hoşgedin canım inşallah hep beraber veririz kilocukları korkma emziriyosan gerçekten dikkat edersen çabuk verrirsin bizden avantajlısın o konuda kullan avantajını canım hareket et bol bol boğazına sahip çık nasıl gidiyr bakben çok yeniyim hem burda hemde kulüpte bende 81kg cok mutsuzum artık hic bisey beni tatmin etmiyor ben de zayıflamak istiyorum 2 cocu annesiyim 8 aylık bebeğim var bana yardım edin kurtulmak istiyorum bu kilolardan
canım ne demek kusura bakma. allah razı olsun verdiğin bilgiler için. elimden geldiği kadar bende sokulup beni sevsene diyom ama iki saçımı okşuyo sonra bırakıyo. kedimi seviyon iki okşayıp bırakıyon diye dalga geçiyom. ayyy aslında mümkün olsa şöle gitsem kuaföre becerebilirlerse saçımı röfle yaptırsam kendime çeki düzen versem ne güzel olurdu. ama eksi bilmem kaç derece soğukta o buzların üstünde bu bebeyle gidipte saatlerce nasıl duracam kuaförde ooooof oooooof.
sağol canım iyiyim allaha şükür...sen nasılsın?beyazcan+,
anneyim_mutluyum,
melankoli_84+
naber kızlar
beyazcan+,
anneyim_mutluyum,
melankoli_84+
naber kızlar
beyazcan+,
anneyim_mutluyum,
melankoli_84+
naber kızlar
sağol canım iyiyim allaha şükür...sen nasılsın?
detoks nasıl gidiyor dayanabildin mi?
beyazcan+,
anneyim_mutluyum,
melankoli_84+
naber kızlar
iyilik canım gözlerim belerdi kızların menülerini bulmaya çalışıyorumama yok..her gün işaretliyorum zaten ama gözdemni kaçırdım dedim ,yinede kızlar sizde bakın kamile ceco ayça
bu arada küçük kızım çok hastaymş,ben çocuk kreşe gitmekden kaçıyor sandım .kaç gündür anne hastayım okula gitmiycem diyor ben çocuğa inanmadım.en sonunda gece uykusunun arasında hastayım anne gitmiycem diye ağlayıp ateşide yükselince sabah kreşe göndermedim.sağlık ocağına götürdüm meğer çocuk perişan olmuş. boğazı çok iltihaplanmış doktor iğne yazdı penisilin.ama çok zorlandım iğne yapılırken hem test için hem normal iğne yapıldı ,zor zaptetim çocuğu..eve gelincede deliksiz 4 saat uyudu yavrum.kendime çok kızıyorum çocuğuma inanmadım bu hale ben getirdim
iyidir canım hamd olsun , sen nasılsın ? ayran detoksun nasıl gidiyor , açlık çok kötü bi durum yaaa(
dünden beri midem çok ağrıyor
detoks yapmasam da pek bişey yiyemeyecektim
şuan çok açım ama
inş yarına geçen haftaki kilomun azda olsa altına düşerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?