merhaba arkadaşlar yine sabah sabah agresif anlar yaşadım..eşim sınava gidecek taksi durağını aradık heryer buz burda o yüzden arabayı çıkarmadı eşim...taksici tamam taksimiz var göndeririz dedi..biraz sonra aradık adam telefonu açmıyor..meşgule alıyor herhalde gönderdi bütün taksileri..eşimde otobüsle gitmek zorunda kaldı okul da ters yerde baya sinir oldum...böyle sözünü tutmayan insanlara çok sinir oluyorum.bunlar esnaf değil esnaf bozuntusu......neyse eşim sonra yarı yoldan taksi tutmuş varmış okuluna çok şükür....
ayy burdada heryer buz yaaaa...diyarbakırda kıs ılık geçer diyorduk bizi şaşırttı yani...kar lastiğide almadık malum sebepten..evde kapalı kaldık valla....
menüm
sabah:
1 yumurta
6-7 zeytin
peynir
2 çatal bal
1 dilim ekmek
çay şekersiz
ara meyve
akşam
zeytinyağlı barbunya
ıspanak
yoğurt
yeşil çay eşim çıkolta almış 2 kare bitter
çok sinir bir durum ya neyseki eşin yetişmiş sınava
hadi ya Diyarbakır güllük gülistanlıktır diyodum
çok sinir bir durum ya neyseki eşin yetişmiş sınava
hadi ya Diyarbakır güllük gülistanlıktır diyodum
kızlar nerdesinizz patlıyca sıkıntıdan nedeyse..
televizyon bozul 2 gündür evde ses seda yok canım çok sıkkın depresyonuma yenisini ekliyorum sanırım.
tutamıyorum kendimi zırıl zırıl ağlıyorıum sabahtan beri,çokk mutsuzum hemde çokkk.
sanki ev bir mezar benim için bende bir ölü..ne kalkıp bi iş yapabiliyorum nedeçocuklarımla ilginiyorum..
ya uyuyorum ya burdayım
hayatım resmen bundan ibaret..evimi gördükçe ruhumu sıkıyorlar sanki..sevmiyorum evi,çok kötü bişey insanın oturduğu evi sevmemesi..
kimseyle konuşmakda istemiyorum,ne yemek yapmak ,ne bulaşık yıkamak hiçç bişey istemiyorum ve işler yığıldıkça yığılıyoe,ben daraldıkça daralıyorum..
offff offfff içimden hiçç bişey yapmak gelmiyor..zaten iyice strese girdim kilo konusunda ..çok üzülüyorum resmen hayatımın en önemli şeyi kilo vermek oldu ve ben başaramıyorum kafamda sürekli bu düşünce atamıyorumda kafamdan,çıldırıcam nerdeyse.
hem mutsuzluğum, hem şişmanlığım hem yalnızlığım el birliğiyle beni yıkmayı başarıyorlar..
şimdiye kadar almadığım alamadığım ne varsa almak istiyorum, kendime sahte mutluklar bulmak istiyorum ,oda olmuyor..
allah kimseyi kalabalığın içinde yalnız koymasın
merhaba arkadaşlar yine sabah sabah agresif anlar yaşadım..eşim sınava gidecek taksi durağını aradık heryer buz burda o yüzden arabayı çıkarmadı eşim...taksici tamam taksimiz var göndeririz dedi..biraz sonra aradık adam telefonu açmıyor..meşgule alıyor herhalde gönderdi bütün taksileri..eşimde otobüsle gitmek zorunda kaldı okul da ters yerde baya sinir oldum...böyle sözünü tutmayan insanlara çok sinir oluyorum.bunlar esnaf değil esnaf bozuntusu......neyse eşim sonra yarı yoldan taksi tutmuş varmış okuluna çok şükür....
ayy burdada heryer buz yaaaa...diyarbakırda kıs ılık geçer diyorduk bizi şaşırttı yani...kar lastiğide almadık malum sebepten..evde kapalı kaldık valla....
menüm
sabah:
1 yumurta
6-7 zeytin
peynir
2 çatal bal
1 dilim ekmek
çay şekersiz
ara meyve
akşam
zeytinyağlı barbunya
ıspanak
yoğurt
yeşil çay eşim çıkolta almış 2 kare bitter
Birbirimizi pek tanımıyoruz ama yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. O hissi çoook iyi biliyorum. Ben nacizane o durumda ne yaptığımı söyliyim. Mutlaka dışarı çıkıyorum, biraz yürüyorum. Değişik bir duş jeli veya sabunla sıcacıkkk bir banyo yapıyorum. Müziğin sesini açıp (tabi hareletli olacak) bağıra bağıra söyleyip zıplıyorum 10-15 dk :) tüm bunlar işe yaramazsa netten persian zumba yazınca çıkan 55dakkalık videonun bikaç dakkasını yap yada izle o bile iyi geliyobi de ben böyle depresif moda girdiğimde beynimdeki saçma düşünceleri duymayacak kadar hızlı olacak şekilde estağfurullah, subhanallah çekerim. Umarım biri işine yarar...
amin canım amin farklı şeyler değil hissettiklerimiz bu sene seni çoook iyi anladım
kendi kendime konuşuyom bazen bakıyorum gülüyorum bazen bakmışsın ağlıyorum biri benikamera ile izlese bu deli der bana amannn napalımmm geçiriyoruz işte bi şekilde zamanı sıkma canını senin de bu buhranlı zamanın gececek
zayıfladığın sıkıntının gittiği güzel günler gelecek daraltma içini
canım sen bildiğimiz depresyondasın. bu konuda kelin ilacı olsa başına sürermiş diyebilirim ancak. ilaç kullanıyodun değilmi aksatmadan kullan canım ilaçlarını. sonrada kafana takmamaya çalış. tabi bu pek mümkün olmuyor malesef. kiloyu da takma ya taktıkça kalıyo biliyosun değimi. biraz egzersiz yapmayı denedinmi canım. hani pilates tarzı bişeler yapsan kilo vermesen de vermiş gibi görünüyon en azından psikolojine iyi geliyo. aslında dur şu sınav geçsin beraber başlayalım ne dersin hem birbirimize biraz destek olmuş oluruz nedersin
BEYAZCANNNNNNNN
canım benim sıkma canını ve ne olursa olsun kendini dışarı at karda yağmurda olsa çık ıslan gel inan çok iyi gelecek ben yozgatta yaşadım o psikoljiyi ama şimdiki aklım olsa kesinlikle çıkardım ve o duyguları yaşamazdım kapandıkça içinde kararıyo her şey karanlık görünüyo çarşı pazar dolaş illa alışveriş yap demyrm insan görmek bile iyi gelir bitanem ne olur üzme kendini
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Dünden beri ancak uğramaya fırsatım olduKusura bakmayın
Malum dün akşam yemeğine annemlerdeydim hatta erken gidip biraz yardım ettim
Gece sinemaya gittik babam ve kızkardeşimle falan toplam 5 kişi
Tabi bizim sinamadan eve gelmemiz neredeyse saat 1i buldu ve bizim cimcimelerin hepsi uyumuştu o saatte
Fırsat o fırsat hemen eşimle eve kaçtıkadamcağızla evde tek başına filminde olduğu gibi yatak üzerinde zıplayacaktık uzun zamandan sonra ilk kez baş başa kalmıştık ve inanılmaz iyi geldi
Gerçekten cimcimenin aramızda yatması benim uykumu almamama sebep oluyormuş ( tedirgin uyuyormuşum meğer çocuk rahat etsin diye)
Sabah okadar dinç uyandık kieşimle birbirimize bakıp buna gerçekten ihtiyacımız varmış dedik
Hatta sabah kahvaltıya çağırdılar hem çocuklarıda alır dönersiniz diyeanneme dedim valla arada böyle yaparım ona göre diye annemde tabiki seve seve bakacağını söyledi
Cimcimemde ben yine dedemlerde yatacağım dedi
Her zaman olmasada ayda bir en azından çocukları anneme postlamayı düşünüyorum arada
Şimdi çocuklar annemlerdeyken temizlik yapmaya geldim eve mola vermişken sizlere bir mesaj atayım dedim
Akşam geç saatte uğrarım yine inşallah
Canım inan bazen bende aynı şeyleri hissediyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsuninşallah kilolardan kurtuluruzda başka şeylere daha güzel odaklanırız ve emin ondan sonra sıkıntılarda azalır
Canım gerçekten sıkıcı bir durumYine eşin gidemiş şükür
Allah yardımcınız olsun kışın oraladarda daha sert geçiyordur
madem o kadar bunaldın ver aranı kurtul dertlerinden. canım yeterki sen sıkma canını. kızında büyüme aşamasında yarın öbürgün verir sen ben büyürkenki halimi göreydin hoş kendimi hep şişko zannettim sonrasındada meğer fidan gibi olmuşum ama haberim yokmuş. yani diyecem o ki düzelir. ha almak istiyosan bandı al yürürsünüz.zararı yok.çokk çok sağolun kızlar derdime ortak oldunuz..benim ne düşündüğümü dinlediniz veya okudunuz..
ama ben diyetten vaz geçmek üzeriyim en azından 1 hafta diyet düşünmek istemiyorum ,birde böyle deniycem..diyete çok kızgınım
eşime çok kızgınım.evliliğimi tek başıma götürüyorum ve ortada bi koca yok..
evet depresyonun hasını yaşıyorum ve 1 aydır ilaç almayı kafama göre bıraktım,olmadı dr kapısını yine çalıcam..
bir hafta zaman verdim kendime kısmadan isteğim gibi ,istediğim saatte yiycem içicem sıkıldım sanırım stres den vucutda tutuyor kiloyu.
birde şu yürüme bantlarına takıldım dışarı çıkamıyoruz kızımada banada lazım aslında.hareket olmamasıda kilo vermememim
sebebi aslında..diyetisyene gitmiyorum,ayda diyetisyene vericeğim 50 tl ye taksitle bu alınabilir sanki...zatem diyetisyeme gitmek
çözüm deyil hepimiz az çok ne yapmamız gerektiğini biliyoruz.elimde 3 tane diyetisyenin diyet listesi var..ama günlük yapmam
gereken hareketi yapnmıyorum..haftada 2 gün yürümem yeterli gelmiyor ..eşimi razı edebilirsem aldırıcam..aslında benden çok kızımın ihtiyacı var..
147 boyunda ve 65 kilo 13 yaşında daha,bu kiloyla şeker veya kalp hastası olmasından çok korkuyorum..
kızlar iyiki varsınız hepiniz hakkınızı helal edin biliyorum içinizi şişirdim başınınızı ağrıttım.ama ben,i dinliycek kimsem yok maalesef...allah hepinizin gönlüne göre iyilikler versin işallah
başlangıç:88
geçen hafta:80.5
bu hafta:79.6
giden:900gr
top.giden:8.4
hedef:65
spor sadece haftada 8 saat yuruyus 600 ip atlama 200 mekik 30 dk tiffany[/CE
N
TER][/QUOT
süper kilo veriyorsun maşallah karatay çok güzel işe yarıyor
kızlar nerdesinizz patlıyca sıkıntıdan nedeyse..
televizyon bozul 2 gündür evde ses seda yok canım çok sıkkın depresyonuma yenisini ekliyorum sanırım.
tutamıyorum kendimi zırıl zırıl ağlıyorıum sabahtan beri,çokk mutsuzum hemde çokkk.
sanki ev bir mezar benim için bende bir ölü..ne kalkıp bi iş yapabiliyorum nedeçocuklarımla ilginiyorum..
ya uyuyorum ya burdayım
hayatım resmen bundan ibaret..evimi gördükçe ruhumu sıkıyorlar sanki..sevmiyorum evi,çok kötü bişey insanın oturduğu evi sevmemesi..
kimseyle konuşmakda istemiyorum,ne yemek yapmak ,ne bulaşık yıkamak hiçç bişey istemiyorum ve işler yığıldıkça yığılıyoe,ben daraldıkça daralıyorum..
offff offfff içimden hiçç bişey yapmak gelmiyor..zaten iyice strese girdim kilo konusunda ..çok üzülüyorum resmen hayatımın en önemli şeyi kilo vermek oldu ve ben başaramıyorum kafamda sürekli bu düşünce atamıyorumda kafamdan,çıldırıcam nerdeyse.
hem mutsuzluğum, hem şişmanlığım hem yalnızlığım el birliğiyle beni yıkmayı başarıyorlar..
şimdiye kadar almadığım alamadığım ne varsa almak istiyorum, kendime sahte mutluklar bulmak istiyorum ,oda olmuyor..
allah kimseyi kalabalığın içinde yalnız koymasın
işallah sınavdan güzl sonuçlar çıkar ayyüzlüm..sanırım süt birikmeside ateş falan yapıyormuş yanlış bilmiyorsam,geçmiş olsunsabah sınava girdim çıktım soluğu hastanede aldım. göğsüm çok kötüydü yan tarafı şişmiş kızarmıştı dr a bi gösterim dedim. meğerse süt birikmiş orda ondan öyle olmuş sütü sağ dedi. şimdi o kadar ayak diretmeme rağmen o makineden alacaz el mahkum. amaaaaan şu ağrı gitsinde varsın bizimki biraz terlesin demi.
sağolasın miniğim,allah razı olsun bende sizi çokk seviyorum canım..o kadar moralimi düzeltiyorsunuzki anlatamam.iyiki varsınızcanıım benım sıkma güzel canını zaman zaman hepimiz böle şeyler yasıyoruz hissediyoruz ve başa çıkmanın br yolunu buluyoruz lütfen böle bunadıgında dışarı cıkıp biraz yürüyüş yap sonrasında güzel bir kahve içip derin bir nefes al belki işe yarar ben öle yapıyorum genelde unutma hep yanındayız ve seve seve senı dınlemeye hazırız cunku senı seviyoruz senı kocamanhadi üzme kendini artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?