gecmıs olsun aycaallah tamamina erdirsinn ... dügüne kadar kilolar daha cok gider ..
hosbuldum cnm aynen cok sukur mutlu haberlerle geldım Allah razı olsun cnm benım daha ev ısıne gırmedım bı beyaz esya ısıne baktık ama ben renk konusunda cok kararsız kaldım sıyah yada grı ıstıyorum ama karar vermıs degılım cok sukur esım cok anlayıslı davrandı nısanlık konusunda hatta kardesıme falan sormus ablan gercekten begendımı ucuz dıyemı aldı dıye cok sukur cok dusunuyor herseyın ıcıme sınmesı ıcın elınden gelenı yapıyor senın ufaklık geldımı dogum yaptın mı cnm
Ayyy Allah analı babalı buyutsun cnm adıyla yasasın ıns cok sevındım cnm o zaman kolay verırsın kılolarına cnm benımgeldi ya teyzesi. bir aylık olduk bile adı dila oldu. biraz cadı. ama çok tatlı. ayrıca annesine çokta kilo aldırmamış. nerdeyse gebelik öncesi kiloma döndüm.
slm kızlar nasılız. efsax gelmiş hoş gelmiş mutlu haberler getirmiş. canım allah tamamına erdırsın ve de kolaylık versin ayyyy çoooook zor işin. yeni ev yapacaksınız. alışverişler hele ki bide gelinlik kavgası olacak yani genelde her düğünde olur. erkeklerin genel bakış açısı bir günlük şeye okadar paramı verilir derler hep. umarım seninki öyle yapmaz.
beyazcanım cecom allah yardımcınız olsun bende oğlanı sıkı sıkı sarıyom gönderiyom okula öğle arasına gelirken bi bakıyom tek okul hırkası üzerinde. muşun bu karlı vede soğuk havasında. yarında öyle gelirse bi temiz dayak yiyecek benden. yoksa dr dan iğne yiyecek ki bu baya sıkıntılı olacak.
ben bugün daha iyiy gibiyim. en azından ateşim çıkmadı. ama kimi duyduysam fena halde grip olmuş yatıyo günlerdir. hava çok soğudu ondan herhalde. bu gün sabahtan beri kar yağıyo yerde 4 parmak kadar kar var sanırım yani yukardan gördüğüm kadarıylave sağolsun belediye temizlemiyo yolları yani daha görmedim temizlik araçlarını. sonrada yollar ulaşıma kapalı diyolar. sözde bide işlek bi yoldayız. allah ara sokaklarda oturanlara yardım etsin
Ayyy Allah analı babalı buyutsun cnm adıyla yasasın ıns cok sevındım cnm o zaman kolay verırsın kılolarına cnm benım
slm kizlar midem cok kötü nasil bir siskinlik varr mevlüde gittik kadinin yemekleri bozuk mus . ben zaten sadece salata ve ktmer yedim yine de katmer mideme dokundu .kayinvalidem yemek ten sabaha kadar tuvalete tasinmiss nasil insanlar var ben anliyamiyrum tadina tuzunua bakmaz mi yaa insan icine nasil cikartirlarr bilemem
hoş geldin canım,iyi olmana sevindm canım kendine iyi bak ..şu kışı bi atlatda ondan sunra börekmi yapıcan mantı mı açıcan ne yaparsan yap...bebiş nasıl aşı sonrası .büyümüştür cimcime şimdi..sahi 1 aylık oldumu dilamız
aminn inşş canım bende cok ıstıyorum ama daha cok erken cnm bıraz evlılıgın tadı cıksın ondan sonra ınssinşallah canım allah sanada nasip etsin inşallah böyle bir güzellikgerçi biraz erken bi dua oldu ama lohusanın duası kabul olur diyolar. seninle beraberde allah tüm isteyenlere bebklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah amiiiiiiin
aşısı hepatitti o yüzdeç çok bi sıkıntı olmadı. bu gün 33 gün oldu ya. ne çabuk geçti değilmi. ay yarın bi resmini yüklim çoktandır paylaşmadım değilmi. baya kilo aldı doğduğundan beri. en azından artık bacakları kemik gibi değil etlendiısırmalık oldu öpmeye doyamıyom
demek 1 ay oldu..maşallah kızımıza..o bacakları ye annesi bizim için..bebek kokusu geliyor burnuma mis gibi, sen anlatınca .özledik bebek sevmeyi valla
hatta bak gönderiyom resmi
Herkese iyi geceler beni de alın aranıza arkadaslar olur mu??? Bende zayıflamak istiyorum yaş 23 boy 16.1 kilo 85 bu güzel yaşlarımı kilolarla geçirmek istemiyorum evliyim ve bir bebişim var iki yasında anlıcagınız ben doğumdan sonra kendini unutanlardanım malesef
günaydınnnnnn
vay be ne soğukmuş bu balkanlardan gelen diyarbakıra bile kar yağdırdı yani....sabah bi kalktık heryer bembeyazdaha geçen gün eşimle konusuyorduk burda kar göremeyiz kaç yıl bursayı ararız diyorduk ama kar da bizimle birlikte geldi fazla hasret bırakmadı kendine
kızlar ya ben bu lahana diyetine başlıycam aslında bugün yapcaktım ama olmadı yarın hem eşim yok öğle yemeğinde böylece daha kolay olur ama çok zorlarmı deneyen varmı belki metabolizmam şaşırır hemde bi kaç kilo verirsem daha motive olurum ne dersiniz
yok cnm 1 subatta nısanım olcak orası ıcın
off sıkıntıdan patlıycam
yine televizyon bozuldu,,bu hafta3. bozuluşu..evde canım sıkılıyor koca olsa didişiriz ,konuşurum kendi kendime ,çünkü o uyuklar konuşmaz..ama vakit geçerdi..netten neye baksamki ..burdan film falanda izleyemiyorum netim sınırlı ve her ay kotayı aşıyorum...
offf offfff kızlar nerdesinizz gelin garii
slm kizlar midem cok kötü nasil bir siskinlik varr mevlüde gittik kadinin yemekleri bozuk mus . ben zaten sadece salata ve ktmer yedim yine de katmer mideme dokundu .kayinvalidem yemek ten sabaha kadar tuvalete tasinmiss nasil insanlar var ben anliyamiyrum tadina tuzunua bakmaz mi yaa insan icine nasil cikartirlarr bilemem
Eki Görüntüle 892675
cok guzel olmadi ama uyuyo anca bu kadar
Masallah cnm Allah nazarlardan saklasın ınssEki Görüntüle 892675
cok guzel olmadi ama uyuyo anca bu kadar
saolasın cnm benımİyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar hg aramıza tatlım allah bağışlasın oğluşunu sağlıklı bir menü bol su ve biraz sporla kiloların gitmemesi mümkün değil tatlım birlikte başaracağız inş her gün menülerini paylaşırsan yardımcı olabiliriz birbirimizetatlım ben Karatay sağlıklı yaşam öğütlerini uyguluyorum bazılarımız kalori bazılarımız herşeyden biraz yiyerek yapıyor cnm
aynen tatlım izmire bile kar yağdı bugün ama birikmedi hiç hevesimiz kursağımmızda kaldı
1 hafta dene tatlım belki faydası oluır
ooooo harika bir haber efsaxcım hg çok mutlu oldum senin adına allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar canımcımm
beyazcanım sınırsız alsan neti çünkü kota mutlaka aşılıyor böylece sınırlıdan daha pahalıya geliyor
menünede bayıldım
geçmiş olsun ayçacımmm
menülerin maşallahı var bugün bravoo kızlar
HERKESE GUNAYDINN KIZLAR
BEN 3. Takımdan merve
Hepinize saglıklı, güzel menülü,mutlu , umutlu, huzurlu sevdıklerınızle beraber bi gün gecirmenizi diliyorumm
Hedef kılolarınıza tez zamanda ulasmanız dılegıyle HOŞCAKALIN
Kahvaltı: pastırmalı yumurta, 1kk peynir, 2 dilim ekmek, emzirme çayı
Öğle: 5 etli sarma, 3 lahana dolması, 1 dilim ekmek, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 dilim börek, iki çatal un helvası
Akşam: 2 dilim bayat ekmek pizzası, 1 kaşık yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?