- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var nısanda oynamak ıcın pop hareketlı ssarkılara ıhtıyacım var bıldıklerınız var mıı
sen aylardır yoktun ortalarda ama baska topıklerde gördum senı nısanın ıcınmı arıyosun hayırlısı olsun ınsallah
ama benım muzıkle aram cook kötü ınsallah kızlar yardımcı olur
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var nısanda oynamak ıcın pop hareketlı ssarkılara ıhtıyacım var bıldıklerınız var mıı
hosbuldum cnm saolasınhoş geldin canım,hayırlı olsun nişanın..nasıl kilo duruları verdinmi biraz kilo..diyete devammı
isteyince yaparsın canım..düğün tarihi belli oldumu yaz gelinimi olucanhosbuldum cnm saolasın
bıraz aldım cnm sımdıtekrar başladım dıyete ınss nısana kadar verıcem ara verınce streste eklenince az bısey almışım ama neysekı toparlıyorum cnm
isteyince yaparsın canım..düğün tarihi belli oldumu yaz gelinimi olucan
ıns yaparım cnm benım bellı oldu cnm 21 hazıran kına 22 hazıran dugun ınsallah cnm
allah tamamına erdirsin,mutlu etsin işallah
amin inş cnm hem güzel hemde cok zormuş bu evlılık ıslerı cnm
eee zordur canım hemde çok zor..en iyisi çabucak olması düğünün nişanın..
o zaman kimsenin çok karışması olmuyor ,hemde araya laf söz girmiyor..senin için söylemiyorum tabii, genelde böyle
ayy baya güldüm kendime bende nisan anladım nişanıyok cnm 1 subatta nısanım olcak orası ıcın
ayy baya güldüm kendime bende nisan anladım nişanı
ıns yaparım cnm benım bellı oldu cnm 21 hazıran kına 22 hazıran dugun ınsallah cnm
slm kizlar midem cok kötü nasil bir siskinlik varr mevlüde gittik kadinin yemekleri bozuk mus . ben zaten sadece salata ve ktmer yedim yine de katmer mideme dokundu .kayinvalidem yemek ten sabaha kadar tuvalete tasinmiss nasil insanlar var ben anliyamiyrum tadina tuzunua bakmaz mi yaa insan icine nasil cikartirlarr bilemem
hosbuldum cnm aynen cok sukur mutlu haberlerle geldım Allah razı olsun cnm benım daha ev ısıne gırmedım bı beyaz esya ısıne baktık ama ben renk konusunda cok kararsız kaldım sıyah yada grı ıstıyorum ama karar vermıs degılım cok sukur esım cok anlayıslı davrandı nısanlık konusunda hatta kardesıme falan sormus ablan gercekten begendımı ucuz dıyemı aldı dıye cok sukur cok dusunuyor herseyın ıcıme sınmesı ıcın elınden gelenı yapıyor senın ufaklık geldımı dogum yaptın mı cnmslm kızlar nasılız. efsax gelmiş hoş gelmiş mutlu haberler getirmiş. canım allah tamamına erdırsın ve de kolaylık versin ayyyy çoooook zor işin. yeni ev yapacaksınız. alışverişler hele ki bide gelinlik kavgası olacak yani genelde her düğünde olur. erkeklerin genel bakış açısı bir günlük şeye okadar paramı verilir derler hep. umarım seninki öyle yapmaz.
beyazcanım cecom allah yardımcınız olsun bende oğlanı sıkı sıkı sarıyom gönderiyom okula öğle arasına gelirken bi bakıyom tek okul hırkası üzerinde. muşun bu karlı vede soğuk havasında. yarında öyle gelirse bi temiz dayak yiyecek benden. yoksa dr dan iğne yiyecek ki bu baya sıkıntılı olacak.
ben bugün daha iyiy gibiyim. en azından ateşim çıkmadı. ama kimi duyduysam fena halde grip olmuş yatıyo günlerdir. hava çok soğudu ondan herhalde. bu gün sabahtan beri kar yağıyo yerde 4 parmak kadar kar var sanırım yani yukardan gördüğüm kadarıylave sağolsun belediye temizlemiyo yolları yani daha görmedim temizlik araçlarını. sonrada yollar ulaşıma kapalı diyolar. sözde bide işlek bi yoldayız. allah ara sokaklarda oturanlara yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?