80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu menü benimkinin yanında çok masum , asıl isyan bendee

ben bugün menü yazmak istemiyorum , yazarsam olmaz resmen katliam olur , o yüzden beyazcım benim menü listem bu hafat eksik olsun ama eksik olmasın :)) olmaz mı ?

Aklımdayken menümüde paylaşayım

Sabah; ( canım hiç birşey istemedi )
1 tane armut
1 fincan yeşil çay

Öğlen;
1 kase çorba
1/2 tabak spagetti ( anamdaki menü mecbur yedim )
1 kase yoğurt

Akşam;
5 tavuk köftesi ( ızgara )
1 koca kase salata
yoğurtlu biber kavurması
1 bardak gazoz ( içmeseydim iyidi ama oldu bir kere )

Bugün hiç ara öğün yapmadım ama yarından itibaren daha dikkatli olucağım
Su ancak 1 litre içmişimdir artık yarın yine şişeme sarılacağım

ayy benim menüde katliam hatta az önce 2 yk çokokrem yedim arkasından eşim gitti köfte yaptırdı ekmek arası onu yedim manyak oldum resmen noluyo banaaaaaaaaaaaaaaaa toplanmam gerektiğini blyrm ama bi türlü olmuyo beeeeeeee

Canım üzülme hepimiz bu ara biraz aynı ruh hali içindeyiz galiba :26:
Senelerce dikkat etmek zorunda olunca arada bir beynimiz isyan ediyor galiba ama inanıyorum ki hepimiz toparlanacağız
Bu seneye tombiş veda etsek bile eminim 2014 bizler için eksiler ve güzellikler getirecektir

sabah
5 6 çatal sucuklu yumurta
1dılım beyaz peynır
2adet zeytın
1çay kasıgı bıle olmayan ıncır recelı
1ınce dılım ekmegın ıcı

aksam
1kase kaz çorbası
4kasık kadar patlıcan domates kavruntusu
3bardak kadar ayran

boll su omega3

bugün ki en sağlıklı şey sanırım yatarken içtiğim süt :26: yarın daha güzel olacak inşallah ve sanırım artık spora başlıycam , bugün arkadaşımla konuştum , spor salonundan çok memnun , kız 13kg vermiş , benim yada bizim neyimiz eksik

ben dün menümü yazmayı unuttum yaaa
sabahpazar)
türk kahveli klasik kahvaltı

ara 2 adet kivi

akşam
barbunya
pilav
yoğurt

pzt:
klasik kahvaltı

ara:2 adet kivi

akşam
hamsi
salata
1 kase mercimek çorbası

akşam
çay
birkaç atıştırmalık

bugün
sabah
yarım dilim kaşarlı tost(yağsız)

ara meyve(ne yiyeceğime karar vermedim)

öğle
komsuya davetliyim..olabildiğince herşeyi minimum tutacağım

akşam
mercimek çorbası
mantarlı tavuk sote
yoğurt

akşam yeşil çay (inş.sade)

GÜNYADIN CANLARIM OKULA GİTMEDEN Bİ BAKAYIM SİZE

canım inanki kendimi kontrol edemedim nedir bu psikoloji anlamyrm çokta pişman oluyorum yiyince ama oldu işte 2 haftadır çok dikkat ettim ama toplamda verdiğim 100 g bu insanı mahvediyr ama anladımki ben yemeyerek değil spor yaparak zayıflayabilicem bugün okuldan gelir gelmez leslie yapacam dün okulda sırf hareket etmek amacıyla çocuklar kitap okıurken bile dolandım durdum faydasınıda görüyrm bacaklarım akşam feryad ediyo tabi bunun üstünde ağır olmamdanda olabilceği kesi,n ama yeşilçayımıda içeblyrm okulda ama akşam mahvedyrm bütün günü

günaydın kızlar
hepimiz için boll sabırlı bir gün diliyorum

ben bugün menü yazmak istemiyorum , yazarsam olmaz resmen katliam olur , o yüzden beyazcım benim menü listem bu hafat eksik olsun ama eksik olmasın :)) olmaz mı ?
canım benim,senin zaten eksik menün yok bu gün vermezsen 1 eksi olur listeye girmene mani deyil..yalnız 1 eksik menü verme hakkın kaldı. haberin ola
off caım yaa ne oluyor bize böyle..ama yalnız deyilsin bunu bil..işallah bir an önce doğru yolu buluruz hepimiz..nefsimize tekrar hakim olmayı başarıcaz başka yolu yok
haklısın ceco..beynimizde midemizde isyan etti..ama bu böyle gitmez elbet toparlanıcaz,yeni bir yıl var önümüzde.bu yıl bir basamak yukarı çıktık bence yavaş yavaş hedefimize ulaşıcaz ben inanıyorum illaki vericez bu kiloları yoksa tekrar kilo alma ihtimalimiz yüksek.
ben tamda 1 yıl önce ocak ayında kk ya ve diyetebaşladım 1 yılda 8 kiloyu zar zor verdim ama olsun bu yılda bi 8 kilo versem yine yeter,yavaşş yavaşş da olsa gitmek zorunda kilocuklar

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

İşlere girişmeden birde sizlere bakayım dedim
Hesapta temizlik yaptım ama sanki hala aynı gibime geliyor sağ olsun küçük cadı
Gece bel ağrısından pek uyuyamadım ama bugünde yoğunluğum olunca mecbur kalktım

Hemen bol suyumu içip hemen kahvaltımıda yapıp ufak ufak kalan ıncık cıncık işlerine girişiyorum ( kızın oyuncaklarını ayıklayıp kullanmadıklarını kaldıracağım birde salondaki tv ünitesinin çekmecelerini ayıklayacağım )
Sabah eşime bile dert yandım ulen iki günüm kaldı ama hala bir sürü işim var sanki diye oda sağ olsun merak etme en kötü ihtimal bu akşam ve yarın akşam bende yardım ederim işin kalmaz dedi
İşte sırf bu yüzden bu herifi seviyorum hayatta kıyamaz ille el atar

Bu arada herkese hayırlı ve bol eksili günler diliyorum

banucum ne kadar sanslısın valla allah herkese öyle yardımcı es nasıp etsın
ben benımkının arkasını toplarım süreklı ıkı tanede cocuk totosum yer görmuyo valla butungun
zaten öyle olmasa kesın 100kılo olurdum:)allahtan hareketlıyım ama ınsan işten bıkıyo valla
belın agrıyosa yorma cook kendını esın yardım etsın bıraz bıde kaynana gelse yardıma nolur onun kocasının kuranı sonucta
ama gelse daha cok sınır eder senı bosver:)
kaynana ıste:)

canım psikolojime teslim olmak istemyrm ama adet öncesi nedense hep teslim oluyorum bide kendimde bişey farkettim bi kür falan takip etmedimmi işin ucu kaçıyo ben lahanaya çok iyi devam edyrdm ama eşim almadı içip içip sonra biyerlerin ağrıyo diye bende yakınlardaki manavlarda bulmadım bi türlü bugün sirkeye başlıycam inş bakalım

menüm

sabah
1 tane krep
peynir
zeytin
domates
salatalık
yarım dlm ekmek

ara
1 armut

akşam
yoğurt kürü
1 tabak patates mantısı

ara
1 meyve olur

Slm güzeller öncelikle sık giremememin sebebini açıklayayım haftanın yarısı evdeiyiz yarısı teyzemdeyiz anneannem rahatsız teyzemin dinlenmesi için biz oraya gidiyoruz o yüzden her ne kadar cepten takip etsemde tek tek yorum yapamıyorum ama inanın hepinizi çok özledim

sen de sğaol tatlımmm mikroskonbumla geldim bakalım kim ne yemiş inceleyelim

bu hafta seni özgür bırakıyorum cnm

eşim diyor bugün kendimi makam soförü gibi hissettim

ohhh sefanız olsun tatlım ne güzel gezmişsiniz çok sevindim snein adına değişkiklik iyidir

ohhh şükür listende yemek görmeyei özlemiştik tatlım kaz etini nerden buluyorsun ben köy tavuğu bile bulamıyorum
canım ya maşallah güzl kilo vermişsin bizide motive ediyr senin bu durumun darısı başımıza ama herkese cvp ve selam veriyosun ya çok hoşuma gidiyo seni seviyoruz canım

Tşk ederim Kamilemmm azmedicez ve hepimiz verereceğiz inş canımcım bende sizleri çok seviyorum bitanemm

Anneciğinin doğum günü kutlu olsun cecoşummmm senin bu içten anlatışın o kadar hoşuma gidiyorki zevkle okuyorum yazdıklarını aynen bizler birbirimizi dinlemek iyi ve kötü günlerinde destek olmak için burdayız

Arammıza hg tatlımm öncelikle şunu söyleyeyim light diyet vs ürünlerin hepsine karşıymm ben sanki hepsi bizlere gizliden kilo aldırmak için üretiliyor gibi geliyor meyve suyu yerine meyve yersen daha sağlıklı olur tatlım 1 bardak meyve suyu içsen 1 kasa meyve yemiş gibi kalori alıyorsun korkutayım biraz ama malesef hakikate bu

regl dönemine göre gayet iyisin canımcım regl hepimizi altüst ediyor malesef bu hafta daha güzel sonuçlar alacaksın

yeğeninin d. günüsü kutlu olsun canım ama bizler için bir çatal pasta yeterli bir dilim

helva yemekle iyi yapmışsın balıktan sonra bir parça helva çok faydalı:13:

orası yeni açıldı sanki yada ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim :26:

bu arada kahvaltı da artı olarak yumurtalı kavurma istemeyi unutmayın sakın :)

İremcimmmm biz diyetteyiz tatlım ne yumurtalı kavurması

tbrklerr 600 gr değilmi giden:44:

kas oranının çok olması süper canımmm amannn bu diyet ürünleri satanların hepsi bizim sırtımızdan köşe dönüyorlar sağlığımıza verdikleri zarar cabası hiç itibar etmemek lazım

Maşllah kızına mutlu olmana çok sevindim beyazcanım kız olsun çamurdan olsun

1 servis kaşığı patates püresi olmamış hocam

Ellerine sağlık İremcimm kilo veren tüm bacıları tbrk ediyorum veremeyenleride bu hafta listede vermiş olarak görürüz inş adet yerini bulsunmu

Merhabalar tatlım hg aramıza birlikte kilocuklarımıla vedalaşacağız inş yemek saattlerini istersen düzenleyebilirsin yeterki karar ver btanem

İzleme şu üzücü programları beyazcanım zaten duygusalsınnn olumsuz etkiliyor insanı rüyan hayırlara çıksın inş tatlım
menüyü es geçiyorum
ama 3 dilimli cısı merak ettim yinede

amanınnnn müstakbel eşime geçmiş olsun sevgili kavınvalidem kendine iyi bak ne olur geçmiş olsun

Canlarımm istanbulda hava alanındayum kubrısa gidiyorummm hayurlıyısıyla... Bakarım buryaa da mutlaka ama bu hafta benden menü gelmez gelitse ii örnek olmaz hepinizî öpüyorum görüşürüzzz

Güle güle git gel İremcimmmm bol bol dinlen hasret gider eşinle

bende isyan edicem ama şimdiiiii:18::18::18::18:

• menüm
  • sabah bir dilim kek .kahve
  • öglen üc dilim yumarta ekmek .dometes.cay
  • ara turk kahvesi .cay .cekirdek
  • aksam bir tabak makarna ayran

bugünkü menü olmamış kayınvalidecimmmm karbonhidratlar ele geçirmiş seni resmen

cecoşummm 1 bardak gazoz olmasın bitanemmm ne olur dikkat et artık o oldu bu oldu derken herşey depolanıyor suyunu sakın unutma saatbaşı kurdun dimi tel alarmını su bizim için çok çok önemli tatlım
miniğim kaz eti kaz çorbası afiyetolsun tatlım inan kıskandım

Kamilem yedikten sonra dönüş yok malesef yediklerini yakmaya çalışacaksın tatlım az yersen mevcutlardan yakarsın ama çok yersen
yeni yediğini yakarsın malesef sistem bu bizler sporsuz kilo veremeyiz versek bile kalıcı olacağına inanmıyorum

şu bizim parolamız olmalı kızlar

yediğinin yarısı hareketin iki katı

Selam kızlarrrrrrrr

Biraz evvel ancak attım kendimi eve
Eşim gelmeden bir sizlere bakayım dedim
Öğlende anneme gittim dönüşte birde kuaföre uğradım dip boyam için eeee kuaförede girdiğim an en az 2 saatim orada geçiyor
Kuaför üst komşum olduğundan nazımız birbirine geçiyor diye boyadı saçımı iki lak lak yaptık bir baktı torunu kreşten alma saati gelmiş evde saçını yıkasan olurmu dedi bende kadıncağız geç kalmasın diye pılımı pırtımı toplayım zor attım kendimi tükkandan dışarı eve tam geldim jeton düştü kadına para ödemeyi unutmuşum aceleden
Neyse artık 9 gibi kızı yukarı gönderir parasını veririm sonuçta komşuluk başka ticaret başka
Eminim yürü git diye kıza fırça atacaktır ama kimseye borçlu kalmak istemem

Kaşlarımıda aldırdım kesin tartıda eksi çıkarım şu anda anam yol yol bitmedi kaşlar ama perşembeye hazırım
Sağ olsun annemde akşamlık yemeğimide verdi birazda dünden kalma vardı yemek derdimde yok şükür
Artık daha sonra uğrar uzun uzun sohbet ederiz şimdilik eşim gelmeden bir iki işimi daha halledeyim de ütüm kalsın bir tek geceye

Aaaa olurmu hanımın incileri dökülür
Kız geçen gün hiç sormuyor bile eksik gedik varmı birşeye ihtiyacın varsa bende destek olayım yada ne bileyim çocukları bana bırak istersen rahat temizlik yap bari diye :26:
Helva yapacak mevlüt için ama onuda inan kendi görümceleri ( eşimin halaları ) emrivaki yaptılar sende bari bunu yap sonuçta abimizin mevlüdü dediler yoksa inan onu bile yapmaya niyeti yoktu onun.
Şimdi eminim ablası ve kızkardeşi ( eşimin ) gelip misafir gibi oturup ellerine çayları beklerler hatta adım gibi eminim büyük olanı sırf millete hava atmak için ya hazır birşey alır dağıtır
Adamcağızın 40da bile annesinin evini ben temizledim ( küçüğünün çocuğu ufakmış diye gelmedi bile temizliğe ) eşimin halalarıyla birlikte ( kv kös kös oturdu ) üzerine koca bir tencere sarma sardım ve o gün deli gibi koşturdum küçük görümce kom baba gibi otururken ablası desen bir tepsi su böreği alıp birde tespih almış gelmiş neymiş o yoğunmuş o yüzden hazır börek almış birde babasının hayrına tespih dağıtacakmış oda mevlüt boyunca yerinden kalkmamıştı birde en son işime ufak görümce karışınca oturduğu yerden bende terslemiştim mutfak madem ki bana ait o zaman karışma diye
İnan herkes ayıpladı onları sonuçta kendi babaları ama misafir gibi oturdular. Millet giderken benden helallik istedi de kv ne hellaliği be ne yaptı ki demezmi millete herkeste aynı şeyi söyledi kızcağız 7 gün boyunca bize hizmet etti sonra birde 40ını okutmanız için koşturdu durdu bayılacak gibi olduğu halde oturmadı diye ve inan bir ara dengemi kaybettim yere yığılıyordum az daha yorgunluktan ama yinede umursamadılar o yüzden bu seferde birşey beklemiyorum onlardan zaten

MENÜM ( pazar )

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 lop yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
8 zeytin
1 dilim peynir
2 y.k göçmen sosu
yarım portakal

ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
ızgara balık
1 tarhana çor.
salata
1 dilim helva

SPOR:
200 ip atlama 50 mekik
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil
takviye olarak omega 3

MENÜM ( pazartesi)

KAHVALTI :
lorlu yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye çayı
6 zeytin
2 y.k göçmen sosu

ÖĞLE :
tarçınlı elma

AKŞAM:
3 ad köfte
1 kase yoğurt
salata

SPOR:
150 ip atlama 50 mekik

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3

MENÜM (bugün)

KAHVALTI hastanedeydik bu kadar oldu)
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan açık çay
3 kayısı

ÖĞLE :
1 meyveli yoğurt

AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
1 por. kereviz
salata

SPOR:
sabah 5- öğleden sonra 3 e kadar hastanede koşturmaca

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

Ttalı cecoşum ohhh sefan olsun iyi yapmışsın bende gideceğim bi kuaföre ama bi zaman bulamadım tatlım sen allah için yapıyorsun allah kabul etsin zaten vicdanı olan herkes senin özverini görüp takdir etmiş boşver kv n ve görümcelerin kendi yapmadıklarından utansınlar bence İnsanlık öğrensinler senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…