Ttalı cecoşum ohhh sefan olsun iyi yapmışsın bende gideceğim bi kuaföre ama bi zaman bulamadım tatlım sen allah için yapıyorsun allah kabul etsin zaten vicdanı olan herkes senin özverini görüp takdir etmiş boşver kv n ve görümcelerin kendi yapmadıklarından utansınlar benceİnsanlık öğrensinler senden
cecomallah hizmetini kabul etsin canım. .her gelin yapmaz senin yaptığını ama allah da kullarda bilir kimin iyilik kimin kötülük yaptığını. .bırak kv kendi kötülüyle otursun evinde sanada bulaşmasın..eşinde seni takdir ediyordur kesin..ama en önemlisi allahın taktir etmesi.allah razı olsun canım,allahda sana hayırlı evlat hayırlı damat versin ..
[/COLOR]
cecomallah hizmetini kabul etsin canım. .her gelin yapmaz senin yaptığını ama allah da kullarda bilir kimin iyilik kimin kötülük yaptığını. .bırak kv kendi kötülüyle otursun evinde sanada bulaşmasın..eşinde seni takdir ediyordur kesin..ama en önemlisi allahın taktir etmesi.allah razı olsun canım,allahda sana hayırlı evlat hayırlı damat versin ..
sweetdimplecimvalla eksikliğin o kadar belliki ,iyiki geldin anneannene allah şifa versin canım..burayı sensiz bırakma .. bende senin verdiğin coşkuyla netten koşu bandı bakıyorum yorumlar siteşler gezip duruyom oturduğum yerden. .
gezerken motorlu deyilde manyetik koşu bantlarına rast geldim,fiyatı çok uygun hepsiburada da 270 tl ,yorumlar çok iyi ama kafamda çok karıştı:26: sonuçta 1 kere alınıcak bişey iyimidir kötümüdür bilemedim .sana ve topikdaşlarıma soruyorum ben ne edeyim nerelere gideyim
ayrıca geçen a 101 den aldığım titreşimli kemer bozuldu,bu gün onu götürdüm yürüye yürüye 45 dk yürümüş oldum..soğukda ve köpekler eşliğinde baya korkutucu bir yürüyüş oldu ..ama bir parçada olsa yediklerimi yaktıysam yeter bana
hoşş yürüdümde ne oldu ,kan şekerim düştü sanırım yürürken dizlerimin bağı çözüldü elim ayağım zangır zangır titreyince marketten önce ayran alıp içtim ama kesmedi,ardından bi top kek bi çikolatalı gofret götürdüm yani yürüdüğüm hiç bişeye benzemedi
Amin canım Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın
İnan bana rahmetli KP neler yaptı başkası olsa kılını bile kıpırdatmazama biz anadan öyle görmüşüz ne gerekiyorsa yaparız hani derler ya iyilik yap denize at hesabı benimkide o hesap Rabbim bilsin yeter ama eşimede hep diyorum Annene ve kızkardeşine asla hakkımı helal etmiyorum diye çünkü çıbanın başları onlar ve hala fırsat kolluyorlar :26:
Yüreği güzel insan olsun, emanete hıyanet etmesin ve Allah korkusu olsun bir insandazaten istesede kötülük yapamaz öylesi
Eşime bile diyorum bana Rabbim nasip etmedi ama inşallah kızlarım kvleriyle arkadaş ana kız gibi olurlarheee kızlarımı benim KV gibi üzmeye çalışan dünürde benden çeker eşim diyor sen yollarsın dünürü diye
menüm
sabah
bayağı bi ekmek
sucuk
tere yağ
öğle
1 tıp kek
1 ayran
1 çikolatalı gofret
ara
1.5 portakal
akşam
yok zaten daha ne olsun
artık yeter bu abuk sabuk yeme düzeni iyi gelmedi,kan şekeri düzeyimi oynattım sanırım durup dururken elim ayağım titriyor ..:92:
teslim oluyorum eski diyet düzenime :92:..çok yemek pekde güzel deyilmiş ..midem kötü çok ağırlık var üstümde..
ayrıcaMETEBOLİZMAMA sesleniyorum. yeter artık çalışıcaksan çalış .çalışmayana ekmek yok. .kapının önüne koyarım seni yoksa işsiz çok çalışacak elemanda çok..sana son ihtarım ona göre
slm kızlar gecmısı okuyup geldım buara pek kalabalık degılız gecmıs fazla olmuyo
ayyuzlümde yok ortalıkta acaba dilamı hasta ınsallah öyle degıldır
iremde kıbrısa gıttı kocişini gördü bizi unuttu:)
menüm
sabah sırkelı su yesılçay 2 haslanmıs yumurta 2 catal peynır domates 1 dılım cucuk ıncecıktı:)
ara yesılçay elmalı tarcınlı su hibiskus cayı
öğlen 1 tabak pazı yemegı 1 kasık yogurt
ara yesılçay elmalı tarcınlı su
aksam 1 kase tarhana 1 tabak pazı yemegı
ara yesılçay hibiskus elmalı tarcınlı su
bugun hıc yogurt kuru yapmadım canım ıstemedı
3lıtreyı gecık su ıctım bugun ınsallah hergun böyle olur
slm kızlar gecmısı okuyup geldım buara pek kalabalık degılız gecmıs fazla olmuyo
ayyuzlümde yok ortalıkta acaba dilamı hasta ınsallah öyle degıldır
iremde kıbrısa gıttı kocişini gördü bizi unuttu:)
menüm
sabah sırkelı su yesılçay 2 haslanmıs yumurta 2 catal peynır domates 1 dılım cucuk ıncecıktı:)
ara yesılçay elmalı tarcınlı su hibiskus cayı
öğlen 1 tabak pazı yemegı 1 kasık yogurt
ara yesılçay elmalı tarcınlı su
aksam 1 kase tarhana 1 tabak pazı yemegı
ara yesılçay hibiskus elmalı tarcınlı su
bugun hıc yogurt kuru yapmadım canım ıstemedı
3lıtreyı gecık su ıctım bugun ınsallah hergun böyle olur
kızlar slm bu gün çok kötüyüm halamı kaybettik 20 gündür komadaydı. cenazeye gidemiyorumda çok canım sıkılıyo.
kızlar slm bu gün çok kötüyüm halamı kaybettik 20 gündür komadaydı. cenazeye gidemiyorumda çok canım sıkılıyo.
başınız sağolsun canım..allah rahmet eylesin....kızlar slm bu gün çok kötüyüm halamı kaybettik 20 gündür komadaydı. cenazeye gidemiyorumda çok canım sıkılıyo.
bugün size eksiklerle dolu bir menü yazacagım...
sabah
3 çatal sucuklu yumurta
peynir
zeytin
yoğurt
1 çatal bal
1 dilim ekmek
öğle
başka bir komşuya davetliyim
ara meyve
akşam
eşimin iş arkadaşına yemeğe davetliyiz
valla bu ara çok ii oldu hem moralim süper...hemde ellerimde egzama var su sabun bu ara yara yaptı parmaklarımda ellerimde dinleniyor.canım çok yanıyor.kortizollu krem geçiriyor ancak onu da çok düşük doz kullanabiliyorum oda fayda etmiyor tabiki.çok şükür halimize..bugün bi oğluma yedirmek için bişiler hazırlayacağım o kadar....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?