sütten ne yediysen çocuğa geçiyo. bende çok heveslendim ama emzirme süresi bitsin ondan sonra başlicam. bazı şeyler bebeğinn vücuduna zararlı olabilir sende sabret
allah yardımcın olsun. benim oğlan yemiyodu kızım yiyodu bir aklı ilerde kızımın yediklerine göz değdirdi ne çok yiyo diye. kızda yemez oldu şimdi ikisine de bişeler yedirecem diye alnımın damarı çatlıyo. geçen görümcem diyo bunları nasıl besliyon hiç bişe yemiyolar. yoğurt pilav makarna mayonez ver tamam başka bişe yemiyolar. geçen çoook acıkmışlar demekki lokantaya gittik bir tabak domates vardı yediler bitirdiler ağzım ayrık izledim. demekki aç bırakmak lazım
canım sendedemi var bu sorun..ayy ne zor bi durum bu yemeyen çocuk annesi olmak..işallah dilamız öyle olmaz şöyle iştahlı ne bulursa yiyen sağlıklı bir çocuk olur işallah...
benim kız resmen aç geziyor uyurl-ken süt içiyor sadece onlan yaşıyor..kızz çocuk kısmı poğaça kurabiye sever bu onları bile ağzına almıyor,bak yemiyor demiyorum ağzına almıyor..bu yüzden sürekli ağzında dilinde yaralar çıkıyor viitaminsizlikden
kızlarr
dün yazıcakdım amaherifin yüzünden unuttum yazmayı
DUYUM bizlerden dua bekleyiyor.
bilmiyorum belki bu gün çıarmı hastaneden ama ben yazıştığımda hastanede yatıyordu
vücudundaki kızarılar baya çoktu..allah yardımcısı olsun
ayyy allah yardımcımız olsun. zaten sütte olmasa napacaklardı çok merak ediyom. sıla sebze hiç yemiyo oğlanı zorlayınca yutturuyoz yine kız miğdesi kalkıyo senin cimcime gibi. işte o zaman ağzının orta yerine yapıştırasım geliyo.
aaaaa şimdi alişanın programında kadının birisi saçlarımı 20 günde bir arap sabunuyla yıkıyom saçları hem besliyo hem uzatıyo dedi.alişan da almış kokluyo ohhh mis gibi arap sabunu kokuyo diyo sizi bilmem ama ben sabahları müge yi izliyom ve bayılıyorum o programa. heleki şu olaylar açığa çıktıkça. hani diyebilirsiniz de psikolojin bozulur izleme diye. ama çok şey öğreniyorum ondan.
hala mı yatıyo ya. offff. allah yardımcısı olsun inşallah. onun dört gün sonrası için bileti yokmuydu türkiyeye. gelsin burda tedavi olsun ordakiler anlamadıysa burdakiler kesin anlar.
hala mı yatıyo ya. offff. allah yardımcısı olsun inşallah. onun dört gün sonrası için bileti yokmuydu türkiyeye. gelsin burda tedavi olsun ordakiler anlamadıysa burdakiler kesin anlar.
dila sabahtan beri huzursuz sürekli meme ağzımda olsun istiyo hem uyumak istiyo hem uyumuyo gazını da çıkardı ama acaba açmı kalıyo ki gerçi sabah sütümde baya vardı hepsini bitirdi. şimdi göğüslerim biraz boş gibi duruyo napacam ben ya. biraz rezene mi içim napim. yine mamaya başlama düşüncesi bile geriyo.
hııııımmmmmm mügeciler çıktı ortayabeyazcan hangi fatma kız olayı azıcık açıkla söylim sana sonucu sölim. uzuuuuun süredir izliyom.
hani yaşlı bir tayze,kocası cumaya gitmiş gelince teyzenin ölüsünü bulmuştu..belinde parası ve altınları varmış ,çalınmış.başına keser sapıyla vurulmuştu ..hatırladınmı
ayy sabah sabah ,okuyanın içi açılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?