80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah kabul etsin senin de ölmüslerin var güzel bir hayir yaptin evinde ne mutlu sanna kayin validenin evi musait degilmi niye yapmiyoki esinin mevlidini ....bende severim okumayi okutmayii

Valla onu anlamak mümkün değil
Eşinin 40ını bile okutmadı o zaman neymiş Rahmetli sevmezmiş öyle şeyleri
Eşimin halaları o zaman hatta çok kızdılar ikramlardan yana çekiniyorsan biz yapardık zaten abimiz için birşeyler diye ama umuru olmadı. Öldüğünden beri 2.dir bende oluyor senesi ama inan bir kez olsun aman niye bende okunuyor demedim hem eşimin gönlü hoş olsun hemde evde ölmüşler için kuran okunsun diye düşündüm hep

Kızım gelince okuturum diyordu ama bugünde dediler bir sonraki günü sen al hem kızında burada olucak diye ama yine istemedi nedense evini açıp temizlemek zor geliyor diyeceğim ama iki tane kızı var yapsınlar ikram zaten normalde bir tatlı bir tuzlu ve bir çeşit salata diye anlaşmıştık bakma bugün Kpnin senesi diye çeşit fazla oldu

Bazen kendi kendime diyorum rahmetli bana okadar yaptı :26: kızlarını yere göğe sığdıramadı hatta eşinin yalanlarına bile inanıp hamileliğimin başında düşük tehlikesi geçirmeme bile sebep oldu ama bak işte eşimden ve benden başka kimse rahmetliye dua edelim kuran okutalım demedi
Annem hep der kızım sen Allah için yap asıl hesaplaşma öbür dünyada diye çok haklı aslında sonuçta kimin ne olacağı belli olmayacak

gercekten anlamak mümkün degill kendi esi sonucta gerci benim kayinvalidem de yalniz oturuyooo evi pislenecek dagilacak ona is cikacak diye ödü kopar cocuklara bile onun evinde gözüm gibi bakarim bir keresinde yastiginin dügmesini koparmislarda nasil bagir diydii oturma odasin da bile yemek yedirmez cocuklara gerci benimkiler kocaman oldu sogukta mutfak ta icerleri dagilmasin pislenmesiin diye .bir ara benim kayinvalide kendi misafirleni bile benim evde egirlyorduu bende hizmetcilik börekler cörekler getir götür ekmek elden su gölden sonralari kabul etmediim onun arkadaslarini da isim var bahaneler le kabul etmediim ..

cecoo senin bunlari yapman hep senin iyiliginden ve ailenin yetistirme tarzinda n kaynaklaniyoo.onlar ne yaparsa yapsin esinle iyi yiannesinle kardesinle de iyi olmak istiyorsunn..

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini nasip eder inşallah ...Aminnn

Kaç gündür benim tahmin ettiğim gibi ( kardeşime hep telefonda diyordum ) aman hasta olmayayım gün bitene kadar diye diye dediğim oldu ve sabah sesim gitmiş, boğazım şişmiş ve felaket grip olmuş bir şekilde uyandım
Sabah hatta evin içinde eşimin dolandığını duydum, evimiz çok büyük olmadığı halde okadar seslenmeye çalıştığım ama adamcağız duymadan çekti gitti
Artık bol bol meyve ve suyla bir iki günde mikrobu atarım inşallah

Bu arada sabah halsiz halimle de olsa tartıyı aradım bildirim yapmak için ama eşim nereye tıktıysa bulamadım
Neyse artık daha sonra arar öğrenirim yerini nasılsa

Allah senden de razı olsun Nasıl bir mantık bu kadınlardaki bir türlü anlamıyorum. Bizimki hayatta bana misafir davet etmez aksine yeni evliyken bana gelmek isteyenlerin hepsine banu misafiri sevmez diyip benim haberim olmadan direk red ediyormuş bende saftirik bir aile dostunu yolda görünce saf saf ya teyze aşk olsun bir bana gelmediniz diyorum kadında hayatta gelmem sana daha evvel 2 kere gelmek istediğimi söyledim KVn ilkinde bahane uydurdu ikincide senin misafir sevmediğini o yüzden kabul etmediğini itiraf etti dedi şok oldum o an ve sonra kadına KVnin yalan söylediğini benim aksine misafir manyağı olduğumu ve bunlardan haberim olmadığını söyledimde kadıncağızın biraz gönlü oldu tabi bu seferde KV yüzünden gelmedi

Herkese meğer öyle diyormuş kadın
Kendi evine zaten senede 1 ancak giriyoruz o zamanda tek odaya tıkar herkesi diğer zamanlarda eşimin anannesinde görüşüyoruz o zamanda inan çoğu zamanda eşimin teyzesi ısrar etmediği sürece çay bile koymaz önümüze

cecoo senin bunlari yapman hep senin iyiliginden ve ailenin yetistirme tarzinda n kaynaklaniyoo.onlar ne yaparsa yapsin esinle iyi yiannesinle kardesinle de iyi olmak istiyorsunn..

canım o senin yüreğinin güzelliğinden sana öyle geliyor sonuçta ne yaptım ki KV ve görümce hariç sevdiklerimle bir araya gelip dilimizin döndüğünce Rabbimize dua ettik

herkese günaydın
hafta içi yazamadım, bebek görmelere devam, misafir bolcaaa

yediklerime dikkat ettim bu hafta, düzenli yiyemedim

kilo bildirimi

başlangıç 85,9
geçen hafta 79,9
bu hafta 79,7
giden 200 gr
toplam giden 6200 gr
hedef 57
spor 80 dk pilates

çok az gitti bu hafta, moralim bozuk ama olsun, diyete devam o tartıda 57 yi görmeden bana rahat yüzü yok, kendime güvenimin geri gelmesini istiyorummm

günaydın kızlar hayırlı cumalar

bildirimim
başlangıç:89.9
geçen hafta:86.1
bu hafta:86
giden:100 gr
top. giden:3900 gr
hedef:70(şimdilik)
spor:yok

100 gr a bile o kadar sevindim ki
hafta içi hep artıdaydım
ayran detoksu işe yaradı

slm kızlar kurstan geldım ancak yazabıldım
baslangıc 89
gecen hafta 79.6
bu hafta 78.5
gıden 1100gr
toplam gıden 10.5
hedef 68(şimdılık)
spor 10 saat yuruyus sayısını hatırlamıyorum ama mekık ve trambolınde zıplama

hayırlı cumalar kızlar

bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.78
bu hafta.78.2
gelen.200 gr
toplam giden.7.800
hedef 65
spor .arasıra yürüyüş

hedefimden iyice uzaklışıyorum..12 kilo verip4 kilosunu geri almış ve almaya devam eden biri olarak üzgünüm..ama bu hafta için deyil çünkü bu hafta baya baya yedim aldığım 200 gr fazlasıyla haketim..allah sonumuzu hayretsin

ayyy kıslar ben tırsıyorum şu kilo bildiriminden bugünden , yine strese girdim , reglm bşitti ama bakalım baskül ne diycek, bugün spora gitmeden yağ,kas ölçümümü yaptırcam , tabi kiloda çıkacak bu veride :18: hepten bir telaş sardı beni , anneeeeeeeemmmm :26::26:

merhabalar
ya bugunlerde misafirim var ve pazartesiye kadarda mısafırm olmaa devm edecek o yuzden dun gece yazamadım menumu hemen dunku ve bugun ki menümü yazıp bildirim yapıp kacayım sekerler hepınızı öptümm
dün ki menüm
1adet haşalanmış yumurta
1dilim peynir
3adet zeytin

akşam
1kase kıyamlı erişte çorbası
3kaşık bamya kızartamsı
salata
suuu ve omega 3
1bardak ayran

bugun ki menüm
1adet haşlanmış ymurta
1dilim byeaz peynir
1 kaşık kadar bamya kızartması
suuuu

ara
2adet gün kurusu kayısı

akşam
1kase erişteli kıymalı çorba
kelem kavruntusu yaklaşık 4 kaşık kadar
salata
ayran

başlangıç 83,5
geçen hafta 74,7
bu hafta 75
giden 0
gelen 300gr
hedef=60
spor yok

bu hafta artıdayım ama kabız oldum kızlar ya karnım agrıyo sancıyo artık yardım edın guzel bı care bılen varsa deneyımlerınız alıyım karnım bagursaklarım s.o.s verdıyorrr kızlarrrr

bildirim yapıyorum

kivi ye canım orada boldur zaten..kivi çok güzel bağırsak çalıştırıyor........

ahh ahh kelin merhemi olsa başına sürer,,yıllardır o dertten müzdaribim ben .kuru kaysı iyi geliyor normal insanlara ,bana kar etmiyor ama .yiyebiliyorsan acı ye faydası oluyormuş..

Birde kelem kavurması ne kızz merak ettim .yöresel bişeymi:26::26:

menüm

sahur
2 kşk kavurma
peynir
yer fıstığı
1 greyfurt
2 mandalin

iftar
5 kşk pırasa
3 köfte
3 dlml ekmk
azıcık helva
yoğurt
turşu

şimdiden 1,5lt su
bir çaydanlık çay içilmeyi bekliyor
Hadi kızlar bana çay arkadaşı lazım gelinde beraber içelim

mrb millet nasılsınız bakalım ben bu hafta listede yokum galiba değilmi ya ben bu hfta pek iyi değildim ama bugün yarım yamalaklta olsa lahanaya başladım yarın evdeym ve eşimde yok tam anlamıyla yapacam inş pazar bildirim yaparım gerçi listede değilim ama olsun yinede yapıcam

beyazcım ben gelirim çay içmeye gerçi bende şu anada çay içiyrm akşama kadar yeşilçay ve lahana içtim içim çıktı bide akşam sabredebilseydim ya olmadı neyse artık yarın akşamada sabrederiz

canım kılo yag ölçümünü yaptırınca buradan bızede yazarmısın bende gecen hafta yaptırdım bırbırımızle kıyaslarız
cok merak edıyorum

Selamun aleykum kızlarrrrr

Bugun bütün gün yattım canımda inanın hiç birşey istemedi
Gün içinde 4 tane ufak ayran içtim 1 portakal yedim :26: akşam zorlada olsa bir büyük kase domates çorbası içtim
Sessim iyice gitti hatta eşim odanın diğer ucunda duymuyor bile beni yada işine gelmiyor söylediklerim

İnşallah yarına biraz daha iyi olurum çünkü akşam halasına gidelim istiyorum oda işine gelmediğinden duymuyorum seni diyip duruyor

kızlar ya elma sirkeli sarımsak turşusu hakkında bişeyler okudunuzmu ben biraz bişeyler okudum da baya ilgimiçekti ya ne dersiniz denemeye değermi

MUCİZE FORMÜL

Bundan önceki yazılarımda sürekli bahsettiğim ve merakla beklenen, bana 3 ayda 24 kilo verdiren karışımı artık açıklıyorum!!!

***ELMA SİRKELİ SARIMSAK TURŞUSU***

MALZEMELER

•1 Lt Ev Yapımı Elma Sirkesi
•250 Gr Tahta Havanda Dövülmüş Sarımsak
•1,5 Lt' lik Koyu Renkli Cam Kavanoz
•Kavanozu Koyacağınız Koyu Renkli Bez Torba

YAPILIŞI

Öncelikle evde kendiniz elma sirkesi yapıyorsunuz. Yapımı çok basit olup bir sonraki yazımda elma sirkesinin yapımını detaylarıyla anlatacağım. Eğer çok vaktim yok hemen kilo vermem gerekiyor diyenlerdenseniz marketten alacağınız katkısız bir elma sirkesi işinizi görecektir. Gene de evde yapmanız en doğrusu.
İkinci yapacağınız işlem tahta havanda soyduğunuz 250 Gr sarımsağı tabiri caiz ise suyu çıkana kadar eziyorsunuz. Elma sirkesini kavanoza koyduktan sonra sarımsakları da kavanoza ekliyoruz. Işık görmemesi için mutlaka koyu renkli bir bezle sarıyoruz ve kullanmadığınız ışık almayan bir yerde 15 gün hiç açmadan saklıyoruz.
15. gün " Elma Sirkeli Sarımsak Turşusu" hazır...

KULLANIŞI

Bu mucizevi formülü her yemekten 30 dk önce bir tatlı kaşığı içiyorsunuz ve hemen 1 bardak su içiyorsunuz. Hepsi bu kadar. Yalnız kaşığı elinize aldığınızda diğer elinizde bir bardak su olmalı çünkü boğazınız ve mideniz elma sirkesinin etkisiyle yanacaktır. Vakit kaybetmeden içerseniz böyle bir yanma hissetmezsiniz. Şunu da belirteyim bu veya başka bir elma sirkeli karışımı eğer direkt susuz olarak tüketirseniz kalıcı mide hasarına yol açabilir. Ayrıca midesinde reflü, ülser gibi rahatsızlıkları olanlar için söylüyorum, üzgünüm bu tarif size göre değil.

AĞIZ KOKUSU YAPAR MI ?

Hayır. İlk içtiğinizde kokusunu hissedeceksiniz ama suyu hemen arkasından içtiğinizde bu kokunun kaybolduğunu göreceksiniz. Üstelik antibiyotik işlevi gören bu karışım sayesinde ağız içinde oluşan enfeksiyon sonucu gelişen kokunun 7 gün sonra kaybolduğunu göreceksiniz. İçimi çok kolay olup turşu gibi ekşimsi bir tadı olur.

FAYDALARI

1.METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR!
2.TOKLUK MERKEZİNİ UYARARAK KISA SÜREDE DOYMA HİSSİ VERİR!
3.TATLI KRİZLERİNE NEDEN OLAN İNSÜLİN DENGESİZLİĞİNİ YOK EDER!
4.KIŞIN GELİŞEN VİRAL ENFEKSİYONLARDAN YANİ GRİPTEN KORUR!
5.AĞIZ İÇİNDE OLUŞAN AFT, APSE VE YARALARI İYİLEŞTİRİR!
6.İDRAR YOLU VE VAJİNAL YOL ENFEKSİYONLARINDAN TAMAMEN KURTARIR!
7.CİLDİ TAZELER VE AKNE OLUŞUMUNU AZALTARAK YOK EDER!
8.KAN AKIŞ HIZINIZ ARTAR!
9.ASTIM HASTALIKLARINDA GELİŞEN AKCİĞERLERDE OLUŞAN ENFEKSİYONU YOK ETMEDE SON DERECEDE ETKİLİDİR!
10.BAĞIRSAK SİSTEMİNİN ÇALIŞMASINI HIZLANDIRIR!
11.ENERJİ VERİR!
12.EN ÖNEMLİSİ YAĞ YAKIMINI HIZLANDIRARAK KALICI KİLO VERMENİZİ SAĞLAR!
*** Bu yazdığım karışımı başka yerde arasanız da bulamayacaksınız. Çünkü 98 yaşında hiçbir hastalık yaşamadan vefat eden bir otacının yani dedemin el yazması defterinden bulduğum bir tariftir.
***Spor yapmaya, düzenli beslenmeye vaktiniz yoksa eğer belirttiğim şekilde karışımı içmenizde kilo vermenizi sağlayacaktır.
*** Daha önceki yazılarımda anlattığım beslenme ve spor programının yanında bu karışımı kullanmanız halinde 20 ile 28 kilo kadar verebilirsiniz. Yakınlarım, başta annem ve kilolu arkadaşlarımda bendeki değişimi fark ederek denediler ve 20- 22 - 30 gibi ciddi ve sağlıklı kilo kayıpları yaşadılar.
***Özellikle belirtmem gereken şu; karışımı içtiğiniz sürece çok uzun saatler açlık hissetmeyeceğiniz için sakın daha çok zayıflama uğruna yemek yememeye kalkışmayın. 3 ana öğün mutlaka tüketilecek. Maksadımız sağlığımızdan olmak değil.

Geçmiş olsun canım ya zencefilli bişeyler iç faydası olur inş bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…