80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geldi ya teyzesi. bir aylık olduk bile adı dila oldu. biraz cadı. ama çok tatlı. ayrıca annesine çokta kilo aldırmamış. nerdeyse gebelik öncesi kiloma döndüm.

hoş geldin canım,iyi olmana sevindm canım kendine iyi bak ..şu kışı bi atlatda ondan sunra börekmi yapıcan mantı mı açıcan ne yaparsan yap...bebiş nasıl aşı sonrası .büyümüştür cimcime şimdi..sahi 1 aylık oldumu dilamız

Son düzenleme:
Ayyy Allah analı babalı buyutsun cnm adıyla yasasın ıns cok sevındım cnm o zaman kolay verırsın kılolarına cnm benım

inşallah canım allah sanada nasip etsin inşallah böyle bir güzellik gerçi biraz erken bi dua oldu ama lohusanın duası kabul olur diyolar. seninle beraberde allah tüm isteyenlere bebklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah amiiiiiiin

geçmiş olsun canımm..büyük talihsizlik olmuş hem siz hem evsahibi için..allah kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmasın..,,

aşısı hepatitti o yüzdeç çok bi sıkıntı olmadı. bu gün 33 gün oldu ya. ne çabuk geçti değilmi. ay yarın bi resmini yüklim çoktandır paylaşmadım değilmi. baya kilo aldı doğduğundan beri. en azından artık bacakları kemik gibi değil etlendi ısırmalık oldu öpmeye doyamıyom

aminn inşş canım bende cok ıstıyorum ama daha cok erken cnm bıraz evlılıgın tadı cıksın ondan sonra ınss

demek 1 ay oldu..maşallah kızımıza..o bacakları ye annesi bizim için..bebek kokusu geliyor burnuma mis gibi, sen anlatınca .özledik bebek sevmeyi valla

SLM KIZLAR kımsecıkler yok galıba menumu yazayım bende
sabah sırkelı su sarımsakcayı yesılcay yogurt kürü
çakma menemen 2 yesılzeytın 1parca peynır
ara 3 cevız 3kayısı yesılçay hibiskus çayı
öğlen yogurt kürü 1 parca ızgarada tavuk ğöğsü salata
ara yesilçay bıtkıcayı 1mandalına
aksam yogurt kürü 1 tabak yesılmercımek 5 kasık bulgur pılavı salata 2 kasık yogurt
ara yesılçay sarımsak cayı hibiskus cayı 2 dılım ayva

İyi akşamlar kızlar

iyi akşamlar hg aramıza tatlım allah bağışlasın oğluşunu sağlıklı bir menü bol su ve biraz sporla kiloların gitmemesi mümkün değil tatlım birlikte başaracağız inş her gün menülerini paylaşırsan yardımcı olabiliriz birbirimize tatlım ben Karatay sağlıklı yaşam öğütlerini uyguluyorum bazılarımız kalori bazılarımız herşeyden biraz yiyerek yapıyor cnm

aynen tatlım izmire bile kar yağdı bugün ama birikmedi hiç hevesimiz kursağımmızda kaldı

1 hafta dene tatlım belki faydası oluır

yok cnm 1 subatta nısanım olcak orası ıcın

ooooo harika bir haber efsaxcım hg çok mutlu oldum senin adına allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar canımcımm

beyazcanım sınırsız alsan neti çünkü kota mutlaka aşılıyor böylece sınırlıdan daha pahalıya geliyor

menünede bayıldım

geçmiş olsun ayçacımmm

menülerin maşallahı var bugün bravoo kızlar

Eki Görüntüle 892675
cok guzel olmadi ama uyuyo anca bu kadar
Masallah cnm Allah nazarlardan saklasın ınss
saolasın cnm benım

Kahvaltı: pastırmalı yumurta, 1kk peynir, 2 dilim ekmek, emzirme çayı

Öğle: 5 etli sarma, 3 lahana dolması, 1 dilim ekmek, 2 kaşık yoğurt

Ara: 1 dilim börek, iki çatal un helvası

Akşam: 2 dilim bayat ekmek pizzası, 1 kaşık yoğurt

Mervişim topiğimizi ziyaret etmişsin çok sevindim tatlım keşke burda olup bişeyler ikram etseydim

akşam cıs yememişsin buna şürediyorum artık öğretmenim

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
6 zeytin
1 dilim peynir
2 y.k göçmen sosu
2 kuru erik

ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 lamacun
1 kase layla çor.
1 bar.ayran
salata

SPOR:
60 dk karışık hızda yürüyüş 10 dk tiffany 30 mekik

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil
1 bar ayran
takviye olarak omega 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…