80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar

kaptanım ellerine emeğine sağlık,kilo veren arkadaşları kutluyorum.kilo veremeyenlere bol bol azim diliyorum
hoş geldin aramıza,,işallah istediğin kiloya kavuşursun

günaydın kızlar
müge anlıyı izliyorum ve resmen midem bulanıyor..antepde yaşan cinayetin altından adamın karısı çıkmış,hemde aşığına yaptırmış..
allahım kimseyi şaşırtmasın..o kadar üzüldümki o adamın çocuklarına ve öldüren adamın çocukları..alınlarınA çalınan karayla yaşamak zorunda kalıcaklar bundan sonra.anasız babasız...

allahım kimseleri doğru yoldan ayırmasın,şaşırtmasın...

sabah sabah iç açıcı bir konu olmadı ama dayanamadım..

ayyüzlüm seni bu gece rüyamda gördüm..çok güzel gece mavisi bir elbise vardı üstünde ve sarılıyorduk seninle..

bu kadar çok kk de olunca normal sanırım bu tip rüyalar,allah hayıra getirsin

dünde kafama göre yedim içtim

yazıyım yediklerimide gerçi sabah kızım engellemeseydi daha yerdim

sabah

1 yumurta
az peynir
4 zeytin
domayes salatalık
3 dlml ekmk

aea 1 havuç

öğle
3 dlml cıss

alşam
biraz patates kızartması
köfte, domates,soğan
yarımdan fazla yufka

gece yarım nar
biraz fıstık

dünde böyle yayılayayıla yedim bu gün ne yaparım bilmiyorum ,normal bi kahvaltı yaptım ama öğlen 2 ayda bir gerçekleşen günümüz var ne olur ne yaparım bilmiyorum..

4 gündür aralıklarla kar yağıyor valla..üzerine yağmur güneş te yok heryer ayazla buz pistine döndü:)
çok şaşırdım valla
oğlumun ilk dişi 7 aylıkken çıktı şuan 11 tane dişi var
canım üzme kendini hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bazen diyeti bir günlük es geçmişsin umarım iyi gelmiştir ben geçen sene çok güzel kilo vermişken 2 ay kilo veremeyince diyetten biraz uzak kalmak istedim ve aranıza +15 kiloyla döndüm şimdi diyorum keşke biraz daha direnseymişim sen de 1 hafta 10 gün unut diyeti gez toz keyfine bak sana iyi gelecektir
ellerine sağlık kaptancım
2 gündür yatılı misafirim vardı
ben de onlarla yiyince 88.7 yi gördüm sabah
nasıl moralim bozuk anlatamam

tabiki canım hoş geldin

evet yaaa sorma süper moral depoladım..güneş açıp dışarı çıkamasaydık bende bu hafta depresif depresif dolanacaktım...pazar günü de kocamı zorla çıkardım..ona bu hafta sonu biraz eziyet oldu ama...bir yandan açıköğretim sınavı bir yandan ben...ama sınavlar olmasa zaten uyanması öğleni buluyor.kahvaltı hazırlanma derken hava soğuyor çıkmanın anlamı kalmıyor...o yüzden bu haftasonunu çok ii değerlendirdim.
kendime birde jillianın cdlerinden aldım...dün akşam itibariyle diyet moduna soktum kendimi..20 dk da baya terletiyor hareketler insanı.
seninde o bunalım halinden kurtulmana çok sevindim..kış günü illaki insanın zaman zaman böyle halleri oluyor..çok şükür çabuk atlattın.... dua et bol bol rabbimde manevi rahatlama veriyor isteyince....

canım ellerine sağlık...yine 6.sıradayım benim artık harekete geçmem lazım:)listenin yukarılarına doğru:)

hoşgeldin canımmmm..azimle ve istikrarla başaracağız inşallah....

kaptancım elıne saglık ellerın dert goremesın yıne yapmıssın lıstemızı tüm arkadasları azımlerı ıcın kutluyor kılo veren arkadasları tebrik ediyorum benim gibi veremeyen ve azzıcık artıya cıkanlara boll azimler diliyorum olucak olucak ha gayret

canım benim allah hayırlara çıkarsın rüyanı ve umarım birgün gerçekten sarılırız. her birinizle karşılaşmayı öyle çok istiyorum ki. sanki görüşünce konuşacak çooook şeyimiz olacakmış gibi geliyo. hayatımızın en özel şeylerini bile paylaşıyoruz. hemde günü gününe. ayyyy düşünmesi bile süper ya.

nihayet sınav bitti ve yatılı misafirim geldi. eşimin halası geldi. çok hoş bi kadın şimdi beraber oturuyoz. o değilde dila uyumuyo onun yüzünden bende uyumuyom ve halamla otururken gözlerim kapanıyo. gerçi halam diyo sen yat biraz ben bakarım bebeğe diye ama ayıp olur diye yatamıyom.

Canım ellerine sağlık inş haftaya böyle bi listemiz olmaz kendimize çeki düzen vermemiz azım biraz bu hafta gevşettik

canım ya izleme şöyle programları aç bi kemal sunal filmi izle gül eğlen Allah kimseyi şaşırmasın ma izledikçe insan herkesten şüphe edr hale geliyor güven denilen bişey kalmıyor çevreye bence izleme insanın ruhunu bozuyo böyle şeyler

aman allahim 11 siradayiimmm iki günden beri de yayildim iyice toparlanmam lazzimm oglan hastalandii doktor larda gezdik bugün ben de hastayim her yerlerim tutuk ya ondan bana gececek galiba evde bir sey de kalmadi alisverise de gitmem lazim ama hic de canim istemiyooo bir seyler uyduracam artik makarna falan corbaa yapariiim ...

Canlarımm istanbulda hava alanındayum kubrısa gidiyorummm hayurlıyısıyla... Bakarım buryaa da mutlaka ama bu hafta benden menü gelmez gelitse ii örnek olmaz hepinizî öpüyorum görüşürüzzz

evet isyankar menüm geliyor.

sabah masum
1 yumurta
4 zeytin
1 dlml ekmk

ara
4,5 çubuk kraker
5,6 kabuklu fıstık

öğlen
1 brdk hazır çorba

ikindin
1 kase kısır
1 küçük dilim börek
1 dlml kremalı kek
turşu

ara
1 ısırık muz

akşam
1 küçük tabak hamsi

Canlarımm istanbulda hava alanındayum kubrısa gidiyorummm hayurlıyısıyla... Bakarım buryaa da mutlaka ama bu hafta benden menü gelmez gelitse ii örnek olmaz hepinizî öpüyorum görüşürüzzz

hayirli yolculuklar git biraz da orasinin havasini teneffüs et köpegini de götürüyonmu sorun cikardilarr mi

slm kızlar aksam yemegımı yedım geldım menum
sabah yogurt kürü yesılçay sarımsak cayı bıtkı çayı cakma menemen
ara yesılcay hibiskus cayı 2 cevız 5 fındık
öğlen yogurt kürü salata yarım tabak sebzelı zeytınyaglı kurufasulye(baklıyatta yemek lazım dıye sebzelı yaptım)
ara yesılcay hibiskus cayı
aksam yogurt kürü 1 tabak zeytınyağlı pırasa salata
cok acıkırsam etıform kepeklı yıyebılırım yatana kadarda bıtkı cayına devam

• menüm
  • sabah bir dilim kek .kahve
  • öglen üc dilim yumarta ekmek .dometes.cay
  • ara turk kahvesi .cay .cekirdek
  • aksam bir tabak makarna ayran

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anammm ne bitmez çilem varmış Deminden beri tam yazacağım bir iş aklıma geliyor dur onuda yapayım diyorum tam bilgisayarın başına oturuyordum çamaşır makinesi durdu hadi daha sonra asarım diye düşünürken benim büyük cadı yarın için spor kıyafetlerini yıkarmısın diye diğer odadan mesaj attı bana faceden
Teknoloji sıpası gelip söylemeye bile üşeniyor ders yapıyor bir yandan diye
Hadi birde onları makineye atmışken beyazlarıda sereyim dedim onlarda mübarek en nefret ettiğim tür çamaşır ıncık cıncık bir sürü şey havalarda soğuk zaten zor kuruyor bari zamanında asayım dedim

Offff yaaa daha yapılması gerek bir sürü ütümde var onlarıda bugün yapmasam yarın mutlaka yapmam gerekecek o yüzden büyük ihtimal nöbetciyim
En azından yarın kuaföre gidip şu tek kaş haline gelmiş kaşlarımı aldırır birde dip boyamı aradan çıkartırım
Ayyyy kadın olmak ne zor yaaa bazen diyorum erkek olmak varmış işe git gel yeter birde benim gibi bir saftirik bulup evlendimi yeme de yanında yat
Akşam üzere başım ağrıyordu ona rağmen yemeğimide yaptım evimide düzenledim iyice azmasın diye
Şu günü bir atlatayım 2 - 3 gün kendime tatil ilan ediceğim varsın ev dağılsın pislensin nasılsa eşimde haftasonu yardım eder sonuçta perşembe günü anasını ve mahtumlarını çekeceğim ki eminim yine beni gerecek birşeyler olur ama bu sefer hazırlıklıyım

Anlattımmı bilmiyorum ama dün mevlüde davet konusunda küçük görümceyi davet etmeyi unutsam yine olay yaratır demiştim ananedeyken eşim ablasıda eee görümce çay kaşığı gibidir ortalığı karıştır kenara çekilir dedi şakayla bende valla o günler geride kaldı o çay kaşığını kırar önüne koyarım ( küçük görümce için ) dedim
Bugün anneme anlattımda iyi demişsin diyor sonuçta kaç sene olmuş hala benden ufak olan birinin laflarına boyun eğecek değilim

Anam bir geldim pir geldim yine başınızı şişirdim kusura bakmayın kızlar yaa
Öpüyorum hepiciğinizi

Canım eminim varmışsındır bile ama olsun Sağlıcakla git gel ve çok çok güzel vakit geçir sevdiceğinin yanında

bugün oğluma aşı yaptık
biraz mızmızdı zor uyuttum

menüm
sabah
yoğurt kürü
1 yumurta
peynir
1 dlm ekmek

ara
1 portakal

öğle
4-5 parça tavuk
ayran
1 muz

akşam
1 kase çorba
1 dlm ekmek

ara
1 mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…