80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız senin işinde çok zor. insan çatlar ölür. hep görümce kaynana yüzü görmekten. etrafta hiçmi komşu yok yaşı yaşına huyu huyuna yada dur ben gelim komşu olayım sana

ayyy ne güzel olurdu valla

yok maalesef canım,burda herkesgelin kaynana bir oturur..ee kv ler olunca biyere gitmek veya oraya misafir olarak gitmek kolay

oolmuyor tadıda olmuyor zaten..inan yengemiz ameliyat olmuş hemde komşu yakınız 1.5 ay olmuş benim haberim yok..kimseyi

görmüyorum kimsenin evine gitmiyorum..önce çok gelen olurdu bana sanırım geri dönüşü olmayınca gelende azaldı ..çekiniyorum

birinin kapısına gidip müsaitmi,sin ben geldim demeye..rahatsız etmekden çekiniyorum birde ne biliyim utanıyormuyum ne tek

başıma gitmeye ..yani yalnızımm komşularımın adını bile doğru düzgün bilmem o kadar yani

oyyy oyyy uyanmışda güllere boyanmışmaşallahhhh pek tatlı annesi bu kızz ,allahım hayırlı yazı yazsın

gözler renkli sanırım ayyüzlü bu kızın senin gözlermi renkli

allah razı olsun. gözleri renkli evet ama ne benim ne de babasının gözleri renkli. eşim ve benim dedem (ortak dede teyze oğlu olduğundan dolayı) gözü renkli. annem çok dua etti inşallah bu renkli gözlü olur diye. anne dedim sende teyzemde doğuramadın renkli gözlü bendenmi istiyon dedim. he dedi. ama bu ısmarlama olmuyoki dedim olsun istiyom dedi. oldu

Bende kilo vermenin başlangıcında ilk yüzüm gider insan daha da hevesleniyo hırslanıyo dimi :))

benim için pek başlangıç denemez ama artık başka yerlerin fazlalığını vermekten yüzüme sıra gelmemişti şimdi şimdii gitmeye başladı..yüzümden vermeyincede kimse zayıfladığımı farketmiyor

evet yaaa bende çok severim komşu gezmesini ama bizde diyarbakıra yeni geldik kimseyi tanımıyoruz daha yeni yeni başladım komşu görmeye ama ona da her zaman gidilmiyor ki..akraba zaten yok..yalnızlık çok zor yaaa...allahtan çalışıyorum evde olsam çok daha zor olurdu bu 4 yıl bana..çarşıyada uzağız küçük çocukda olunca çıkamıyor insan eşimlede haftada 1 çıkıyoruz işte...bizim evin yakınına forum yapılıyor o bitse süper olacak git saatlerce gez koca alışveriş merkezi....
yaaa bende konyayı yazayım diyordum tayin zamanı demek orası çok soğukbir daha düşüneyim o zaman..ben soğuk yerleri pek sevmiyorum da....

evettt korkulan oldu ve benim kız hasta..

öğlen okuldan aradı anne ben çok kötüyüm gel beni al...

gittim 2otobüs git 2 otobüs gel bu saat oldu dahada ayaz yedik üstüne

efil efil giderken hasta olucan diyordumda bana burun kıvırıyordu hanım..şimdide takır takır öksürüyor..

hiç laf anlamıyor bu çocuklar hiçççççççç

olabilir mi ki:18::18:
valla uykusuzluğumun üstüne gün boyu peşinde dolanıyorum belki 1 lokma yedirebilirim diye
hep bu yüzden veremiyom zaten

bence öyle çünkü baya dikkat ediyorsun..geçen ay ben memleketteydim annemin yanında sınava hazırlandım bir yandan da hergün yürüyüşe gittim..yediklerimede elimden geldiğince dikkat ettim ama tek bir gr veremedim.sınav yüzünden çok stresliydim çünkü.sınav bitti evime geldim 2 kilom hemen gitti..stres çok etkiliyor ama sen bunu da kafana takıp daha çok stres yapma sakın sen dikkat et yine yediklerine inşallah bu zor günleride atlatacaksın...

kızlar sabah a 101 den zayflama kemeri aldım..

çokkkkk büyük bir karnım var işallah faydası olur

gerçi banu paranı boşa verme dedi amma bir umut yinede birde ben yıllardır kabızlıkçekiyorum okuduğum yorumlarda o soruna iyi geldiği yazıyor...neyse bakıp görücez

birde iyice niyeti bozdum koşu bandı almak istiyorum eve..benim kızda kilolu ve hiç hareket etmiyruz ikimizde..tabi alanların

çoğununki elbise askısısı olmuş okuduğum kadarıyla ama bi araştırma yapmam lazım fiyat ve kalite..zaten en ucuzu neyse onu

alabiliriz taksitle falan işin aslı alıcak durumda pek yok ama böylede olmuyor sonunda kız ya şeker hastası olucak yada kalp ..bi

şekilde çare bulmak lazım bu gidişe..

zaten yazın hanımı yüzmeye yazdırıyorum ,2 otobüs git gel küçük kızla tam bir işgence oluyor ..hem hesaplamaya kalksam bir yaz verdiğim havuz ve otobüs parası yürüme bandını geçer...

dur bakalım herifi ikna etmem lazım

kız çok güldürdün beni ah bu çocuklar laf dinlemezler ki
doyulur mu ki annesi yaaa , cennet kokulu
demek 1 ay oldu..maşallah kızımıza..o bacakları ye annesi bizim için..bebek kokusu geliyor burnuma mis gibi, sen anlatınca .özledik bebek sevmeyi valla
aynen canım benimde tüttü burnumda şimdi bebek kokusu
Eki Görüntüle 892675
cok guzel olmadi ama uyuyo anca bu kadar
yawru yaaaaa, çok masum ve çok güzel ALLAH nazarlardan korusun
çok sevimli bu kıs annesi, teyzelerinin eline düşse sevilmekten gram almaz sanki gülüyor mis kokulu diloşumuz, teyzelerine poz vermiş

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Ben geldimmmmmmmmm

Anam bugün baya hareketli bir gün geçirdim sayılır
Hani geçen gün demiştim ya obezite cerrahisi düşünüyorum diye benim eşşek erkek kardeşim faceden bir gruba ameliyatla ilgili bir kaç soru sorduğumu görmüş ve dün anında annemlere yetiştirmiş pis gambazcı
Hatta ben gittiğimde tam annemle kıza forma bakmaya çıkacağımız sürede iki dakikada yetiştirmiş hatta babam biz çıkarken konuşmaya başladığı için onada söylemiş
Adamcağız tabi neyin ne olduğunu anlamadığı için baya bir üzülmüş biz geldiğimizde de annemi yatak odasına çekip ben banuyla konuşcağım falan demişte annem tatsızlık çıkar ben yanlız konuşurum onla demiş :26:

Tabi karı koca sabaha kadar doğru dürüst uyumamışlar ve kadıncağız bir iki bişey aldım bahanesiyle bana geldi
Anam artık ne dediyse erkek kardeşim ameliyatla ilgili kadıncağız daha lafını açtığı gibi ağlamaya başladı
Neyse oturduk uzun uzun konuştuk hatta ona izah ettim hemen atlama niyetim yok sadece araştırıyorum üstelik benim istememle olacak şey değil doktor karar veriyor falan diye
Şükür biraz rahatladı, sakinledi ama söz vermek zorunda kaldım son kez de olsa sıkı sıkı diyet yapıp elimden geldiğince spor yapacağıma

Kadıncağız sırf kendimi daha iyi hissedeyim diye koltuklarımı bile değiştirmeyi teklif etti hani kendimi daha iyi hissedersem evim daha düzgün olursa sırf kendime yoğunlaşırım diye ama tabi benim inatçı eşim kesinlikle kabul etmedi
Annem sen ikna et hemen önümüzdeki hafta gider alırız dedi ( günden sonra tabi ) ama benimki bir kere hayır dedimi kolay kolay evete dönmez aslında ne güzel olurdu ama annemlerede kıyamıyorum sonuçta niye okadar masrafa girsin
Kadıncağız kafamı karıştırıp çekti gitti yani anlıyacağınız yine diyete devam şimdilik

sabah : ben ne yed,im unuttum dün sabah :44::44:
ara : az fındık
öğle : 2 kase limonlu çorba
ara : 1 şekersiz nescafe , 2 kare bitter çiklolata , 5 badem
akşam : 2 s.k z.yağlı pırasa , 3 s.k k.faulye , 1 bardak ayran , 1 dilim ekmek
ara : 2 küçük bitter çikolata

kızlar günde 4 kare çikolata yeme hakkımız varmış , doktordan dinlemiştim , özeliklede yanında bademle , adet dönemindeyken tatlı yeme isteğini gideriyormuş ve magnezyum eksiini vücut giderirmiş :44: doktor yalancısıyım bende inanın yoksa yemedim :44:

canım inşallah gerek kalmaz dediğin gibi , biz senin destekçiniz ve ben inanıyorum senin kilo verecğine, sadece bünyende ters giden şeyi tesbit etmek lazım , tanıdığım biri vardı ve bayağı kiloluydu , annesiyle karşılaştım ve çocuğun meğer şeker değerleriyle alakı sorunu varmış ve bu durumda kilo verememesine sebep oluyormuş , seninde belki böyle sorunun vardır be banucum belki :44: hakkıımızda hayırlısı ama sabredip azmedince elimizden kurtulanabilene aşkolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…