aleykum selaam ütüydü haliydi duvardi kendini iyiyce harap ettin senin kadar titizini görmediiim bu soguktaa nasil ugrasiyosuuun ben de yapariim ama senin kadar degill duvar da silmekk ooooo vakit alan is sana kolay gelsiin.simdi mevlüdde yemek di insanlar geliceekk oraya dökülüyoo mutfak battiyooo.gerci bir sürü insan geliyoo arkamdan laf ettirmem dogrusuu sabaha kadar uyuyamamm isimi bitiririm.
ben çok yeniyim hem burda hemde kulüpte bende 81kg cok mutsuzum artık hic bisey beni tatmin etmiyor ben de zayıflamak istiyorum 2 cocu annesiyim 8 aylık bebeğim var bana yardım edin kurtulmak istiyorum bu kilolardan
kızlar
ayça
ceco
kamile
tekrar tekrar baktım acaba benmi gözden kaçırdım diye ama yok.
eksikleriniz var menülerinizde..kamile senin durum vahim
uzun süre mi en fazla 15 gün dayanabileceğini düşünüyorum....senin temizlik şevkini allah bana da versin.....:)Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Çok şükür bugünüde anlımın akıyla atlattım
Herşey tam istediğim gibi oldu şükür hiç bir aksilikte yaşanmadı sayılır
Tamda tahmin ettiğim gibi küçük görümce gelmedi bile mevlüdebaba kendi babası ama vakit ayırıpta bir kuran tutmaya gelmedi hanımefendi valla açıkcası gelmemesi daha iyi oldu çünkü görmeye bile tahammülüm yok
Büyük olan geldi hatta gelirken 1 kilo kuru pasta almış dağıtırsın diye :26: çok yoğun olduğundan bişey yapamamışmış
Millette artık nedense bir onun getirdiğini yemedileraynen duruyor paket.
Gelir gelmez bilmişlik yapıp açık büfe gibi yaparız diye tutturdu bende yok herkese servis hazırlıyacağım dedim yok inat etti ısrarla ille açık büfe diyebende en sonunda kararlı birşekilde ben bu şekilde istiyorum açık büfeye gerek yok dedim bozuldu ve tabi ev senin evin ben karışamam dedi oturdu ve gidene kadar bir kere bile yerinden kalkmadı
Kv deseniz Annemle bir araya gelince biraz sus pus oldu
En kibar haliyle anneme hal hatır sordu annemde teşekkür edip ona hal hatır soracağına senin annen nasıl dediona hal hatır sormadığı için bozuldu ama o dua etsin annem yüzüne bakıyor sonuçta okadar olaydan sonra
Misafirlerim çok memnun kaldılarhepsi bana helal kız dakika oturmadın diyip durdu bende o gazla dahada hamaratlaştım ama ayaklarıma kara sular indi şu an bile zonkluyor ayaklarım
Annemin yaptığı ıspanaklı börekle kızkardeşimin yaptığı tatlıya herkez bayıldı hatta kardeşime özellikle selam söylediler hakkını helal etsin dedilersonuçta mecbur değilken ikizleriyle fırsat bulupta birşey yapıp gönderdi
Akşamda kızkardeşim ailesiyle geldi tabi babamıda çağırdık ve daha yeni gittiler sayılırTabi onlarada hizmet ettim atta en son annem kızım yazık günah sanada hiç oturmadın bırak ben yaparım kalan işleri dedi ama şükür mutfak dahil bütün işlerimi bitirdim onlar gitmeden bir tek küçük cimcime biraz oyuncak dağıttı onlarıda yatmadan toplayacağım ki yarına işim kalmasın
Bu arada benim küçük cimcimem göz nezlesi oldu ve şıpır şıpır burnuda akıyorbütün gün doğru dürüst ilgilenemedim ama yarın inşallah bütün gün onunla ilgileniceğim biraz ana kız keyif yapar sevişiriz bana sarılmak istedikçe dur anneciğim işim var demek zorunda kaldım hep bari yarın telafi edeyimde az koyun koyuna keyif yapalım
Sorma canım kendime iş çıkarmış gibi oldum ama şükür atlattım
Artık uzun süre ne duvar silerim, ne halı silerim nede ütü yaparımyani en azından 2 gün kendime tatil ilan etmeyi düşünüyorum
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Canım ne desen haklısın iki gündür yapmıyorum bende galibaİnan yoğunluktan yapıp yapmadığımıda hatırlamıyorum ama biraz sonra bir kaç günlük bildirim yaparım tabi ne yediğimi hatırlarsam
uzun süre mi en fazla 15 gün dayanabileceğini düşünüyorum....senin temizlik şevkini allah bana da versin.....:)
yarın da bildirim günü hiç verdiğimi sanmıyorum ama..................
yarın da bildirim günü hiç verdiğimi sanmıyorum ama..................
valla bende hicmi hic umutlu degilim ödem mi var bilemiyoruum ellerim bile sismis hissediyorum karatay diyeti mi yapsan ne yapsak
maydonoz ödem attırıyor ya bir kaç gün onun çayını yapıp iç istersen...
geçmiş olsun canım ya
kendini üzme bilmiyordun ki hasta olduğunu
inş çabucak iyileşir
teşekkür ederim kızlsr sağolasınızcanım çok geçmiş olsun ,ALLAH şifa versin yawruya , kendini de hırpalama nerden bilecektin ki gerçekten hasta olduğunu ,yawrucuklar bazen numarada yapabiliyorlar sonuçta :44:
eksiklerini vermezsen listeyi unutvalla bende hicmi hic umutlu degilim ödem mi var bilemiyoruum ellerim bile sismis hissediyorum karatay diyeti mi yapsan ne yapsak
sağol ceco aynı performansı ayçadanda bekliyorumİnşallah menümde günleri şaşırmamışımdır
Eeee aynı gün bildirim yapmazsam böyle oturup düşünürüm ne yemiştim diye
bende ne yedigimi unuttum yazmayi da unuttum ne yazsamm yarisi yalan olur...menülerim eksik ben de farkindayiiim
ceco allah kabul etsin canım,yoruldun ama deydi bence.. hem bu dünya hem öbür dünya için bir gün geçirdin bence,ne güzekl evinde dua okundu kuran okundu,allah kabul etsin tekrar
Amin canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Baya yoruldum ama seninde dediğin gibi deydievde yanlızkende okuyorum ama böyle daha bir hoşuma gidiyor
15 günde bir gün bahanesiyle kuranımız garantiaralarda da ben okuyunca yeterli olmasada hiç yoktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?