80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sakın denemeyin

yenmemesi gereken örnek menü

sabah
2 dlm peynir
2 yumurta
15 zeytin
4 dlm ekmk
dometes salatalık
az reçel

öğlen
az tavuk
az patates

ara
1 küçük muz
3 mandalin
2 lokma kek

akşam
2 kepçe bamya
1 tabak pilav
3kşk kavurma
1 dlm ekmk
yoğurt

mide fesatı geçiricem nerdeyse
Yemekle intihar bu Midem çok kötü nefes
alamıyorum

Daha birde eşime baklava aldırdım yiycem diye,allahdan çokk şiştim yeme ihtimalim düşük

çok özledim ben diyarbakırııııı

ohhh ohhhh afiyet bal şeker olsun yağ olmadan çıksın gitsinlerrr

bugün ki menümde değişiklikler oldu

kahvaltıyı erken yaptığım için öğle yemeğinde yedik barbunyayı
yanınada patates salatası

akşama fırında balık
salata

midem bayram etti yaaa..çok seviyorum balığı....

veee günün sürprizi bendeniz sokağa adımını attı..öğleden sonra güneş açtı..karlar baya eridi...ve ben çılgınca gıda alışverişi yaptım..evde doğru dürüst birşey kalmamıştı çünkü...bir yerde duruyoruz..normalde eşim alır ne alınacaksa biz oğlumla arrabada bekleriz hava soğuksa...bugün her yere ben giderim dedim heryere atladım resmen..pazara gittik pazarın sonuna kadar yürüdüm...hapishaneden çıkmış gibiydim..çok mutlu oldum çok ii geldi...yarın hava ii olursa bu kez alışveriş merkezine gideceğiz inş...keyfi gezeceğiz artık ihtiyaçları aldık bugün çünkü.....ohhhhh be dünya varmışşşşşşş

bursa benim hayallerimin şehri üniversiteyi orada okumak istedim olmadı kader beni tokata sürükledi...sonra ilk atamam bursaya oldu...orada çalıştım..eşimle orda tanıştım.evladımı orada dünyaya getirdim....bursa benim için unutulmaz anılarla dolu...

nilüferde oturdum...carrfour alışveriş merkezine çok yakındı evimiz..çok seviyordum orayı ama doğu görevimiz diyarbakıra çıktı bırakıp geldik oraları...
yavaş yavaş buraya da alışmaya çalışıyorummmmm...ama ilk geldiğimde çok mutsuz oldum her yer çıplak..hiç ağaç yok,deniz yok....ama çok şükür halimize..........

bende diyarbakırda doğu görevimi yaptım diclekentte oturuyoduk metropol aslında ordan kendi evimizi bile almıştık hala da duruyo gerçi.. satılık dedik ama ses çıkmadı daha.. tok satıcıyız biraz galiba

bursada nilüferde oturuyorum bende magazin outleti biliyomusun ordayım işte okuluma yakın zihin engelliler okulundayım fsm ye 10 dak burası da ii ama ben ordaki samimiyeti yakalayamadım burdaa

iyi aksamlar tatlı kızlar:)
sabah
2adet haslanmıs yumurta
2 zeytın
1catal beyaz peynr
1dılım kasar peynır
1dilim domates

akşam
1kase corba
2kasık bulgur pılavı
3kasık fasulye,
ve kaz eti

boll suuu
omega 3

fsm tarafını pek bilmiyorum ama eşim kesin biliyordur..doburcada kaya dinlenme tesisleri var orası bizim abonesi olduğumuz mekandı..tavsiye ederim gitmeni...tabi orada herkes kendi halindedir...bizde esimle yeni evli olduğumuz için kimseye ihtiyaç duymuyorduk...ama tabi görüştüğümüz birkaç sıkı dostumuz vardı...

burda bizde seyrantepede oturuyoruz tokilerde..seneye lojman çıkmazsa bakarsın sizin eve kiracı oluruz:)

bakırcılar çarşısı girişşi ya da çıkışı net hatırlamıyorum kayhan pideli köfte var..orayada mutlaka gitttt....

bakırcılar çarşısı girişşi ya da çıkışı net hatırlamıyorum kayhan pideli köfte var..orayada mutlaka gitttt....

gittim sanki ben oraya yoğurtlu pide yemeye :) off olsa da yesem

bende sana handaki kahvaltıcıyı öneririm mutlaka gidin mustafa olması lazım handan girince hemen sağdan merdivenle çıkılıyo

hangihastanedesin canım ?

canım ya maşallah güzl kilo vermişsin bizide motive ediyr senin bu durumun darısı başımıza ama herkese cvp ve selam veriyosun ya çok hoşuma gidiyo seni seviyoruz canım

canım menün çok az nasıl doyuyorsun bide kaz eti ni nerden buldun bende tadını merak ediyorum da

herkese iyi geceler canlarım. dila durmadı zır zır en son eşim aldı gitti uyutuyo sanırım bende kendimi buraya attım

sabah: 1 küçük tost 1 yumurta peynir domates zeytin

ara : 1 küçük şeker

ara ayran det.

akşam 3 çatal rus salatası 1 dilim ekmek

ara avuç k çekirdeği

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Şükür evime dönebildim
Aslında yarın annemin doğum günü ama biz bu gece süpriz yaptık kendisine ve pasta aldık
Annem yarında gelin havası yaptı ( hesapta çaktırmayacak hani olurda yaş gününü unutursak diye )
Dedik yok yarın herkes evinde dinlensin, işini yapsın olmadı gideceği varsa gitsin oda unuttuğumuzu düşündü ve o arada gizliden aldığımız pastayı ortaya çıkardık

Tabi pasta yeme ihtimalimizi bildiğim için öğlende akşamda dikkat ettim hatta aklımdayken menümüde paylaşayım

Sabah;
3 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık
1 haşlama yumurta
2 bardak çay

Öğlen;
1 mandalina
1 portakal
1 şekersiz nescafe

Akşam:
1 tabak nohut
3 YK pilav
2 YK yoğurt
3 çatal turşu ( tuzu çok azdı anam bana özel yapmıştı )

Yemekten 2 saat sonrada incecik bir dilim baton pasta
BOl bol su içtim geldiğimden beri tabi yarın dahada dikkatli olucağım ki artı görmim en ufak kaçamakta

Canım helallik ne demek kat ve kat helal olsun
Biz biririmizi dinlemiyeceğizde kimi dinleyeceğiz VAlla hepimiz ara ara bıkıyoruz heleki ben
Senelerce perhiz insanı zamanla sıkıyor gerçekten o yüzden ara vermen çok doğal ve hakkın

Bu arada kızına takılma şimdiki çocuklar ya çok cılız yada katana gibi ortası yok
Bizimkiyle bende aynı şeyleri yaşıyorum ve bazen ne olucak bu kızın sonu diyorum ama eminim bir iki sene sonra ikiside akıllancaktır
Bizim komşu kızı çok çok kiloluydu ama şu an gör manken gibi maşallah erkekler beğenmiyecek korkusu sarınca zayıfladı

Ohhhh afiyet bal şeker olsun
Arada hepimizin ihtiyacı oluyor ufak bir molaya inşallah hepsi eksi olarak geri döner sana

Son düzenleme:
Sabah uyanınca 1 bardak süt

Kahvaltı az yağlı omletin çeyreği yani dörtte biri :))
1 bardak meyve suyu
Bi kaç zeytin
1 dilim light sandviç peyniri
1 dilim ekmek

Akşam
Az pilav
Çok salata
1irmik köftesi
Gün boyunca bol su
1 bardak çay

Arkadaslar spor yapamadım ama bütün gün oturmadım sabahtan beri misafir gelcek diye temizlik yemek falan çok koşturdum ev içinde ama yarından itibaren telafi edicem bu arada ben öğlen yemediğim zaman akşam çok yiyesim geliyo o nedenle öğlenleri de bişeyler yemenin faydası var :)) onu da yapcam salata falan

anam kız kafayı yedi ciyak ciyak bağırıyo. ihalesi de yine bende kaldı şimdi ayağımda uyudu ama her an bağıracak gibi duruyo. aslında altı temiz karnı tok gazı yok niye bağırıyoki bu bukadar. inşallah daha kalkmazda bizde rahat ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…