evet isyankar menüm geliyor.
sabah masum
1 yumurta
4 zeytin
1 dlml ekmk
ara
4,5 çubuk kraker
5,6 kabuklu fıstık
öğlen
1 brdk hazır çorba
ikindin
1 kase kısır
1 küçük dilim börek
1 dlml kremalı kek
turşu
ara
1 ısırık muz
akşam
1 küçük tabak hamsi
ayy benim menüde katliam hatta az önce 2 yk çokokrem yedim arkasından eşim gitti köfte yaptırdı ekmek arası onu yedim manyak oldum resmen noluyo banaaaaaaaaaaaaaaaa toplanmam gerektiğini blyrm ama bi türlü olmuyo beeeeeeee
Canım üzülme hepimiz bu ara biraz aynı ruh hali içindeyiz galiba :26:
Senelerce dikkat etmek zorunda olunca arada bir beynimiz isyan ediyor galiba ama inanıyorum ki hepimiz toparlanacağız
Bu seneye tombiş veda etsek bile eminim 2014 bizler için eksiler ve güzellikler getirecektir
canım benim,senin zaten eksik menün yok bu gün vermezsen 1 eksi olur listeye girmene mani deyil..yalnız 1 eksik menü verme hakkın kaldı. haberin olaben bugün menü yazmak istemiyorum , yazarsam olmaz resmen katliam olur , o yüzden beyazcım benim menü listem bu hafat eksik olsun ama eksik olmasın :)) olmaz mı ?
off caım yaa ne oluyor bize böyle..ama yalnız deyilsin bunu bil..işallah bir an önce doğru yolu buluruz hepimiz..nefsimize tekrar hakim olmayı başarıcaz başka yolu yokayy benim menüde katliam hatta az önce 2 yk çokokrem yedim arkasından eşim gitti köfte yaptırdı ekmek arası onu yedim manyak oldum resmen noluyo banaaaaaaaaaaaaaaaa toplanmam gerektiğini blyrm ama bi türlü olmuyo beeeeeeee
haklısın ceco..beynimizde midemizde isyan etti..ama bu böyle gitmez elbet toparlanıcaz,yeni bir yıl var önümüzde.bu yıl bir basamak yukarı çıktık bence yavaş yavaş hedefimize ulaşıcaz ben inanıyorum illaki vericez bu kiloları yoksa tekrar kilo alma ihtimalimiz yüksek.Canım üzülme hepimiz bu ara biraz aynı ruh hali içindeyiz galiba :26:
Senelerce dikkat etmek zorunda olunca arada bir beynimiz isyan ediyor galiba ama inanıyorum ki hepimiz toparlanacağız
Bu seneye tombiş veda etsek bile eminim 2014 bizler için eksiler ve güzellikler getirecektir
sabah
5 6 çatal sucuklu yumurta
1dılım beyaz peynır
2adet zeytın
1çay kasıgı bıle olmayan ıncır recelı
1ınce dılım ekmegın ıcı
aksam
1kase kaz çorbası
4kasık kadar patlıcan domates kavruntusu
3bardak kadar ayran
boll su omega3
GÜNYADIN CANLARIM OKULA GİTMEDEN Bİ BAKAYIM SİZE
canım inanki kendimi kontrol edemedim nedir bu psikoloji anlamyrm çokta pişman oluyorum yiyince ama oldu işte 2 haftadır çok dikkat ettim ama toplamda verdiğim 100 g bu insanı mahvediyr ama anladımki ben yemeyerek değil spor yaparak zayıflayabilicem bugün okuldan gelir gelmez leslie yapacam dün okulda sırf hareket etmek amacıyla çocuklar kitap okıurken bile dolandım durdum faydasınıda görüyrm bacaklarım akşam feryad ediyo tabi bunun üstünde ağır olmamdanda olabilceği kesi,n ama yeşilçayımıda içeblyrm okulda ama akşam mahvedyrm bütün günü
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
İşlere girişmeden birde sizlere bakayım dedim
Hesapta temizlik yaptım ama sanki hala aynı gibime geliyorsağ olsun küçük cadı
Gece bel ağrısından pek uyuyamadım ama bugünde yoğunluğum olunca mecbur kalktım
Hemen bol suyumu içip hemen kahvaltımıda yapıp ufak ufak kalan ıncık cıncık işlerine girişiyorum ( kızın oyuncaklarını ayıklayıp kullanmadıklarını kaldıracağım birde salondaki tv ünitesinin çekmecelerini ayıklayacağım)
Sabah eşime bile dert yandım ulen iki günüm kaldı ama hala bir sürü işim var sanki diyeoda sağ olsun merak etme en kötü ihtimal bu akşam ve yarın akşam bende yardım ederim işin kalmaz dedi
İşte sırf bu yüzden bu herifi seviyorumhayatta kıyamaz ille el atar
Bu arada herkese hayırlı ve bol eksili günler diliyorum
canım psikolojime teslim olmak istemyrm ama adet öncesi nedense hep teslim oluyorum bide kendimde bişey farkettim bi kür falan takip etmedimmi işin ucu kaçıyo ben lahanaya çok iyi devam edyrdm ama eşim almadı içip içip sonra biyerlerin ağrıyo diye bende yakınlardaki manavlarda bulmadım bi türlü bugün sirkeye başlıycam inş bakalımgünaydın kızlar
hepimiz için boll sabırlı bir gün diliyorum
canım benim,senin zaten eksik menün yok bu gün vermezsen 1 eksi olur listeye girmene mani deyil..yalnız 1 eksik menü verme hakkın kaldı. haberin ola
off caım yaa ne oluyor bize böyle..ama yalnız deyilsin bunu bil..işallah bir an önce doğru yolu buluruz hepimiz..nefsimize tekrar hakim olmayı başarıcaz başka yolu yok
haklısın ceco..beynimizde midemizde isyan etti..ama bu böyle gitmez elbet toparlanıcaz,yeni bir yıl var önümüzde.bu yıl bir basamak yukarı çıktık bence yavaş yavaş hedefimize ulaşıcaz ben inanıyorum illaki vericez bu kiloları yoksa tekrar kilo alma ihtimalimiz yüksek.
ben tamda 1 yıl önce ocak ayında kk ya ve diyetebaşladım 1 yılda 8 kiloyu zar zor verdim ama olsun bu yılda bi 8 kilo versem yine yeter,yavaşş yavaşş da olsa gitmek zorunda kilocuklar
iyi akşamlar kızlar
sweetdimplecim desteğin için sağol canım,zaten senin menü takiplerin çok dizginliyor bizi.ellerine gözlerin sağlık
amaaa ben bu gün aylardır yemediğim kadar yedim..çok da iyi etmedim biliyorum amaisyan bayrağını çektim bu gün.
sanırım yarın bu kadar yemem çünkü midem rahatsız oldu aylar sonra bu kadar çok yemekden
sakın denemeyin
yenmemesi gereken örnek menü
sabah
2 dlm peynir
2 yumurta
15 zeytin
4 dlm ekmk
dometes salatalık
az reçel
öğlen
az tavuk
az patates
ara
1 küçük muz
3 mandalin
2 lokma kek
akşam
2 kepçe bamya
1 tabak pilav
3kşk kavurma
1 dlm ekmk
yoğurt
mide fesatı geçiricem nerdeyse
Yemekle intihar buMidem çok kötü nefes
alamıyorum
Daha birde eşime baklava aldırdım yiycem diye,allahdan çokk şiştim yeme ihtimalim düşük
eşim diyor bugün kendimi makam soförü gibi hissettim
iyi aksamlar tatlı kızlar:)
sabah
2adet haslanmıs yumurta
2 zeytın
1catal beyaz peynr
1dılım kasar peynır
1dilim domates
akşam
1kase corba
2kasık bulgur pılavı
3kasık fasulye,
ve kaz eti
boll suuu
omega 3
canım ya maşallah güzl kilo vermişsin bizide motive ediyr senin bu durumun darısı başımıza ama herkese cvp ve selam veriyosun ya çok hoşuma gidiyo seni seviyoruz canım
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Şükür evime dönebildim
Aslında yarın annemin doğum günü ama biz bu gece süpriz yaptık kendisine ve pasta aldık
Annem yarında gelin havası yaptı ( hesapta çaktırmayacak hani olurda yaş gününü unutursak diye)
Dedik yok yarın herkes evinde dinlensin, işini yapsın olmadı gideceği varsa gitsinoda unuttuğumuzu düşündü ve o arada gizliden aldığımız pastayı ortaya çıkardık
Tabi pasta yeme ihtimalimizi bildiğim için öğlende akşamda dikkat ettim hatta aklımdayken menümüde paylaşayım
Sabah;
3 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık
1 haşlama yumurta
2 bardak çay
Öğlen;
1 mandalina
1 portakal
1 şekersiz nescafe
Akşam:
1 tabak nohut
3 YK pilav
2 YK yoğurt
3 çatal turşu ( tuzu çok azdıanam bana özel yapmıştı )
Yemekten 2 saat sonrada incecik bir dilim baton pasta
BOl bol su içtim geldiğimden beri tabi yarın dahada dikkatli olucağım ki artı görmim en ufak kaçamakta
Canım helallik ne demek kat ve kat helal olsun
Biz biririmizi dinlemiyeceğizde kimi dinleyeceğizVAlla hepimiz ara ara bıkıyoruz heleki ben
Senelerce perhiz insanı zamanla sıkıyor gerçekten o yüzden ara vermen çok doğal ve hakkın
Bu arada kızına takılma şimdiki çocuklar ya çok cılız yada katana gibiortası yok
Bizimkiyle bende aynı şeyleri yaşıyorum ve bazen ne olucak bu kızın sonu diyorumama eminim bir iki sene sonra ikiside akıllancaktır
Bizim komşu kızı çok çok kiloluydu ama şu an gör manken gibi maşallaherkekler beğenmiyecek korkusu sarınca zayıfladı
Ohhhh afiyet bal şeker olsun
Arada hepimizin ihtiyacı oluyor ufak bir molayainşallah hepsi eksi olarak geri döner sana
Sabah uyanınca 1 bardak süt
Kahvaltı az yağlı omletin çeyreği yani dörtte biri :))
1 bardak meyve suyu
Bi kaç zeytin
1 dilim light sandviç peyniri
1 dilim ekmek
Akşam
Az pilav
Çok salata
1irmik köftesi
Gün boyunca bol su
1 bardak çay
Arkadaslar spor yapamadım ama bütün gün oturmadım sabahtan beri misafir gelcek diye temizlik yemek falan çok koşturdum ev içinde ama yarından itibaren telafi edicem bu arada ben öğlen yemediğim zaman akşam çok yiyesim geliyo o nedenle öğlenleri de bişeyler yemenin faydası var :)) onu da yapcam salata falan
başlangıç : 93,5
geçen hafta : 87,3
bu hafta : 87,1
giden : 0,2
gelen : yok
hedef : 65 ( şimdilik 80 )
spor : yok
regl dönemindeyim yine vremiş gözüküyorum gram da olsa , inşallah yeni hafta daha güzel sonuçlar getirir . . .
dün ki menü
sabah - öğle : sucuklu yumurta ve 2 dilim k.ekmeği , şekersiz çay
ara : 1 mandalina
akşam : az çorba , 2 y.k pilav , az etli nohut , yoğurt
ara : 1 dilim y.pasta ( yiğenimin d.günüsüydü )
yatarken : 1 bardak süt
bugün ki menüm
sabah - öğle : sucuklu yumurta , 2 dilim k.ekmeği ve şekersiz çay
ara : yok
akşam : balık ve bol salata , 1 parça helva ve 1,5 dilim k.ekmeği
ara : 1 bardak süt
orası yeni açıldı sanki yada ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim :26:
bu arada kahvaltı da artı olarak yumurtalı kavurma istemeyi unutmayın sakın :)
başlangıç : 83
geçen hafta : 74.6
bu hafta : 74
giden :400
toplam giden:9
hedef : 70
spor : yok
pazar bildirim yapınca cuma kaçamağım ve cumartesi kaçamağım olmadı ben bööle devam edebilirim canlarımmm
kızlar unutmadan ben dun bı güzellık salonuna gıttım vucut ölçümü yaptırmak için
kampanyaları varmıs ücretsız randevu alıp gıttım arkadasımla
sonuc metabolızma yasım 45 cıktıben daha 30 yasındayım
yag oranım 38 kasoranım 50 cıktı
kadın kas oranıma cook sasırdı cook ıyı dedı duzenlı yuruyuslerımın ve hareketlı yasamımın katkısı valla cook sevındım
okadar bıtkı cayı içiyorum enaz 2lt su ıcıyorum gunde ama vucudum susuz cıktı
bıde benımle gelen arkadasımla beraber dıyet ve hergun duzenlı yuruyus yapıyoruz onun boyu benden 10 cm uzun kılosu 76
ama vucut yag oranı 42 kas oranı 40 cıktı benden 3 kılo az boyu 10cm uzun ama benden daha yaglı ve kası az
çünku ben hergun ondan 1 saat fazla yuruyorum ve gun ıcınde cook hareketlıyım o masa bası calısıyo
bu arada gıttıgım salon herbalıfe urunlrı satıyomus bızede kakalamaya calıstılar bos bos konusup sonra farkettı bos olmadıgımızı pes ettı
salak kadın sırf herbalıfe satabılmek için gunde en az 4000 kalorı alıyosunuzdur farketmeden dıyo
kadına son 1 aydır sıkı dıyetteyım 5 kılo verdım dıyorum o bana olsun gunde 4000 kalorı alıyosunuzdur farketmeden dıyo
herbalıfe urunlerı duduk kalorılı dıye kakalıycakya.sınır oluyorum böyle urun satmak için yalan söyleyen ınsanlara
neyse basınızı sıırdım kızlar amacım 60 kıloya ınınce yag oranımın nekadar düştüğünü görmek ınsallah basarabılırım
aranızda böyle ölçüm yaptıranlar varsa lütfen yazsın bende kıyaslama yapmıs olurum bılgılenmıs oluruz
ohhhh ne güzel olmuş sende çok sıkılmıştın iyi gelmiştir sana...iki insan görmek kadar güzel bişey yok mağara adamına döndük kimse görmeye görmeye...
cecooo
annenin doğumgünü kutlu olsun canım allah başınızdan eksik etmesin
işallahbizim kızlarda silkelenir ve zayıflarlar,yaşları daha çok küçük bizim yaşadıklarımızı onlar yaşamasın..gençkız olucaklar yarın birisi aşağılarsa kilolarından dolayı onlarda içlerine daha çok kapanacaklar korkum bu
yemek konusunu gelirsek
dün yediklerim beni mahvetti,yemekten kalkınca öyle bir ağırlık çöktüki bulaşıkları bile toplamadan kanepede uyuya kalmışım. .ama midem çok fena oldu soda içtim kar etmedi ,aman allahımm çok yemekle kendime ödül deyil ceza verdim resmen.. sabaha kadar mide ağrısı çektim,sabahda kalkamadım yerimden
ama bu gün moralim iyibilmem çokk yememin etkisi bilmem kızımın sabah ilk güzel bir kahvaltı hazırlaması. bu gün iyiyim
sabah yani öğlenki kahvaltı bana çok güzel bir sürpriz oldu...akşamki bulaşıklarıda toplamış kızım..
hiçç beklemediğimşeyler yapmış ama beni çokk mutlu etti...kızımın elindden kahvaltı yapmak çay içmek çok güzel bir duyguymuş,işallah arasırada olsa devamı gelir..
sabah-öğle : yarım simit , az peynir , 2 çatall p.kızartması ,şekersiz çay
ara : 1 şekersiz nescafe , çeyrek havuç
akşam : 2 s.k bulgur pilavı , 1 s.k barbunya ( susuz ) , 1 s.k patates püresi , 1 bardak ayran
ara : bilinmiyor
yatarken : 1 bardak süt ( inşallah )
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89.9 [/TD] [TD] 87.6 [/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 3.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sweetdimple[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 79.6 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 8.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 8saat yürüyüş 600ip 200mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 80.2 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 9.5 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 10 saat yürüyüş mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 74.6 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 119 [/TD] [TD] 118.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 45 dk yüzme [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] anneyim_mutluyum[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 8.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3gün leslie 45dak eliptik bis. [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 87.3 [/TD] [TD] 87.1 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 6.4 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 30 dk leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 9.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 84.2 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3çocuk bakımı [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 94 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] pembeHipopotam[/TD] [TD] 86.1 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
Merhabalar hanımlar :) ben de gruba dahil olabilir miyim tek başına kilo vermek dert oluyor gerçekten :) kilom 85.5 hedef şimdilik 70 yarından itibaren her gün yarım saat evde mekik,kol bacak çalıştırma hareketi yapacağım.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum genel olarak ama okuduğum için yemek saatlerim düzensiz bu da metabolizmamın düzensiz çalışmasına sebep oluyor bunu ayarlamaya çalışacağım ama inşallah hepimiz güzel fit ve sağlıklı vücutlara kavuşabiliriz :)
günaydın kızlar
müge anlıyı izliyorum ve resmen midem bulanıyor..antepde yaşan cinayetin altından adamın karısı çıkmış,hemde aşığına yaptırmış..
allahım kimseyi şaşırtmasın..o kadar üzüldümki o adamın çocuklarına ve öldüren adamın çocukları..alınlarınA çalınan karayla yaşamak zorunda kalıcaklar bundan sonra.anasız babasız...
allahım kimseleri doğru yoldan ayırmasın,şaşırtmasın...
sabah sabah iç açıcı bir konu olmadı ama dayanamadım..
ayyüzlüm seni bu gece rüyamda gördüm..çok güzel gece mavisi bir elbise vardı üstünde ve sarılıyorduk seninle..
bu kadar çok kk de olunca normal sanırım bu tip rüyalar,allah hayıra getirsin
dünde kafama göre yedim içtim
yazıyım yediklerimide gerçi sabah kızım engellemeseydi daha yerdim
sabah
1 yumurta
az peynir
4 zeytin
domayes salatalık
3 dlml ekmk
aea 1 havuç
öğle
3 dlml cıss
alşam
biraz patates kızartması
köfte, domates,soğan
yarımdan fazla yufka
gece yarım nar
biraz fıstık
dünde böyle yayılayayıla yedim bu gün ne yaparım bilmiyorum ,normal bi kahvaltı yaptım ama öğlen 2 ayda bir gerçekleşen günümüz var ne olur ne yaparım bilmiyorum..
aman allahim 11 siradayiimmm iki günden beri de yayildim iyice toparlanmam lazzimm oglan hastalandii doktor larda gezdik bugün ben de hastayim her yerlerim tutuk ya ondan bana gececek galiba evde bir sey de kalmadi alisverise de gitmem lazim ama hic de canim istemiyooo bir seyler uyduracam artik makarna falan corbaa yapariiim ...
Canlarımm istanbulda hava alanındayum kubrısa gidiyorummm hayurlıyısıyla... Bakarım buryaa da mutlaka ama bu hafta benden menü gelmez gelitse ii örnek olmaz hepinizî öpüyorum görüşürüzzz
evet isyankar menüm geliyor.
sabah masum
1 yumurta
4 zeytin
1 dlml ekmk
ara
4,5 çubuk kraker
5,6 kabuklu fıstık
öğlen
1 brdk hazır çorba
ikindin
1 kase kısır
1 küçük dilim börek
1 dlml kremalı kek
turşu
ara
1 ısırık muz
akşam
1 küçük tabak hamsi
- menüm
- sabah bir dilim kek .kahve
- öglen üc dilim yumarta ekmek .dometes.cay
- ara turk kahvesi .cay .cekirdek
- aksam bir tabak makarna ayran
Aklımdayken menümüde paylaşayım
Sabah; ( canım hiç birşey istemedi )
1 tane armut
1 fincan yeşil çay
Öğlen;
1 kase çorba
1/2 tabak spagetti ( anamdaki menü mecbur yedim)
1 kase yoğurt
Akşam;
5 tavuk köftesi ( ızgara )
1 koca kase salata
yoğurtlu biber kavurması
1 bardak gazoz ( içmeseydim iyidi ama oldu bir kere)
Bugün hiç ara öğün yapmadım ama yarından itibaren daha dikkatli olucağım
Su ancak 1 litre içmişimdirartık yarın yine şişeme sarılacağım
miniğim kaz eti kaz çorbası afiyetolsun tatlım inan kıskandımsabah
5 6 çatal sucuklu yumurta
1dılım beyaz peynır
2adet zeytın
1çay kasıgı bıle olmayan ıncır recelı
1ınce dılım ekmegın ıcı
aksam
1kase kaz çorbası
4kasık kadar patlıcan domates kavruntusu
3bardak kadar ayran
boll su omega3
GÜNYADIN CANLARIM OKULA GİTMEDEN Bİ BAKAYIM SİZE
canım inanki kendimi kontrol edemedim nedir bu psikoloji anlamyrm çokta pişman oluyorum yiyince ama oldu işte 2 haftadır çok dikkat ettim ama toplamda verdiğim 100 g bu insanı mahvediyr ama anladımki ben yemeyerek değil spor yaparak zayıflayabilicem bugün okuldan gelir gelmez leslie yapacam dün okulda sırf hareket etmek amacıyla çocuklar kitap okıurken bile dolandım durdum faydasınıda görüyrm bacaklarım akşam feryad ediyo tabi bunun üstünde ağır olmamdanda olabilceği kesi,n ama yeşilçayımıda içeblyrm okulda ama akşam mahvedyrm bütün günü
banucum ne kadar sanslısın valla allah herkese öyle yardımcı es nasıp etsın
ben benımkının arkasını toplarım süreklı ıkı tanede cocuk totosum yer görmuyo valla butungun
zaten öyle olmasa kesın 100kılo olurdum:)allahtan hareketlıyım ama ınsan işten bıkıyo valla
belın agrıyosa yorma cook kendını esın yardım etsın bıraz bıde kaynana gelse yardıma nolur onun kocasının kuranı sonucta
ama gelse daha cok sınır eder senı bosver:)
kaynana ıste:)
Selam kızlarrrrrrrr
Biraz evvel ancak attım kendimi eve
Eşim gelmeden bir sizlere bakayım dedim
Öğlende anneme gittim dönüşte birde kuaföre uğradım dip boyam için eeee kuaförede girdiğim an en az 2 saatim orada geçiyor
Kuaför üst komşum olduğundan nazımız birbirine geçiyor diye boyadı saçımı iki lak lak yaptık bir baktı torunu kreşten alma saati gelmiş evde saçını yıkasan olurmu dedibende kadıncağız geç kalmasın diye pılımı pırtımı toplayım zor attım kendimi tükkandan dışarı eve tam geldim jeton düştü kadına para ödemeyi unutmuşum aceleden
Neyse artık 9 gibi kızı yukarı gönderir parasını veririm sonuçta komşuluk başka ticaret başka
Eminim yürü git diye kıza fırça atacaktır ama kimseye borçlu kalmak istemem
Kaşlarımıda aldırdımkesin tartıda eksi çıkarım şu anda anam yol yol bitmedi kaşlar ama perşembeye hazırım
Sağ olsun annemde akşamlık yemeğimide verdi birazda dünden kalma vardıyemek derdimde yok şükür
Artık daha sonra uğrar uzun uzun sohbet ederizşimdilik eşim gelmeden bir iki işimi daha halledeyim de ütüm kalsın bir tek geceye
Aaaa olurmu hanımın incileri dökülür
Kız geçen gün hiç sormuyor bile eksik gedik varmı birşeye ihtiyacın varsa bende destek olayım yada ne bileyim çocukları bana bırak istersen rahat temizlik yap bari diye :26:
Helva yapacak mevlüt için ama onuda inan kendi görümceleri ( eşimin halaları ) emrivaki yaptılar sende bari bunu yap sonuçta abimizin mevlüdü dedileryoksa inan onu bile yapmaya niyeti yoktu onun.
Şimdi eminim ablası ve kızkardeşi ( eşimin ) gelip misafir gibi oturup ellerine çayları beklerler hatta adım gibi eminim büyük olanı sırf millete hava atmak için ya hazır birşey alır dağıtır
Adamcağızın 40da bile annesinin evini ben temizledim ( küçüğünün çocuğu ufakmış diye gelmedi bile temizliğe ) eşimin halalarıyla birlikte ( kv kös kös oturdu ) üzerine koca bir tencere sarma sardım ve o gün deli gibi koşturdum küçük görümce kom baba gibi otururkenablası desen bir tepsi su böreği alıp birde tespih almış gelmiş neymiş o yoğunmuş o yüzden hazır börek almış birde babasının hayrına tespih dağıtacakmış oda mevlüt boyunca yerinden kalkmamıştı birde en son işime ufak görümce karışınca oturduğu yerden bende terslemiştim mutfak madem ki bana ait o zaman karışma diye
İnan herkes ayıpladı onları sonuçta kendi babaları ama misafir gibi oturdular. Millet giderken benden helallik istedi de kv ne hellaliği be ne yaptı ki demezmi milleteherkeste aynı şeyi söyledi kızcağız 7 gün boyunca bize hizmet etti sonra birde 40ını okutmanız için koşturdu durdu bayılacak gibi olduğu halde oturmadı diye ve inan bir ara dengemi kaybettim yere yığılıyordum az daha yorgunluktan ama yinede umursamadılar o yüzden bu seferde birşey beklemiyorum onlardan zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?