80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geeeeeeeel dim canın sıkılmasın bitanem anlat bakalım ne var ne yok hayatta ben yine ipini koparmış gibi yedim şimdi biraz leslie yqapıp az biraz eritmeye çalışacam nedense bi türlü motive olamyrm bu ara o yüzden kaç gündür menüde yazmadım yazsam zaten sadece kötü örnek olacam elma sirkesi içiyrm ama bakalım bide motive olabilirsem çok iyi olcak

h.geldin canım , ay ne anlatsam ki , bende bu günlerde ipini koparanlardanım , ayyyy ne yapsam nerelere gitsem bilemedim cuma öğrencimle dr.a gidip tahlil vericem sabah, öğleden sonrada inşallah diyetisyene gidicez, bakalım neler diyecek , yarında spor salonuna gidip bi görüşücem , kışın yaptık yaptık ,yazın hepten rehavet çöküyo bana . . . ayyyy ne konuştum :)) yoruldum haaa

iyi geceler kızlar.ayça hatırlatmak isterim,cuma cumartesi pazar menülerin yok.en az 1 menü verde listeye gir.

başın sagolsun canım çok üzüldüm rabbim geride kalanlara sabır versin inşallahh

bugun ki menüm
sabah
1adet haşlanmış yumurta
1dilim peynir
4adet zeytin

akşam
1kase barbunya
4kaşık pilav
4kaşık ıspanak
salata
ayran

bol su omega 3 aslında pilav yemeyecektım ama misafirim vardı ve yemegi cok gec yemek zorunda kaldım doymayınca pılav yedım cok pısmanım coookk

BENDE KIŞIN KOPARIYORUM İPİMİ ama toplayacam netten bi etek sipariş ettim az önce normalde ben 44 beden giyiyorum ama 42 sipariş ettim napıp edip o eteğin içine girecem bu da bana bir mecburiyet haline gelecek ve ben kilo vercem şimdiden başlıyım spora lki bi haftada gelse ben o zamana kadar 1 kilo versem kardır dimi yaaaaaaaaa

slm kızlar kızımı uyutcam menumu yazıp kacıyom
sabah sırkelı su yogurt kürü 2 haslanmıs yumurta yarım domates
ara yesılçay hibiskus ve besıbıyerde bıtkı cayları
öğlen yogurt kuru 1 tabak ıspanak yarım kase yogurt
ara 1 mandalına yesılçay hibiskus 3 bardakta ısırgan çayı
aksam yogurtkürü 4 ufak köfte 1 haslanmıs patates salata
ara yesılçay hibiskus 5ı bıyerde bıtkı cayları bıde elmalı tarcınlı cay ıctım

kızlar ben gunluk sporlarımı pek yazmıyorum ama hergun yapıyorum cook şükür
sabah 1 saat aksam 1 saat tempolu yuruyorum evdede arda mekık cekıyorum
bugunde trambolınde zıplamaya basladım ınsallah hızlancak kılo vermem
e bide bol bol suuu

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Bugün bütün gün ütüydü ev işiydi derken gerçekten evle birlikte bende bittim
Aslında daha halıyı sileceğim ama önce bir sizlere bakayım dedim ama maşallah in cin top oynuyor
Neyse artık yarın gece herkes dağıldıktan sonra ( annemler akşama kadar büyük ihtimal bizde olurlar ) gelirim inşallah

Bana müsaade halımı silip kendimi yatağa atayım
Öpüyorum hepinizi

ayy ben o işi okulda yaptım 2 fincan içtim ama bi daha içmeye dayanabilirmym bilmyrm çiğ balık gibi kokuyooooo
canım bende sade sevmiyorum , içine mısır püskülü yada kiraz sapı ekliyorum ,tadı biraz değişiyo içmeside fena olmuyo, ama tavsiyem sade içiyorsan çaykurun bergomt otlu yeşil çayı, küçük kutuda oluyo ,tadıda fena değil
melankolıcım ben gelırım valla artık cook alıstım zevkle ıcıyorum yeşilçayı
hertürlü bitki çayı itina ile içilir:)

gel tatlım çayın dibine vuralım bende alıştım artık otlara , hayatımız ot olmuş resmen

selam kızlar

menüm
sabah
1 yumurta
peynir
1 dlm ekmek
yeşillik

13.00
ayran detoksu

15.00
ayran detoksu

17.00
ayran detoksu

19.00
ayran detoksu

ve şuan iyice acıktım

slm kızlar dün akşam süt sağma makinem geldi ve çok kötü bişe farkettim. benim sütüm yok. gece sağdım 50 ml çıktı çocuk bağırmasın da benmi bağırayım. acaba kıza kızım diyet yapıyosun zırlama diye telkin versem işe yararmı:44::44::44: bu gün misafir gelecek sanırım. komşular yarın uğrarız taziye için demişlerdi. evde hiç bişe yok napsamki. acaba dilayı yarım saatliğine komşuya bırakıp marketi mi talan etsem.
gece berbattı ya. rüyamda eşim beni aldatıyodu kalktım adamı temiz fırçaladım neden beni aldattın diye. adam vallahi ben bişe yapmadım diyo. dedim biliyom kırkım çıkmadığı halde bişe yapmadım dedin bu durumda beni aldatıyosun dedim kız neler kuruyon kafanda yorgunluktan canım çıkıyo sen ne diyosun dedi ve küstü. sabahta kahvaltı yapmadı çekti gitti. sanırım üstüne fazla gittim:18::18::18: napim hepten kardeşe bağladık olayı.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Anam dün gece saat 1e kadar uğraştım durdum.
Annem sağ olsun akşam üzere kızım duvarlarını sildinmi diye sorunca bende o an kurtulmak için yemekten hemen sonra siliceğim dedim bu seferde yalan olmasın diye mecbur yapayım bari dedim tabi hızımı alamadım birde salonun halısını sildim
Aslında kendime iş çıkarttım hatta kaç kere ay vazmıgeçsem diye düşündüm sonrada amannn bari aradan çıksın bunlarda diyerek işlerimi tamamladım
Sabahda cimcimeyi yıkayıp giyinip hazır beklerken sizlerede bir bakayım dedim

Canım sütüm az diye sakın üzülme Bende ilk makineyi aldığımda şuncacık süt içinmi bu aleti aldım diye kendi kendime üzüldüm ama o makineler nasılsa sağdıkça süt dahada artıyor
İnan ilk gün bende o kadar bile yoktu süt hatta oturdum ağladım çocuk aç kalacak diye ağlak ceco
Sonraki günlerde okadar arttı ki sütüm hem kızıma bolça veriyordum hemde dolaba istifliyordum
Düşün çocuğa yarım ufak biberon verirken bir büyük biberonda dolapta oluyordu hatta bir arkadaşım kız millet anne sütünü satıyor sen istifliyorsun demişti tabi anne sütünü hastaneye satmayı düşünmedim bile ( bazıları kabul ediyormuş ) sonuçta kız erkek ayırmadan verirler sonra Allah korusun süt kardeşi falan olur bilmeden kadar bir araya getirir evlenirler falan
( nasılda iki dakikada senaryoyu yazmışsam o zamanlar )

Belki inanmayacaksın ama aynı rüyaları bende görüyordum doğumdan sonra bir keresinde eşimin gırtlağına bile o uyurken yapışmıştım Aysel kim lan diye aslında alt tarafı rüya ama işte o anki psikolojiyle yaptım
Bir kaç ay çocuğun uykuları düzene girene kadar kardeşlik olayı devam eder maalesef ama emin ol sonrasında senide özleyeceği için herşey çok daha güzel olucak
Ama sakın çocuğu aranızda yatırmaya alıştırma yoksa bizim gibi süreç uzar kaçar dövüşürsünüz
Sen kendini salma ve kuzular uyudukça en azından eşinin iyice dibine gir ben hep beni kedi gibi sevsene derim hemen anlar ilgiye ihtiyacım olduğunu
İlle birşeyler yaşamak şart değil önemli olan onun sıcaklığını hissetmen ( sakinleştiriyordu beni belki sende de işe yarar )

Rabbim inşallah mutluluğunuzu artırır ve daim eder Bu bir süreç ve inanıyorum sizler anlınızın akıyla o sürecide başarıyla atlatacaksınız Birde imkanın varsa 1 saatte olsa sadece ikiniz için zaman ayırın inan hiç konuşmadan sarılarak TV seyretmek bile insana iyi geliyor biz hatta bazen tavla bile oynuyoruz gırgır şamata oluyor bilmiyorsanda öğretsin eşin o biliyorsa inan o öğrenme süresi bile inanılmaz eğlenceli oluyor

Herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım ( yine destan oldu ama kendimi tutamadım kusura bakma )

canım ne demek kusura bakma. allah razı olsun verdiğin bilgiler için. elimden geldiği kadar bende sokulup beni sevsene diyom ama iki saçımı okşuyo sonra bırakıyo. kedimi seviyon iki okşayıp bırakıyon diye dalga geçiyom. ayyy aslında mümkün olsa şöle gitsem kuaföre becerebilirlerse saçımı röfle yaptırsam kendime çeki düzen versem ne güzel olurdu. ama eksi bilmem kaç derece soğukta o buzların üstünde bu bebeyle gidipte saatlerce nasıl duracam kuaförde ooooof oooooof.

aleykum selaam ütüydü haliydi duvardi kendini iyiyce harap ettin senin kadar titizini görmediiim bu soguktaa nasil ugrasiyosuuun ben de yapariim ama senin kadar degill duvar da silmekk ooooo vakit alan is sana kolay gelsiin.simdi mevlüdde yemek di insanlar geliceekk oraya dökülüyoo mutfak battiyooo.gerci bir sürü insan geliyoo arkamdan laf ettirmem dogrusuu sabaha kadar uyuyamamm isimi bitiririm.

ben çok yeniyim hem burda hemde kulüpte bende 81 kg cok mutsuzum artık hic bisey beni tatmin etmiyor ben de zayıflamak istiyorum 2 cocu annesiyim 8 aylık bebeğim var bana yardım edin kurtulmak istiyorum bu kilolardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…