80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

wowww süper sonuç bende mi yapsam haftaya kocişin yanına gitçemmm

link var mı sweet

ne linki İremcimmm yoğurt kürümü:44:

2 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zerdeçal

yemeklerden yarım saat önce yenecek bu arkadaş 1 çay kaşığıda keten tohumu ekliiyormuş

2. takımdan gamzeerdi

kızlar bende tık uyku yok , sütün içine de kahve kattım az , hepten uyku gitti :))

harika bir rakam bu , bende mi denesem :44:

deneyin beyazcanımda başlamıştı eylülde deniyor yalnız yüksek tansiyon hastalarına önerilmiyor kızlar dikkat edin

ben sade yoğurt tüketmeyi daha çok seviyorum

sağol canımmm teşekkür ederimmm

Kızlar bu arada yoğurt kürüyle kilo verene arkadaş bu haftada 3,5 kilo vermiş darısı başımıza

ayyyy nasıl imreniyom emzirmesem bende başlardım kesin. bir an önce yeniden yarışa katılmak istiyom sıkısıkıya. şöle bir ay falan daha geçsinde ufaktan egzersize de başlayım diyom zaman bulursam tabi

ayyyy nasıl imreniyom emzirmesem bende başlardım kesin. bir an önce yeniden yarışa katılmak istiyom sıkısıkıya. şöle bir ay falan daha geçsinde ufaktan egzersize de başlayım diyom zaman bulursam tabi

Sen birazcık daha sabret tatlım dilamız biraz büyüsün başlarsın elbet

yarın alayım salı başlayayım o zaman yada yarın akşam gel mealnkoliii gllll

bende en kısa zamanda alayım da başlayayım , sadece zerdeçalım yok , birde onun bahanesiyle dışarı çıkar iki nefes alırım hem :)) bizde deneyelim canım ay ben 1 kg da razıyım yeterki giytsin , gram gram işliyo vüct resmen yaa, kaç aydır yerimdemiyim ne

az önce babasıyla banyo yaptırdık anam bir sinirlendi bu ikimiz zabdedemedik. cadı şimdi rahatladı uyudu. ne zamana kadar uyursa

ohhh sıhhatler olsun ne kadar çok yıkanırsa o kadar çok hızlı büyüyeceğini bilse sinirlenmezdi cimcime

bu kür metabolizmayı hızlandırıyormuş günde en az 500 gr gidiyormuş öyle yazıyor kür topiğinde ama denemediğim için birşey diyemeyeceğim

hmmmmm sen sonra başla o zaman canımcım

ben kaçıyorum kızlar hepinize iyi geceler allah rahatlık versin cıssız bir gün geçirmeniz dileğiyle

bu kür metabolizmayı hızlandırıyormuş günde en az 500 gr gidiyormuş öyle yazıyor kür topiğinde ama denemediğim için birşey diyemeyeceğim
ne kadar güzel , bence kişiye göre etkisi değişir bu kürün ama denemekte fayda var tabi

bende kırmızı kart dönemimdeyim :44: beklemek lazım o zaman , zaten uzun sürüyo birde böyle uzamasın

gunaydın kızlar dunkı menum
sabah sırkelı su yogurt kuru yesılcay sarımsak çayı
1dılm kepek ekmegı 1parca peynır 1tatlıkasıgı recel
ara yesılcay
öğlen yogurt kuru 2tavuk pırzola fırında salata
ara yesılcay hıbıskus cayı bıtkı cayı
aksam salata 1parca beyazpeynır 1kase corba
ara yesılcay 5form bıskuvı sarımsak cayı

bıde kızlar sweet dımplenın dedıgı gamze erdıye özenıp yogurt kurunden 3.5 kılo falan beklemeyın
bende özendım basladım muthıs tok tutan bı karısım tavsıye ederım ama o bayanın metabollızmasıyla alakalı galıba
cookta duzenlı spor yapıyo ondan hızlı verıyo galıba bende hergun 2 saat yuruyorum ama okadar hızlı gıtmıyo
bıde kadın hergun 1 saat plates yapıyo sız dusunun yanı
ama ayda 13 14 kılo falan verıyo bence normalde degıl
ama o kuru herkes yapmalı bence

Kızlar bu arada yoğurt kürüyle kilo verene arkadaş bu haftada 3,5 kilo vermiş darısı başımıza

yaa haftasonu bende aldım yoğurt kürü malzemelerini ama akşam da internette okudum zerdeçal emziren bayanlar dikkatli kullanmalı falan yazıyordu onu okuyuncada cesaret edemedim kullanmaya...bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı?

günaydın kızlar
hepimiz için çok güzel bir hafta olur işallah .

benim koca gitti gece,işallah yememe dikkat rdicem bu hafta tekrardan
,
benim cimcime çokk iştahsızz,artık kime çektiyse bizim evde hepimiz yeriz,neyse evde yoğurtda kalmadı diye geceden yoğurt mayalıycam sonra bu cimcime en yapıcam diye fırladı,iyi hadi senyap dedim buna bi heves mayaladı sabah gösterdim bak süt yoğurt oldu diye,çok şaşırdı ,ve ilk defa yoğurt yedi..kendisi yapınca yedi bundan sonra hep cimcimeye yapturcam yoğurdu keşke bişeyler geçsin boğazından,başka bişey istemiyorum.dün kreş öğretmeni bile diyor tel de.çok iştahsız hiç bişey yemiyor ısrar edincede kusuyor dedi..biliyorum zaten herşeyden içi kalkar nasıl aşıcaz bu konuyu bilmiyorum.
2 kızım var biri aşırı şişman biri zayıf .birine ye .birine yeme diyorum .çocuklarla uğraşmak zor

sütten ne yediysen çocuğa geçiyo. bende çok heveslendim ama emzirme süresi bitsin ondan sonra başlicam. bazı şeyler bebeğinn vücuduna zararlı olabilir sende sabret

allah yardımcın olsun. benim oğlan yemiyodu kızım yiyodu bir aklı ilerde kızımın yediklerine göz değdirdi ne çok yiyo diye. kızda yemez oldu şimdi ikisine de bişeler yedirecem diye alnımın damarı çatlıyo. geçen görümcem diyo bunları nasıl besliyon hiç bişe yemiyolar. yoğurt pilav makarna mayonez ver tamam başka bişe yemiyolar. geçen çoook acıkmışlar demekki lokantaya gittik bir tabak domates vardı yediler bitirdiler ağzım ayrık izledim. demekki aç bırakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…