80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi aksamlar kizlar cepten giriyorum menumu yazayim belki gecmis yapamam hepinizden ozur
Bugunku menum klasik karatay kahvaltisi tek yumurtali ogle tarcinli elma aksam 1 kase yogurt corbasi 3 ad kuru patlican dolmasi bulgurlu tabiki coban salata 2 lt su 2 fican yesilcay 1 fincan kahve sabah adacayi 200 ip atlama 40 mekik

iremcim çok geçmiş olsun , ne kadar gamsız bir hatunmuş o arkadaş, resmen seni umursamaz davranmış insan 5 dk yakınındakini çağırırken bile hazırlıklı olur da unutmaz geleceğini , bu hatunun yaptığı tam bir edepsizlik olmuş sana ben olsam bu davranıştan sonra aramdaki mesafe bayağı bir çoğalırdı iyi ki tanıdığın başka arkadaşın varmış , bu karda kışta dışarda kalmadın

canlarim yaaa bende onlari kocaman opuyorum. ama bizim cucuk opulmeyi hic sevmiyo. optugun zaman hele bide kanin kaynayarak optuysen sanki canini acitmissin gibi basiyo cigligi yaramaz. korkuyon noldu diye. ama aglamasida baska bi tatli alt dudaklar bukuluyo surat kipkirmizi oluyo

kizlar siz soyle guzel boyle tatli diyonuzda dila icin gecen arkadasim ne dedi biliyonuzmu gulay sen bir daha dogurma bu seferki maymun cikacak buda cok cirkin dedi:-(

irem cim o arkadasini varya......bosluklari herkes nasil istiyosa oyle doldursun.

ben çok güzel doldurdum o boşluğu canım sen hiç merak etme

bende senin o maymun arkadaşına ...... bi boşluk attım

melankoli aramızdaki mesafe ellerinde çiçekler balkonumun altında serenat yaparsa ancak kapanır

kizlar siz soyle guzel boyle tatli diyonuzda dila icin gecen arkadasim ne dedi biliyonuzmu gulay sen bir daha dogurma bu seferki maymun cikacak buda cok cirkin dedi:-(

yuh beeeeee densiz kadın nolcak

canım benden de bir boşluk . . . doldurabildiğimiz kadar hemde

kuzucuğun bi tarafını yesin anca , ay dur vazgeçtim orası bile kıymetli bizim pamuğumuzun hıııhhh

Son düzenleme:
günaydın kızlar
ilk bildirim benden olsun

başlangıç:89.9
geçen hafta:87.6
bu hafta:86.1
giden:1.5 kg
top.giden:3.8 kg
hedef:70
spor:yok

başlangıç: 86.1
geçen hafta: 83,5
bu hafta: 85
giden: 0gr
Gelen:1500gr
toplam giden: 1100gr
Hedef: 75(şimdilik)
Spor: yok

Kvler yokken vermiş olduğum kiloyu onlar varken olduğu gibi aldım. Umarım gelecek haftayı da az zararla atlatırım. Sonrasında da gidecekler zaten...

,

biz onu bir bulsak yeriz yeriz ağlama falan dinlemeyiz...nazlı olucak demek dilamız

allahh allahh,,acaba bebekleri çirkin diye severiz yaa nazarımız geçmesin diye o niyetlemi dediki..:26:.

yok ciddi ciddi dediyse yuhhh ona.. maşşallahhh dilamıza kurban olsun o arkadaş

günaydın kızlar

benim vücut direnmeye devam ediyor,hatta direnişi bırakıp saldırıya geçmiş

valla menülerime yazdığımdan başka bişeyde yemedim:18:.hele bu hafta kaçamak falanda yapmadım ama çıkan sonuç kötü

BİLDİRİM

BAŞLANGIÇ.86
GEÇEN HAFTA.77.2
BU HAFTA.78
GELEN.800 GR
TOPLAM GİDEN.8 kg
hedef.65
spor.ara sıra yürüyüş

gunaydın kızlar bıldırım zamanı:)
baslangıc 89 gecen hafta 80.2
buhafta 79.5
gıden 700gr
toplam gıden 9.5
hedef 68(sımdılık)
spor 5gun gunde 2 saat tempolu yuruyus arasıra mekık
ya bu hafta cok mutsuzum az gıtmıs nerdeyse hıc kacamak yapmıyorum
yuruyusumu aksatmıyorum
bıtkı cayları içmekten içim cıktı ama nıye az gıttı anlamadım
suyu bazen 3lıtrenın altında ıcıyorum acep ondanmı cogaltayım barı

çok mutluyum sonunda 70 li rakamlara düştüm, darısı herkesin başına...

başlangıç 85.9 kg
geçen hafta 80.6 kg
bu hafta 79.9 kg
giden 700 gr
toplam giden 6 kg

geçen hafta kilo vermenin sevinciyle sanırım hepimiz biraz işi gevşetmişiz..kendimize gelelim kış bitmeden hedef kilolara ulaşmamız lazım....yazın hem kafamız hem bedenimiz rahat olsun...güzel güzel ciciler alalım baharda...:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum ve herkese hayırlı cumalar diliyorum

Yine ana kız dana gibi yatmışız saat 10da uyanmışız
YOk anam yok ben bu kızı erkenden kaldırmam lazımki gece erken yatsın bizde rahat edip sabah erken uyanabilelim
Dün gece yine aramızda yattı cadı tabi eşim isyan etti sonunda eşşek kadar oldun yatağında yatacaksın yarın geceden itibaren diye bizim cadıdan gelen cevap; hayır ben daha küçüğüm hadi bakalım yarın görürsün sen yine sizn yatağınızda yatacağım resmen karnıma ağrılar girdi gece gece gülmekten
Eşimle bir inatlaşmaları vardı tam komedi ama sonunda eşim pes edip arkasını döndü yarın görüşürüz diyerek
Anlıyacağınız bu gece bir komedi daha olucak

Bugün öğlene kadar biraz iş yapıp sonrada anneme geçiceğim
Dün gece sonunda bu gece için eşim Sinema biletlerimizi aldı
Kardeşim, eşi, babam, eşim ve ben bu akşam yemekten sonra DÜĞÜN DERNEK filmini izleyeceğiz
Akşam yemeğinide annem birlikte yiyelim çocukları bırakır öyle gidersiniz dedi bir yandan düşünmüyor değiliz 3 çocukla annem nasıl başa çıkacak diye benim büyük cadıyı saymıyorum o nasılsa anannesine destek olur

Ayyy sabah sabah çenem düştü
Gelelim bildirimime

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 119 kg
Bu hafta; 118.5 kg ( şuncacık sonuça göbek atacak hale geldim )
Fark; - 0.5 kg
Hedef; şimdilik 85 kg
Spor; 45 dakika yüzme

Teteleri yesin onu

O arkadaş bozuntusuda bizim totoşumuzu yesin töbe töbe yaa insanı günaha sokuyorlar ama öyle bir lafa senin yerinde olsam aaaa doğru diyorsunda bu büyüdükçe değişecek senin totoşuma kaş göz çızılmış gibi görünen suratına ne yapacağız diye
Ulen melek o melek beee nasıl öyle der ay yenimle senden fazla sinirlendim ( çocuklara asla kaç yaşında olursa olsun kıyamıyorum ben )
Rabbim islah etsin ne diyelim

çok mutluyum sonunda 70 li rakamlara düştüm, darısı herkesin başına...

başlangıç 85.9 kg
geçen hafta 80.6 kg
bu hafta 79.9 kg
giden 700 gr
toplam giden 6 kg

HAdi gözün aydın
Darısı bizlerinde başına canım Umarım her hafta daha da az görürsün tartında

kızlar ya ben bildirimi yarın yapacam sölemesi ayıp wc ye çıkmakla alakalı bi problemim var da bide bu gün her yerimşiş gibi hissediyom. bakalım yarın ola hayrola. kimse ders çalışmıyomu. yarın sınavınız yokmu. yarın tek üç buçuk atacak olan benmiyim yaw çalışmadımda bakalım ne halt edecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…