80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oğlumu uyuttum şimdi...eşim de yattı yorulmuş..daha doğrusu üşümüş garibim...bugün hep dışardaymış dışardada nasıl ayaz var ben bugün evde ısınamadım resmen yaaaa...
en son dayanamadım gittim yattım.2 saat uyumuşum..
kaç gündür geziyorum ya bugün evde acayip sıkıldım yaaa....
ii alıştım konu komşuya..yarın akşamda eşimin iş arkadaşına gideceğiz..işe başlamadan iade-i ziyaretleri yapayım onlar gelmişlerdi bize.pazar gününe de yine bi tanıdık vardı onları davet ettim..yarında onlar belli olacak...

ayyy işte zaman ne kadar hızlı geçiyor..çok az kaldı işe başlamama..çok üzülüyorum oğlumdan ayrılacagım için yaaa...onu akşama kadar görmemek çok üzücü geliyor düşününce..allah ım bana yardım et..dayanma gücü ver ne olur.....

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler
Çok şükür bugünüde anlımın akıyla atlattım
Herşey tam istediğim gibi oldu şükür hiç bir aksilikte yaşanmadı sayılır
Tamda tahmin ettiğim gibi küçük görümce gelmedi bile mevlüde baba kendi babası ama vakit ayırıpta bir kuran tutmaya gelmedi hanımefendi valla açıkcası gelmemesi daha iyi oldu çünkü görmeye bile tahammülüm yok
Büyük olan geldi hatta gelirken 1 kilo kuru pasta almış dağıtırsın diye :26: çok yoğun olduğundan bişey yapamamışmış
Millette artık nedense bir onun getirdiğini yemediler aynen duruyor paket.

Gelir gelmez bilmişlik yapıp açık büfe gibi yaparız diye tutturdu bende yok herkese servis hazırlıyacağım dedim yok inat etti ısrarla ille açık büfe diye bende en sonunda kararlı birşekilde ben bu şekilde istiyorum açık büfeye gerek yok dedim bozuldu ve tabi ev senin evin ben karışamam dedi oturdu ve gidene kadar bir kere bile yerinden kalkmadı
Kv deseniz Annemle bir araya gelince biraz sus pus oldu
En kibar haliyle anneme hal hatır sordu annemde teşekkür edip ona hal hatır soracağına senin annen nasıl dedi ona hal hatır sormadığı için bozuldu ama o dua etsin annem yüzüne bakıyor sonuçta okadar olaydan sonra

Misafirlerim çok memnun kaldılar hepsi bana helal kız dakika oturmadın diyip durdu bende o gazla dahada hamaratlaştım ama ayaklarıma kara sular indi şu an bile zonkluyor ayaklarım
Annemin yaptığı ıspanaklı börekle kızkardeşimin yaptığı tatlıya herkez bayıldı hatta kardeşime özellikle selam söylediler hakkını helal etsin dediler sonuçta mecbur değilken ikizleriyle fırsat bulupta birşey yapıp gönderdi

Akşamda kızkardeşim ailesiyle geldi tabi babamıda çağırdık ve daha yeni gittiler sayılır Tabi onlarada hizmet ettim atta en son annem kızım yazık günah sanada hiç oturmadın bırak ben yaparım kalan işleri dedi ama şükür mutfak dahil bütün işlerimi bitirdim onlar gitmeden bir tek küçük cimcime biraz oyuncak dağıttı onlarıda yatmadan toplayacağım ki yarına işim kalmasın

Bu arada benim küçük cimcimem göz nezlesi oldu ve şıpır şıpır burnuda akıyor bütün gün doğru dürüst ilgilenemedim ama yarın inşallah bütün gün onunla ilgileniceğim biraz ana kız keyif yapar sevişiriz bana sarılmak istedikçe dur anneciğim işim var demek zorunda kaldım hep bari yarın telafi edeyimde az koyun koyuna keyif yapalım

Sorma canım kendime iş çıkarmış gibi oldum ama şükür atlattım
Artık uzun süre ne duvar silerim, ne halı silerim nede ütü yaparım yani en azından 2 gün kendime tatil ilan etmeyi düşünüyorum

ben çok yeniyim hem burda hemde kulüpte bende 81 kg cok mutsuzum artık hic bisey beni tatmin etmiyor ben de zayıflamak istiyorum 2 cocu annesiyim 8 aylık bebeğim var bana yardım edin kurtulmak istiyorum bu kilolardan

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz

kızlar
ayça
ceco
kamile
tekrar tekrar baktım acaba benmi gözden kaçırdım diye ama yok .
eksikleriniz var menülerinizde..kamile senin durum vahim

Canım ne desen haklısın iki gündür yapmıyorum bende galiba İnan yoğunluktan yapıp yapmadığımıda hatırlamıyorum ama biraz sonra bir kaç günlük bildirim yaparım tabi ne yediğimi hatırlarsam

uzun süre mi en fazla 15 gün dayanabileceğini düşünüyorum....senin temizlik şevkini allah bana da versin.....:)

uzun süre mi en fazla 15 gün dayanabileceğini düşünüyorum....senin temizlik şevkini allah bana da versin.....:)

Valla anamın temizlik manyaklığı olmasaydı ben bu kadar yapmazdım
Kadın herşeyi düşünüyor sağ olsun Birde hep der kızım millet boşver uğraşma evin temiz der ama arkandan eksik görürse konuşur o yüzden tam yap diye
Öyle çok titiz değilim aslında ama işte yapıncada tam olsun diyorum
İnşallah hepimizde daim olur o temizlik şevki

yarın da bildirim günü hiç verdiğimi sanmıyorum ama..................

Valla bende pek ümitli değilim hele bu günden sonra bildirim öncesi iyi olmadı ama yinede dikkat etmeye çalıştım

• menüm sabah bir tas kahve. tost
  • öglen biber kizartma iki dilim ekmek . tatli iki porsiyon
  • aralar da cay
  • aksam sebze corbasi .salata makarna .bir bardak süt

Bugünki menümden başlıyayım

Sabah;
2 portakal
2 mandalina
1 fincan yeşil çay

Öğlen;
1 kase salata ( arpa şehriyeli )
2 parmak büyüklüğünde ıspanaklı börek
2 parmak genişliğinde tavuklu börek
1 bardak ayran

Akşam;
1 bardak ayran
4 kaşık arpa şehriyesi salatası
1/2 avuç içi kadar sütlü tatlı ( kardeşimin yaptığından az yedim )

Gün içinde olsa olsa 1.5 litre su içmişimdir ancak :26:
Berbat bir gündü ama yinede en hafif şekilde atlatmaya çalıştım

Dünki menüm;

Sabah;
Domates, Salatalık
2 kk beyaz peynir
2 dilim çavdar ekmeği

Öğlen;
Ütüye dalınca sadece
3 - 4 tane çubuk kraker
1 fincan nescafe

Akşam;
1 kase çorba
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Salı günki menüm;

Kahvaltı aynı her zamanki gibi

Öğlen;
1 kase mercimek çorbası
1 koca kase salata
1 bardak ayran

Akşam;
4 - 5 kaşık zeytinyağlı barbunya
2 dilim ekmek
3 - 4 kaşık kadar sarımsaklı yoğurtlu biber kavurması

İnşallah menümde günleri şaşırmamışımdır
Eeee aynı gün bildirim yapmazsam böyle oturup düşünürüm ne yemiştim diye

geçmiş olsun canım ya
kendini üzme bilmiyordun ki hasta olduğunu
inş çabucak iyileşir

canım çok geçmiş olsun ,ALLAH şifa versin yawruya , kendini de hırpalama nerden bilecektin ki gerçekten hasta olduğunu ,yawrucuklar bazen numarada yapabiliyorlar sonuçta :44:
teşekkür ederim kızlsr sağolasınız
valla bende hicmi hic umutlu degilim ödem mi var bilemiyoruum ellerim bile sismis hissediyorum karatay diyeti mi yapsan ne yapsak
eksiklerini vermezsen listeyi unut
İnşallah menümde günleri şaşırmamışımdır
Eeee aynı gün bildirim yapmazsam böyle oturup düşünürüm ne yemiştim diye
sağol ceco aynı performansı ayçadanda bekliyorum

ceco gününün güzel geçmesine sevindim ohh bu günü de atlattın bence de birkaç gün tatil yap bol bol dinlen

ceco allah kabul etsin canım,yoruldun ama deydi bence.. hem bu dünya hem öbür dünya için bir gün geçirdin bence,ne güzekl evinde dua okundu kuran okundu,allah kabul etsin tekrar

bende ne yedigimi unuttum yazmayi da unuttum ne yazsamm yarisi yalan olur...menülerim eksik ben de farkindayiiim

zaten kaptanda yok ortada ,liste çıkarmı acep bilmiyorum:26:

ayrıca kaptanında eksik menüleri var..olamaz allahım kaptan bile menü vermedi bu hafta

kizlar bu dukan diyeti ve karatay diyeti yapanlar icin face de fotolar var acayip kilo vermisler bende aklima koydum yavas yavas protein diyetimi yapsam diye düsünüyorumm

ceco allah kabul etsin canım,yoruldun ama deydi bence.. hem bu dünya hem öbür dünya için bir gün geçirdin bence,ne güzekl evinde dua okundu kuran okundu,allah kabul etsin tekrar

Amin canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Baya yoruldum ama seninde dediğin gibi deydi evde yanlızkende okuyorum ama böyle daha bir hoşuma gidiyor
15 günde bir gün bahanesiyle kuranımız garanti aralarda da ben okuyunca yeterli olmasada hiç yoktan iyidir

allah kabul etsin senin de ölmüslerin var güzel bir hayir yaptin evinde ne mutlu sanna kayin validenin evi musait degilmi niye yapmiyoki esinin mevlidini ....bende severim okumayi okutmayii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…