80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız 2gundur yokum menum eksık 2 günlük hemen yazayım ay bu karda kısta yollara dustum samsun havza sınop gezıyom sonum hayrola ınsallah:)bıde bole hasta hasta az ıslestım artık ayaklandım ama henuz her yıyecegı yıyemıyorum o ayrı konu olsun bunada sukur rabbım:)
salı gunkı menum
kahvaltı
1tane zeytın
1mınık catal peynır
2catal patates kızartmas(toplasan 3tane patates vardı)
1catal yumurta
1 puaca
1ayran

aksam
1kase sehrıye corbası
1adet karnı yarık mını boy
1kasık pılav
1parca parca haslanmıs tavuk
ayran

boolll su

çarsamba gunkı menum
sabah
2adet kofte
1adet haslanmıs yumurta
1tane peynır
1bardak ayran

aksam
1kasık pılav
1mınıboy karnı yarık
1parca haslanmıs tavuk

mısafırlıkte gece yoresel bır yemegın tadına bakmak zorunda kaldım
1parca tirit 1parcacık etlı ekmek gercekten cok az aldım zorunluluktan zaten yıyemıyorumda bogazım yuzunden

bugunkı menum
2adet kofte
2dılım peynır
1adet ıspanaklı ekmek
1bardak ayran

aksam
1kase corba
2tane kofte
suuuu

bu ekmek turunden hıc memnun kalmadım ama napım ya mecburıydı mısafırlıkteyız yemesek ısrar kıyamet basım agrıdı yemınle ya uff hıc sevmem bole ısrarı ama bu hafta artıda olurum cunku uzun zamandır hıcbırsey yemıyordum ve sımdı yedım artı kırmızı kartlıyım maleseff

çoook geçmiş olsun canım ama dediğin gibi böyle olacağı belliydi. Inşallah ders alır diyecem ama genç işte almaz.

biz o pozu bulana kadar ne çektik

sabah : 1 küçük dilim kabak böreği , şekersiz nescafe
ara : 2 lokma börek
öğle : 2 s.k z.yağlı kurufasulye , 1 bardak ayran , 1 dilim ekmek
ara : 10 fındık , 1 mandalina
akşam : 1,5 tabak maydanoz köftesi ( sulu köfte gibi )
ara : 1 ç.bardağı leblebi ( düşünüyorum )
yatarken : 1 bardak süt

iyi akşamlar kızlar
menüm
sabah
1 yumurta
3 zeytin
domates
1 dlm ekmk

ara
1avuş kuru üzüm
1 avuç kaysı çekirdeği,,ama avcum çokkk küçük

öğlen,, ikindin
1 tavuk but
1 servis kaşığı patates
2 lokma ekmek
yoğurt
turşu

ara
2 mandalin
4,5 kuru üzüm

artık
kızın yemedği az yumurta kırması..1 kaşık kadar

akşam

henüz aç deyilim...:26:.hayret
acıkırsam yoğurt yerim

bakalım bu hafta kaçamak göçemek yapmadım sonuç ne olucak

ayyüzlüm

biz senin Kızı öptükkk, Haberin olsun

Benim küçük kız gördü ekranda, çok sevdi ekranı defalarca öptü..oda yetmedi büyük kız kimi öpüyor diye baktı dayanamadı oda öptü

Yani ekran öpücük doldu ..

Son düzenleme:
yerim ben bunu Allahım yanımda olsa da koklasam koklasammmmmmmm öpmek yasak yanaklar yara olur:)

maşalllah kızımaaa

ya kızlar dün başıma neler geldi anlatayım da görün iremin hallerini....

pazar günü akşam saat 7 gibi bi arkadaş aradı bu sene okula gelmişti sonra onu başka bi okula aldılar ben gidicem die biliyodu ya herkes aradı akşam naptın işlerini hallettinmi die konuştuk baya bi.. sonra tuttrdu hadi bize gel ya bu saattte olmaz dedim yok dedi tarif etmeye başladı uzun sürer orası gelmiyim dedim hakkaten 1.5 saatlik bi yol yani biz gelip seni alalım dedi yok ööle olmaz dedim eşiyle de bi kere öğretmenler günü yemeğinde tanışmıştık rahatsızlık vermiyim ben taksiyle gelirim dedim yarı yolu otobüsle giderim filan die düşünüyorum sonra da yaklaşınca taksiye atlar evi bulurum dedim neyse eşime söledim kardeşi vardı yanında onun 4-5 gündür paso 2lere 3lere kadar geziyolar kıbrısta o gezdikçe benimde gezesim geliyo ama yok konu ben olunca nereye gdiyon ne zaman döncen bilmem ne bir sürü soru soru soruuuuu....

bende giyinmiştim de haaa vazgeçtim dedim aradım kızı ben gelemiyorum biraz problm oldu dedim taam dedi

dün bursada kar tatili olunca bana mesaj attı aynı kız.. hadi gel bana dedi bende eşi evde değil die tamam dedim canım sıkkın yazmış bende tamam yettim dedim (geliyorum anlamında) ama herkes uyuyo daha dedi ooo dedim benim gelmem 2 saati bulur dedim tamam o zamna dedi

ben yine de 2 saat sonra evden çıktım 3 3.5 saat olsun arada die.. nasıl kar yağıyoo otobüs bekle bin filan bu arada mesaj attım mesaj ulaşmıyo bi türlü aramaya başladım teli kapalı ama bende bu arada ilerliyorum yani

yanlışbi yerde inmişim onun evine yakın bi yerde oturan bi arkadaş daha vardı onu aradım evin yolunu sordum tekrar bi otobüs ... indim velhasıl evi buldum seslendim aşağıdan tık yok gittim kapısını çaldım annnanesi varmış evde o açtı nerde dedim ee onlar yokki okula gittiler dedi işte o an dellendim ama kadına da bişey demedim

evi tarif eden arkadaş aradı naptın die durumu anlattım hadi bana gel dedi gittim onda kahvaltı filan yaptık beraber hatun arıyo hemde deli gibi bi arıyo bi mesaj atıyo açmadım uzun süre

neymiş efendim uyuyakalmış teli kapamış annanesi de onun gittiğini sanmış bi de tutmuş hadi o arkadaşı bırak gel kahve içelim yok dedim gelmem çok laf da söleyemedim ama umarım anlamıştır sadece kırıldınmı bana dedi kızdım dedim evimde otururken kalkıp sana geliyorum başıma gelene bak dedim

sinirimden dün nete bile girmedim çok bozuldum yaa

Allahtan günün geri kalanı o arkadaş sayesinde biraz toparladımmm

şişti demi kafanız iiiki varsınız içimi döktümmm ohhhh rahatladımmm

dün

sabah 1 poğaca

öğle güzellll bi kahvaltı

ara salep

akşam diyet bisküvi peynir

ara 1 avuç fındık

bugün

sabah 1poğaca

öğle fırında makarna snitzel salata

akşam yarım tabak mantı

bollll karbonhidratlı günler geçirdim malesef

yarın ayran detoksu yapcam pazar bildirim yapıcam pazartesi kocamın yanna uçcammmmm

iremm

ayy hakkaten nasıl bi arkadaş o öyle yaaa..okurken şaştım kaldım ,bu kadar vurdumduymazlıkda pes valla...

Hem çağır hem uyu ,oda doğruysa birde

allahdan diyer arkadaşın varmışda kışda kıyamette birdearkana dönmemişin o sinirle...

Hem niye şişsinki kafamız,anlatcan derdini ..
Dert diyince duyum geldi aklıma

haber varmı sen görüştünmü hiç faceden falan

sorma sormaa

duyum çıkmış hastaneden 2 gün önce

sanki bu hafta biraz verdim gibi
yarın görücez
evet canım stres etkiliyo

çok sinirlendim senin arkadaşa
o kadar yormuş kaptancığımı
niye çağırıyor ki o zaman
sinir işte

menüm

sabah
yoğurt kürü
1 yumurta
1 dlm ekmek
peynir
1 mandalina

öğle
yoğurt kürü
1 tabak fırında patates ve tavuk
4 bardak ayran

akşam
yoğurt kürü
tavuklu salata

ara
1 avuç antep fıstığı

ara
birazdan neskafe içerim

slm kızlar evet ıremınde dedıgı gıbı duyum 2 gun önce hastaneden cıkmıs
yarında turkıyeye ucuyomus buaksam mısafırlerden fırsat bulursam gelıcem topıge ama gelemesem
kızlara cook selam söyle dedı haberınız olsun artık

Kahvaltı: 2 kk peynir, 6 zeytin, 1 ttlı kaşığı reçel, 1 tatlı kaşığı acıka,2 dilim ekmek, emzirme çayı

Öğle: küçük bir tabak pilav üstü kuru fasulye, az turşu

Ara: sebze salatası, profitrol

Akşam: küçük bir kase pilav üstü kuru, az turşu

Ara: yarım muz

Hiçbir şey okuyup yazamıyorum. Umarım herkes iyidir, keyifler yerindedir.

menumude yazayım
sabah sırkelı su sarımsak cayı yogurt kuru
2 haslanmıs yumurta 1 domates
ara 3 cevız 3 fındık yesılçay hibiskus çayı
öğlen yogurt kürü lahana yemegı
ara yesılçay hibiskus çayı 1 paket etıformkepeklı
aksam 1 tabak lahana yemeği 1kepçe tarhana 3 kasık haslanmıs sossuz mantı(kocama yaptıgımdan sossuz tırtıkladım)
ara 2 mandalına 5 form bıskuvı yesılçay sarımsak çayı

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Ay anam gittiğinden beri birşeylerle oyalanıyorum
Yemekten sonra buzdolabını bir güzel temizledim çok şükür baya uzun sürdü ama mis gibi oldu
Birde pislenmese süper olur

Birazdan eşimle tavla oynayacağız hazır traş olmaya banyoya gidince birde buraya bakayım dedim

Anammmmmm ben bile okurken sinir oldum
Ne demek uyuya kaldım yaaa
Kesinlikle kızmakta haklısın ve ben inan yerinde olsam bir daha asla o insanın evine gitmem
Anam benim aklım gider insanları zahmete sokacağım diye değil bu kış kıyamette yollara döküp birde uyuyacağım

Allahtan yakında iyi br arkadaşın varmışda biraz dinlenip sakinleyebilmişsin
Çok geçmiş olsun

Aleyküm selam canım
Ya ayıp oldu duyumada hala yazacağım :26:
Neyse bende faceden mesaj atayım bari belki okuma fırsatı olur
Sağlıcakla aramıza döner inşallah

Son düzenleme:
Aklımdayken yediklerimide yazayım

Bundan sonra kendi kafama göre dikkat edeceğim yine

Sabah;
2 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
2 zeytin
1 bardak yeşil çay

Öğlen;
1 tabak tarhana çorbası
yarım saat sonrada 1 avuç ceviz

Akşam;
1 kase çorba
1 ufak kase zeytinyağlı pırasa
bol salata

Su maalesef yine ancak 1 litre içmişimdir ama telefonuma hatırlatma kuracağım ki devamlı su içmemi hatırlatsın
Sporum zaten malum 1 gün yüzme ( bu hafta başka sporda yapmadım ama bu değişiyor )
Millet pazartesi başlar perhize ben cuma Rabbim hayırlısını nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh ....Aminnnnnnnnnnnn

çok sinirlendim senin arkadaşa
o kadar yormuş kaptancığımı
niye çağırıyor ki o zaman
sinir işte
bi de nasıl soğuk lapa lapa kar yağıyor hayır ama bana mustehak insalrı kırmıycam die kendi kendime eziyet ediyorum
eeee iyileşme varmıki kaşıntısında..

bayada yattı hastanede işallah iyidir
ne sebebi belliymiş ne sonucu yatırdılar kortizonu dayadılar kıza yazık yaaa
ayyy orası olmasa daha da kötü olurdum yer dururdum kendimi...

gidermiyim hiç kapandı odefter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…