80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğleden sonra dilanın aşısı var. hazır çıkmışken humana still tee de alacam sütüm yetmiyo ya sabahtan beri emiyo göğüsler boş bebek ağlıyo bana düşende bunu çözmenin yolunu bulmak. ne kadar iğrenç bulsamda bu çayı alacam mecburen.

ısırgan otu çayı içsene sütü artırıyor çok..bebegede herhangi bir yan etkisi yok...birde su iiçiyor musun?en az 3 lt su içmen lazım

slm güzeller

İnş çıkar tam tr ye geleceği zaman aksiliğe bak dualarımız özuş için bizden çok slm söyle cnm
şu yemek yemeyen çocuklar çok zor hakikaten allah size sabır versin kuzenlerimden biri bebekken öyleydi teyzem burnunu tıkardı ağzını açtığı anda kaşığı sokardı

bol bol su iç gülaycımmm sütünü çoğatır

Aamn kızlar bu tür programları hic izlemem ben bikaç kere izledim psikolojim bozuldu çocuğunu öldüren bi kadın vardı aylarca stüdyoya gelip gitmiş belki bilirsiniz sonra sevgilisyle öldürdükleri ortaya çıkmıştı .İnsanlara güvenim kayboluyor o yüzden moralimi bozmamak için hiç açmam

Allah he rişini rast getrsin inş cnmi inş hiçbir problemle karşılaşmazsın

iyi terlemeler cnm

bende kalkıp geçeyim spora bugün geç kaldım

ay bitanede bende var yemeyen delirecem bugün ağzına bir lokma almadı kocaman çocuk oldu 3 yaşını dolduracak yakında ama hala yemez illa çok lezzetli olacak olsa bile hanfendi ya beğenir ya beğenmez delirecem öyle herşeyi yiyen çocuklara bir özenyrm ama geleceği düşününcede ama çok yemesin dyrm bilmemeki hangisi doğru benimkide öyle bide herşeyden tiksinir aman Allahım çiş öğrenyrz kendi kakasını gördü diye sokamadım kustuda kustu şimdide normal tuvalete asla girmiyor o günden beri klozete alıştı bakalım burası temiz kaka görmüym diyor delirecem
canım benim ya inşallah en kısa zamanda iyi olur Allah korusun her türlü kötülükten ve zarardan onu
valla arkadaşım çok çok iyi baksada bi gözümn arkada kalıyo işte benim geçen yılki bakıcım tek kelimeyle mükemmeldi şimdi çok aryrm tayinim çıkmasa asla değiştirmezdim inş sana da Allahtan korkan birisi denk gelirde sürekli devam edersin ve gözün arkada kalmaz çocuk konuşup derdini anlatmaya başlayınca daha iyi oluyo benimki şimdi akşama kadar yaptıklarını rapor ediyo ama küçükken çektiklerimi ben bilirim
ısırgan otu çayı içsene sütü artırıyor çok..bebegede herhangi bir yan etkisi yok...birde su iiçiyor musun?en az 3 lt su içmen lazım
bende tavsiye ederim ısırgan çayını bende muhteşem işe yaramıştı göğüslerimden resmen fışkırırdı hatta çok çiş yapmış çocuklar gibi kalktım yatağı ıslatmış bi şekilde ama herşey bi tarafa bende en önemli şey moral di moralin iyi olduğu zaman herşey sütünde çocuğunda yüzünde cildinde hayatında çok iyi oluyo

hııııımmmmmm mügeciler çıktı ortaya beyazcan hangi fatma kız olayı azıcık açıkla söylim sana sonucu sölim. uzuuuuun süredir izliyom.

bende önceden sevmezdim müge anlı gibi programları ama bir izlemeye başladım tatil zamanımda hepten merak eder oldum , birde cinayetler açığa çıkınca hepten merak eder oldum

canım kızın sürekli yemeklerin kokusuna öğürüyorsa dr getir canım , benim yiğenimde öyleydi ve yemek yemiyordu meğer çocuğun kanında iltihaplanma varmış, ALLAH göstermesin ama nedeni bu da olabilir :44:

birde yeme sorunu yaşayan çocukları bir pedegoğa götürmenizi tavsiye ederim , o yemeyen yiğenimi götürdüler ve etken oldu , şimdi yemeye başladı yavaş yavaş da olsa

inşallah canım güzel dileklerin için sağol...evet kesinlikle moralle ve dinlenmeylede çok alakalı sütün bolluğu..ben bır saat uyuyayım hemen gögüslerim dolardı....

selam kizlar biri bana yardim etsin allah askina su cocuklara ders calistirmak cok zor elinde kitap defter akli havada bakinip duruyorlar .yalniz odalarina da gönderince ordada calistiklari malum ne olcak bunlarin hali of of cok zor

iyi akşamlar kızlarr

en tehlikeli saatler geldi benim için gece çok acıkıyorum ama bu gün yoğurt var evde acıkırsam ayran içicem

bende ilk o zaman izlemeye başlamıştım ve çok etkilenmiştim o olaydan..DİLBERkadının adı dilberdi kahrolası ........ işallah hapishanede layığını bulmuştur..
aylarca müge anlının programına çıktı yedi içti gezdi .yok telefonum wcye düştü yok şöyle yok böyle pis yalancı aldığı nefes bile yalandı..yazık o çocuk öldüde cennete gitti.ölmese ilerde anasının satıcısı olurdu bu pislik kadın memnun olurdu bu kadın

ayy aklıma geldikçe kötü oluyorum çokk etkilem,işti o olay beni

sağol canım ilgin için

bu yıl götürmedim ama bebekliğinden beri çok götürdüm dr a..bişey çıkmadı.ama pedegoğa götürebiliz dediğin gibi madem fayda veriyor..gerçekden zor bi durum ya..başkaları bile yemek yerken içi kalkıyor..hani burnunu sık ağzına ver olayı olamaz varsayalım ağzına aldı yutmaz yutsada kusar..tuvaletde sorun zaten bizim klozet yok normal tuvalete yapamıyr içi klkıyor .lazığımlığa yapıyor o görmeden hallediyom ..ayy sanki aşeiyor bbirde herşey kokuyor burnuna.geçen ablasından tiksindi kokuyonnn gitttt diye bağırıyor uyuz

menüm
sabah
2 yumurta
3 ceviz

ara
yoğurt kürü

öğlen
3 kepçe kuru fasulye
turşu
3 çiğköfte

ara
yatım elma
1 gevrek

akşam
1 tabak pırasa
salata

acıkırsam yoğurt yada ayran

kizlar gecen aylarda muge anli da cikiyodu ismi aklima gelmedi kizlarini ariyorlardi anne babayi cikartitiyorlardi devamli sonra kiz ölü bulundu suclu bulun dumu acabaa kiz 13 yaslarin da falan di bilginiz varmi acaba

• menüm sabah bir kase cornflakes,süt
  • öglen bir tabak pilav .yogurt
  • bir bardak cay.patlamis misir bir tabak
  • aksam tarhana corbasi .salata , iki dilim sosis
bir tane meyveli yogurt

menüm kızlar
sabah.:lahana suyu yoğurt kürü 2 dilim ekmek 2 çatal patates kızartması peynir zeytin bol maydonz

öğle:lahana suyu yoğrt kürü 1 tabak bulgur pilavı yoğurt maydonoz

akşam:lahana suyu yoğrt kürü lahana salatası ve yoğurt maydonz

valla yakında maydonoz olacam yiye yiye inş bu hafta ekside olurum
yarn nasipse lahana çorbası diyeti yapcm 2 -3 gün

canım ne olcak ,bildiklerimizi paylaşıyorum inşallah yardımcı olabilmişimdir , ama aynı sorunlar benim yiğenimde vardı, koku duysun hemen öğürüyordu, mutfağa hele ağzı kapalı giriyodu ve hemen öğürüyordu ( boncuğumu dr.a götürdüler teşhis kanında iltihaplanma varmış işte, sonrasında pedugoğa götürdüler ve sonuç, bulantı geçti ve yemek yemeye başladı , inşalah canım kuzu da bir an önce iyleşir bu durumu atlatır ve beslenmeye başlar ama mutlaka götür canım bir pedogoğa

sabah
1yumurta
1zeytın
azcık peynır
ayran

aksam
1kase mercımek corbası
1kasık pılav
bı parcacık azıcık culluk
yutabıldıgım kadar

sabah : sucuklu yumurta , 1 dilim t.b ekmek, şekersiz çay
ara : yarım armut , 12 fındık
akşam : 3 çatal makarna , 3 lokma tavuk , 1 bardak ayran
ara : 1 ç.b leblebi , 1 ç.k belki k.çekirdeği
yatarken : süt

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Gezenti ceco geldiiiiiiiiiiiiiiiiii

Anam sabahtan uğrayacaktım hesapta ama cadı kızım rahat vermedi ve tam işlerim bitti derken baktım saat baya ilerlemiş bende mecbur hemen hazırlanıp çıktım
Eşimin halalarında baya sohbet ettik ve akşama kadar oturduk. Benim büyük görümcenin görümceside oradaydı :26:
3.cü çocuğunu 3 ay evvel doğurdu ve sohbet esnasında sık sık yok her gün spora gittiğinden yediklerine dikkat edince insan kilo verebilir falan diye resmen sempozyum dinledik
Belki kötü niyetle anlatmıyor diyeceğim ama bana bugün inanılmaz kinayeli geldi anlattıkları Bilmiyorum belki benim psikolojimden dolayıdır ama konuşurken bir insan ortamdaki en kiloluya yan yan bakarsa bana göre orada birşey vardır
Bu arada benim küçük görümcede diyetisyene gitmeye başlamış :26: 65 kilo olmuşta bir 10 kilo daha vermek istiyormuş
Anam bugün herkes battı bana sanki
Benim çakma eltide rahatsız olduğumu anlamış şimdi faceden soruyordu hayırdır elticiğim bugün pek bir durgundun diye

Şu kilo illetinden artık iyice bıktım ve ciddi ciddi artık obezite cerrahisi düşünüyorum uzun zamandır :44:
Eşimde daha bir kaç gün öncesine kadar hep karşı çıkıyordu asla izin vermem diye ama artık oda benim kendimi ne kadar kötü hissettiğimin farkında
Uzun uzun artı ve eksilerini araştırdım hatta şimdi daha yeni ameliyat olanların kurduğu bir grubu takip ediyorum tecrübelerinden faydalanmak için
Okadar çok ameliyat olan insanlar varmış ki bana yakın olan hastanede 2 seneye yakın bekleyenler bile varmış

Biliyorum bir çoğunuz şimdi bana ya Banu bir daha düşün diyeceksiniz ama inanın artık dayanacak gücüm kalmadı
Artık çoraplarımı giyerken bile zorlanıyorum ayakkabılarımı oturarak giyiyorum ve en kötüsü de 10 dakika yürüdükten sonra kilolardan dolayı sırtıma saplanan ağrı yüzünden sokakta ağlayacak hale geldim Ben kilo vermeye çalıştıkca dahada kilo alıyorum. Diyetisyenin listesine uyupta kilo alan biri daha yoktur herhalde

Bakalım tabi doktor son kararı veriyormuş gerekti testler yapıldıktan sonra belki doktor gerek bile görmez yada nedenini bulurda bende daha rahat kilo veririm BMİ 40 üzerinde olunca devlet ücretsiz yapıyormuş ameliyatıda eee benimki maşallah 52di en son :26:
Neyse bakalım hakkımda hayırlısı neyse o olsun Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Bütün dualarım DUYUMla RAbbim inşallah tez zamanda şifa verirde hastaneden çıkar

Canım inşallah kuzucuğun aşıdan sonra huysuzluk yapmamıştır
Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…