80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç : 93,5
geçen hafta : 87,3
bu hafta : 87,1
giden : 0,2
gelen : yok
hedef : 65 ( şimdilik 80 )
spor : yok

regl dönemindeyim yine vremiş gözüküyorum gram da olsa , inşallah yeni hafta daha güzel sonuçlar getirir . . .

dün ki menü
sabah - öğle : sucuklu yumurta ve 2 dilim k.ekmeği , şekersiz çay
ara : 1 mandalina
akşam : az çorba , 2 y.k pilav , az etli nohut , yoğurt
ara : 1 dilim y.pasta ( yiğenimin d.günüsüydü )
yatarken : 1 bardak süt

bugün ki menüm

sabah - öğle : sucuklu yumurta , 2 dilim k.ekmeği ve şekersiz çay
ara : yok
akşam : balık ve bol salata , 1 parça helva ve 1,5 dilim k.ekmeği
ara : 1 bardak süt

tamam mutlaka gideriz bende çok istiyorum zaten kahvaltıya gitmeyi.bir türlü denk gelmedi...daha çalışmaya başlamadım ama üç kuyulardaki eğitim araştırmada çalışacağım belli oldu...

tamam mutlaka gideriz bende çok istiyorum zaten kahvaltıya gitmeyi.bir türlü denk gelmedi...daha çalışmaya başlamadım ama üç kuyulardaki eğitim araştırmada çalışacağım belli oldu...

orası yeni açıldı sanki yada ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim :26:

bu arada kahvaltı da artı olarak yumurtalı kavurma istemeyi unutmayın sakın :)

Son düzenleme:

başlangıç : 83
geçen hafta : 74.6
bu hafta : 74
giden :400
toplam giden:9
hedef : 70
spor : yok

pazar bildirim yapınca cuma kaçamağım ve cumartesi kaçamağım olmadı ben bööle devam edebilirim canlarımmm

Son düzenleme:
gunaydın kızlar aksam elekrtıklerımız kesıktı ugrayamadım arıza buyukmus 5 saat yoktu offfff cook sıkıcıydı
dunki menumu yazayım
sabah sırkelı su sarımsak cayı yesılçay yogurt kürü cakma menemen 1 domates 2catal peynır 3yesıl zeytın
ara 2cevız 3 fındık yesılçay hibiskus bıtkı cayı
öğlen yogurt kürü 1parca tavuk göğüs ızgarada salata 3 kasık kırmızı bıber közlemesı yogurtlu yagsız ama:)
ara 1mandalına 1 dılım ayva hibiskus yesılçay
aksam yogurt kuru 1kase yogurt salata
ara 5 eti form bıskuvi yesılçay sarımsak çayı

kızlar unutmadan ben dun bı güzellık salonuna gıttım vucut ölçümü yaptırmak için
kampanyaları varmıs ücretsız randevu alıp gıttım arkadasımla
sonuc metabolızma yasım 45 cıktıben daha 30 yasındayım
yag oranım 38 kasoranım 50 cıktı
kadın kas oranıma cook sasırdı cook ıyı dedı duzenlı yuruyuslerımın ve hareketlı yasamımın katkısı valla cook sevındım
okadar bıtkı cayı içiyorum enaz 2lt su ıcıyorum gunde ama vucudum susuz cıktı
bıde benımle gelen arkadasımla beraber dıyet ve hergun duzenlı yuruyus yapıyoruz onun boyu benden 10 cm uzun kılosu 76
ama vucut yag oranı 42 kas oranı 40 cıktı benden 3 kılo az boyu 10cm uzun ama benden daha yaglı ve kası az
çünku ben hergun ondan 1 saat fazla yuruyorum ve gun ıcınde cook hareketlıyım o masa bası calısıyo
bu arada gıttıgım salon herbalıfe urunlrı satıyomus bızede kakalamaya calıstılar bos bos konusup sonra farkettı bos olmadıgımızı pes ettı
salak kadın sırf herbalıfe satabılmek için gunde en az 4000 kalorı alıyosunuzdur farketmeden dıyo
kadına son 1 aydır sıkı dıyetteyım 5 kılo verdım dıyorum o bana olsun gunde 4000 kalorı alıyosunuzdur farketmeden dıyo
herbalıfe urunlerı duduk kalorılı dıye kakalıycakya.sınır oluyorum böyle urun satmak için yalan söyleyen ınsanlara
neyse basınızı sıırdım kızlar amacım 60 kıloya ınınce yag oranımın nekadar düştüğünü görmek ınsallah basarabılırım
aranızda böyle ölçüm yaptıranlar varsa lütfen yazsın bende kıyaslama yapmıs olurum bılgılenmıs oluruz

canım menün çok az nasıl doyuyorsun bide kaz eti ni nerden buldun bende tadını merak ediyorum da

canım ben 1aydır bademcık amelıyatı oldugum ıcın hıcbırsey tuketemıyordum mıdem kucukdu sanırım sımdıde cok yıyemıyorum eşim ava cıkıyor canım o avladıkca getırıyor malum kıs av mevsımı tadı gercekten guzel satıldıgını duymustum ama sanırım onlar cıftlık hayvanıdır

selam kizlar burada bugün hava cok güzel günesli hava da böyle olunca insanin ici aciliyo temizlik yapasi geliyoo.sabahtan beri temizlik yapiyoom daha bir sürü camasir beni bekliyoo dün bir sey yapmamistim onun acisi cikiyoo . dün aksam sinamaya gittik hobbit 3d tavsiye ederim üc saate yakin sürdü ama kimseden cit cikmadi cok sürekliyici bir fatntastik filmdi izlemenizi tavsiye ederim..

ohhhh ne güzel olmuş sende çok sıkılmıştın iyi gelmiştir sana...iki insan görmek kadar güzel bişey yok mağara adamına döndük kimse görmeye görmeye...

cecooo

annenin doğumgünü kutlu olsun canım allah başınızdan eksik etmesin

işallahbizim kızlarda silkelenir ve zayıflarlar,yaşları daha çok küçük bizim yaşadıklarımızı onlar yaşamasın..gençkız olucaklar yarın birisi aşağılarsa kilolarından dolayı onlarda içlerine daha çok kapanacaklar korkum bu

yemek konusunu gelirsek

dün yediklerim beni mahvetti, yemekten kalkınca öyle bir ağırlık çöktüki bulaşıkları bile toplamadan kanepede uyuya kalmışım..ama midem çok fena oldu soda içtim kar etmedi ,aman allahımm çok yemekle kendime ödül deyil ceza verdim resmen..sabaha kadar mide ağrısı çektim,sabahda kalkamadım yerimden

ama bu gün moralim iyi bilmem çokk yememin etkisi bilmem kızımın sabah ilk güzel bir kahvaltı hazırlaması.bu gün iyiyim

sabah yani öğlenki kahvaltı bana çok güzel bir sürpriz oldu...akşamki bulaşıklarıda toplamış kızım..
hiçç beklemediğim şeyler yapmış ama beni çokk mutlu etti...kızımın elindden kahvaltı yapmak çay içmek çok güzel bir duyguymuş,işallah arasırada olsa devamı gelir..

Son düzenleme:
bugunkı menum
sabah
1dlim peynir
2adet haşlanmış yumurta
3çatal fasulye kavurması
1adet zeytin

akşam
1kase çorba
4kasık bulgur pılavı
azcık kaz etii

bol su omega 3

canım giden kilo hesabında bir yanlışlık var sanırım , 600 gr gitmiş ama sen 400 yazmışsın

canım ya çok güzel zayıflamışşsın benim eski kilomdasın çok yakışıyodu bana 74 valla ben çok zayıflık sevmem

canım ya çok güzel zayıflamışşsın benim eski kilomdasın çok yakışıyodu bana 74 valla ben çok zayıflık sevmem

ay canım benım bıraz bademcıkten bıraz dıyetten verdım ama eskı kıloma ınebılmem ıcın 20 kılo daha var evlenırken 48 dım ben 54 56 kılo arasında gıdıp gelırdım sureklı son 3 yılda aldım bu kıloyu sımdıde vermeye calsıyorum ya:

sabah-öğle : yarım simit , az peynir , 2 çatall p.kızartması ,şekersiz çay
ara : 1 şekersiz nescafe , çeyrek havuç
akşam : 2 s.k bulgur pilavı , 1 s.k barbunya ( susuz ) , 1 s.k patates püresi , 1 bardak ayran
ara : bilinmiyor
yatarken : 1 bardak süt ( inşallah )

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] 88prenses22 [/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 87.6 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 3.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sweetdimple [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 8.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 8saat yürüyüş 600ip 200mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] EYLÜL SILA [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 80.2 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 9.5 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 10 saat yürüyüş mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 119 [/TD] [TD] 118.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 45 dk yüzme [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] anneyim_mutluyum [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 8.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3gün leslie 45dak eliptik bis. [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 87.3 [/TD] [TD] 87.1 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 6.4 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 30 dk leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] minieksper [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 9.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 84.2 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3çocuk bakımı [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] aycaa35 [/TD] [TD] 94 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] pembeHipopotam [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

canım ellerine emeğine sağlık , kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum veremeyenlere hadi kızlar hareket edelim alanlara ise adetten

Son düzenleme:
Merhabalar hanımlar :) ben de gruba dahil olabilir miyim tek başına kilo vermek dert oluyor gerçekten :) kilom 85.5 hedef şimdilik 70 yarından itibaren her gün yarım saat evde mekik,kol bacak çalıştırma hareketi yapacağım.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum genel olarak ama okuduğum için yemek saatlerim düzensiz bu da metabolizmamın düzensiz çalışmasına sebep oluyor bunu ayarlamaya çalışacağım ama inşallah hepimiz güzel fit ve sağlıklı vücutlara kavuşabiliriz :)

Kahvaltı
Közlenmiş biber domates bi kac tane sucuk ( küçük yuvarlak dilim)
Az ekmek
Küçük bardak meyve suyu
Bi kaç zeytin

Akşam
Pilav
Salata
Su

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Dün hiç uğrayamadım :26:
Okadar çok işim varki inanın kafamı bile kaşımaya fırsatım olmuyor
Anam ne günmüş yaaa fenalık geldi bu sefer
Bütün gün temizlikle uğraştım durdum ama daha bitmedi bile
Ne koltuk kılıfları kaldı ne tüller
Bugünde öğlen bir iki eksik almak için annemle alışverişe çıkacağız ( çay bardaklarını kır a kıra azaltmışım )

Bu arada benim büyük görümce yurtdışından geldi dün hatta biz onlara hoşgeldine gitmeyi düşünürken hanım biz ananneye gidiceğiz oraya gelin görüşelim dedi :26:
Geçen senede aynısını yapmıştı biz gelelim dedikçe bahane uydurdu ve sonunda 10 dakika ananede görüşmüştük
Meğer hanım ufak görümceyle sözleşmiş onlara gidecekmiş tabi biz davetli değiliz her zamanki gibi
Eşimde zavallım aaa işte bir gün bizde gidelim çok oldu gitmeyeli demezmi :26: ulen abi olarak seni davet etmemiş bir gün evine gelmemiş kendi isteğiyle san hala bir gün gidelim diyorsun dedim
Haklı olduğumu bildiğinden hiç ses bile etmedi

Perşembe günü büyük görümce kocasıyla bir yere gidecek diye gelmeyeceğini düşünüyordum ama otobüs bileti bulamadıkları için bir sonraki güne kalmışlar ve bu durumda oda gelicek güne :26:
Küçüğünüde aradım buyur gel diye ( ille davetiye bekliyor ) ama telefonda fırsatım olurmu bilmem falan dedi ( ulen senin babanın senesi ) bende sen bilirsin dedim kapattım telefonu
Anlıyacağınız bu seferki gün baya bir sıkıcı geçicek benim için :26: hayır annemlede araları hiç yok kadıncağız sıkılacak diye korkuyorum ama annemede istemiyorsan gelme demem onada kırılır sonra :44:

Şu günüde bir atlatsam çok rahatlıyacağım
Neyse fazla uzatıp başınızı şişirmim nasılsa günün özetini cuma günü uzun uzun yaparım

Herkesin günü inşallah çok hareketli ve az kalorili geçer
Gece ütü yapıp birde halımı sileceğim ama fırsatım olursa mutlaka uğrarım

Canım ellerine ve emeğine sağlık
Umarım her hafta eksilerde bildirimlerimiz olur
Kocaman öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…