80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Yemeğimi yedim annemlerde üzerine şekersiz çayımıda içtim ve sonunda geldim
Kızımla anneme giderken ( ki sokağın diğer ucunda oturuyor ) baya kar topu oynadık
Büyük cimcimede katıldı ve çığlık ata ata çıktık sokağı
Artık nasıl kahkahalar attıysak, ufaklıkta nasıl dedeeee diye seslendiyse bir baktık babam balkonda
Kücük cadıyı zar zor ağlayarak soktuk eve
Oynamak istiyorum oynamak lazım diye ağladı durdu ben kükreyene kadar babam bile heheyyyyt ne kükredin kız çocuk sindi anında dedi tabi annem üzerine gelince fırça yedim niye kuşuma bağırıyorsun diye

Bugünki menümüde aklımdayken paylaşayım

Sabah;
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 yumurta
domates, salatalık

ara;
1 yeşil çay

Öğlen;
1/2 tabak kapuska ( kıymalı )
1 büyük bardak ayran

aradan bir yarım saat geçincede 1 elma

ara;
1 fincan şekersiz nescafe

akşam;
Bol hamsi buğlama
soğanlı karışık salata

ara;
3 bardak şekersiz çay

ıns yaparım cnm benım bellı oldu cnm 21 hazıran kına 22 hazıran dugun ınsallah cnm

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım
Rabbim tamamına erdirsin ve bir yastıkta kocatsın inşallahhhh

Çok geçmiş olsun canım
Umarım şu anda daha iyisinizdir

saolasın canım benm tsk ederım

Eki Görüntüle 892675
cok guzel olmadi ama uyuyo anca bu kadar
ayyyyy canım benim pek tatlı maşallah Allah hayırlı mutlu huzurlu bi ömür versin çok hayırlı bi çocuk olsun anababasına inşallah ve benim kızıma ettiğim duamı seninkinede edeyim Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın hep Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bu arda menümüde geçeyim ayyüzlünün diloşa daldım menüyü unutmayayım

sabah:lahana suyu yoğurt kürü 1 dilim ekmek pek çoğu süt olmak üzere kaymak maydonoz

öğle:lahana suyu yoğurt kürü3 kaşık kadar makarna yoğurt az çorba maydonoz

akşam:lahana suyu yoğurt kürü kıymalı yumurta ve yoğurt maydonoz

ara:2 mandalina yarım havuç

güne 2 bardak su ile başladım yarım saat sonrada 2 adet kivi yedim akşam yiyememiştimde.vaktim olmadı

kahvaltı
peynir
bal
zeytin
süzme yoğurt
1 dilim ekmek

ara 1 portakal yada elma

akşam
zeytinyağlı havuçlu pırasa
dünden mercimek çorbası
salata

yaşilçay ceviz findik

yarın bildirim günü ve ben daha tek bir gr bile vermiş değilimmmmm

ama sevindiricide bir durum var akşam yüzümün biraz daha zayıfladığını farkettimüstelik eşimde farketti...

yarın bildirim günü ve ben daha tek bir gr bile vermiş değilimmmmm

ama sevindiricide bir durum var akşam yüzümün biraz daha zayıfladığını farkettimüstelik eşimde farketti...

Bende kilo vermenin başlangıcında ilk yüzüm gider insan daha da hevesleniyo hırslanıyo dimi :))

cecoş niye kızdın kız çocuğa keşke biraz daha oynasaydı..karı bulmak artık eskisi gibi kolay deyil .yağıyor ama sonra soğuğun etkisinden çıkılmıyor dışarı..gerçi istanbulun havası yumuşak sanırım benim büyük görümce istanbulda evli.konyanın soğuğu erzurumla yarışır.hatta küçük kardeşim erzurumda okumuştu o bile derdi abla konyadan soğuk deyil konyanın soğuğu daha keskin diye..kuru soğuk olur burda etrafa ar yağar soğuğunu biz çekeriz..

ceco valla sana imreniyorum biliyormusun.evde hapis hayatı yaşıyoa çocuklarla .gidecek kimsem yok .varda yok.annem ikinci kez evlendiği için endi babam deyil gitsekde diken üstünde oturur gibi oluyor.kız kardeşim zaten şehir dışına..teyzeler soğuk.gidilmez hala öyle yılda 2 kez giderim..konu komşu hiçç görmem.

.allah bozmasın canım annenlerle çocuklarınla kocanla mutlu yaşa işallah canım

prenses napıyo yarım metre karla. hayırlı uğrlu olsun ilk karımız ben bu gün çocuğu okula göndermedim. bekledim tatil olur diye ama yapmadılar. bitlis bile tatil oldu burda tık yok bende kendi tatilimi kendim verdim

kız senin işinde çok zor. insan çatlar ölür. hep görümce kaynana yüzü görmekten. etrafta hiçmi komşu yok yaşı yaşına huyu huyuna yada dur ben gelim komşu olayım sana

benim kociş okullu canım
belki gitmez de bu gece uyuyamamamı telafi ederim dedim
çocuk gece yine uyutmadı

ay inşallah tatil olurda sende bebeni atarsın kocanın üstüne şöyle bol bol uyursun. kız sende baya çektin bu çocuktan doğdu doğalı nerdeyse uyumuyo sanki doğru düzgün. benim oğlan 10 aya kadar yaptı onuda burnumdan getirdi hayatı

gerçi onları yalnız bırakmaya gelmiyor
kavga ediyolar hemen
aynen canım inan uykuya hasret kaldım şu 1,5 yılda

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese bol eksili ve bol enerjili bir gün diliyorum

Bugün evden çıkmayı düşünmüyorum :26: evdeki işlerimi halledeyim diyorum tabi anamdan fırsatım olursa daha dün tembihliyordu eve giderken öğle yemeğine gelsene diye
Yapılacak ütülerim var onları aradan çıkartayım ki hafta sonu onla uğraşmim evimi temizliyeyim rahat rahat malum haftaya perşembe KPnin senesini okutacağım

Ara ara uğrarım tabi sizlere bakmak için

Çok sağ ol canım benim Darısı seninde başına
İnan bazen de keşke biraz kafam dinç olsaydı yanlız kalsaydım dediğimde oluyor görüyorsun daha annemin kapıdan çıkarken yarın öğle yemeğine gel diyor şimdi ben gelmiyeceğim desem birşeyler alıp o gelir diye düşünüyorum ama ne yapalım ben işimi yapayım çok istiyorsa gelsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…