- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
ısırgan otu çayı içsene sütü artırıyor çok..bebegede herhangi bir yan etkisi yok...birde su iiçiyor musun?en az 3 lt su içmen lazımöğleden sonra dilanın aşısı var. hazır çıkmışken humana still tee de alacam sütüm yetmiyo ya sabahtan beri emiyo göğüsler boş bebek ağlıyo bana düşende bunu çözmenin yolunu bulmak. ne kadar iğrenç bulsamda bu çayı alacam mecburen.
ısırgan otu çayı içsene sütü artırıyor çok..bebegede herhangi bir yan etkisi yok...birde su iiçiyor musun?en az 3 lt su içmen lazım
kızlarr
dün yazıcakdım amaherifin yüzünden unuttum yazmayı
DUYUM bizlerden dua bekleyiyor.
bilmiyorum belki bu gün çıarmı hastaneden ama ben yazıştığımda hastanede yatıyordu
vücudundaki kızarılar baya çoktu..allah yardımcısı olsun
dila sabahtan beri huzursuz sürekli meme ağzımda olsun istiyo hem uyumak istiyo hem uyumuyo gazını da çıkardı ama acaba açmı kalıyo ki gerçi sabah sütümde baya vardı hepsini bitirdi. şimdi göğüslerim biraz boş gibi duruyo napacam ben ya. biraz rezene mi içim napim. yine mamaya başlama düşüncesi bile geriyo.
yaa benimde işe başlamama 3 hafta kaldı kısslar...herşey yeni benim için..sadece işim eski:)inşallah oğluma ii bakarda kadın sadece işimle uğraşırım.ona adapte olmaya çalışırım..yoksa ik tarafta problemli olursa hayat bana hiçte kolay olmayacak..dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
ay bitanede bende var yemeyen delirecem bugün ağzına bir lokma almadı kocaman çocuk oldu 3 yaşını dolduracak yakında ama hala yemez illa çok lezzetli olacak olsa bile hanfendi ya beğenir ya beğenmez delirecem öyle herşeyi yiyen çocuklara bir özenyrm ama geleceği düşününcede ama çok yemesin dyrm bilmemeki hangisi doğru benimkide öyle bide herşeyden tiksinir aman Allahım çiş öğrenyrz kendi kakasını gördü diye sokamadım kustuda kustu şimdide normal tuvalete asla girmiyor o günden beri klozete alıştı bakalım burası temiz kaka görmüym diyor delirecemayyy allah yardımcımız olsun. zaten sütte olmasa napacaklardı çok merak ediyom. sıla sebze hiç yemiyo oğlanı zorlayınca yutturuyoz yine kız miğdesi kalkıyo senin cimcime gibi. işte o zaman ağzının orta yerine yapıştırasım geliyo.
canım benim ya inşallah en kısa zamanda iyi olur Allah korusun her türlü kötülükten ve zarardan onukızlarr
bilmiyorum belki bu gün çıarmı hastaneden ama ben yazıştığımda hastanede yatıyordu
valla arkadaşım çok çok iyi baksada bi gözümn arkada kalıyo işte benim geçen yılki bakıcım tek kelimeyle mükemmeldi şimdi çok aryrm tayinim çıkmasa asla değiştirmezdim inş sana da Allahtan korkan birisi denk gelirde sürekli devam edersin ve gözün arkada kalmaz çocuk konuşup derdini anlatmaya başlayınca daha iyi oluyo benimki şimdi akşama kadar yaptıklarını rapor ediyo ama küçükken çektiklerimi ben bilirimyaa benimde işe başlamama 3 hafta kaldı kısslar...herşey yeni benim için..sadece işim eski:)inşallah oğluma ii bakarda kadın sadece işimle uğraşırım.ona adapte olmaya çalışırım..yoksa ik tarafta problemli olursa hayat bana hiçte kolay olmayacak..dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
bende tavsiye ederim ısırgan çayını bende muhteşem işe yaramıştı göğüslerimden resmen fışkırırdı hatta çok çiş yapmış çocuklar gibi kalktım yatağı ıslatmış bi şekilde ama herşey bi tarafa bende en önemli şey moral di moralin iyi olduğu zaman herşey sütünde çocuğunda yüzünde cildinde hayatında çok iyi oluyoısırgan otu çayı içsene sütü artırıyor çok..bebegede herhangi bir yan etkisi yok...birde su iiçiyor musun?en az 3 lt su içmen lazım
hııııımmmmmm mügeciler çıktı ortayabeyazcan hangi fatma kız olayı azıcık açıkla söylim sana sonucu sölim. uzuuuuun süredir izliyom.
bende bende mügeyi izliyorum ya sabahları
ay bitanede bende var yemeyen delirecem bugün ağzına bir lokma almadı kocaman çocuk oldu 3 yaşını dolduracak yakında ama hala yemez illa çok lezzetli olacak olsa bile hanfendi ya beğenir ya beğenmez delirecem öyle herşeyi yiyen çocuklara bir özenyrm ama geleceği düşününcede ama çok yemesin dyrm bilmemeki hangisi doğru benimkide öyle bide herşeyden tiksinir aman Allahım çiş öğrenyrz kendi kakasını gördü diye sokamadım kustuda kustu şimdide normal tuvalete asla girmiyor o günden beri klozete alıştı bakalım burası temiz kaka görmüym diyor delirecem
canım benim ya inşallah en kısa zamanda iyi olur Allah korusun her türlü kötülükten ve zarardan onu
valla arkadaşım çok çok iyi baksada bi gözümn arkada kalıyo işte benim geçen yılki bakıcım tek kelimeyle mükemmeldi şimdi çok aryrm tayinim çıkmasa asla değiştirmezdim inş sana da Allahtan korkan birisi denk gelirde sürekli devam edersin ve gözün arkada kalmaz çocuk konuşup derdini anlatmaya başlayınca daha iyi oluyo benimki şimdi akşama kadar yaptıklarını rapor ediyo ama küçükken çektiklerimi ben bilirim
bende tavsiye ederim ısırgan çayını bende muhteşem işe yaramıştı göğüslerimden resmen fışkırırdı hatta çok çiş yapmış çocuklar gibi kalktım yatağı ıslatmış bi şekilde ama herşey bi tarafa bende en önemli şey moral di moralin iyi olduğu zaman herşey sütünde çocuğunda yüzünde cildinde hayatında çok iyi oluyo
bende ilk o zaman izlemeye başlamıştım ve çok etkilenmiştim o olaydan..DİLBERkadının adı dilberdi kahrolası ........ işallah hapishanede layığını bulmuştur..slm güzeller
İnş çıkar tam tr ye geleceği zaman aksiliğe bak dualarımız özuş için bizden çok slm söyle cnm
şu yemek yemeyen çocuklar çok zor hakikaten allah size sabır versin kuzenlerimden biri bebekken öyleydi teyzem burnunu tıkardı ağzını açtığı anda kaşığı sokardı
bol bol su iç gülaycımmm sütünü çoğatır
Aamn kızlar bu tür programları hic izlemem ben bikaç kere izledim psikolojim bozuldu çocuğunu öldüren bi kadın vardı aylarca stüdyoya gelip gitmiş belki bilirsiniz sonra sevgilisyle öldürdükleri ortaya çıkmıştı .İnsanlara güvenim kayboluyor o yüzden moralimi bozmamak için hiç açmam
Allah he rişini rast getrsin inş cnmi inş hiçbir problemle karşılaşmazsın
iyi terlemeler cnm
bende kalkıp geçeyim spora bugün geç kaldım
canım kızın sürekli yemeklerin kokusuna öğürüyorsa dr getir canım , benim yiğenimde öyleydi ve yemek yemiyordu meğer çocuğun kanında iltihaplanma varmış, ALLAH göstermesin ama nedeni bu da olabilir :44:
birde yeme sorunu yaşayan çocukları bir pedegoğa götürmenizi tavsiye ederim , o yemeyen yiğenimi götürdüler ve etken oldu , şimdi yemeye başladı yavaş yavaş da olsa
sağol canım ilgin için
bu yıl götürmedim ama bebekliğinden beri çok götürdüm dr a..bişey çıkmadı.ama pedegoğa götürebiliz dediğin gibi madem fayda veriyor..gerçekden zor bi durum ya..başkaları bile yemek yerken içi kalkıyor..hani burnunu sık ağzına ver olayı olamaz varsayalım ağzına aldı yutmaz yutsada kusar..tuvaletde sorun zaten bizim klozet yok normal tuvalete yapamıyr içi klkıyor .lazığımlığa yapıyor o görmeden hallediyom ..ayy sanki aşeiyor bbirde herşey kokuyor burnuna.geçen ablasından tiksindi kokuyonnn gitttt diye bağırıyor uyuz
kızlarr
öğleden sonra dilanın aşısı var. hazır çıkmışken humana still tee de alacam sütüm yetmiyo ya sabahtan beri emiyo göğüsler boş bebek ağlıyo bana düşende bunu çözmenin yolunu bulmak. ne kadar iğrenç bulsamda bu çayı alacam mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?