- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bir daha ne zaman sinemaya gideceğim acaba?en son hamileyken gitmiştim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese bol hareketli az kalorili bir gün diliyorum
Bende bugün biraz iş yapıp annemlere gidiceğim bir iki saatliğineordanda havuza atacağım kendimi yüzmeye gitmek için
Nasılsa havalar yakında iyice bozunca kar falan olursa istesemde gidemem o yüzden bir kere fazla gitsem kardır
Canım bende en son 2 sene önce gitmiştimŞimdi bekliyorum hesapta bu hafta sinemaya gideceğiz kızkardeşim, eşi ve babamla tabi kıvıran olmazsa
slm kizlar berbat durumdayim. dun asimiz vardi biliyosunuz. bebek arabasiyla ciktim disari once oglani aldim. zar zor dersaneye kadar ciktim. yerler buz hava buz . dersaneye kadar zor ciktim. saglik ocagi ordaydi. esimi aradim cocuklar az sende kalsin ben asiyi yaptirip geleyim dedim. esimde sagolsun geldi arbayla once asiyi yaptirdik sonra eve birakti. eve zor attim kendimi dikislerim cok sancilandi. biraz dinlendim. sonra dilanin zirlamalari esliginde ispanakli borek actim zorla. neme lazimsa o halde. gece bi kalktim acayip atesim var. her yerim agriyo. ilacta alamiyom. bir tek agri kesici aldim simdi dinlenmeye calisiyom ama berbat durumdayim ve dila yine durmuyo. napacami sasirdim simdi oglumda okuldan gelecek offfff offf anne olmak buymus demekki
gez gez bakalımm iyi alışverişlergünaydım kızlarrr
çarşıda işim var ,iyi oldu biraz yürüyüş olur banada
yaa o koşu bandı çok ses çıkarmıyor mu?komşular rahatsız olur diye almaktan çekiniyorum ben de...markası ne senin bandın?ne zamandır kullanıyorsun?memnun musun?birde fiyatı nedir?
bugün karın ağrısıyla uyandım yaaa gece üzerim açık mı kalmış bilmiyorum üşütmüşüm.şimdi 1 bardak adaçayı içtim kahvaltı yapmaya gideceğim..
bugün peynirli omlet yemek istiyorum...yaa çok sıkıldım havalar soğuk,evimiz çarşıdan uzakta ve ben eve tıkılıp kaldım bunaldım yaaa haftada bir dışarı çıkıyorum oda cmt günü eşimle..oda alacaklarımız oluyor onlarla uğraşırken zaman geçiyor zaten.akşam oluveriyor...oğlumla eve kapanıp kaldık..para durumuda kritik hadi bi taksi tutup gitsem alışveriş merkezine...off offf bugün depresif günümdeyim galiba...
gideyim 2 lokma bişiler atıştırayım
görüşürüz
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese bol hareketli az kalorili bir gün diliyorum
Bende bugün biraz iş yapıp annemlere gidiceğim bir iki saatliğineordanda havuza atacağım kendimi yüzmeye gitmek için
Nasılsa havalar yakında iyice bozunca kar falan olursa istesemde gidemem o yüzden bir kere fazla gitsem kardır
Canım bende en son 2 sene önce gitmiştimŞimdi bekliyorum hesapta bu hafta sinemaya gideceğiz kızkardeşim, eşi ve babamla tabi kıvıran olmazsa
slm kizlar berbat durumdayim. dun asimiz vardi biliyosunuz. bebek arabasiyla ciktim disari once oglani aldim. zar zor dersaneye kadar ciktim. yerler buz hava buz . dersaneye kadar zor ciktim. saglik ocagi ordaydi. esimi aradim cocuklar az sende kalsin ben asiyi yaptirip geleyim dedim. esimde sagolsun geldi arbayla once asiyi yaptirdik sonra eve birakti. eve zor attim kendimi dikislerim cok sancilandi. biraz dinlendim. sonra dilanin zirlamalari esliginde ispanakli borek actim zorla. neme lazimsa o halde. gece bi kalktim acayip atesim var. her yerim agriyo. ilacta alamiyom. bir tek agri kesici aldim simdi dinlenmeye calisiyom ama berbat durumdayim ve dila yine durmuyo. napacami sasirdim simdi oglumda okuldan gelecek offfff offf anne olmak buymus demekki
valla tv ye de bakamıyorum oğlum tv ye alışmasın diye çok dikkatini çekiyor artık onu bakmamaısnı engelleyemiyoruz bende kendim de izlememeye karar verdim
valla bakıcaz artık belki bende alırım bi koşu bandı ama şu aralar biraz zor tabi
bugün hiç güzel geçmedi bana kendimi çok hasta hissediyorum..daha yeni yeni toparlanır oldum...üşüttüm galiba...
Canim sanada cok geçmiş olsun
bede 5 yaşımdayken gitmiştim sinemaya,ilk ve son...bir daha ne zaman sinemaya gideceğim acaba?en son hamileyken gitmiştim
Selamun Aleykum kizlaaarrrr
Ceco havuzdan bildiriyor
Minibusler ucar gibi gidince benimde vaktim varken sizlere bakayim dedim
oh oh sefan olsun sen gez bakalim havuzlar da ben de coktan beri istiyorumm hafta sonu belki giderim özendirdin bakk .evde yatip uyuyacagimiza spor salonunu da biraktimm isi de biraktim kendimi de biraktim öglene kadar uyku ögleden sonra ev isi cocuklar .yakinda depresyona girmessem iyidirr oh lar oflarrrr dünya dönüyor..
cok sagolun kizlar. kadin tutamiyorum yabanci birinin eve gelmesine esim pekbhos bakmaz. karsi komsum da da herkes grip olmus eve gelseler bebisime bulasir diye korktum. hos ben neyim onuda bilmiyom ama. saat ucten sonra esimi cagirdim dayanamiyodum artik. atesim otuz dokuza cikti. bir ilac aldim bu seferde esi geldiginde atesim dusmustu yalanci duruma dustum. sagolsun yemek hazirladi da cocuklarla beraber sabahtan beri ac olan karnimizi doyurduk. bide bana cikisiyo sabahtan beri cocuklar bise yemeddimi diye. kalkamadimki dila.zirliyo bi taraftan basim agriyo vucudum tutmuyo offf simdi atesim dustu de umarim artik cikmaz.
cok sagolun kizlar. kadin tutamiyorum yabanci birinin eve gelmesine esim pekbhos bakmaz. karsi komsum da da herkes grip olmus eve gelseler bebisime bulasir diye korktum. hos ben neyim onuda bilmiyom ama. saat ucten sonra esimi cagirdim dayanamiyodum artik. atesim otuz dokuza cikti. bir ilac aldim bu seferde esi geldiginde atesim dusmustu yalanci duruma dustum. sagolsun yemek hazirladi da cocuklarla beraber sabahtan beri ac olan karnimizi doyurduk. bide bana cikisiyo sabahtan beri cocuklar bise yemeddimi diye. kalkamadimki dila.zirliyo bi taraftan basim agriyo vucudum tutmuyo offf simdi atesim dustu de umarim artik cikmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?