80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cecom allah hizmetini kabul etsin canım..her gelin yapmaz senin yaptığını ama allah da kullarda bilir kimin iyilik kimin kötülük yaptığını..bırak kv kendi kötülüyle otursun evinde sanada bulaşmasın..eşinde seni takdir ediyordur kesin..ama en önemlisi allahın taktir etmesi.allah razı olsun canım,allahda sana hayırlı evlat hayırlı damat versin ..

sweetdimplecim valla eksikliğin o kadar belliki ,iyiki geldin anneannene allah şifa versin canım..burayı sensiz bırakma ..bende senin verdiğin coşkuyla netten koşu bandı bakıyorum yorumlar siteşler gezip duruyom oturduğum yerden..
gezerken motorlu deyilde manyetik koşu bantlarına rast geldim,fiyatı çok uygun hepsiburada da 270 tl ,yorumlar çok iyi ama kafamda çok karıştı:26: sonuçta 1 kere alınıcak bişey iyimidir kötümüdür bilemedim .sana ve topikdaşlarıma soruyorum ben ne edeyim nerelere gideyim

ayrıca geçen a 101 den aldığım titreşimli kemer bozuldu ,bu gün onu götürdüm yürüye yürüye 45 dk yürümüş oldum..soğukda ve köpekler eşliğinde baya korkutucu bir yürüyüş oldu ..ama bir parçada olsa yediklerimi yaktıysam yeter bana

hoşş yürüdümde ne oldu ,kan şekerim düştü sanırım yürürken dizlerimin bağı çözüldü elim ayağım zangır zangır titreyince marketten önce ayran alıp içtim ama kesmedi,ardından bi top kek bi çikolatalı gofret götürdüm yani yürüdüğüm hiç bişeye benzemedi

Canım inan kendimi övmek için demedim ama ister istemez sinir oluyorum hala bile aklıma geldikçe
İnan kırk kat yabancı olsa yine yaparım hiç gocunmam ama bunları gördükçe tövbe ya Rabbim bumudur müslümanlık dememek için zor tutuyorum kendimi. Hesapta çok düşkünlerdi babalarına ama inan adam elden ayaktan düşünce biri öte semtten ancak haftada bir geliyor yarım saat bile oturmadan gidiyordu :26: büyük desen yurtdışındaydı eşim haber verdi bak babam çok kötü gel gör diye inan gelmedi neymiş nasılsa 1 ay sonra tatile gelicekmiş o zaman görürmüş Rabbim nasip etmedi babasından helallik almayı ve ölüm haberini alınca bilet aradı bulamadı ve ancak iki gün sonra geldi :26: cenazesini bile göremedi
Eşim bile o konuda çok kızıyor hala bile ablasına çünkü onun haber verdiği zaman iki günlüğüne bile olsa gelmiş olsaydı babasını görmüş olucaktı. Hatta eşim eniştesine bile kızıyor çünkü kendi kız kardeşi aynı zamanda ölümden döndüğü bir kaza geçirmişti ama onuda dolaşmaya gelmediler

Neyse daha fazla günaha girmim Rabbim islah etsin diyeyim

Amin canım Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın
İnan bana rahmetli KP neler yaptı başkası olsa kılını bile kıpırdatmaz ama biz anadan öyle görmüşüz ne gerekiyorsa yaparız hani derler ya iyilik yap denize at hesabı benimkide o hesap Rabbim bilsin yeter ama eşimede hep diyorum Annene ve kızkardeşine asla hakkımı helal etmiyorum diye çünkü çıbanın başları onlar ve hala fırsat kolluyorlar :26:

Yüreği güzel insan olsun, emanete hıyanet etmesin ve Allah korkusu olsun bir insanda zaten istesede kötülük yapamaz öylesi
Eşime bile diyorum bana Rabbim nasip etmedi ama inşallah kızlarım kvleriyle arkadaş ana kız gibi olurlar heee kızlarımı benim KV gibi üzmeye çalışan dünürde benden çeker eşim diyor sen yollarsın dünürü diye

menüm
sabah
bayağı bi ekmek
sucuk
tere yağ

öğle
1 tıp kek
1 ayran
1 çikolatalı gofret

ara
1.5 portakal

akşam

yok zaten daha ne olsun

artık yeter bu abuk sabuk yeme düzeni iyi gelmedi, kan şekeri düzeyimi oynattım sanırım durup dururken elim ayağım titriyor..:92:

teslim oluyorum eski diyet düzenime :92:..çok yemek pekde güzel deyilmiş ..midem kötü çok ağırlık var üstümde..

ayrıca METEBOLİZMAMA sesleniyorum.yeter artık çalışıcaksan çalış .çalışmayana ekmek yok..kapının önüne koyarım seni yoksa işsiz çok çalışacak elemanda çok..sana son ihtarım ona göre

sağol beyazcanımmm inş iyileşir canımm .İsteyerek asla kovasnızda gitmem ki burdan

beyazcanım manyetiklere bakma canım elektrikli al elektrik çok gelecek dişyede sakın korkma ben hepsini araştırdım
tüm gün kullansan bbile buzdolabı kadar harcıyor elkt ği zaten en fazla 2 saat kullanırsınız kızlarda kullansa bile

dediğin gibi bir kez alacaksın iyisini al cnm kemerin bozulmasına üzüldüm :26: demiştim diyeceğim ama verdiğin paraya yazık olmuş yanında her zaman kuru kayısı olsun çantanda annemde şeker hastası sürekli kendi çantasında vardır

aminnn aminnnn inş dediğin gibi iyilik yap at denize cecoşummm rabbim iyiliklerinin mükafatını sana verecektir tatlım

kimin ne olacağını rabbim bilir görümcelerinin yaşlanınca ne olacağı bellimi ama şunu biliyorum kim ne yaparsa aynısını görüyor artık öbür dünyayada kalmıyor

sevdim bu kararııııı metabolizmanı bana yolla ben bi güzel ayar çekeyim ona tatlım

slm kizlar ben de bugün cok yoruldum sabah beri ayakta anca toto yer gördü de iki satir yazma imkani cikti . alisveris yap arkadaslar la biraz yürüdük temiz hava aldim bir saatten de beri mutfak ta yemek hazirliyorum belim agrimaya basladiii.midem de acayip bir siskinlik varrr yedigim bir sey yaramadi galiba esimle beraber hafta sonu kaz aldik saatler ce onun basini bekledim pissin diye bir de acayip yagi ciktii onu topla yanina bir seyler yap derkene aksam oldu daha da bir sürü camasir beni bekliyo nasipse yarin yaparim.bende epileptik bisiklet almayi düsünüyorum fiyatlari cok pahali geldiii burda bir dükkana baktim 400 euro daha da üstü esime fiyati söylemedim ama nereye koya caksin dedi bile olmassa yarin yine spor salonuna basliyacagim artik hayirlissi

slm kızlar gecmısı okuyup geldım buara pek kalabalık degılız gecmıs fazla olmuyo
ayyuzlümde yok ortalıkta acaba dilamı hasta ınsallah öyle degıldır
iremde kıbrısa gıttı kocişini gördü bizi unuttu:)
menüm
sabah sırkelı su yesılçay 2 haslanmıs yumurta 2 catal peynır domates 1 dılım cucuk ıncecıktı:)
ara yesılçay elmalı tarcınlı su hibiskus cayı
öğlen 1 tabak pazı yemegı 1 kasık yogurt
ara yesılçay elmalı tarcınlı su
aksam 1 kase tarhana 1 tabak pazı yemegı
ara yesılçay hibiskus elmalı tarcınlı su

bugun hıc yogurt kuru yapmadım canım ıstemedı
3lıtreyı gecık su ıctım bugun ınsallah hergun böyle olur

kızlar slm bu gün çok kötüyüm halamı kaybettik 20 gündür komadaydı. cenazeye gidemiyorumda çok canım sıkılıyo.

canım benim dilamız iyi çok şükür de misafirim var. yarın sabah gidecek kısmetse.

hibisküs çayı modacı gülşahın içtiği çaymı eylülcüm:44:
kızlar slm bu gün çok kötüyüm halamı kaybettik 20 gündür komadaydı. cenazeye gidemiyorumda çok canım sıkılıyo.

Slm canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş sizlere sabır versinn

sabah : 1 haşlanmış yumurta , 3 zeyt,n , 2 çatal peynir , yarım dilim k.ekmeği ve şekersiz çay
ara : 1 şekersiz nescafe
öğle : 1 simit ( çarşıdaydım , mecbur kaldım )
ara : simitten dolayı yapmadım
akşam : az çorba , 3 s.k barbunya ve 1 bardak ayran , 1 dilim k.ekmeği
ara : yok
yatarken : 1 bardak tarçınlı süt

misafirim var hemen menümü yazıp cıkmam lazım yarın bol bol gecmıs yaparım
sabah
5 çatal patlıcan kavurması
1dilim beyaz peynır
1dilim kaşar peynir
1 bardak ayran

akşam
yarım kase kaz çorbası
3mınık dogranmıs patates yemegi etli kısmı bol aldım
salata
1bardak ayran

bol su omega 3

Beni söylediklerimde arama !

Ben söyleyemediklerimde gizliyim . . .

O göremediğin koskoca derya gönlümdür , gördüpün sahil ise dilim . . .

Kıyılarıma vuran dalgalara şaşma '

Onlar aşktan gelen gel-git'im

Beni kendinde , kendimde arama !

Ben hem bende , hem sende bir gizim . . . !

Beni Mecnun'dan , Leyla'dan sorma !

Ben yalnız Mevla'dan bir izim . . .

HZ. MEVLANA ( C.R )

Biraz uyku tutmadı da . . .

bugün size eksiklerle dolu bir menü yazacagım...
sabah
3 çatal sucuklu yumurta
peynir
zeytin
yoğurt
1 çatal bal
1 dilim ekmek

öğle
başka bir komşuya davetliyim

ara meyve

akşam
eşimin iş arkadaşına yemeğe davetliyiz

valla bu ara çok ii oldu hem moralim süper...hemde ellerimde egzama var su sabun bu ara yara yaptı parmaklarımda ellerimde dinleniyor.canım çok yanıyor.kortizollu krem geçiriyor ancak onu da çok düşük doz kullanabiliyorum oda fayda etmiyor tabiki.çok şükür halimize..bugün bi oğluma yedirmek için bişiler hazırlayacağım o kadar....:)

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım. bende bişe kullanamıyom ve yaklaşık 30 gündür yineledi egzamam. bende geçmesi için dua ediyom umarım sende bende kurtuluruz bu illetten.

MRB herkeslere günaaaaaaay dın nasılsınız bakalım herkeslere çok güzel bi gün olsun inş.

bugün muhteşem bi gün olcak inş süpper motiveyim zaten çarşamba bana çok iyi geliyor nedense

ayyüzlüm başın sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin üzüldüm

az önce misafirimi gönderdim. bu sabah tartıda gördüğüm rakam çoook fenaydı çok. neden öyle oldu anlamadım. yani son bildirimden 1500 gr fazlaydı ya. niye şiştim bu kadar bilmiyom.:44::44::44:
baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim. halam yaklaşık yirmi gün önce tansyonunu ölçtürmek için evlerinin yakınındaki hastaneye gitmiş ve çıkışta adımını yola atar atmaz bir motorsiklet çarpmış beyin kanaması geçirdi. ve yoğun bakımdan hiç çıkamadı. dünde hakkın rahmetine kavuştu. çok canım sıkıldı evet ama öyle yatıpta sıkıntı çekmesinden de iyi oldu. aslınlında çok da kızgınım çocuklarına kocasına. bir tansyon aleti almak bu kadar mı zordu diyorum. yok yoksul olsalar neysede eve üç maaş giriyor. ihmalkarlık yapıtılar cezasını halam çekti işte. neyse allah onu kimsenin eline koymadı bunada şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…