80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay valla çok sinir oldum ne denir bilmiyorum böyle tiplere ben okurken gerçekten çok sinirlendim bilmyrm senin psikoloji ne hale gelmiştir

kizlar siz soyle guzel boyle tatli diyonuzda dila icin gecen arkadasim ne dedi biliyonuzmu gulay sen bir daha dogurma bu seferki maymun cikacak buda cok cirkin dedi:-(
ayy al bi densiz münasebetsiz daha öyle denirmi ya çirkin olsa bile denmez ki zaten dila bence çok güzel ve tatlı bi bebek seni kıskanan biri heralde bunu söyleyen akıllı benim kızada diyen olmuştuı bitanede tabi lohusa psikolojisiyle bissürü ağlamıştım manyak gibi benim kızımda ne var diye

ben bildirim yapacam ama lahana diyeti yapıyrm yarım yamalakta olsa yarın sabah yapıcam o yüzden gerçi bu hafta aldıklarımı anca verdim dün .gün içinde çok iyi gitti ama akşam görümcemler geldi bozdum biraz kuru yemiş yedim bakalım yarına en azından 500 g eksi görmek istiyorum

Başlangıç kilom:85
Arkadaslar bakalım haftaya ne kadar olcak aslında gecen hafta 87 yi görmüştüm ama ben bugun resmi olarak başlıcağım için bugünkü kilomu yazdım hedefim şimdilik 70 sonrasında 60 ı da görebilmek inşallah hepimiz güzel güzel zayıflarız ben bu Arada ender saraçın gösterdiği 3 haftada 2 beden incelten hareketleri yapıyorum dün başladım üstüne mekik bazen leslie sansone ile yürüyüş falan ağzımada sahip çıkıyorum bakalım artık haftaya bakcaz sonucları 😄😄😄

sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
8 zeytin
peynir
süzme yoğurt
1 dilim ekmek
tek şekerli türk kahvesi(büyük fincanda)

öğle
tarhana çorbası
1 dilim ekmek
6 adet sigara böreği:26::26::26:

akşam tarhana çorbası
pırasa yemeği
belki ıspanak kavurma
yoğurt
ekmek yooooooooooooooooook

yeşil çay ceviz fındık

biraz önce kilo verenlerin resimleri bölümüne baktımda millet azimle neler başarmış yaaa...kendime tekrar neden olmasın dedim..bi kıss var 105 kilodan 55 kiloya düşmüş..inanılır gibi değil...çok şaşırdım ve azimle uğraşmaya devam edeceğim diye söz verdim kendime...inşallah herkes istediği görünüme kavuşur...

iyi akşamlar kızlar
menüm

sabah 1 yumurta
4 zeytin
1 dlm ekmk

ara
yarım dlm kek

öğlen
3 kşk kavurma
yarım yufka
domates
tere

ara
biraz kek
2 mandalin
biraz nar

artık
kızın kavurmasının kalanı 1 kşk kadar

akşam yemedim,yemeyede niyetim yok

Sabah uyandıktan sonra 2 küçük erik su
Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Iki sandviç light peynir
Dünden kalma küçük kase salata
1 büyük bardak çay tatlandırıcı ile

Akşam irmik köftesi iki tane
Salata

Bol su

sonra 1 kivi ve çay içicem

Bu arada tatlandırıcı kullanıyorum kötü mü yapıyorum eşim alma diyo ben kullanıyorum bilenler bilgilendirin beni lütfen
Yarın misafirim var allahım yarın beni benim yemeklerımden koru (âmin)

yazamıcak kadar çok şey yedim
ben bugün kilo bildirimin sabah yaptım, 79.9 du, öğle yemeğinden önce bir çıktım tartıya 79.2, baya bi yedim sonra, kendimi ödüllendirdim neyse en azından 7 den beridir bişey yemedim yemicem dee yarından sonra da diyete tam gaz devam:26::26:

yediklerimi paylaşmıyorumm

kızlar nerdesinizz patlıyca sıkıntıdan nedeyse..

televizyon bozul 2 gündür evde ses seda yok canım çok sıkkın depresyonuma yenisini ekliyorum sanırım.
tutamıyorum kendimi zırıl zırıl ağlıyorıum sabahtan beri,çokk mutsuzum hemde çokkk.

sanki ev bir mezar benim için bende bir ölü..ne kalkıp bi iş yapabiliyorum nedeçocuklarımla ilginiyorum..
ya uyuyorum ya burdayım

hayatım resmen bundan ibaret..evimi gördükçe ruhumu sıkıyorlar sanki..sevmiyorum evi,çok kötü bişey insanın oturduğu evi sevmemesi..
kimseyle konuşmakda istemiyorum,ne yemek yapmak ,ne bulaşık yıkamak hiçç bişey istemiyorum ve işler yığıldıkça yığılıyoe,ben daraldıkça daralıyorum..

offff offfff içimden hiçç bişey yapmak gelmiyor..zaten iyice strese girdim kilo konusunda ..çok üzülüyorum resmen hayatımın en önemli şeyi kilo vermek oldu ve ben başaramıyorum kafamda sürekli bu düşünce atamıyorumda kafamdan,çıldırıcam nerdeyse.

hem mutsuzluğum, hem şişmanlığım hem yalnızlığım el birliğiyle beni yıkmayı başarıyorlar..

şimdiye kadar almadığım alamadığım ne varsa almak istiyorum, kendime sahte mutluklar bulmak istiyorum ,oda olmuyor..

allah kimseyi kalabalığın içinde yalnız koymasın

slm kızlar gene kımsecıkler yook
menüm sabah sırkelı su sarımsak cayı yesılcay yogurt kürü
1 haslanmıs yumurta 1 domates
ara 2 cevız
öğlen yogurt kürü salata 1 parca ızgarada tavukgöğsü
ara yesılçay hibiskus çayı karısık bıtkı cayı
aksam yogurt kuru 5 kasık pırasa 3 kasık yogurt salata
ara yesılçay hibiskus çayı bitkı cayı yatmadan sırkelı suyumla sarımsak çayımıda ıcerım

Birbirimizi pek tanımıyoruz ama yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. O hissi çoook iyi biliyorum. Ben nacizane o durumda ne yaptığımı söyliyim. Mutlaka dışarı çıkıyorum, biraz yürüyorum. Değişik bir duş jeli veya sabunla sıcacıkkk bir banyo yapıyorum. Müziğin sesini açıp (tabi hareletli olacak) bağıra bağıra söyleyip zıplıyorum 10-15 dk :) tüm bunlar işe yaramazsa netten persian zumba yazınca çıkan 55dakkalık videonun bikaç dakkasını yap yada izle o bile iyi geliyo bi de ben böyle depresif moda girdiğimde beynimdeki saçma düşünceleri duymayacak kadar hızlı olacak şekilde estağfurullah, subhanallah çekerim. Umarım biri işine yarar...

menüm

sabah:yoğurt kürü,zeytinli omlet
ara:1 mandalina
öğle:yoğurt kürü,1 kase çorba,3 kaşık patates yemeği
ara:10 tane antep fıstığı
akşam:yoğurt kürü,yarım tabak etli nohut,1 dlm ekmek,bol ayran

amin canım amin farklı şeyler değil hissettiklerimiz bu sene seni çoook iyi anladım

kendi kendime konuşuyom bazen bakıyorum gülüyorum bazen bakmışsın ağlıyorum biri benikamera ile izlese bu deli der bana amannn napalımmm geçiriyoruz işte bi şekilde zamanı sıkma canını senin de bu buhranlı zamanın gececek

zayıfladığın sıkıntının gittiği güzel günler gelecek daraltma içini

sabah 1 yumurta domates peynir 3 zeytin

ara yarım dilim börek

12:30 ayran det.

14:30 ayran det.

a6:30 ayran det.

18:30 ayran det.

20:30 ayran det.

azar azar diyet krakerde ekledim dayanamadım

mrb mileet nasılsınız bakalım ben ne yaparsam yapıyım bi türlü gitmiyor bu kilo yine eksi yok ama herşeye rağmen devam lahanaya vermesemde içecem elbet birgün o direnç kırılacak işte bakalım bu haftada hüsran ama bir gün olacak biliyrm resmen 2 gündür açgeziyrm

canım sen bildiğimiz depresyondasın. bu konuda kelin ilacı olsa başına sürermiş diyebilirim ancak. ilaç kullanıyodun değilmi aksatmadan kullan canım ilaçlarını. sonrada kafana takmamaya çalış. tabi bu pek mümkün olmuyor malesef. kiloyu da takma ya taktıkça kalıyo biliyosun değimi. biraz egzersiz yapmayı denedinmi canım. hani pilates tarzı bişeler yapsan kilo vermesen de vermiş gibi görünüyon en azından psikolojine iyi geliyo. aslında dur şu sınav geçsin beraber başlayalım ne dersin hem birbirimize biraz destek olmuş oluruz nedersin

bildirim
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 84.2
bu hafta: 84.5
gelen: 300 gr
toplam giden: 9000 gr
hedef: 80
spor: üç çocuk bakımı

bu hafta herkes artıda nerdeyse allah sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…