- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
yazıklar olsun öyle bişey yaparlarsa .sütümü hellal etmemmmm bana anne demesinnn ...
Ama satma ihtimalleri yüksek.zaten dr yakında avrupaya transfer olur.başarılı doktor bırakmazlar burda
malesef tatlım acı ama gerçek çünkü kanserin ve şekerin de ilacı bulunmuş tamamen yok ediyor vücuttan fakat ilaç lobisi baskın çıkıp ellerindeki stoklar bitene dek çıkarttırmıyorlar piyasaya heleki zayıflama sektöründen kazanılan paraları düşünürsek hiç boşuna sevinmeyelimmm derim ben
banucum bencede ıyıce dusunmek lazım bu önemlı karar öncesı ama dıyete sarıl azmet olur bence
mesela bıtkı caylarını cogalt yogurt kurunu mutlaka dene saglıgını düşün ekmek ve hamur işi grubundan uzakdurmaya calıs
emın ol uzun vadede mutlaka ıse yarıycak bend eaclıgımı kontrol edemedıgımden 7 senedır hep kılolu oldum
ama ıkıncı dogumdan sonra dank ettı azar azar kısarak 1.5 senede 11 kılo verdım
sonra kızdım kendıme 30 yasında 84 kılo bıraz daha yaslansam ne olucam dıye bu arada boy 157
hırs yaptım 16 kasımdan berı yedıklerıme cook dıkkat edıyorum ve hergun sabah 1 aksam 1 saat yuruyorum
yıllardır yapmadıgıma coooooook pişmanım coook
suan 79.7 yı gördum cok sukur ama canım ıstesede yemıyorum ılk baslarda zor oluyo ama sonra mıde alısıyo
ben cıkolatasız bır hayatın yasanacagına ınanmazdım ama yasanıyomus
yogurt kuru bana mucıze gıbı geldı kılo verdırıyomu bılmem ama muthıs ıştah kapatıyo herkes denemelı bence
sende dene bence yasın cook genc bu yasta kılolu olup hayatımızı kısıtlamamamız lazım
sende pko var bılıyorum ısın daha zor ama rabbım yardımcın olsun ınsallah emeklerını bosa cıkarmasın
Adaşım en doğru kararı sen vereceksin tabiki iyice incele hakkında hayırlısı olsun cerrahiye karşıyım ama demekki diyetle olmuyor canım iyice düşün taşın öyle karar ver biz hep senin yanındayız bitanemm
kızlarr müjdeee müjde
Türk doktorlarıobezitenin aşısını bulmuşş kurtudukk
Cacoo ameliyata gerek kalmadı kız sık dişini,,haydi kızlar aşıya
Midede olan bir mikrop bizi obez etmiş .o mikrobun aşısı yapılıyormuş..valla ben denek olurum beni alsınlar demey için ..kaybedicek bişeyim yok nasılsa
canım ya alıntı yapmıştım ama çıkmamış
bence senin sağlığına iyi gelecekse ve sen zayıfladıkça daha rahat edeceksen daha rahat hareket edeceksen doktorların tavsiyesi ile ameliyat olma fikri çok da kötü bifikir değil
ancakkkkkkkk ben senin 94 lerde bildirimlerini yaptım yazdım listeye sen bunu daha 1 sene geçmeden üzerinden başarmıştın sanki ameliyatı biraz zahmetsizce hedefe ulaşmak gibi mi görüyosun ? yoksa gerçekten bu ameliyatı senin tek kurtuluşun olarak mı görüp değerlendiriyorsun
ama bütün bu sorulardan ziyade SEN NASIL MUTLU OLACAKSIN işte onu yap hayat kısa ben yanındayım
kızlar bna kızacak ama öyleee
cecoo
bencede canım kendini nasıl iyi hissediceksen onu yap
.
Ameliyat kolay bişey deyil ama pisikolojinin bozulmasından iyidir heralde
.düşün iyice iyi bir dr hastane bul olucaksan sana lma diyemiycem canım.
.
çok uğraşıyorsun çünkü bunu hepimiz görüyoruz
.
Arkadaşlarında dediği gibi kararın ne olursa olsun biz senin yanındayız.
Haklısın canım
Çok iyi araştırmam lazımYa bu ara psikolojimdenmidir nedir bir türlü gitmeyecek gibime geliyor o kilolar :26:
Zaten ameliyatı ben istesemde inanılmaz yoğunluk varmış benim düşündüğüm hastanede2 seneyi bulabiliyormuş bekleme süresi Yani yine her halikarda 2 sene diyete devam heee o arada kilolar gitmeye başlarlarsa bir gün kalada olsa ameliyattan vazgeçerim yeterki gitsin o kilolar
Yoğurt kürünü bir kere denedim ama midem almadı ama eğer 2 - 3 yk yeterli olursada o işkenceyede razı olurumyeterki fark göreyim
Yarın sabah hemen yoğurt kürünüde günde 3 öğün yemeklerden önce dahil edeceğim hayatıma
Şu totoşumuda kaldırıp az da olsa spor yapabilirsem çok süper olucak inşallah o zaman gerek bile kalmayacak ve ben kilolarla birlikte bıcak altına yatmayıda benden uzaklaştırmış olurum
İyiki varsınız be adaşım
Dediğin gibi çok iyi araştıracağımCanımda tatlı zaten inan bu kararı vermem kolay olmadı ama dediğim gibi doktor bakalım ne diyecek belkide başka bir rahatsızlığım vardırda o çıkacak o bahaneyle ortaya
Herşeyin hayırlısını nasip eder Rabbim inşallah ....Aminnnnnnnnn
Anammmmmmmmmmmm valla tam müjde oldu bu bana
İnan bende seve seve denek olurumen fazla kiloları kaybedeceğiz
İnşallah gerçekten doğrudur bu haber ve inşallah tez zamanda da piyasaya çıkar
Haklsın canım
Zaten benim kendime kızma sebebimin çoğuda o yüzden sonuçta görmüştüm 94lerideama nasıl becerdiysem yine geri geldiler Artık bir daha bana dönmemek üzere gitmelerini istiyorum ve ameliyat olanları gördükçe içim gitti inan ağlayarak okudum hikayelerini ve resimlerine baktım
İnsanların yaşadıklarının çoğunu bende yaşadım ve daha fazla yaşamak istemiyorumyoksa hiç kolay değil bıcak altına yatmaya karar vermek
Herşeyin hayırlısı canımAmeliyatta zorlu bir süreç aslında ama işte geri gelme şansı daha az olduğu için birazda bana cazip geldi gibi sonuçta ondada perhiz yapıyorsun ve spor yapıyorsun ama mideni ufalttıkları için daha çabuk doyup daha hızlı yakıyorsun. Ben dikkat ettikçe aç gezdikçe bir kaç gün arayla krize giriyorum ve zor tutuyorum kendimi sapıtmamak için. Bari ameliyat sonrası tok gezmiş olurum az birşey yiyerek diye düşünüyorum ama dediğim gibi daha çok araştırmam gerekiyor ha deyince atlanacak bir mesele değil tabiki
İyiki varsınız kızlar yaaaaaaaa
Yazdıklarınızı okudukça gözlerim doldu inanya siz ne yüreği güzel insanlarsınız hepiniz amannn banane neyaparsa yapsın diyebilecekken benim sağlığımı düşünüyorsunuz
RAbbim hepinizden Razı olsun ve sizlerin gönlünüzden geçenleri kat kat fazlasını nasip etsin....aminnnnnnnnnnnnn
Rabbim hepimizn hakkında hayırlısı neyse onu nasip eder inşallah ....Aminnnnnnn
Aminn tatlı adaşım benimmm bizim için önemlisin bitanem . kararın ne olursa olsun saygı duyarız inan ama ben senin ameliyata gerek kalmadanda kilo verebileceğini biliyorum senin en büyük eksiğin suyu fazla içmemen bence bitanemm . suyuna dikkat et şartlandır kendini en az 2 lt içmeye çalış yoğurt kürü zaten 2 yemek kaşığı yutuver gitsin yemeklerden önce. neler denemedikki tok tutucu özelliği bile denemeye değer bence
CECOM
BENDE EN SON 94 KİLOYA ÇIKIP BİR TÜRLÜ DÜŞEMEDİĞİMDE EŞİME YALVARMIŞTIM ,BENİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNE GÖTÜR BEN ORDA AMELİYAT OLUCAM DİYE.DRUN TELEFON NOSUNU ALDIM.NETTE BAYA ARAŞTIRDIM MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI OLANLARIN YORUMLARINI OKUDUM..BANA KALSA O AMELİYAT RİSKİ, AMELİYAT SONRASI ZORLUKLAR HİÇÇ UMURUMDA DEYİLDİ ,AMA İKNA EDEMEDİM KİMSEYİ...BENİM 94 KİLOM SENİN KİLONA EŞ CANIM VUCUDUM ÇOK GÖSTERİYOR KİLOYU YAĞ OLANI ÇOK ONDAN SANIRIM...ALLAHIMAÇOK ŞÜKÜR BU KİLOYA DÜŞTÜM ASLINDA KENDİMİ O ZAMANKİNDEN ÇOKDA FARK ETMİŞ GÖRMÜYORUM AMA FOTO GÖRÜNCE FARK EDİYOR İNSAN..
BİZ ZOR VERİYOZ AMA İMKansız deyil bişekilde vericez işallah.AÇIKCASI ŞU GÜNLEDE BENİMDE GÖZÜM KARARIYOR NE VARSA ZAYIFLAMAYA DAİR PARAMIN BOŞA GİDECEĞENİ BİLE BİLE ALMAK İSTİYORUM..ASIL LAZIM OLAN YÜRÜYÜŞ BANDI AMA YER YOK EVDE
CECOM
BENDE EN SON 94 KİLOYA ÇIKIP BİR TÜRLÜ DÜŞEMEDİĞİMDE EŞİME YALVARMIŞTIM ,BENİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNE GÖTÜR BEN ORDA AMELİYAT OLUCAM DİYE.DRUN TELEFON NOSUNU ALDIM.NETTE BAYA ARAŞTIRDIM MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI OLANLARIN YORUMLARINI OKUDUM..BANA KALSA O AMELİYAT RİSKİ, AMELİYAT SONRASI ZORLUKLAR HİÇÇ UMURUMDA DEYİLDİ ,AMA İKNA EDEMEDİM KİMSEYİ...BENİM 94 KİLOM SENİN KİLONA EŞ CANIM VUCUDUM ÇOK GÖSTERİYOR KİLOYU YAĞ OLANI ÇOK ONDAN SANIRIM...ALLAHIMAÇOK ŞÜKÜR BU KİLOYA DÜŞTÜM ASLINDA KENDİMİ O ZAMANKİNDEN ÇOKDA FARK ETMİŞ GÖRMÜYORUM AMA FOTO GÖRÜNCE FARK EDİYOR İNSAN..
BİZ ZOR VERİYOZ AMA İMKansız deyil bişekilde vericez işallah.AÇIKCASI ŞU GÜNLEDE BENİMDE GÖZÜM KARARIYOR NE VARSA ZAYIFLAMAYA DAİR PARAMIN BOŞA GİDECEĞENİ BİLE BİLE ALMAK İSTİYORUM..ASIL LAZIM OLAN YÜRÜYÜŞ BANDI AMA YER YOK EVDE
haklsın aslında su konusunda
Offfff zor da olsa şu suyu içmek için kendimi zorlayacağım tabi yoğurt kürünüde
Nasılsa yarın gel ameliyat edelim demiyor kimseBiraz daha zorlayayım kendimi Aslında 2li haneleri görsem eminim daha bir aşka geleceğim ama işte git gide uzaklaşmaktan krize giriyorum ya :26:
Son şansımı denemek istiyorum bir yandanda araştırırım nasılsa kolay bir şey değil ve uzun bir süreç
Aynen canım içimdekileri dile döktün hani tövbe yarabbim kuş poku ye zayıflarsın deseler onuda yapacak durumdayım
Yürüyüş bandım vardı da ne oldu :26: Doğru düzgün kullanmadım ve en sonunda benim koca dellenip sattıKıyafet askısı olarak kullanıp evde yer kaplatıyorsun diye Hatta epileptik bisikletide satacaktı da anam aldı diye satamadı
Keşke kullanılsa o alınan aletler ama bir müddet sonra yatıyor çoğu
Haklsın aslında su konusunda
Offfff zor da olsa şu suyu içmek için kendimi zorlayacağım tabi yoğurt kürünüde
Nasılsa yarın gel ameliyat edelim demiyor kimsebiraz daha zorlayayım kendimi Aslında 2li haneleri görsem eminim daha bir aşka geleceğim ama işte git gide uzaklaşmaktan krize giriyorum ya :26:
Son şansımı denemek istiyorum bir yandanda araştırırım nasılsa kolay bir şey değil ve uzun bir süreç
Aynen canım içimdekileri dile döktün hani tövbe yarabbim kuş poku ye zayıflarsın deseler onuda yapacak durumdayım
Yürüyüş bandım vardı da ne oldu :26: doğru düzgün kullanmadım ve en sonunda benim koca dellenip sattıkıyafet askısı olarak kullanıp evde yer kaplatıyorsun diye hatta epileptik bisikletide satacaktı da anam aldı diye satamadı
Keşke kullanılsa o alınan aletler ama bir müddet sonra yatıyor çoğu
Evet beyazcanım ozan orhon geliyor benim de ilk aklıma bu ameliyat olayını düşününce biz zor yoldan vereceğiz ama sağlıklı vereceğiz
tatlım bizim evde 75 m2 ama odamdaki çekyatın birini iptal edip yerine koşu bandı aldım çünkü bana bir ömür boyu lazım zayıf olsak bile evde spor için çok uygun bi yer bulacağına eminim
iyi geceler canım tatlı rüyalar
Canım sen suyunu iç diyetisyeninin verdiği listenin dışına çıkmamaya çalış bunu demek kolay ama uygulamak ilk başlarda hakikaten çok zor ama yapabileceğini biliyorum ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın inan bana market alışverişim bile düşmüş ekstrelere bakıyorum şaşırıryorum nedene dersen o kadar çok ıvır zıvır alıyordumki çikolatası gofretii dondurması şimdi hiç o bölümlere bakmıyorum bile bak bsikletin varmış kendini fazla yormadan her gün beşer dk artırarak kullanmaya çalış inan faydasını göreceksin adaşım
DÜŞÜNÜYORUM ALSAM NERE KOYUCAM DİYE AMA YOK.BENİM EVDE SANIRIM 80 m2 çocuk odası hap kadar .yatak odamda geçicek yer yol bi oturmaodam iyi ama orayada misafir alıyom.gelenlere oturmayamı geldiniz hadi tey tey bitur atalım demek lazım
Bende inan alışverişte o reyonları es geçiyorum çünkü biliyorum ben dayansam kızlar dayanamaz :26:
Sizlere söz veriyorum bundan sonra suyumuda şişeyle yanımda taşıyacağım epileptik bisikletimede günde en az bir 10 dakika binip alıştıkça artıracağım
İnşallah faydasını bir an önce görürüm de şu düşüncelerde yerli yerine oturur beynimde
Neyse sizlere doyum olmaz ama herifim yattışimdi bende yatmazsam o uyumadan ilk fırsatta yine kafama kakar
Hepinize hayırlı geceler
Evet beyazcanım ozan orhon geliyor benim de ilk aklıma bu ameliyat olayını düşününce biz zor yoldan vereceğiz ama sağlıklı vereceğiz
tatlım bizim evde 75 m2 ama odamdaki çekyatın birini iptal edip yerine koşu bandı aldım çünkü bana bir ömür boyu lazım zayıf olsak bile evde spor için çok uygun bi yer bulacağına eminim
iyi geceler canım tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?