80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sendedemi var bu sorun..ayy ne zor bi durum bu yemeyen çocuk annesi olmak..işallah dilamız öyle olmaz şöyle iştahlı ne bulursa yiyen sağlıklı bir çocuk olur işallah...

benim kız resmen aç geziyor uyurl-ken süt içiyor sadece onlan yaşıyor..kızz çocuk kısmı poğaça kurabiye sever bu onları bile ağzına almıyor,bak yemiyor demiyorum ağzına almıyor..bu yüzden sürekli ağzında dilinde yaralar çıkıyor viitaminsizlikden

ayyy allah yardımcımız olsun. zaten sütte olmasa napacaklardı çok merak ediyom. sıla sebze hiç yemiyo oğlanı zorlayınca yutturuyoz yine kız miğdesi kalkıyo senin cimcime gibi. işte o zaman ağzının orta yerine yapıştırasım geliyo.

kızlarr
dün yazıcakdım amaherifin yüzünden unuttum yazmayı
DUYUM bizlerden dua bekleyiyor.
bilmiyorum belki bu gün çıarmı hastaneden ama ben yazıştığımda hastanede yatıyordu

vücudundaki kızarılar baya çoktu..allah yardımcısı olsun

dila sabahtan beri huzursuz sürekli meme ağzımda olsun istiyo hem uyumak istiyo hem uyumuyo gazını da çıkardı ama acaba açmı kalıyo ki gerçi sabah sütümde baya vardı hepsini bitirdi. şimdi göğüslerim biraz boş gibi duruyo napacam ben ya. biraz rezene mi içim napim. yine mamaya başlama düşüncesi bile geriyo.

hala mı yatıyo ya. offff. allah yardımcısı olsun inşallah. onun dört gün sonrası için bileti yokmuydu türkiyeye. gelsin burda tedavi olsun ordakiler anlamadıysa burdakiler kesin anlar.

aaaaa şimdi alişanın programında kadının birisi saçlarımı 20 günde bir arap sabunuyla yıkıyom saçları hem besliyo hem uzatıyo dedi. alişan da almış kokluyo ohhh mis gibi arap sabunu kokuyo diyo sizi bilmem ama ben sabahları müge yi izliyom ve bayılıyorum o programa. heleki şu olaylar açığa çıktıkça. hani diyebilirsiniz de psikolojin bozulur izleme diye. ama çok şey öğreniyorum ondan.

yapıştırsan ne kimi bulamaz kimi bilemez.

benim büyük kız ne versem yerdi ama o zamanlar o kadar maddi sıkıntımız vardıki doğru düzgün besleyemedim çocuğu..büyükmü

konuştum ne,buna hamileyken çok planlarım vardı şöyle yediricem bunu içiricem.bi doğdu uyuz,2,3 ay emdi memeden

tiksindi.mamadan içi kalkdı..ne bebe bisküvi ne yoğurt.ne milupası kaldı ne pediasurası,hepsi çöpe gitti.dr dr gezdirdim drlarda

alışmış annelerin çocukların yiyip yiyip annelerin iştahsız demesine yüzümüze bakmadılar.bakanda bişey bulamadı..

akşam kuru fasulye vardı yemekde zaten onun yemesini hiçç beklemiyorum ama bizede yedirmiycekdi .görür gürmez başladıb

bağırmaya kaldırın onu midem bulanıyor diye..bunu sofradan uzaklaştırdık nasıl kaldırıyım yemeği neyiycez..
ama her soframız aynı biraz ısrar etsem sofara nın içine çıkaıyor.yediğimiz yemek burnumuzdan geliyor

sebzeden geçtim kız köfte yemezmi çocuk.sucuk sosis zararından geçtim artık yeseyokk ağzımıza almayız..

bende bende
hatta şimdi izliyorum..aslında bayadır izlemiyordum ama geçen kadının birinin itirafına tesadüfen rast geldim .sonrada bırakamadım.
cuma günde açığa çıkan olay çok etkiledi ,birde yaşlı bi teyze vardı Fatma ydı sanırım adı o bulundumu bilmem merak ediyorum

aslında hepimize ibret bunlar.neçıkarsa yakınından çıkıyor insanın.gidipde hiçç tanımadı bir kimse zarar etmesi daha az oluyor

hala mı yatıyo ya. offff. allah yardımcısı olsun inşallah. onun dört gün sonrası için bileti yokmuydu türkiyeye. gelsin burda tedavi olsun ordakiler anlamadıysa burdakiler kesin anlar.

yaa hakkaten gelicekti buraya...
gelebilirmiki gelse buralarda bi cami hocası okusa bunu:26:,nazar oldu buna nazarr

rabbim yardımcısı olsun ya hala yatıyor demmekki bu ay bir duyum bir ben basımızı hastaneden alamadık ya rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah biran önce saglıgına kavusur ınşallah ya

ayy kıyamam ben onaa

yıkandı ya belki gaz olmuştır,,,işallah sütün yeter canım.milupanın anne çayı varya o baya iyi geliyormuş süte ondan iç istersen

günaydınnnnnn
güne 2 bardak su ve 1 küçük elma ile başladım....
biraz öncede kahvaltı yaptım

süzme yoğurt
peynir
1 ç.k. bal
8 adet zeytin
1 dilim ekmek

arada yine meyve yerim portakal mesela

akşama
mercimek çorbası
ıspanak büyük ihtimal
yoğurt

yeşil çay

hııııımmmmmm mügeciler çıktı ortaya beyazcan hangi fatma kız olayı azıcık açıkla söylim sana sonucu sölim. uzuuuuun süredir izliyom.

hııııımmmmmm mügeciler çıktı ortaya beyazcan hangi fatma kız olayı azıcık açıkla söylim sana sonucu sölim. uzuuuuun süredir izliyom.

hani yaşlı bir tayze,kocası cumaya gitmiş gelince teyzenin ölüsünü bulmuştu..belinde parası ve altınları varmış ,çalınmış.başına keser sapıyla vurulmuştu ..hatırladınmı

ayy sabah sabah ,okuyanın içi açılsın

ondan daha bişe çıkmadı. keserdeki parmak izini bekliyolar sanırım. bu kemal olayı başladığı sıra o dede hala orda oturuyodu gitti heralde

aslında bir çok olaydada katil kabak gibi ortada ama illa zorlayacaklar itiraf için. şimdiki olay gibi

yaa benimde işe başlamama 3 hafta kaldı kısslar...herşey yeni benim için..sadece işim eski:)inşallah oğluma ii bakarda kadın sadece işimle uğraşırım.ona adapte olmaya çalışırım..yoksa ik tarafta problemli olursa hayat bana hiçte kolay olmayacak..dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…