80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar kızlar artık ıyıce ıyılesmeye basladım sukurler olsun bugun ıyıce dus aldım yanı uzun kalabıldım ve corbalar ve yumurta yemeyede basladım sukur rabbıme ıyıym yanı 2gundur bu cumaya kadar sanırım ıyıce düzelicem:)dünki menüm ve bugun ki menüm eksik hemen yazayım
dünki menüm(07 aralık 2013)
sabah
yarım yumurta
ayran

aksam
1kase mercımek corbası

bugunkı menum
2adet haslanmıs yumurta
3catal melemen

akşam
ayran
mercımek corbası
2kasık menemen

herkese merhaba
bugünki menüm

sabah
peynir
bir çatal bal ve kaymak
7-8 adet buğulama pişirilmiş patates
süzme yoğurt
zeytin

ara yok kahvaltııyı 1 de yaptım çünkü
akşam

mercimek çorbası
salata

yeşilçay

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] minieksper [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 2.2 [/TD] [TD] 9.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 8.4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 2mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] pembeHipopotam [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 2.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] EYLÜL SILA [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] 80.2 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 10 saat yürüyüş 100ip 100mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] aycaa35 [/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] anneyim_mutluyum [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 7.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] sweetdimple [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 81.4 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 7.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4saat yürüyüş 300ip 200mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 84.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 9.3 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] bebek bakmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 87.9 [/TD] [TD] 87.6 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 87.4 [/TD] [TD] 87.3 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 6.2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 119 [/TD] [TD] 119 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 45 dk yüzme 1 saat yürüyüş [/TD] [/TR]

[/table]

ellerine sağlık kaptnım süpper bi topik olma yolunda ilerliyrz bide 0 lar olmasaymış pek güzel olacakmış

İyi akşamlar güzeller

canım bu tıffany ne cok merak ettım bıde cörek otunu haftalık rondoda cekıyorum demıstın
ama ben cekemedım rondomda hıc seklı bıle degısmedı napsam acaba kıng markası
senın rondon nasıl

tatlım tiffany dediğim kısa bir exercise videosu çok zevkli ama

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube denemek istersen linki burda canım

tatlım benim rondom braun ben toz şekerden pudra şekeri bile yapıyorum rondomla bilemedimki ne yapsak istersen küçük bir keseye koy üzerine taşla veya başka bişeyle vurarak ezmeyi dene .canım haftada 1 kilo gayet iyi bence moralini bozma yalnız menünde hiçbirşey yok çok aç kalırsan beynin açlık moduna girip depolamaya başlıyor metabolizmanı yavaşlatma cnm

cecoşummmm kolalar tatlılar hayırdır tatlımmm

canım peki ne kadar verdin bu zaman zarfında ?

7,5 kg verdim cnm

olmuş bikere canım sıkma canını akşam yemeğinde hafif birşeyler ye artık ve yeşilçay ve bol su iç yemezsen acıkırsın cnm

makarnalar servis kaşığıyla olmasaymış gayet güzel bi menüymüş şekercim

maşallah gülaycım hakikaten miden küçülmüş cnm kaşınanı kaşıyacaksın cnm

iyi akşamlar canımmm ben bişey demiyorum zaten pişmansın yarın telafi edersin inş

Kamilem ne diyimki şimdi 4 dilim kek cnm hakikaten o lahana suyu boşa gidiyor tam bir işknece çekiyosun

oh çok şükür bitanemmmm çok sevindim nihayet az da olsa yemeye başlamışsın

Ellerine sağlık kaptancım liste süper olmuşşş

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
6 zeytin
1 dilim peynir
1 domates
3 kuru kayısı

ÖĞLE :
tarçınlı 1 elma 1/2 ayva

AKŞAM:
tarhana çorbası 1 kase
3 ad içli köfte
1 bar.ayran
salata

SPOR:
60 dk karışık hızda yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
takviye olarak omega 3

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Eve geldiğimden beri ( 8 buçuk falandı herhalde ) ha bire birşeylerle uğraşırken ancak fırsatım oldu
Daha doğrusu asmam gereken çamaşırlar var ama hazır mola vermişken sizlerede bir bakayım dedim

Hazır aklımdayken menümüde paylaşayım

Sabah ;
3 dilim kızarmış ekmek
2 KK beyaz peynir
5 zeytin
domates, salatalık
1 tk kadar becel margarin ( kızarmış ekmeğe de sürmeden olmaki )

Öğlen;
çok geç uyanıdığımız için sadece şekersiz bir nescafe içtim

Akşam; Saat 5 gibi yedik
1 kase pirinç çorbası
3 Yk etli patates yemeği
bol soğanlı salata

Gece;
2 bardak şekersiz çay

Canım iyiki arkadaşına bahsetmişsin en azından kızın başkasına askıntı olduğunu öğrenmiş oldun ve boşuna kendini üzmeye devam etmedin
Bencede derin bir ohhh çekmen iyi olmuş varsın arkadşın elti adayını düşünsün
Rabbim bir daha yaşatmasın aminnnnn

Canım Ellerine ve emeğine sağlık
İnşallah hep eksilerde bildirimlerimizde olur

Kızlar sizleride tebrik ederim en kötü bildirilerimiz böyle olsun ....Aminnnn

cecoşummmm kolalar tatlılar hayırdır tatlımmm

Sorma canım yaaa dün gerçekten sapıttım
Ne desen yeridir :26:
Ya aslında misafirliğiye gittiğimde bile sorun olmuyor ama bana gelen oldumu giderken kalanları götürmeyince sapıtıyorum keşke en azından tatlının kalanını onlara verseydim
Uzun bir süre misafir davet etmeyi düşünmüyorum zaten bir tek ayın 20sinde rahmetli KPnin senesi için mevlüt okutacağım ( günü ben aldım ikisi bir aradan çıksın diye ) o zamanda hem sevmediğim bir tatlı yapacak kızkardeşim hemde kalanları paket yapıp kızkardeşim ve annemlere böleceğim hatta eşimin halalarına da veririm ( eniştelere gönderme bahanesiyle )
Yani evde tehlike bırakmayı düşünmüyorum

KAPTANIM ELLERİNE SAĞLIK
sweetdimple akşama kadar menüm güzel gitti de akşam karnabahar kızarttım var gerisini sen düşün canım ama yanında yoğurtta vardı

Kahvaltı: yarım pancake, yarım dilim ekmek, 2kk peynir, 3 zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel.

Ara: minik bir elma

Öğle: 3 kaşık pilav, şnitzel, 1 mercimek köfte, iki çatal turşu, 1 kaşık yoğurt

Ara: 1 dilim kek

Akşam: 2 dilim bayat ekmek pizzası

Kvler geldi valla zor yetişiyorum herşeye. Buraya menü bile yazamıcam nerdeyse gerçi menülerim de sapıtmaya başladı. Hafta içi hiç değilse tabaklarımı küçülteceğim inşallah...

eline sağlık canım....listeye girmek çok güzell

dün çarşıdan bi yün almıştım büyükbi hevesle dün akşam başladım bu akşam önü bitti elimboş kaldı atkıya başladım pek bi hamaratım bugün ama totom uyuştu oturmaktan :))

kaptanımm canımm ellerine sağlılk...
maşallah bu hafta kızlar süper ,darısı cecomla benim başıma..ama benim koca iyki evde deyil diyetimi baltalıyor hep
halbuki onun durumu benden beter.dün gitti baklava çiğ köfte aldı alma dememe rağmen,ben iradeli deyilim dayanamıyoum evde olunca yeniyor.allahdan sabah yolcu yarın diyete kaldığım yerden devam

sabah 2 katmerle sucuk yumurta kaşar değişik bişey yapmıştım onun yarısı

öğlen diğer yarısı

ara 10 badem

akşam 250 gr et 1 dilim ekmek

ara rulo kat

ara 1 avuç k. çekirdeği

En güzeli canım komşularına filan dağıt ne kadar cıs varsa yada prensesler yesin ama sen sakınn yakınından bile geçme sözmüü
1 t k beceli eritmek için yapacağın sporu düşün bitanemmm sürmeyiver ne olacakki hem ekmek kızarınca kalori değeri düşüyor

KAPTANIM ELLERİNE SAĞLIK
sweetdimple akşama kadar menüm güzel gitti de akşam karnabahar kızarttım var gerisini sen düşün canım ama yanında yoğurtta vardı

afiyetolsun canım bol bol su iç artık yatana kadar bide sizler iki can beslediğiniz için bişey diyemiyorum

Küçült tabiii öğretmenim bak bu hafta ne güzel kilo verdin devamı gelsin istiyorum bitanem

dün çarşıdan bi yün almıştım büyükbi hevesle dün akşam başladım bu akşam önü bitti elimboş kaldı atkıya başladım pek bi hamaratım bugün ama totom uyuştu oturmaktan :))

Maşallah hamarat kaptancımmm el işi yapmanın tek dezavanatajı oturmak malesef baya hızlı örüyorsun sanırım

Kızlar bu arada yoğurt kürüyle kilo verene arkadaş bu haftada 3,5 kilo vermiş darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…