çok özledim ben diyarbakırııııımerhaba arkadaşlar yine sabah sabah agresif anlar yaşadım..eşim sınava gidecek taksi durağını aradık heryer buz burda o yüzden arabayı çıkarmadı eşim...taksici tamam taksimiz var göndeririz dedi..biraz sonra aradık adam telefonu açmıyor..meşgule alıyor herhalde gönderdi bütün taksileri..eşimde otobüsle gitmek zorunda kaldı okul da ters yerde baya sinir oldum...böyle sözünü tutmayan insanlara çok sinir oluyorum.bunlar esnaf değil esnaf bozuntusu......neyse eşim sonra yarı yoldan taksi tutmuş varmış okuluna çok şükür....
ayy burdada heryer buz yaaaa...diyarbakırda kıs ılık geçer diyorduk bizi şaşırttı yani...kar lastiğide almadık malum sebepten..evde kapalı kaldık valla....
menüm
sabah:
1 yumurta
6-7 zeytin
peynir
2 çatal bal
1 dilim ekmek
çay şekersiz
ara meyve
akşam
zeytinyağlı barbunya
ıspanak
yoğurt
yeşil çay eşim çıkolta almış 2 kare bitter
sakın denemeyin
yenmemesi gereken örnek menü
sabah
2 dlm peynir
2 yumurta
15 zeytin
4 dlm ekmk
dometes salatalık
az reçel
öğlen
az tavuk
az patates
ara
1 küçük muz
3 mandalin
2 lokma kek
akşam
2 kepçe bamya
1 tabak pilav
3kşk kavurma
1 dlm ekmk
yoğurt
mide fesatı geçiricem nerdeyse
Yemekle intihar buMidem çok kötü nefes
alamıyorum
Daha birde eşime baklava aldırdım yiycem diye,allahdan çokk şiştim yeme ihtimalim düşük
çok özledim ben diyarbakırııııı
ohhh ohhhh afiyet bal şeker olsun yağ olmadan çıksın gitsinlerrr
bursa benim hayallerimin şehri üniversiteyi orada okumak istedim olmadı kader beni tokata sürükledi...sonra ilk atamam bursaya oldu...orada çalıştım..eşimle orda tanıştım.evladımı orada dünyaya getirdim....bursa benim için unutulmaz anılarla dolu...
nilüferde oturdum...carrfour alışveriş merkezine çok yakındı evimiz..çok seviyordum orayı ama doğu görevimiz diyarbakıra çıktı bırakıp geldik oraları...
yavaş yavaş buraya da alışmaya çalışıyorummmmm...ama ilk geldiğimde çok mutsuz oldum her yer çıplak..hiç ağaç yok,deniz yok....ama çok şükür halimize..........
bende diyarbakırda doğu görevimi yaptım diclekentte oturuyoduk metropol aslında ordan kendi evimizi bile almıştık hala da duruyo gerçi.. satılık dedik ama ses çıkmadı daha.. tok satıcıyız biraz galiba
bursada nilüferde oturuyorum bende magazin outleti biliyomusun ordayım işte okuluma yakın zihin engelliler okulundayım fsm ye 10 dak burası da ii ama ben ordaki samimiyeti yakalayamadım burdaa
fsm tarafını pek bilmiyorum ama eşim kesin biliyordur..doburcada kaya dinlenme tesisleri var orası bizim abonesi olduğumuz mekandı..tavsiye ederim gitmeni...tabi orada herkes kendi halindedir...bizde esimle yeni evli olduğumuz için kimseye ihtiyaç duymuyorduk...ama tabi görüştüğümüz birkaç sıkı dostumuz vardı...
burda bizde seyrantepede oturuyoruz tokilerde..seneye lojman çıkmazsa bakarsın sizin eve kiracı oluruz:)
bakırcılar çarşısı girişşi ya da çıkışı net hatırlamıyorum kayhan pideli köfte var..orayada mutlaka gitttt....
canım ya maşallah güzl kilo vermişsin bizide motive ediyr senin bu durumun darısı başımıza ama herkese cvp ve selam veriyosun ya çok hoşuma gidiyo seni seviyoruz canımTskler minikcim evet karataydan cok memnunum cnm kizlar kusurabakmayin
teyzemdeyiz o yuzden alinti yapamiyorum eve gidince uzun uzun yazarim hepinizi okuyorum
beyazcanim ne olur uzme kendini cok haklisin hepimiz xamam zaman
yadadiklarini yasiyoruz ama en azindan kizlarin var sana arkadas al hepberaber cikin soguk filan dinleme
hepinize moral olur kemer almissin ins faydasi olur cnm
ama bence kosu bandi alsan cok iyi edersin
bir omur boyu bize lazim hem kizina hem sana cok faydasi olacagina eminim
evde kosu bandinda yuruyorum teyzemde ip atliyorum sporsuz kilo vermemiz zor tatlim
hakikaten fazla cis yoktu menulerinde kampanyalri takip et cnm nette bazen cok uygun oluyor
ben hepsi buradadan almistim iki yil once ins denk getirirsin
İremcim inan o arkadadinin sacini basini yolasim geldi sen yine kibar davranmissin
gulayim bizim prensesimize laf eden bizi karsisinda bulur soyle o arkadadina gozluk taksin
cecosummm cnm benim senin tek hatan su icmemen bitanem alarmmi kurcan elinemi yazcan yap bisey artik gunde en az 2.5 lt
su icmeye calis ne olursun
minikcimm yemek yemeye baslamisdin sukur cok sevindim cnm
metosum nurcum pembe ogretmenim kamilem eylulum prensesim anneyim hepinizi okuyorum
kilo veren tum arkadaslari tbrk ederim veremeyenlerde moral bozmak yok
bu kilolar elbet gidecek gidene kadar burdayiz gitse bile burdayiz hepinize guzel bir haftasonu dilerim bacilarim
iyi aksamlar tatlı kızlar:)
sabah
2adet haslanmıs yumurta
2 zeytın
1catal beyaz peynr
1dılım kasar peynır
1dilim domates
akşam
1kase corba
2kasık bulgur pılavı
3kasık fasulye,
ve kaz eti
boll suuu
omega 3
herkese iyi geceler canlarım. dila durmadı zır zır en son eşim aldı gitti uyutuyo sanırım bende kendimi buraya attım
çokk çok sağolun kızlar derdime ortak oldunuz..benim ne düşündüğümü dinlediniz veya okudunuz..
ama ben diyetten vaz geçmek üzeriyim en azından 1 hafta diyet düşünmek istemiyorum ,birde böyle deniycem..diyete çok kızgınım
eşime çok kızgınım.evliliğimi tek başıma götürüyorum ve ortada bi koca yok..
evet depresyonun hasını yaşıyorum ve 1 aydır ilaç almayı kafama göre bıraktım,olmadı dr kapısını yine çalıcam..
bir hafta zaman verdim kendime kısmadan isteğim gibi ,istediğim saatte yiycem içicem sıkıldım sanırım stres den vucutda tutuyor kiloyu.
birde şu yürüme bantlarına takıldım dışarı çıkamıyoruz kızımada banada lazım aslında.hareket olmamasıda kilo vermememim
sebebi aslında..diyetisyene gitmiyorum,ayda diyetisyene vericeğim 50 tl ye taksitle bu alınabilir sanki...zatem diyetisyeme gitmek
çözüm deyil hepimiz az çok ne yapmamız gerektiğini biliyoruz.elimde 3 tane diyetisyenin diyet listesi var..ama günlük yapmam
gereken hareketi yapnmıyorum..haftada 2 gün yürümem yeterli gelmiyor ..eşimi razı edebilirsem aldırıcam..aslında benden çok kızımın ihtiyacı var..
147 boyunda ve 65 kilo 13 yaşında daha,bu kiloyla şeker veya kalp hastası olmasından çok korkuyorum..
kızlar iyiki varsınız hepiniz hakkınızı helal edin biliyorum içinizi şişirdim başınınızı ağrıttım.ama ben,i dinliycek kimsem yok maalesef...allah hepinizin gönlüne göre iyilikler versin işallah
sakın denemeyin
yenmemesi gereken örnek menü
sabah
2 dlm peynir
2 yumurta
15 zeytin
4 dlm ekmk
dometes salatalık
az reçel
öğlen
az tavuk
az patates
ara
1 küçük muz
3 mandalin
2 lokma kek
akşam
2 kepçe bamya
1 tabak pilav
3kşk kavurma
1 dlm ekmk
yoğurt
mide fesatı geçiricem nerdeyse
Yemekle intihar buMidem çok kötü nefes
alamıyorum
Daha birde eşime baklava aldırdım yiycem diye,allahdan çokk şiştim yeme ihtimalim düşük
canım boyun kaç senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?