- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
o dilber varya o dilber simdi tahliye olmus dilde papuc gibi olmus haberin varmuiyi akşamlar kızlarr
en tehlikeli saatler geldi benim için gece çok acıkıyorum ama bu gün yoğurt var evde acıkırsam ayran içicem
bende ilk o zaman izlemeye başlamıştım ve çok etkilenmiştim o olaydan..DİLBERkadının adı dilberdi kahrolası ........ işallah hapishanede layığını bulmuştur..
aylarca müge anlının programına çıktı yedi içti gezdi .yok telefonum wcye düştü yok şöyle yok böyle pis yalancı aldığı nefes bile yalandı..yazık o çocuk öldüde cennete gitti.ölmese ilerde anasının satıcısı olurdu bu pislik kadın memnun olurdu bu kadın
ayy aklıma geldikçe kötü oluyorum çokk etkilem,işti o olay beni
sağol canım ilgin için
bu yıl götürmedim ama bebekliğinden beri çok götürdüm dr a..bişey çıkmadı.ama pedegoğa götürebiliz dediğin gibi madem fayda veriyor..gerçekden zor bi durum ya..başkaları bile yemek yerken içi kalkıyor..hani burnunu sık ağzına ver olayı olamaz varsayalım ağzına aldı yutmaz yutsada kusar..tuvaletde sorun zaten bizim klozet yok normal tuvalete yapamıyr içi klkıyor .lazığımlığa yapıyor o görmeden hallediyom ..ayy sanki aşeiyor bbirde herşey kokuyor burnuna.geçen ablasından tiksindi kokuyonnn gitttt diye bağırıyor uyuz
kizlar gecen aylarda muge anli da cikiyodu ismi aklima gelmedi kizlarini ariyorlardi anne babayi cikartitiyorlardi devamli sonra kiz ölü bulundu suclu bulun dumu acabaa kiz 13 yaslarin da falan di bilginiz varmi acaba
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Gezenti ceco geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
Anam sabahtan uğrayacaktım hesapta ama cadı kızım rahat vermedi ve tam işlerim bitti derken baktım saat baya ilerlemiş bende mecbur hemen hazırlanıp çıktım
Eşimin halalarında baya sohbet ettik ve akşama kadar oturduk. Benim büyük görümcenin görümceside oradaydı :26:
3.cü çocuğunu 3 ay evvel doğurdu ve sohbet esnasında sık sık yok her gün spora gittiğinden yediklerine dikkat edince insan kilo verebilir falan diye resmen sempozyum dinledik
Belki kötü niyetle anlatmıyor diyeceğim ama bana bugün inanılmaz kinayeli geldi anlattıklarıBilmiyorum belki benim psikolojimden dolayıdır ama konuşurken bir insan ortamdaki en kiloluya yan yan bakarsa bana göre orada birşey vardır
Bu arada benim küçük görümcede diyetisyene gitmeye başlamış :26: 65 kilo olmuşta bir 10 kilo daha vermek istiyormuş
Anam bugün herkes battı bana sanki
Benim çakma eltide rahatsız olduğumu anlamış şimdi faceden soruyordu hayırdır elticiğim bugün pek bir durgundun diye
Şu kilo illetinden artık iyice bıktım ve ciddi ciddi artık obezite cerrahisi düşünüyorum uzun zamandır :44:
Eşimde daha bir kaç gün öncesine kadar hep karşı çıkıyordu asla izin vermem diye ama artık oda benim kendimi ne kadar kötü hissettiğimin farkında
Uzun uzun artı ve eksilerini araştırdım hatta şimdi daha yeni ameliyat olanların kurduğu bir grubu takip ediyorum tecrübelerinden faydalanmak için
Okadar çok ameliyat olan insanlar varmış ki bana yakın olan hastanede 2 seneye yakın bekleyenler bile varmış
Biliyorum bir çoğunuz şimdi bana ya Banu bir daha düşün diyeceksiniz ama inanın artık dayanacak gücüm kalmadı
Artık çoraplarımı giyerken bile zorlanıyorumayakkabılarımı oturarak giyiyorum ve en kötüsü de 10 dakika yürüdükten sonra kilolardan dolayı sırtıma saplanan ağrı yüzünden sokakta ağlayacak hale geldim Ben kilo vermeye çalıştıkca dahada kilo alıyorum. Diyetisyenin listesine uyupta kilo alan biri daha yoktur herhalde
Bakalım tabi doktor son kararı veriyormuş gerekti testler yapıldıktan sonrabelki doktor gerek bile görmez yada nedenini bulurda bende daha rahat kilo veririm BMİ 40 üzerinde olunca devlet ücretsiz yapıyormuş ameliyatıda eee benimki maşallah 52di en son :26:
Neyse bakalım hakkımda hayırlısı neyse o olsunAminnnnnnnnnnnnnnnn
Bütün dualarım DUYUMlaRAbbim inşallah tez zamanda şifa verirde hastaneden çıkar
Canım inşallah kuzucuğun aşıdan sonra huysuzluk yapmamıştır
Çok geçmiş olsun canım
iyi akşamlar kızlarr
en tehlikeli saatler geldi benim için gece çok acıkıyorum ama bu gün yoğurt var evde acıkırsam ayran içicem
bende ilk o zaman izlemeye başlamıştım ve çok etkilenmiştim o olaydan..DİLBERkadının adı dilberdi kahrolası ........ işallah hapishanede layığını bulmuştur..
aylarca müge anlının programına çıktı yedi içti gezdi .yok telefonum wcye düştü yok şöyle yok böyle pis yalancı aldığı nefes bile yalandı..yazık o çocuk öldüde cennete gitti.ölmese ilerde anasının satıcısı olurdu bu pislik kadın memnun olurdu bu kadın
ayy aklıma geldikçe kötü oluyorum çokk etkilem,işti o olay beni
sağol canım ilgin için
bu yıl götürmedim ama bebekliğinden beri çok götürdüm dr a..bişey çıkmadı.ama pedegoğa götürebiliz dediğin gibi madem fayda veriyor..gerçekden zor bi durum ya..başkaları bile yemek yerken içi kalkıyor..hani burnunu sık ağzına ver olayı olamaz varsayalım ağzına aldı yutmaz yutsada kusar..tuvaletde sorun zaten bizim klozet yok normal tuvalete yapamıyr içi klkıyor .lazığımlığa yapıyor o görmeden hallediyom ..ayy sanki aşeiyor bbirde herşey kokuyor burnuna.geçen ablasından tiksindi kokuyonnn gitttt diye bağırıyor uyuz
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Gezenti ceco geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
Anam sabahtan uğrayacaktım hesapta ama cadı kızım rahat vermedi ve tam işlerim bitti derken baktım saat baya ilerlemiş bende mecbur hemen hazırlanıp çıktım
Eşimin halalarında baya sohbet ettik ve akşama kadar oturduk. Benim büyük görümcenin görümceside oradaydı :26:
3.cü çocuğunu 3 ay evvel doğurdu ve sohbet esnasında sık sık yok her gün spora gittiğinden yediklerine dikkat edince insan kilo verebilir falan diye resmen sempozyum dinledik
Belki kötü niyetle anlatmıyor diyeceğim ama bana bugün inanılmaz kinayeli geldi anlattıklarıBilmiyorum belki benim psikolojimden dolayıdır ama konuşurken bir insan ortamdaki en kiloluya yan yan bakarsa bana göre orada birşey vardır
Bu arada benim küçük görümcede diyetisyene gitmeye başlamış :26: 65 kilo olmuşta bir 10 kilo daha vermek istiyormuş
Anam bugün herkes battı bana sanki
Benim çakma eltide rahatsız olduğumu anlamış şimdi faceden soruyordu hayırdır elticiğim bugün pek bir durgundun diye
Şu kilo illetinden artık iyice bıktım ve ciddi ciddi artık obezite cerrahisi düşünüyorum uzun zamandır :44:
Eşimde daha bir kaç gün öncesine kadar hep karşı çıkıyordu asla izin vermem diye ama artık oda benim kendimi ne kadar kötü hissettiğimin farkında
Uzun uzun artı ve eksilerini araştırdım hatta şimdi daha yeni ameliyat olanların kurduğu bir grubu takip ediyorum tecrübelerinden faydalanmak için
Okadar çok ameliyat olan insanlar varmış ki bana yakın olan hastanede 2 seneye yakın bekleyenler bile varmış
Biliyorum bir çoğunuz şimdi bana ya Banu bir daha düşün diyeceksiniz ama inanın artık dayanacak gücüm kalmadı
Artık çoraplarımı giyerken bile zorlanıyorumayakkabılarımı oturarak giyiyorum ve en kötüsü de 10 dakika yürüdükten sonra kilolardan dolayı sırtıma saplanan ağrı yüzünden sokakta ağlayacak hale geldim Ben kilo vermeye çalıştıkca dahada kilo alıyorum. Diyetisyenin listesine uyupta kilo alan biri daha yoktur herhalde
Bakalım tabi doktor son kararı veriyormuş gerekti testler yapıldıktan sonrabelki doktor gerek bile görmez yada nedenini bulurda bende daha rahat kilo veririm BMİ 40 üzerinde olunca devlet ücretsiz yapıyormuş ameliyatıda eee benimki maşallah 52di en son :26:
Neyse bakalım hakkımda hayırlısı neyse o olsunAminnnnnnnnnnnnnnnn
Bütün dualarım DUYUMlaRAbbim inşallah tez zamanda şifa verirde hastaneden çıkar
Canım inşallah kuzucuğun aşıdan sonra huysuzluk yapmamıştır
Çok geçmiş olsun canım
sağol canımm.kesin götürücem kızı ,senin yeğenin iyileşmesine çok sevindim canım ..çocuk bu yiycekki büyükcekcanım ne olcak ,bildiklerimizi paylaşıyorum inşallah yardımcı olabilmişimdir , ama aynı sorunlar benim yiğenimde vardı, koku duysun hemen öğürüyordu, mutfağa hele ağzı kapalı giriyodu ve hemen öğürüyordu( boncuğumu dr.a götürdüler teşhis kanında iltihaplanma varmış işte, sonrasında pedugoğa götürdüler ve sonuç, bulantı geçti ve yemek yemeye başladı , inşalah canım kuzu da bir an önce iyleşir bu durumu atlatır ve beslenmeye başlar ama mutlaka götür canım bir pedogoğa
o dilber varya o dilber simdi tahliye olmus dilde papuc gibi olmus haberin varmu
sen de nezeni diyosun adli tip raporlari bekleniyo. su raporlarda ne diye bu kadar uzun surerse cikmasi hic anlamam.
kızlarr müjdeee müjde
Türk doktorlarıobezitenin aşısını bulmuşş kurtudukk
Cacoo ameliyata gerek kalmadı kız sık dişini,,haydi kızlar aşıya
Midede olan bir mikrop bizi obez etmiş .o mikrobun aşısı yapılıyormuş..valla ben denek olurum beni alsınlar demey için ..kaybedicek bişeyim yok nasılsa
Prof.Dr. Tamer Şanlıdağ, konuşmasına şöyle devam etti: "2013 yılında Adeno 36 virüsünün obezite ile ilişkisi kanıtlandı. Fakat çaresi konusunda herhangi bir şey yoktu. Bunu ilk kez biz gerçekleştiriyoruz. Adeno 36nın sıçanlarda yağ biriktirdiğini kanıtladık. Bu yağ birikiminin aşılanma sonrasında engellendiğini bulduk. Aşının obeziteye çare olabileceğini göstermiş olduk. Ve bu araştırma 2. Ulusal Klinik Mikrobiyoloji Kongresinde birinci olduk. Dünyada ilk kez aşı ile mikroplara bağlı obezitenin engellenebileceğini göstermiş olduk.
kızlarr müjdeee müjde
Türk doktorlarıobezitenin aşısını bulmuşş kurtudukk
Cacoo ameliyata gerek kalmadı kız sık dişini,,haydi kızlar aşıya
Midede olan bir mikrop bizi obez etmiş .o mikrobun aşısı yapılıyormuş..valla ben denek olurum beni alsınlar demey için ..kaybedicek bişeyim yok nasılsa
bana ne bana neeee bena yapıcaklar işteee.ilk ben gördümm..ben istiyommmalemsin kızım sen yaAma helal türk doktorlarına , ve buda biz balık et bayanlara çok güzel bir haber ama bence bu aşıyı herkeze yapmazlar :44::44:
kızz zaten tük malı aşı..manisa üniversitesinde bulunmuş...yani yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalıhobaaaaa yaşadıkkkkk beyazcanımmmAma o aşı türkiyeye kimbilir kaç yılda gelir
bana ne bana neeee bena yapıcaklar işteee.ilk ben gördümm..ben istiyommm
kızz zaten tük malı aşı..manisa üniversitesinde bulunmuş...yani yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
tabiii tek çıksında kullanalım ama onun formülünü yabancılara satmazlarsa ben de banu değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?