- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
wowww süper sonuç bende mi yapsam haftaya kocişin yanına gitçemmm
link var mı sweet
Kızlar bu arada yoğurt kürüyle kilo verene arkadaş bu haftada 3,5 kilo vermiş darısı başımıza
kızlar bende tık uyku yok , sütün içine de kahve kattım az , hepten uyku gitti :))
harika bir rakam bu , bende mi denesem :44:
kızlar bende tık uyku yok , sütün içine de kahve kattım az , hepten uyku gitti :))
harika bir rakam bu , bende mi denesem :44:
ne linki İremcimmm yoğurt kürümü:44:
2 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zerdeçal
yemeklerden yarım saat önce yenecek bu arkadaş 1 çay kaşığıda keten tohumu ekliiyormuş
2. takımdan gamzeerdi
Kızlar bu arada yoğurt kürüyle kilo verene arkadaş bu haftada 3,5 kilo vermiş darısı başımıza
ayyyy nasıl imreniyom emzirmesem bende başlardım kesin. bir an önce yeniden yarışa katılmak istiyom sıkısıkıya. şöle bir ay falan daha geçsinde ufaktan egzersize de başlayım diyom zaman bulursam tabi
Sen birazcık daha sabret tatlım dilamız biraz büyüsün başlarsın elbet
yarın alayım salı başlayayım o zaman yada yarın akşam gel mealnkoliii gllll
az önce babasıyla banyo yaptırdık anam bir sinirlendi bu ikimiz zabdedemedik. cadı şimdi rahatladı uyudu. ne zamana kadar uyursa
bende en kısa zamanda alayım da başlayayım , sadece zerdeçalım yok , birde onun bahanesiyle dışarı çıkar iki nefes alırım hem :)) bizde deneyelim canım ay ben 1 kg da razıyım yeterki giytsin , gram gram işliyo vüct resmen yaa, kaç aydır yerimdemiyim ne
rica ederim canım
yalnız ben hemen başlayamıyom kızlar çünkü kırmızı kart dönemine girdim zerdeçalın söktürücü özelliği ve suandırıcı özelliği varmış okuduğum kadarıyla okulda rezil olmıyım şimdi
hmmmmm sen sonra başla o zaman canımcım
ben kaçıyorum kızlar hepinize iyi geceler allah rahatlık versin cıssız bir gün geçirmeniz dileğiyle
ne kadar güzel , bence kişiye göre etkisi değişir bu kürün ama denemekte fayda var tabibu kür metabolizmayı hızlandırıyormuş günde en az 500 gr gidiyormuş öyle yazıyor kür topiğinde ama denemediğim için birşey diyemeyeceğim
yalnız ben hemen başlayamıyom kızlar çünkü kırmızı kart dönemine girdim zerdeçalın söktürücü özelliği ve suandırıcı özelliği varmış okuduğum kadarıyla okulda rezil olmıyım şimdi
bir günle kaybetmene gönlüm razı olmadı 1 kilo vermeni kutlayalım dedim :)
sütten ne yediysen çocuğa geçiyo. bende çok heveslendim ama emzirme süresi bitsin ondan sonra başlicam. bazı şeyler bebeğinn vücuduna zararlı olabilir sende sabretyaa haftasonu bende aldım yoğurt kürü malzemelerini ama akşam da internette okudum zerdeçal emziren bayanlar dikkatli kullanmalı falan yazıyordu onu okuyuncada cesaret edemedim kullanmaya...bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı?
günaydın kızlar
hepimiz için çok güzel bir hafta olur işallah .
benim koca gitti gece,işallah yememe dikkat rdicem bu hafta tekrardan
,
benim cimcime çokk iştahsızz,artık kime çektiyse bizim evde hepimiz yeriz,neyse evde yoğurtda kalmadı diye geceden yoğurt mayalıycam sonra bu cimcime en yapıcam diye fırladı,iyi hadi senyap dedim buna bi heves mayaladı sabah gösterdim bak süt yoğurt oldu diye,çok şaşırdı ,ve ilk defa yoğurt yedi..kendisi yapınca yedi bundan sonra hep cimcimeye yapturcam yoğurdu keşke bişeyler geçsin boğazından,başka bişey istemiyorum.dün kreş öğretmeni bile diyor tel de.çok iştahsız hiç bişey yemiyor ısrar edincede kusuyor dedi..biliyorum zaten herşeyden içi kalkar nasıl aşıcaz bu konuyu bilmiyorum.
2 kızım var biri aşırı şişman biri zayıf .birine ye .birine yeme diyorum .çocuklarla uğraşmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?