80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese iyi geceler beni de alın aranıza arkadaslar olur mu??? Bende zayıflamak istiyorum yaş 23 boy 16.1 kilo 85 bu güzel yaşlarımı kilolarla geçirmek istemiyorum evliyim ve bir bebişim var iki yasında anlıcagınız ben doğumdan sonra kendini unutanlardanım malesef

gel canım hoş geldin
ben de aynen ama önceden de vardı biraz evlendikten sonra malum
ben de 25 yaşındayım 1 oğlum var 1,5 yaşında

teşekkürler canım

günaydınnnnnn
vay be ne soğukmuş bu balkanlardan gelen diyarbakıra bile kar yağdırdı yani....sabah bi kalktık heryer bembeyazdaha geçen gün eşimle konusuyorduk burda kar göremeyiz kaç yıl bursayı ararız diyorduk ama kar da bizimle birlikte geldi fazla hasret bırakmadı kendine

Arkadaşlar peki beni biraz bilgilendirir misiniz neler yapıyorsunuz neler paylaşabilcez tam olarak herkes aynı diyeti mi yapıyo yoksa herkes kendi bildiğini mi uyguluyor kilo bildirimi için liste mi var varsa hangi gün söylememiZ gerek??

HERKESE GUNAYDINN KIZLAR
BEN 3. Takımdan merve
Hepinize saglıklı, güzel menülü,mutlu , umutlu, huzurlu sevdıklerınızle beraber bi gün gecirmenizi diliyorumm
Hedef kılolarınıza tez zamanda ulasmanız dılegıyle HOŞCAKALIN

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum Hepinize Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:

Aramıza hoşgeldin
Üzülme en azından iyice iş işten geçmeden dur demen bile güzel Keşke benim jetonda o kilolardayken düşseymiş
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz

Canım biz topik olarak cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyoruz Yani herkes başlangıç kilosunu, bir önceki haftanın kilosunu ve aradaki farkla o haftanın kilosunu yazıyor ve WİNTER arkdaşımız topiğin kaptanı olarak bizlere her hafta liste düzenleyip topiğin ak ve kara koyunlarını liste halinde sıralıyor
Bu listeye girmek isteyenlerinde düzenli olarak her gün yediklerini paylaşmasını istiyoruz ( akşamdan akşama günlük menünü sıralayacaksın yani ) 3 gün ( arka arkaya yadada aralıklı fark etmez ) menü bildirimi yapmayan listeye giremiyor
Umarım sende bundan sonra bol bol bildirim yapar listyeye girersin

HERKESE GUNAYDINN KIZLAR
BEN 3. Takımdan merve
Hepinize saglıklı, güzel menülü,mutlu , umutlu, huzurlu sevdıklerınızle beraber bi gün gecirmenizi diliyorumm
Hedef kılolarınıza tez zamanda ulasmanız dılegıyle HOŞCAKALIN

günaydın kızlar
kış gerçek yüzünü göstermeye başladı,tüm gece rüzgarın ürpertici sesini dinledim:18::18:.evde yalnızda olunca pek ürkütücü oluyor

dün tekrar kar yağdı,keşke bu günde yağsa o zaman hava yumuşak oluyor..ama sabah zehir gibi bir hava vardı halada öyle..

benim büyük kızda bir inat var şu buz gibi sogukda incecik giyiniyor ..giydiremiyoryum çocuğu.
.
hele evvelki gün incecik yazlık bi ceket aldık indirimde diye onu giymiş.kızdım çıkar şunu milley sana kıçıyla güler diye.. inat

baya bi tartıştıkbu seferde deri bi mini montu var onu giydi.bu günde ağlıyor hastayım okula gitmiycem diye.
.
oh olsun anne sözü dinlemezse olacağı bu..

ama akıllanmak yok yine incecik penye yazlık pantolon ince penye tişört incecik eşarpla gitti.bu sefer zorla kışlık montunu giydirdim ama önü açık kime havası anlamıyom...

millet sarınıyor bürünüyor gözleri zor gönüyor benim zilli efil efil geberecek

herkese merhablar

sporumu yaptım bugün kendimi gayrt ii hissediyorum allaha şükür...bu yoğurt kürünü uygulamayı şimdilik erteledim..eşimi denek olarak kullanıyorum..onunda 3-4 kilo fazlası var ona yediriyorum sabah akşam...sabahta diyet sandviç yaptım simit yemesin diye...ahhhh ahhh hakkımı ödeyebilir mi acaba?biri de ben zayıflayayım diye böyle uğraşsa...akşamlarıda zaten yeşil çayımızı fix içiyoruz inşallah ikimizde zayıflayacağız....neyse ben bebiş uyanmadan duşa gireyim sonra görüşürüz..aslında menümü yazmak istiyorum da akşama ne pişreceğime henüz karar vermedim..o yüzden yazmıyorum.onu da yazmayınca yük oluyor kafamda...karar vereyim paylaşacağim sizlerle

haaa bu arada zayıflayınca deri pantolon birde beyaz pantolon giymek istiyorummmm.geçen gün herkes istediği kıyafeti yazsın demiştiniz ya ordan aklıma geldi.gerçi ikisinide eşim dışarda giydirmez ama olsun evde giyerim bende o görsün yeter....

biraz önce gülbende sertab erener konuktu yurt dışında göl kenarında bir evde yaşıyormuş sevgilisiyle..gün aşırı sabahları 20 km bisiklet sürüyormuş göl kenarında...yaa ne kadar özendim öyle bir sahil kasabasında yaşamyı....ahhhh ahhhh...

Selamün aleyküm kızlarrrr

Şükür bizde karlarımıza kavuştuk dünden beri
Sabahtan beri kızımı zor tutuyorum ille anne hadi kar topu oynamaya çıkalım diye tutturuyor
İşlerimi bile zoraki bitirdim şükür

Şimdilik benden bu kadar minnak kızımla gidip kar topu oyanamaya sokağa çıkıyorum dönüştede anamda yemeğimi yer gelirim malum balık günümüz

Herkese güzel bir gün diliyorum ve huzurdan çekiliyorum

Al birini vur ötekine bendede ufak cadı öyle
Daha düne kadar evin içinde bile don atlet dolanıyordu
Sokağa çıkarken şapka takmaz ancak ben zorlarım o zaman çıkmıyoruz diyince takıyor Daha dün annem dedi benim ev daha soğuk kız şuna içine bir kat daha giydirseydin ya diye

sabah 07:30
1 dilim light tost ekmeginin içine çok az süzme yoğurt,peynir,marul
1 bardak kestane balı şerbeti(1 kaşık bal+su)

öğle 12:00
1 haşlanmış yumurta
7 adet zeytin
süzme yoğurt
2 çatal petek bal
peynir
2 dilim ekmek

ara 1 adet havuç birazdan da portakal yiyeceğim

akşam18:00
karnıbahar (yumurtalı) kavurma
yoğurt
mercimek çorbası

akşam 2 adet kivi(akşam yiyince çok güzel bağırsakları çalıştırıyor.)

yeşil çay eğer erken içersek yanına fındık ve ceviz kavrulmamış

şunu farkettim akşam yemekten sonra ne kadar su içsemde illa meyve tarzı birşey yemeyince gece sütüm olmuyor...o yüzden bende artık akşamları meyve yemeye başlıyorum...bu aralar sık uyanıyor oğlum diş çıkaracak o yüzden gece baya emiyor

ahhh bu zamane gençleri çocukluktan başlıyor coool takılmaya:)

banucum yine süpersin maşallah özeniyrm senin menülerine ya bende kaç gündür kaçamak yapmyrm ama kendimi dasha bi ağır hissetmeye başladım üstelik lahana suyunu hiç ihmal etmyrm

canım gerçekten felaket banu haklı biraz daha dikkat et sonra çok üzülecez

bende aynı durumdayım ilk başladığımda verdim şimdi geçen haftaya göre +200 deyim ve gitmiyor bi türlü

tatlım irademize sahip olamazsak kiloları veremeyiz başka çaresi yok

inş tatlım herkese iyi geceler cici bakın kendinize
ben baktım bugün baya bakalım verirsem ödül olarak kendime muhteşem bi etek alaca

canım bu kestane balı şeretini neden içiyosun özel bir sebebi varmı merak ettim

kızlar yardımınıza ıhtıyacım var nısanda oynamak ıcın pop hareketlı ssarkılara ıhtıyacım var bıldıklerınız var mıı
23 nisan içinmi canım ben sertabın eruovisionda söylediği şarkı ile every way that ı can ile bi gösteri yaptırmıştım çok hoş olmuştu baya hareketli ve ilgi çekici oluyo

kendimi kırgın hissettiğim zamanlarda ya da grip başlangıçlarında içiyorum acaip toparlıyor insanı...öyle fazla ilerlemeden geçiyor grip..

kızlar ya ben bu lahana diyetine başlıycam aslında bugün yapcaktım ama olmadı yarın hem eşim yok öğle yemeğinde böylece daha kolay olur ama çok zorlarmı deneyen varmı belki metabolizmam şaşırır hemde bi kaç kilo verirsem daha motive olurum ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…