80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım tekrar başınız sağolsun
ecel geldimi bir şey de sebep oluyor
dediğin gibi bir yandan kurtuldu

benim bugün tartıda gördüğüm rakam fenanın da ötesinde
cuma günü gördüğüme +3500 gr eklenmiş
off çok sıkıldım çok
bugün ayran detoksuna başlıyorum

hibisküs çayı modacı gülşahın içtiği çaymı eylülcüm:44:

Slm canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş sizlere sabır versinn

valla canım ben pek tv ızlemem kadını tanımıyom ama sen yazınca arattım gogleden evet o cay
ama ben ahmet marankıden duyum ıcmeye basladım 1 aydır kılosu 30lıra 5 lıralık ınsana 1 ay fazla fazla yetıyo
her öğünden sonra mutlaka içiyorum tadınına cook begendım mayhos bı tadı var rengıde mukemmel
bıde c vıtamını deposuymus tansıyona sekere ıyı gelıyomus ve vucuttan yag atıyomus ben ahmet marankının yalancısıyım:)
o adamı cok begenıyorum oyuzden basladım kılo verdırıyomu bılmıyorum cunku zaten dıyet ve sporda yapıyorum
ama ekstra yararı olcagına ınanarak ıcıyorum grıpten korusa yeter malum c vıtamını bolmus cayda

Kızlar herkese günaydın öncelikle...
Ben 6 ay önce doğum yapmıştım.ve 2 hafta önce artık zayıflamaya karar vermişken yüz felci oldum.
sabahları 4 tane kortizon alıyorum.gün içinde sütümü sağıp çöpe atıyorum.Akşam 8 den sabah 8 e de emziriyorum.
Doktor çok kuvvetli bir kortizon olmadığı için bebeğe geçmez dedi.ALLAHA EMANET ARTIK.
Yani kısacası; bebeğin durumuna mı yanayım,kortizonla alacağım kilolaramı yanayım,yoksa yüzümün yamuk haline mi yanayım :2::2::2::2::2:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Bugün pek işim yok şükür ama bu seferde kızın sınıf arkadaşları gelecekmiş bir grup çalışması için
Neyse çocuk odasına kapanırlar nasılsa bana pek iş düşmez tabi ikramlık birşeyler aldırmam lazım ayıp olur
Sabah bir kalktım boğazlarım ağrıyor kendimi kasıyorum resmen hasta olmamak için sonuçta yarınıda atlattıktan sonra hastalıkta serbest

kızlar slm bu gün çok kötüyüm halamı kaybettik 20 gündür komadaydı. cenazeye gidemiyorumda çok canım sıkılıyo.

Canım başınız sağ olsun RAbbim sizlere sabır versin halanızında mekanı cennet olsun

Aramıza hoşgeldin
Rabbim sanada acil şifalar versin ki kortizondan bir an önce kurtul Kuzucuğunuda Allah analı babalı büyütsün Aminnnnnnnnn

Son düzenleme:

allah allah herkese ne oldu böyle yaaaaa...dikkat edilmese neyse....aklıma birşey geldi ben uygulamaya başladım grupça kitap okumaya mı başlasak böyle insanı bişiler yapmak için gaza getiren kişisel gelişim kitaplarından...bizi mücadeleden koparmaz her an dimağımız açık olur..motive ediyor insanı çok fazla..şiddetle tavsiye ediyorummmm

geçmiş olsun canım. bende bişe kullanamıyom ve yaklaşık 30 gündür yineledi egzamam. bende geçmesi için dua ediyom umarım sende bende kurtuluruz bu illetten.

ayyy evet yaaa şeker hastalığı gibi öldürmüyor ama süründürüyor...domates doğrayamazsın,portakal soyamazsın...çamaşır asmak bile kötü yapıyor ellerimi...buranın sularıda çok soğuk ayrı eziyet zaten kurutuyor ellerimi...ıslak mendilde zarar veriryor o yüzden bebek doğunca benim iyice arttı...ben nilera diye el sabunu var onu kullanıyorum gliserinli..ii geliyor..o yeni bitti şimdi sebamed likit sabun kullanıyorum..bitkisel bir krem yaptırdım onunla idare ediyorum valla...oda olmasa ellerim kuruyup parçalanacak

geçmiş olsun canımmmm..sağlığın herşeyden önemli umarım biran önce ii olursun...neden oldu ki acaba ya?

kızlaaaar ben bugün spora başlıyorum inşaallah..pilatese :))))

83 kg mım ve de hedefim 75 inşallah hedefime ulaşırım :))))

aramıza h.geldin

rahatsızlığına da geçmiş olsun , ALLAH acil şifa versin canım , inşallah sorunsuz bir tedavi sürecin olur ve hemen atlatırsın . . .

önce rahatsızlığını bi atlat canım kiloları elbet veririz el birliğiyle , önce sağlık

bebişinide ALLAH bağışlasın

ben zaten sürekli kitap okuyorum tatlım
bu hafta bir kaç kaçamağım oldu
geçmiş olsun canım
öncelikle bir iyileş diyet kolay
kızlaaaar ben bugün spora başlıyorum inşaallah..pilatese :))))

83 kg mım ve de hedefim 75 inşallah hedefime ulaşırım :))))
inş ulaşırsın canım

geçmiş olsun
bende de var egzama off çok kötü ya

kızlar slm bu gün çok kötüyüm halamı kaybettik 20 gündür komadaydı. cenazeye gidemiyorumda çok canım sıkılıyo.

başın sağolsun canım,allah mekanını cennet eylesin.
insanların başına ne geleceği belli deyil .bir tansiyon ölçtürmek ölüme götürebiliyor insanı..kader alnımıza ne yazıldıysa önüme o gelecek çare yok..allah yatırmamış başkalarının eline bırakmamış ya ,,ölüm bazen kurtuluş..allah sabır versin canım sanada

hoş geldin canım,

çok geçmiş olsun ,işallah bir an önce iyileşirsin ..soğuktanmı oldun canım

tam dayaklığım aslında ama dayanamadım

sabah : kepek ekmeğiyle domates,b.peynir,marul ile sandiviç , 1 şekersiz nescafe
ara :yok
öğle : 1 dilim y.pasta , 2 tane kıymalı pide , şekersiz çay :26::18:
ara : 1 sıcak çikolata
akşam : 1 z.y tabak karnabahar be 1 bardak ayran
ara : bol yeşil çay
yatarken : tarçınlı süt

beni dövüüüüün , beni müfettişe hanıma vermeyiiinnn

iyi akşamlar kızlar
bu gün oruca başladım borç oruçlarımı tutucam allah izin verirse

menüm
sahur
2 dlml irmik tatlısı

iftar
1 kase çorba
yoğurt
1 tabak bamya yemeği
1dlm ekmek

kızlar kilo almamızın sebebi yemekler deyimiş.zayıfla baskısıymış..şimdi haberlerde söyledi.amerikalı bilim adamları uzun araştırmalar sonucu bunu bulmuş..biz masumuuz çevre baskısı bizi bu hale getirdi

ben özel bişe yapmıyom kremli sabun kullanıp elime krem sürüyom ha bide yemeklerimi eldivenle yapıyom.
iyi akşamlar kızlar
bu gün oruca başladım borç oruçlarımı tutucam allah izin verirse

menüm
sahur
2 dlml irmik tatlısı

iftar
1 kase çorba
yoğurt
1 tabak bamya yemeği
1dlm ekmek

allah kabuletsin canım. o haberi bende gördüm ve çok güldüm

katılıyorum ben bu görüşe , kilo almayayım dedikçe sanki inat edercesine gitmiyo bu meretler

slm kizlarr fazla gecmis yapmadim ayyüzlüm basin sagolsun halanin mekani cennet olsun geride kalanlara sabir diliyorum.....hayat zaten bir yalan bir varmis bir yokmus hepimizin gidecegi yer orasii ...... bugün spor salonuna basladim spordu saunaydi pek yoruldumm artik daha bir dikkat ederim birde bugun üstüne üstlük cocuklar baklava istediler benden bir onu yaprtim serbetini verdim yenmeyi bekliyoo simdilik.

menüm
  • sabah bir kase cornflakes .bir bardak süt
  • öglen mandalin portakal-biraz sütlac
  • ara türk kahvesi .bir avuc cerez
  • aksam patetes tavada ,kirmizi lahana.kaz eti .sos ,salata
aksami fazla kacirdiiim yarin sabah olmazz 1.5 saat de spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…