80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o dilber varya o dilber simdi tahliye olmus dilde papuc gibi olmus haberin varmu
kizlar gecen aylarda muge anli da cikiyodu ismi aklima gelmedi kizlarini ariyorlardi anne babayi cikartitiyorlardi devamli sonra kiz ölü bulundu suclu bulun dumu acabaa kiz 13 yaslarin da falan di bilginiz varmi acaba

sen de nezeni diyosun adli tip raporlari bekleniyo. su raporlarda ne diye bu kadar uzun surerse cikmasi hic anlamam.

banucum bencede ıyıce dusunmek lazım bu önemlı karar öncesı ama dıyete sarıl azmet olur bence
mesela bıtkı caylarını cogalt yogurt kurunu mutlaka dene saglıgını düşün ekmek ve hamur işi grubundan uzakdurmaya calıs
emın ol uzun vadede mutlaka ıse yarıycak bend eaclıgımı kontrol edemedıgımden 7 senedır hep kılolu oldum
ama ıkıncı dogumdan sonra dank ettı azar azar kısarak 1.5 senede 11 kılo verdım
sonra kızdım kendıme 30 yasında 84 kılo bıraz daha yaslansam ne olucam dıye bu arada boy 157
hırs yaptım 16 kasımdan berı yedıklerıme cook dıkkat edıyorum ve hergun sabah 1 aksam 1 saat yuruyorum
yıllardır yapmadıgıma coooooook pişmanım coook
suan 79.7 yı gördum cok sukur ama canım ıstesede yemıyorum ılk baslarda zor oluyo ama sonra mıde alısıyo
ben cıkolatasız bır hayatın yasanacagına ınanmazdım ama yasanıyomus
yogurt kuru bana mucıze gıbı geldı kılo verdırıyomu bılmem ama muthıs ıştah kapatıyo herkes denemelı bence
sende dene bence yasın cook genc bu yasta kılolu olup hayatımızı kısıtlamamamız lazım
sende pko var bılıyorum ısın daha zor ama rabbım yardımcın olsun ınsallah emeklerını bosa cıkarmasın

Kahvaltı: 1 yumurta, 2kk peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, çay

Öğle: 1 kase tarhana,1 tabak karmıbahar, 2 kaşık yoğurt, 2 dilim ekmek

Ara: sıcak çikolata

Akşam: 2 dilim pizza, turp

Sinirden: 1 çikolata

Çok yorgunum, çok yoğunum, hiç okuyamıyorum sadece menü paylaşıyorum. Kvler gidince herşey normale dönecek inşallah.

menumude yazayım
sabahyogurt kuru sırkelı su yesılcay sarımsak cayı
1.5 haslanmıs yumurta 1 domates
ara 3 cevız 10 fındık
öğlen yogurt kuru sırkelı su 1 tabak yesılmercımek salata
ara yesılcay hibiskus cayı
aksam yogurt kuru 1 tabak yesılmercımek 1parcabeyaz peynır ve salata
ara yesılcay sarımsakcayı hıbıskus
enaz 3lıtre su olmustur yatarkende sırkelı suyumu ve 1 yesılcay daha ıcerım

Ben sana güveniyorum artık akşamları cıs yememeye söz verdin bol bol ayran iç tatlım

evet adı dilberdi gıcık kadın yine sinir oldum bak şimdi menün çok güzel canımm

Adaşım en doğru kararı sen vereceksin tabiki iyice incele hakkında hayırlısı olsun cerrahiye karşıyım ama demekki diyetle olmuyor canım iyice düşün taşın öyle karar ver biz hep senin yanındayız bitanemm

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 lop yumurta yarım muz
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
8 zeytin
2 dilim peynir
2 y.k göçmen sosu
1 kuru erik

ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase mercimek çorbası
kıymalı kapuska
salata

SPOR:
75 dk karışık hızda yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3

sağol canımm.kesin götürücem kızı ,senin yeğenin iyileşmesine çok sevindim canım ..çocuk bu yiycekki büyükcek
o dilber varya o dilber simdi tahliye olmus dilde papuc gibi olmus haberin varmu

sen de nezeni diyosun adli tip raporlari bekleniyo. su raporlarda ne diye bu kadar uzun surerse cikmasi hic anlamam.

anaaaaa o kadını niye bırakmışlarrr..NERDE DEVLET NERDE ADALET allahım kendi evladına acımayan bi kadına allahda acımasın işallah

kızlarr müjdeee müjde

Türk doktorları obezitenin aşısını bulmuşş kurtudukk

Cacoo ameliyata gerek kalmadı kız sık dişini ,,haydi kızlar aşıya

Midede olan bir mikrop bizi obez etmiş .o mikrobun aşısı yapılıyormuş..valla ben denek olurum beni alsınlar demey için ..kaybedicek bişeyim yok nasılsa

canım ya alıntı yapmıştım ama çıkmamış

bence senin sağlığına iyi gelecekse ve sen zayıfladıkça daha rahat edeceksen daha rahat hareket edeceksen doktorların tavsiyesi ile ameliyat olma fikri çok da kötü bifikir değil

ancakkkkkkkk ben senin 94 lerde bildirimlerini yaptım yazdım listeye sen bunu daha 1 sene geçmeden üzerinden başarmıştın sanki ameliyatı biraz zahmetsizce hedefe ulaşmak gibi mi görüyosun ? yoksa gerçekten bu ameliyatı senin tek kurtuluşun olarak mı görüp değerlendiriyorsun

ama bütün bu sorulardan ziyade SEN NASIL MUTLU OLACAKSIN işte onu yap hayat kısa ben yanındayım

kızlar bna kızacak ama öyleee

sabh nesfit

öğle yarım tabak pilav üstü kuru az turşu

ara 1 diyet kraker biraz peynir

akşam 200gr tavuk 1.5 dilim ekmek

ara 1 avuç fındık

ara 1 elma 3sosis

[Dünyanın en büyük sağlık sorunu haline gelen obezitenin aşıyla tedavi edilebildiği kanıtlandı.

VİRÜSE KARŞI TÜRK AŞISI

Adenovirüs türünün obeziteye yol açtığı sonucundan yola çıkan Türk doktorlar, adeno 36 virüslerine karşı aşı geliştirdi. Hayvanlar üzerinde yapılan denemelerde elde edilen sonuçlar olumlu bulundu.

'OBEZİTE İÇİN ÖNEMLİ BİR AŞAMA'

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, 'Geliştirdiğimiz aşıyı bir gruba enjekte ettik. Aşılı grupta karaciğer ve karın bölgesinde yağ birikiminin, diğer gruptan çok az olduğunu veya hiç olmadığını gözlemledik. Bu da bize aşının çok etkili ve adeno 36'ya bağlı obezitenin önlenmesinde çok önemli bir aşama olduğunu düşündürdü' dedi.

AŞI BİLİMSEL YAYINLARDA DA YER ALDI

Prof. Dr. Şanlıdağ, araştırmanın dünyada ilk olması ve global bir hastalık olan obeziteyle mücadelede bir tedavi seçeneği olabileceğini göstermesi açısından büyük öneme sahip bulunduğunu söyledi. Aşı, dünyadaki bilimsel yayınlarda da yer buldu.
/SIZE]

Prof.Dr. Tamer Şanlıdağ, konuşmasına şöyle devam etti: "2013 yılında Adeno 36 virüsünün obezite ile ilişkisi kanıtlandı. Fakat çaresi konusunda herhangi bir şey yoktu. Bunu ilk kez biz gerçekleştiriyoruz. Adeno 36’nın sıçanlarda yağ biriktirdiğini kanıtladık. Bu yağ birikiminin aşılanma sonrasında engellendiğini bulduk. Aşının obeziteye çare olabileceğini göstermiş olduk. Ve bu araştırma 2. Ulusal Klinik Mikrobiyoloji Kongresi’nde birinci olduk. Dünyada ilk kez aşı ile mikroplara bağlı obezitenin engellenebileceğini göstermiş olduk.”

cecoo
bencede canım kendini nasıl iyi hissediceksen onu yap
.
Ameliyat kolay bişey deyil ama pisikolojinin bozulmasından iyidir heralde

.düşün iyice iyi bir dr hastane bul olucaksan sana lma diyemiycem canım.
.
çok uğraşıyorsun çünkü bunu hepimiz görüyoruz
.
Arkadaşlarında dediği gibi kararın ne olursa olsun biz senin yanındayız .

alemsin kızım sen ya ama helal türk doktorlarına , ve buda biz balık et bayanlara çok güzel bir haber ama bence bu aşıyı herkeze yapmazlar :44::44:

Hobaaaaa yaşadıkkkkk beyazcanımmm ama o aşı türkiyeye kimbilir kaç yılda gelir

en çokta banucum için sevinirim ben, ameliyattansa aşı çok daha kolay inşallah biran önce gelir ve bir çok hastaya şifa olur ( amiin )

alemsin kızım sen ya Ama helal türk doktorlarına , ve buda biz balık et bayanlara çok güzel bir haber ama bence bu aşıyı herkeze yapmazlar :44::44:
bana ne bana neeee bena yapıcaklar işteee.ilk ben gördümm..ben istiyommm
hobaaaaa yaşadıkkkkk beyazcanımmm Ama o aşı türkiyeye kimbilir kaç yılda gelir
kızz zaten tük malı aşı..manisa üniversitesinde bulunmuş...yani yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı

Işallah kızlarr aşıyı geliştiren türk doktorlar ellerini çabuk tutarlarda bize yetişir bu aşı..
Allah yardımcıları olsun dr larımızın allah zihin açıklığı versinnnn

bana ne bana neeee bena yapıcaklar işteee.ilk ben gördümm..ben istiyommm

kızz zaten tük malı aşı..manisa üniversitesinde bulunmuş...yani yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı

tabiii tek çıksında kullanalım ama onun formülünü yabancılara satmazlarsa ben de banu değilim

tabiii tek çıksında kullanalım ama onun formülünü yabancılara satmazlarsa ben de banu değilim

yazıklar olsun öyle bişey yaparlarsa .sütümü hellal etmemmmm bana anne demesinnn ...

Ama satma ihtimalleri yüksek.zaten dr yakında avrupaya transfer olur.başarılı doktor bırakmazlar burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…