- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
az önce misafirimi gönderdim. bu sabah tartıda gördüğüm rakam çoook fenaydı çok. neden öyle oldu anlamadım. yani son bildirimden 1500 gr fazlaydı ya. niye şiştim bu kadar bilmiyom.:44::44::44:
baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim. halam yaklaşık yirmi gün önce tansyonunu ölçtürmek için evlerinin yakınındaki hastaneye gitmiş ve çıkışta adımını yola atar atmaz bir motorsiklet çarpmış beyin kanaması geçirdi. ve yoğun bakımdan hiç çıkamadı. dünde hakkın rahmetine kavuştu. çok canım sıkıldı evet ama öyle yatıpta sıkıntı çekmesinden de iyi oldu. aslınlında çok da kızgınım çocuklarına kocasına. bir tansyon aleti almak bu kadar mı zordu diyorum. yok yoksul olsalar neysede eve üç maaş giriyor. ihmalkarlık yapıtılar cezasını halam çekti işte. neyse allah onu kimsenin eline koymadı bunada şükür.
hibisküs çayı modacı gülşahın içtiği çaymı eylülcüm:44:
Slm canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş sizlere sabır versinn
kızlar slm bu gün çok kötüyüm halamı kaybettik 20 gündür komadaydı. cenazeye gidemiyorumda çok canım sıkılıyo.
kızlar slm bu gün çok kötüyüm halamı kaybettik 20 gündür komadaydı. cenazeye gidemiyorumda çok canım sıkılıyo.
Kızlar herkese günaydın öncelikle...
Ben 6 ay önce doğum yapmıştım.ve 2 hafta önce artık zayıflamaya karar vermişken yüz felci oldum.
sabahları 4 tane kortizon alıyorum.gün içinde sütümü sağıp çöpe atıyorum.Akşam 8 den sabah 8 e de emziriyorum.
Doktor çok kuvvetli bir kortizon olmadığı için bebeğe geçmez dedi.ALLAHA EMANET ARTIK.
Yani kısacası; bebeğin durumuna mı yanayım,kortizonla alacağım kilolaramı yanayım,yoksa yüzümün yamuk haline mi yanayım :2::2::2::2::2:
canım tekrar başınız sağolsun
ecel geldimi bir şey de sebep oluyor
dediğin gibi bir yandan kurtuldu
benim bugün tartıda gördüğüm rakam fenanın da ötesinde
cuma günü gördüğüme +3500 gr eklenmiş
off çok sıkıldım çok
bugün ayran detoksuna başlıyorum
geçmiş olsun canım. bende bişe kullanamıyom ve yaklaşık 30 gündür yineledi egzamam. bende geçmesi için dua ediyom umarım sende bende kurtuluruz bu illetten.
geçmiş olsun canımmmm..sağlığın herşeyden önemli umarım biran önce ii olursun...neden oldu ki acaba ya?Kızlar herkese günaydın öncelikle...
Ben 6 ay önce doğum yapmıştım.ve 2 hafta önce artık zayıflamaya karar vermişken yüz felci oldum.
sabahları 4 tane kortizon alıyorum.gün içinde sütümü sağıp çöpe atıyorum.Akşam 8 den sabah 8 e de emziriyorum.
Doktor çok kuvvetli bir kortizon olmadığı için bebeğe geçmez dedi.ALLAHA EMANET ARTIK.
Yani kısacası; bebeğin durumuna mı yanayım,kortizonla alacağım kilolaramı yanayım,yoksa yüzümün yamuk haline mi yanayım :2::2::2::2::2:
Kızlar herkese günaydın öncelikle...
ben zaten sürekli kitap okuyorum tatlımallah allah herkese ne oldu böyle yaaaaa...dikkat edilmese neyse....aklıma birşey geldi ben uygulamaya başladım grupça kitap okumaya mı başlasak böyle insanı bişiler yapmak için gaza getiren kişisel gelişim kitaplarından...bizi mücadeleden koparmaz her an dimağımız açık olur..motive ediyor insanı çok fazla..şiddetle tavsiye ediyorummmm
geçmiş olsun canımKızlar herkese günaydın öncelikle...
inş ulaşırsın canımkızlaaaar ben bugün spora başlıyorum inşaallah..pilatese :))))
83 kg mım ve de hedefim 75 inşallah hedefime ulaşırım :))))
bugün size eksiklerle dolu bir menü yazacagım...
sabah
3 çatal sucuklu yumurta
peynir
zeytin
yoğurt
1 çatal bal
1 dilim ekmek
öğle
başka bir komşuya davetliyim
ara meyve
akşam
eşimin iş arkadaşına yemeğe davetliyiz
valla bu ara çok ii oldu hem moralim süper...hemde ellerimde egzama var su sabun bu ara yara yaptı parmaklarımda ellerimde dinleniyor.canım çok yanıyor.kortizollu krem geçiriyor ancak onu da çok düşük doz kullanabiliyorum oda fayda etmiyor tabiki.çok şükür halimize..bugün bi oğluma yedirmek için bişiler hazırlayacağım o kadar....:)
başın sağolsun canım,allah mekanını cennet eylesin.az önce misafirimi gönderdim. bu sabah tartıda gördüğüm rakam çoook fenaydı çok. neden öyle oldu anlamadım. yani son bildirimden 1500 gr fazlaydı ya. niye şiştim bu kadar bilmiyom.:44::44::44:
baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim. halam yaklaşık yirmi gün önce tansyonunu ölçtürmek için evlerinin yakınındaki hastaneye gitmiş ve çıkışta adımını yola atar atmaz bir motorsiklet çarpmış beyin kanaması geçirdi. ve yoğun bakımdan hiç çıkamadı. dünde hakkın rahmetine kavuştu. çok canım sıkıldı evet ama öyle yatıpta sıkıntı çekmesinden de iyi oldu. aslınlında çok da kızgınım çocuklarına kocasına. bir tansyon aleti almak bu kadar mı zordu diyorum. yok yoksul olsalar neysede eve üç maaş giriyor. ihmalkarlık yapıtılar cezasını halam çekti işte. neyse allah onu kimsenin eline koymadı bunada şükür.
hoş geldin canım,Kızlar herkese günaydın öncelikle...
ben özel bişe yapmıyom kremli sabun kullanıp elime krem sürüyom ha bide yemeklerimi eldivenle yapıyom.ayyy evet yaaa şeker hastalığı gibi öldürmüyor ama süründürüyor...domates doğrayamazsın,portakal soyamazsın...çamaşır asmak bile kötü yapıyor ellerimi...buranın sularıda çok soğuk ayrı eziyet zaten kurutuyor ellerimi...ıslak mendilde zarar veriryor o yüzden bebek doğunca benim iyice arttı...ben nilera diye el sabunu var onu kullanıyorum gliserinli..ii geliyor..o yeni bitti şimdi sebamed likit sabun kullanıyorum..bitkisel bir krem yaptırdım onunla idare ediyorum valla...oda olmasa ellerim kuruyup parçalanacak
iyi akşamlar kızlar
bu gün oruca başladım borç oruçlarımı tutucam allah izin verirse
menüm
sahur
2 dlml irmik tatlısı
iftar
1 kase çorba
yoğurt
1 tabak bamya yemeği
1dlm ekmek
kızlar kilo almamızın sebebi yemekler deyimiş.zayıfla baskısıymış..şimdi haberlerde söyledi.amerikalı bilim adamları uzun araştırmalar sonucu bunu bulmuş..biz masumuuz çevre baskısı bizi bu hale getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?