ben geeeeeeeel dim canın sıkılmasın bitanem anlat bakalım ne var ne yok hayatta ben yine ipini koparmış gibi yedim şimdi biraz leslie yqapıp az biraz eritmeye çalışacam nedense bi türlü motive olamyrm bu ara o yüzden kaç gündür menüde yazmadım yazsam zaten sadece kötü örnek olacam elma sirkesi içiyrm ama bakalım bide motive olabilirsem çok iyi olcak
menüm
aksami fazla kacirdiiim yarin sabah olmazz 1.5 saat de spor
- sabah bir kase cornflakes .bir bardak süt
- öglen mandalin portakal-biraz sütlac
- ara türk kahvesi .bir avuc cerez
- aksam patetes tavada ,kirmizi lahana.kaz eti .sos ,salata
az önce misafirimi gönderdim. bu sabah tartıda gördüğüm rakam çoook fenaydı çok. neden öyle oldu anlamadım. yani son bildirimden 1500 gr fazlaydı ya. niye şiştim bu kadar bilmiyom.:44::44::44:
baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim. halam yaklaşık yirmi gün önce tansyonunu ölçtürmek için evlerinin yakınındaki hastaneye gitmiş ve çıkışta adımını yola atar atmaz bir motorsiklet çarpmış beyin kanaması geçirdi. ve yoğun bakımdan hiç çıkamadı. dünde hakkın rahmetine kavuştu. çok canım sıkıldı evet ama öyle yatıpta sıkıntı çekmesinden de iyi oldu. aslınlında çok da kızgınım çocuklarına kocasına. bir tansyon aleti almak bu kadar mı zordu diyorum. yok yoksul olsalar neysede eve üç maaş giriyor. ihmalkarlık yapıtılar cezasını halam çekti işte. neyse allah onu kimsenin eline koymadı bunada şükür.
h.geldin canım , ay ne anlatsam ki , bende bu günlerde ipini koparanlardanım , ayyyy ne yapsam nerelere gitsem bilemedimcuma öğrencimle dr.a gidip tahlil vericem sabah, öğleden sonrada inşallah diyetisyene gidicez, bakalım neler diyecek , yarında spor salonuna gidip bi görüşücem , kışın yaptık yaptık ,yazın hepten rehavet çöküyo bana . . . ayyyy ne konuştum :)) yoruldum haaa
hadi kızlar yeşil çay içmeye gelin
hadi kızlar yeşil çay içmeye gelin
canım bende sade sevmiyorum , içine mısır püskülü yada kiraz sapı ekliyorum ,tadı biraz değişiyo içmeside fena olmuyo, ama tavsiyem sade içiyorsan çaykurun bergomt otlu yeşil çayı, küçük kutuda oluyo ,tadıda fena değilayy ben o işi okulda yaptım 2 fincan içtim ama bi daha içmeye dayanabilirmym bilmyrm çiğ balık gibi kokuyooooo
melankolıcım ben gelırım valla artık cook alıstım zevkle ıcıyorum yeşilçayı
hertürlü bitki çayı itina ile içilir:)
slm kızlar dün akşam süt sağma makinem geldi ve çok kötü bişe farkettim. benim sütüm yok. gece sağdım 50 ml çıktı çocuk bağırmasın da benmi bağırayım. acaba kıza kızım diyet yapıyosun zırlama diye telkin versem işe yararmı:44::44::44: bu gün misafir gelecek sanırım. komşular yarın uğrarız taziye için demişlerdi. evde hiç bişe yok napsamki. acaba dilayı yarım saatliğine komşuya bırakıp marketi mi talan etsem.
gece berbattı ya. rüyamda eşim beni aldatıyodu kalktım adamı temiz fırçaladım neden beni aldattın diye. adam vallahi ben bişe yapmadım diyo. dedim biliyom kırkım çıkmadığı halde bişe yapmadım dedin bu durumda beni aldatıyosun dedimkız neler kuruyon kafanda yorgunluktan canım çıkıyo sen ne diyosun dedi ve küstü. sabahta kahvaltı yapmadı çekti gitti. sanırım üstüne fazla gittim:18::18::18: napim hepten kardeşe bağladık olayı.
canım ne demek kusura bakma. allah razı olsun verdiğin bilgiler için. elimden geldiği kadar bende sokulup beni sevsene diyom ama iki saçımı okşuyo sonra bırakıyo. kedimi seviyon iki okşayıp bırakıyon diye dalga geçiyom. ayyy aslında mümkün olsa şöle gitsem kuaföre becerebilirlerse saçımı röfle yaptırsam kendime çeki düzen versem ne güzel olurdu. ama eksi bilmem kaç derece soğukta o buzların üstünde bu bebeyle gidipte saatlerce nasıl duracam kuaförde ooooof oooooof.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Anam dün gece saat 1e kadar uğraştım durdum.
Annem sağ olsun akşam üzere kızım duvarlarını sildinmi diye sorunca bende o an kurtulmak için yemekten hemen sonra siliceğim dedimbu seferde yalan olmasın diye mecbur yapayım bari dedim tabi hızımı alamadım birde salonun halısını sildim
Aslında kendime iş çıkarttım hatta kaç kere ay vazmıgeçsem diye düşündüm sonrada amannn bari aradan çıksın bunlarda diyerek işlerimi tamamladım
Sabahda cimcimeyi yıkayıp giyinip hazır beklerken sizlerede bir bakayım dedim
Canım sütüm az diye sakın üzülmeBende ilk makineyi aldığımda şuncacık süt içinmi bu aleti aldım diye kendi kendime üzüldüm ama o makineler nasılsa sağdıkça süt dahada artıyor
İnan ilk gün bende o kadar bile yoktu süt hatta oturdum ağladım çocuk aç kalacak diyeağlak ceco
Sonraki günlerde okadar arttı ki sütüm hem kızıma bolça veriyordum hemde dolaba istifliyordum
Düşün çocuğa yarım ufak biberon verirken bir büyük biberonda dolapta oluyorduhatta bir arkadaşım kız millet anne sütünü satıyor sen istifliyorsun demişti tabi anne sütünü hastaneye satmayı düşünmedim bile ( bazıları kabul ediyormuş ) sonuçta kız erkek ayırmadan verirler sonra Allah korusun süt kardeşi falan olur bilmeden kadar bir araya getirir evlenirler falan
( nasılda iki dakikada senaryoyu yazmışsam o zamanlar)
Belki inanmayacaksın ama aynı rüyaları bende görüyordum doğumdan sonrabir keresinde eşimin gırtlağına bile o uyurken yapışmıştım Aysel kim lan diye aslında alt tarafı rüya ama işte o anki psikolojiyle yaptım
Bir kaç ay çocuğun uykuları düzene girene kadar kardeşlik olayı devam eder maalesef ama emin ol sonrasında senide özleyeceği için herşey çok daha güzel olucak
Ama sakın çocuğu aranızda yatırmaya alıştırmayoksa bizim gibi süreç uzar kaçar dövüşürsünüz
Sen kendini salma ve kuzular uyudukça en azından eşinin iyice dibine girben hep beni kedi gibi sevsene derim hemen anlar ilgiye ihtiyacım olduğunu
İlle birşeyler yaşamak şart değil önemli olan onun sıcaklığını hissetmen ( sakinleştiriyordu beni belki sende de işe yarar)
Rabbim inşallah mutluluğunuzu artırır ve daim ederBu bir süreç ve inanıyorum sizler anlınızın akıyla o sürecide başarıyla atlatacaksınız Birde imkanın varsa 1 saatte olsa sadece ikiniz için zaman ayırın inan hiç konuşmadan sarılarak TV seyretmek bile insana iyi geliyor biz hatta bazen tavla bile oynuyoruz gırgır şamata oluyor bilmiyorsanda öğretsin eşin o biliyorsa inan o öğrenme süresi bile inanılmaz eğlenceli oluyor
Herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım ( yine destan oldu ama kendimi tutamadımkusura bakma )
Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Bugün bütün gün ütüydü ev işiydi derken gerçekten evle birlikte bende bittim
Aslında daha halıyı sileceğim ama önce bir sizlere bakayım dedim ama maşallah in cin top oynuyor
Neyse artık yarın gece herkes dağıldıktan sonra ( annemler akşama kadar büyük ihtimal bizde olurlar ) gelirim inşallah
Bana müsaadehalımı silip kendimi yatağa atayım
Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?