80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar milet nerelerdesiniz bakalım ya ben bugün iyi bi gün geçirdim akşam az biraz makarna dışında menüm iyiydi onuda az önce spor yaparak eritmeye çalıştım 2 mil leslie yaptım ter attım şimdide lahanamı haşlyrm bakalım lahanaya devam edicem tekrar inş bu hafta biraz ibre kımıldar pek ümidim yok ama olsun eteğim gelmeden 1 kilo vermem lazım en az haydi hep birlikte hareket edekte atak şu kiloları

ben çok yeniyim hem burda hemde kulüpte bende 81 kg cok mutsuzum artık hic bisey beni tatmin etmiyor ben de zayıflamak istiyorum 2 cocu annesiyim 8 aylık bebeğim var bana yardım edin kurtulmak istiyorum bu kilolardan
hoşgedin canım inşallah hep beraber veririz kilocukları korkma emziriyosan gerçekten dikkat edersen çabuk verrirsin bizden avantajlısın o konuda kullan avantajını canım hareket et bol bol boğazına sahip çık nasıl gidiyr bak

canım bende aynı şeyleri çok düşünürdüm ama eşimin bana söylediği bişey dikkatimi çekmişti sen o şekilde mutlu oluyon ama ben ileri giderm korkusuyla uzak duruyrm demişti haklılar onlarda kendilerince işte sen canını sıkma kırkın çıkınca o duvarlar yıkılır aradan sen sadece fazla alınganlık gösterip herşeyde yüklenme adama uzaklaştırma kendinden ben onu yaptım her hareketinden şüphe ettim rüyalarım yüzünden sataştım her fırsatta psikolojimi ona yansıttım ve toparlanmamz bir yıl sürdü sen bence yapma sende çok değşiklik var doğum yaptım uyku çocuk falan psikoloji harap ama onlarda çok değişen bişey yok yine işe eve gidip geliyor evden ve kendinden soğutmadan kırkı çıkar sonrada fırsatları değerlendir onuda kendinide üzme canım

Son düzenleme:
menüm
sabah
1 dlm beyaz peynir
1 dlm kaşar
1 dlm ekmek
yeşillik

12.00
ayran detoksu

14.00
ayran detoksu

16.00
ayran detoksu

18.00
ayran detoksu

sabah : 1 tane burçak bisküvi, 6 badem , şekersiz nescafe
ara : yok
öğle : 3 s.k tuzu alınmış turşu kavurması , 2 dilim ekmek
ara : yok
akşam : 1 kase tarhana çorbası
ara : 1 adet muz
yatarken : 1 bardak tarçınlı süt

birazdan yeşil çay yapıcam inşallah , içmeye buyrun hatunlar

kıslar ben akşam spor salonuna gittim , hocasıyla tanıştım ve seanslarını izledim , ne kadar çok özlemişim spor yapmayı ve o salonun havasını solumayı , evimede çok yakın ve inşalah bırakmayı düşünmüyorum , yarın sabahta dr.a gidip tahlilş vericem inşalah , öğrencimle sözleştim yoksa tek başıma üşengeçliğimden gidemiycem , salayıp salayıp duruyorum kendimi , yarın yağ kas oranıma da bakıcam ve yarın sporada başlıyorum resmen , haftada 3 gün 1 saat , inşallah faydasını görürüm ( amin )

iyi geceler kızlar
menüm
sahur
peynir
2 dlm ekmk
biraz domates sosu
1 dlm irmik tatlısı

iftar
1 kase çorba
1 tabak bamya
2 dlml ekmk
soğan
yoğurt

2 mandalin

merhaba
sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
tahin çok az
1 dilim ekmek

ara mandalina 1 adet

öğle
tarhana çorbası
mantarlı tavuk
yoğurt

ara 1 dilim kek

akşam
tarhana çorbası
kıymalı patates
yoğurt
çok az ekmek

yeşil çay
1 adet tadelle
çok az fındık
1 ceviz

su
spor 20 dk jillian

kızlar
ayça
ceco
kamile
tekrar tekrar baktım acaba benmi gözden kaçırdım diye ama yok .
eksikleriniz var menülerinizde..kamile senin durum vahim

beyazcan+,
anneyim_mutluyum,
melankoli_84+

naber kızlar

iyilik canım gözlerim belerdi kızların menülerini bulmaya çalışıyorum ama yok..her gün işaretliyorum zaten ama gözdemni kaçırdım dedim ,yinede kızlar sizde bakın kamile ceco ayça

bu arada küçük kızım çok hastaymş,ben çocuk kreşe gitmekden kaçıyor sandım .kaç gündür anne hastayım okula gitmiycem diyor ben çocuğa inanmadım.en sonunda gece uykusunun arasında hastayım anne gitmiycem diye ağlayıp ateşide yükselince sabah kreşe göndermedim.sağlık ocağına götürdüm meğer çocuk perişan olmuş.boğazı çok iltihaplanmış doktor iğne yazdı penisilin.ama çok zorlandım iğne yapılırken hem test için hem normal iğne yapıldı ,zor zaptetim çocuğu..eve gelincede deliksiz 4 saat uyudu yavrum.kendime çok kızıyorum çocuğuma inanmadım bu hale ben getirdim

geçmiş olsun canım ya
kendini üzme bilmiyordun ki hasta olduğunu
inş çabucak iyileşir

canım çok geçmiş olsun ,ALLAH şifa versin yawruya , kendini de hırpalama nerden bilecektin ki gerçekten hasta olduğunu ,yawrucuklar bazen numarada yapabiliyorlar sonuçta :44:

SLM KIZLAR NASILSINIZ
ben buaksam cok acıktım ya neden bılmem hep bıseler yemek ıstıyom sımdı yesılcayla hisiskus demledım onları içicem
menüm
sabah sırkelı su yogurt kuru 1 haslanmıs yumurta 2 domatesle yagsız cakma menemen
ara yesılçay hibiskus 5ı bıyerde cay 2 cevız
öğlen yogurt kürü 3 ızgara köfte salata
ara yesılçay hibiskus 3 bardakta ısırgançayı
aksam yogurt kürü 2 kepçe mercımek 3 kasık patates yemegı salata 2 kasıkta haslanmıs makarna yaglanmamısken yedım
ara hibiskus yesılçay 1 mandalına 5 etıform kepeklı
en az 3lıtrede suu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…