- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ayyüzlüm
biz senin Kızı öptükkk,Haberin olsun
Benim küçük kız gördü ekranda, çok sevdi ekranı defalarca öptü..oda yetmedi büyük kız kimi öpüyor diye baktı dayanamadı oda öptü
Yani ekran öpücük doldu..
irem cim o arkadasini varya......bosluklari herkes nasil istiyosa oyle doldursun.
bende senin o maymun arkadaşına ...... bi boşluk attım
melankoli aramızdaki mesafe ellerinde çiçekler balkonumun altında serenat yaparsa ancak kapanır
kizlar siz soyle guzel boyle tatli diyonuzda dila icin gecen arkadasim ne dedi biliyonuzmu gulay sen bir daha dogurma bu seferki maymun cikacak buda cok cirkin dedi:-(
,canlarim yaaa bende onlari kocaman opuyorum. ama bizim cucuk opulmeyi hic sevmiyo. optugun zaman hele bide kanin kaynayarak optuysen sanki canini acitmissin gibi basiyo cigligi yaramaz. korkuyon noldu diye. ama aglamasida baska bi tatli alt dudaklar bukuluyo surat kipkirmizi oluyo
allahh allahh,kizlar siz soyle guzel boyle tatli diyonuzda dila icin gecen arkadasim ne dedi biliyonuzmu gulay sen bir daha dogurma bu seferki maymun cikacak buda cok cirkin dedi:-(
tebrik ederim canım umarım 6 lı rakamlarıda göreceğiz hep beraber:)çok mutluyum sonunda 70 li rakamlara düştüm, darısı herkesin başına...
başlangıç 85.9 kg
geçen hafta 80.6 kg
bu hafta 79.9 kg
giden 700 gr
toplam giden 6 kg
çok mutluyum sonunda 70 li rakamlara düştüm, darısı herkesin başına...
başlangıç 85.9 kg
geçen hafta 80.6 kg
bu hafta 79.9 kg
giden 700 gr
toplam giden 6 kg
canlarim yaaa bende onlari kocaman opuyorum. ama bizim cucuk opulmeyi hic sevmiyo. optugun zaman hele bide kanin kaynayarak optuysen sanki canini acitmissin gibi basiyo cigligi yaramaz. korkuyon noldu diye. ama aglamasida baska bi tatli alt dudaklar bukuluyo surat kipkirmizi oluyo
kizlar siz soyle guzel boyle tatli diyonuzda dila icin gecen arkadasim ne dedi biliyonuzmu gulay sen bir daha dogurma bu seferki maymun cikacak buda cok cirkin dedi:-(
çok mutluyum sonunda 70 li rakamlara düştüm, darısı herkesin başına...
başlangıç 85.9 kg
geçen hafta 80.6 kg
bu hafta 79.9 kg
giden 700 gr
toplam giden 6 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?