olmadım menüm rezil:18:

Son düzenleme:
menüm kızlar
sabah:lahana suyu menemen peynirve tulum peyniri zeytin bolca maydonoz şekersiz çay

öğle:lahana suyu1 tabak türlü ve maydonoz

ara :2mandalina 2 dilim kek

akşam:lahana suyu 1 tabak türlü ve bulgur pilavı maydonoz ama sonunda 2 dilim daha kek
ıslak keke karşı zaafım var bi daha evde yapmıycam dayanamyrm çünkü ve şimdi gördüğüm rakam beni deli etti boşuna içiyom galiba o iğrenç lahana suyunu boğazı tutamadıktan sonra ne faydası olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…