cok saol cnm benım ıcmıs kadar oldumMervişim topiğimizi ziyaret etmişsin çok sevindim tatlım keşke burda olup bişeyler ikram etseydim
Eki Görüntüle 892675
cok guzel olmadi ama uyuyo anca bu kadar
ıns yaparım cnm benım bellı oldu cnm 21 hazıran kına 22 hazıran dugun ınsallah cnm
slm kizlar midem cok kötü nasil bir siskinlik varr mevlüde gittik kadinin yemekleri bozuk mus . ben zaten sadece salata ve ktmer yedim yine de katmer mideme dokundu .kayinvalidem yemek ten sabaha kadar tuvalete tasinmiss nasil insanlar var ben anliyamiyrum tadina tuzunua bakmaz mi yaa insan icine nasil cikartirlarr bilemem
saolasın canım benm tsk ederımSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Yemeğimi yedim annemlerde üzerine şekersiz çayımıda içtim ve sonunda geldim
Kızımla anneme giderken ( ki sokağın diğer ucunda oturuyor) baya kar topu oynadık
Büyük cimcimede katıldı ve çığlık ata ata çıktık sokağı
Artık nasıl kahkahalar attıysak, ufaklıkta nasıl dedeeee diye seslendiyse bir baktık babam balkonda
Kücük cadıyı zar zor ağlayarak soktuk eve
Oynamak istiyorum oynamak lazım diye ağladı durdu ben kükreyene kadarbabam bile heheyyyyt ne kükredin kız çocuk sindi anında dedi tabi annem üzerine gelince fırça yedim niye kuşuma bağırıyorsun diye
Bugünki menümüde aklımdayken paylaşayım
Sabah;
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 yumurta
domates, salatalık
ara;
1 yeşil çay
Öğlen;
1/2 tabak kapuska ( kıymalı )
1 büyük bardak ayran
aradan bir yarım saat geçincede 1 elma
ara;
1 fincan şekersiz nescafe
akşam;
Bol hamsi buğlama
soğanlı karışık salata
ara;
3 bardak şekersiz çay
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım
Rabbim tamamına erdirsin ve bir yastıkta kocatsın inşallahhhh
Çok geçmiş olsun canım
Umarım şu anda daha iyisinizdir
İyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar hg aramıza tatlım allah bağışlasın oğluşunu sağlıklı bir menü bol su ve biraz sporla kiloların gitmemesi mümkün değil tatlım birlikte başaracağız inş her gün menülerini paylaşırsan yardımcı olabiliriz birbirimizetatlım ben Karatay sağlıklı yaşam öğütlerini uyguluyorum bazılarımız kalori bazılarımız herşeyden biraz yiyerek yapıyor cnm
Teşekkür ederim o zaman ben cuma günü kilo bildiriminde başlım başlangıç kilomla ondan sonra da düzenli menülerimi paylaşırım bi de bugun sauna eşofmanı siparişi ettim bakalım bi gelsin o da şuan mekik çekiyorum hafif sporla başladım leslie sansone ile yürüyüş falan
ayyyyy canım benim pek tatlı maşallah Allah hayırlı mutlu huzurlu bi ömür versin çok hayırlı bi çocuk olsun anababasına inşallah ve benim kızıma ettiğim duamı seninkinede edeyim Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın hep Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinEki Görüntüle 892675
cok guzel olmadi ama uyuyo anca bu kadar
yarın bildirim günü ve ben daha tek bir gr bile vermiş değilimmmmm
ama sevindiricide bir durum var akşam yüzümün biraz daha zayıfladığını farkettimüstelik eşimde farketti...
cecoş niye kızdın kız çocuğa keşke biraz daha oynasaydı..karı bulmak artık eskisi gibi kolay deyil .yağıyor ama sonra soğuğun etkisinden çıkılmıyor dışarı..gerçi istanbulun havası yumuşak sanırım benim büyük görümce istanbulda evli.konyanın soğuğu erzurumla yarışır.hatta küçük kardeşim erzurumda okumuştu o bile derdi abla konyadan soğuk deyil konyanın soğuğu daha keskin diye..kuru soğuk olur burda etrafa ar yağar soğuğunu biz çekeriz..Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Yemeğimi yedim annemlerde üzerine şekersiz çayımıda içtim ve sonunda geldim
Kızımla anneme giderken ( ki sokağın diğer ucunda oturuyor) baya kar topu oynadık
Büyük cimcimede katıldı ve çığlık ata ata çıktık sokağı
Artık nasıl kahkahalar attıysak, ufaklıkta nasıl dedeeee diye seslendiyse bir baktık babam balkonda
Kücük cadıyı zar zor ağlayarak soktuk eve
Oynamak istiyorum oynamak lazım diye ağladı durdu ben kükreyene kadarbabam bile heheyyyyt ne kükredin kız çocuk sindi anında dedi tabi annem üzerine gelince fırça yedim niye kuşuma bağırıyorsun diye
Bugünki menümüde aklımdayken paylaşayım
Sabah;
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 yumurta
domates, salatalık
ara;
1 yeşil çay
Öğlen;
1/2 tabak kapuska ( kıymalı )
1 büyük bardak ayran
aradan bir yarım saat geçincede 1 elma
ara;
1 fincan şekersiz nescafe
akşam;
Bol hamsi buğlama
soğanlı karışık salata
ara;
3 bardak şekersiz çay
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım
Rabbim tamamına erdirsin ve bir yastıkta kocatsın inşallahhhh
Çok geçmiş olsun canım
Umarım şu anda daha iyisinizdir
cecoş niye kızdın kız çocuğa keşke biraz daha oynasaydı..karı bulmak artık eskisi gibi kolay deyil .yağıyor ama sonra soğuğun etkisinden çıkılmıyor dışarı..gerçi istanbulun havası yumuşak sanırım benim büyük görümce istanbulda evli.konyanın soğuğu erzurumla yarışır.hatta küçük kardeşim erzurumda okumuştu o bile derdi abla konyadan soğuk deyil konyanın soğuğu daha keskin diye..kuru soğuk olur burda etrafa ar yağar soğuğunu biz çekeriz..
ceco valla sana imreniyorum biliyormusun.evde hapis hayatı yaşıyoa çocuklarla .gidecek kimsem yok .varda yok.annem ikinci kez evlendiği için endi babam deyil gitsekde diken üstünde oturur gibi oluyor.kız kardeşim zaten şehir dışına..teyzeler soğuk.gidilmez hala öyle yılda 2 kez giderim..konu komşu hiçç görmem.
.allah bozmasın canım annenlerle çocuklarınla kocanla mutlu yaşa işallah canım
günaydın kızlar
ayyüzlüm iyi yapmışsın çocuğu göndermemekle
biz de bekledik tatil olur diye ama
kız seninki daha bebe ne işiniz var okulla
benim kociş okullu canım
belki gitmez de bu gece uyuyamamamı telafi ederim dedim
çocuk gece yine uyutmadı
ay inşallah tatil olurda sende bebeni atarsın kocanın üstüne şöyle bol bol uyursun. kız sende baya çektin bu çocuktan doğdu doğalı nerdeyse uyumuyo sanki doğru düzgün. benim oğlan 10 aya kadar yaptı onuda burnumdan getirdi hayatı
gerçi onları yalnız bırakmaya gelmiyor
kavga ediyolar hemen
aynen canım inan uykuya hasret kaldım şu 1,5 yılda
erkekler öyle çocuk üstüne kalınca 15 dk da kavga kıyamet kopuyo kabak yine sana patlıyo
cecoş niye kızdın kız çocuğa keşke biraz daha oynasaydı..karı bulmak artık eskisi gibi kolay deyil .yağıyor ama sonra soğuğun etkisinden çıkılmıyor dışarı..gerçi istanbulun havası yumuşak sanırım benim büyük görümce istanbulda evli.konyanın soğuğu erzurumla yarışır.hatta küçük kardeşim erzurumda okumuştu o bile derdi abla konyadan soğuk deyil konyanın soğuğu daha keskin diye..kuru soğuk olur burda etrafa ar yağar soğuğunu biz çekeriz..
ceco valla sana imreniyorum biliyormusun.evde hapis hayatı yaşıyoa çocuklarla .gidecek kimsem yok .varda yok.annem ikinci kez evlendiği için endi babam deyil gitsekde diken üstünde oturur gibi oluyor.kız kardeşim zaten şehir dışına..teyzeler soğuk.gidilmez hala öyle yılda 2 kez giderim..konu komşu hiçç görmem.
.allah bozmasın canım annenlerle çocuklarınla kocanla mutlu yaşa işallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?