80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese bol hareketli az kalorili bir gün diliyorum

Bende bugün biraz iş yapıp annemlere gidiceğim bir iki saatliğine ordanda havuza atacağım kendimi yüzmeye gitmek için
Nasılsa havalar yakında iyice bozunca kar falan olursa istesemde gidemem o yüzden bir kere fazla gitsem kardır

bir daha ne zaman sinemaya gideceğim acaba?en son hamileyken gitmiştim

Canım bende en son 2 sene önce gitmiştim Şimdi bekliyorum hesapta bu hafta sinemaya gideceğiz kızkardeşim, eşi ve babamla tabi kıvıran olmazsa

yüzmek seni rahatlatır negatif düşüncelerden arındırır ii olur....umarım bi sorun çıkmazda gidersiniz...farklı aktiviteler insana çok ii geliyor

slm kizlar berbat durumdayim. dun asimiz vardi biliyosunuz. bebek arabasiyla ciktim disari once oglani aldim. zar zor dersaneye kadar ciktim. yerler buz hava buz . dersaneye kadar zor ciktim. saglik ocagi ordaydi. esimi aradim cocuklar az sende kalsin ben asiyi yaptirip geleyim dedim. esimde sagolsun geldi arbayla once asiyi yaptirdik sonra eve birakti. eve zor attim kendimi dikislerim cok sancilandi. biraz dinlendim. sonra dilanin zirlamalari esliginde ispanakli borek actim zorla. neme lazimsa o halde. gece bi kalktim acayip atesim var. her yerim agriyo. ilacta alamiyom. bir tek agri kesici aldim simdi dinlenmeye calisiyom ama berbat durumdayim ve dila yine durmuyo. napacami sasirdim simdi oglumda okuldan gelecek offfff offf anne olmak buymus demekki

ah canım yaaa kıyamam sana geçmiş olsun.allah kolaylık versin.umarım en kısa sürede atlatırsın..yaa durumunuz nasıl bilmiyorum ama eve bi yardımcı alsana bir süreliğine ev işlerinde yardımcı olur sana en azından kendini biraz toparlayıp,bebegini biraz büyütene kadar...çok hırpalıyorsun kendini...seninde bir dayanma gücün var yani yazık sana..

Tünaydınnnn tatlı bacılarımm

günaydım kızlarrr

çarşıda işim var ,iyi oldu biraz yürüyüş olur banada
gez gez bakalımm iyi alışverişler

yaa o koşu bandı çok ses çıkarmıyor mu?komşular rahatsız olur diye almaktan çekiniyorum ben de...markası ne senin bandın?ne zamandır kullanıyorsun?memnun musun?birde fiyatı nedir?

fazla ses çıkarmıyor tatlım laminantın altına köpük koydukları için fazla ses gitmiyor 2 sene önce almıştım ben 650 tl ye annem için almıştım onunda başı dönüyor o yüzden kullanmıyor bende hiç düzenli kullanmamıştım açıkçası ben çok memnunum fiyatı altis dün takıma eklemiştim resimleri burayada ekleyeyim dur

Eki Görüntüle 889001

Eki Görüntüle 889002

Eki Görüntüle 889004

Tatlım havalar soğudu geçmiş olsun evde hakikaten insan sıkılıyor bebişin olmasa yine çıkarsın kendin ama oğluşun hasta olabilir biraz daha dayan 3 ay sonra geliyor yaz

dizimagde çok güzel diziler var onları izlemeyi dene inan zaman su gibi akıp geçiyor

A.s. adaşımmmm iyi yüzmeler sana fırsatları değerlendir tatlımm

Allah yardımcın olsun bitanemm ama kendine çok dikkat etmen lazım sen hasta olursan bebişlerine kim bakacak komşun filan yokmuydu yanında gelseydi keşke seninle tatlım bu halinde bide börek açmışsın bravooo da açmayala uğraşana kadar hazır yufkadan yapıverseydin çok zorluyorsun kendini canının kıymetini bil biraz iyice iyileşince yine açarsın kızdım bak şimdi

valla tv ye de bakamıyorum oğlum tv ye alışmasın diye çok dikkatini çekiyor artık onu bakmamaısnı engelleyemiyoruz bende kendim de izlememeye karar verdim
valla bakıcaz artık belki bende alırım bi koşu bandı ama şu aralar biraz zor tabi

anladım cnm inşallah durumuz toparlanınca alırsın hakikaten bir ömür boyu hepimize lazım

Selamun Aleykum kizlaaarrrr

Ceco havuzdan bildiriyor
Minibusler ucar gibi gidince benimde vaktim varken sizlere bakayim dedim

Canim cok geçmiş olsun canim
Umarim daha iyisindir

Son düzenleme:
cok sagolun kizlar. kadin tutamiyorum yabanci birinin eve gelmesine esim pekbhos bakmaz. karsi komsum da da herkes grip olmus eve gelseler bebisime bulasir diye korktum. hos ben neyim onuda bilmiyom ama. saat ucten sonra esimi cagirdim dayanamiyodum artik. atesim otuz dokuza cikti. bir ilac aldim bu seferde esi geldiginde atesim dusmustu yalanci duruma dustum. sagolsun yemek hazirladi da cocuklarla beraber sabahtan beri ac olan karnimizi doyurduk. bide bana cikisiyo sabahtan beri cocuklar bise yemeddimi diye. kalkamadimki dila.zirliyo bi taraftan basim agriyo vucudum tutmuyo offf simdi atesim dustu de umarim artik cikmaz.

bir daha ne zaman sinemaya gideceğim acaba?en son hamileyken gitmiştim
bede 5 yaşımdayken gitmiştim sinemaya,ilk ve son...
kendini meşgul edicek bişeyler bul canım gerçi çocuk var yeterince meşgulsundur

AFFERİMM SANA,DUR MADALYANI TAKIYIM CANIMMADALYA YOK KUPA VEDİM SANA ..

ÇOK KIZIYORUM SANA ÇOKK,HERŞEY TAMAm ıspanaklı börek eksikdi iyi etmişin elinin 40 lı bebeğiyle,ya kızım yemeyin böreğide hadi canın istedi al hazıryufkayı yap..dikişlerin ne oldu senin yufkayı açarken,birde soğuk yedin üstüne..
sen kendine bakmazsan kimse bakmaz ..kocanda aferim hanım bana börek yaptın şu halinde diye teşekkür etmez.hem niye çağırmadın kocan aşıyagiderken arabayla götürseydi ya ..soğuk bizburda donuyoz valla çarşıdaydım yüzüm uyuştu yüz felci geçiren boşuna geçirmiyor

ne yapsan acaba ağrına ,sıcak iyi gelirmi bilemedim geçmiş olsun işallah biran önce iyileşirsin

menüm,sabah 1 yumurta
biraz sucuk,
1 lokma ekmk

öğlen
1 simit

akşam
fırıda hamsi
yarım patates
1 dlm ekmk
helva

gece nar

2 saat yürüyüş

sabah 1 poğaca

öğle 3 kaşık çorba 1 etli yemek yarım dilim ekmek 3 çatal makarna 2 kaşık puding

ara nescafe

akşam 1 haşlanmış patates orta boy 1 yumurta peynir 4 zeytin

ara 1 avuç fındık

ara karar vermedim elma olabilir

aman dikkat et kendine kücük bebek büyütmek cok zordur benim kiler ardi ardina olmustu ne cekmistim uyumazlar gazi olur biri diasi cikmak ister digeri uyur .cok zor annelik cocuk büyütmek biz hasta olmayalimda onlara bakan olmaz allah kolaylik versin acil sifalar.

Kahvaltı: 1 yumurta, 1kk peynir, 3 zeytin, 2 bber, 1 tatlı kaşığı labne, 1 tatlı kaşığı reçel, 2 dilim ekmek, emzirme çayı

Öğle: küçük bir tabak karnıbahar, 4 kaşık makarna, 2 kaşık yoğurt, salata

Akşam: 1,5 tabak mantı, 3 kaşık yoğurt, küçük bir dilim kabak tatlısı.

Akşam yemeğe davetliydik :/

CANIM COOK gecmıs olsun bebek buyutmek cok zor hakıkaten 4.yu ıstıyorum dıyodun hala aynı fıkırdemısın:),

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…