80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün okulda şahit olduğum bir manzarayı anlatayımda eşlerinize sahip olun bize en büyük kötülüğü hemcinslerimiz yapıyr bizim arkadaşlardan biri 1. sınıf öğrtmeni malum 1. sınıfta veli öğretmen mecburen sürekli irtibat halindedir kadının biri her gün erkenden geliyor sabah öğlen ve akşam çıkarken hani içime bişeyler geldi ama kendi kendime dur be sui zan yapma dediğim çok oldu ama bugün öğleyin nöbetçi olduğum için eve gelmedim bahçede dolanyrm aman allahım kadınla öğretmen arkadaş okul bahçesinin dışında öyle bir samimilerki kadının kahkaha sesleri 50 metreden duyuluyor konuşurken bi işveler bir kırıtmalar anlatamam neyse ben onları baya izledim hani bizim arkadaşın eli yüzü düzgün bi adam ama evli çocuklu işinde gücünde biri ama kadın bi türlü boş bırakmıyor her gün böyle sonra çıkışta istiklal marşını okuduk yine millet dağılmaya başladı ben bekçi ortalıkta kadına bi baktım bahçeden çıkarken resmen durup durup arkaya bakıp öğretmeni gözlüyo öğretmende artık iyice rahatsız oldu heralde yavaşladı gitsin diye ama kadın gitmiyor sonra baktı olmuyo çocuklarla falan oynamaya başladı kadın hala minik adımlar atıyo yan yana gelmek için en sonunda kadın başardı adam yanına gelinceye kadar gitmedi ve sonunda yan yana gittiler yine bizim arkadaş arasına mesafe koymaya çalışıyo kadın nasıl bir sırnaşık yürüyo anlatamam valla kocamaaaaaaaaaan gözlerle izledim kadını ve dedim erkeği baştan çıkarmak için bu kadar küçülüyolar ben bu insanları anlamyrm ya o senin çocuğunun öğretmeni soracağını sor defol git dimi yok ama aranıyo bilmyrmda yakında karşılığını bulur

bide bikaç gündür eşimle yaşadığımız bir durumu anlatayım sınıfından bi kızın parmağında yüzükvarmış almış bakmış yüzüğü altın ve bi erkek adı yazıyo basbaya nişan yüzüğü sormuş nişanlıyım demiş annesini aramış o da haberimz var demiş buraya kadar normal ertesi gün kız yine kotlar falan gitmeler makyaj falan sonra derse girmeyip koridorda oturmalar derken eşim iyice sinirlenmiş anneyi aramış açmamış babasını aramış babasına kızınız böyle böyle yapıyo dersleri çok kötü biraz sahip çıkın düzeltelim durumu bi de nişanlamışsınız bu yaşta demiş adam delirmiş ne nişanlaması falan diye çıldırmış kızı akşam eve almamış dövmüş falan bi annesi bş abisi arıyo babm gelirse yalanmış bana öyle söylemiş falan diyin diye neyse eşim beni ilgilendirmez bundan sonrası aile arasında halledin ben istemeden çok karıştırdım ortalığı daha fazla bişeye sebep olmak istemyrm demiş sonra ne olsa beğenirsiniz eşimi arka arkaya özel numara arıyo yok müzik dinletmeler yok gece 2 de aramalar falan tabi benim adam saklamıyo allahtan böyle böyle oldu diye anlattı güya hanfendi öç alıyo eşim onun huzurunu bozduya o da bizim huzuruuzu bozacak sonunda teli gizilye kapattık biraz rahat ettik hani durumu bilmese insan zırt bırt gizliden aranması problem olur yada sütü bozuk birisi olsa cvp verir yoldan çıkar Allahtan kazasız belasız atlattık ama gelen kötülükler hep hemcinslerimizden geliyor bunu anladım

ben çok konuştum bişeyler yemiyim diye yazdımda yazdım yer işgal ettim okuyan olurmu bilmem bu kadar uzun yazıyıda yazdık işte
kimsecikler yok nasılsa bende gidem bari açlıktan kıvranyrm resmen aldım elime lahana yedim biraz en masumu oydu dolapta ama yakında içimde lahana büyüyecek bu gidişle ama dayanacam bakalım bu sefer devamını getirmek istyrm azimle kararla yola devam inş herkesleri öptüm iyi geceler kız erken yattı bende yatmazsam cumartesi annem uyusun falan demez dikilir 7 de ayağa ondan savunmamı alıp uyuyayım

canım kılo yag ölçümünü yaptırınca buradan bızede yazarmısın bende gecen hafta yaptırdım bırbırımızle kıyaslarız
cok merak edıyorum

tamam canım tabiki paylaşırım bende merak ediyorum kendimi :18:

kkkmevsim
canım yazını okudum ve kesinlikle katılıyorum sana , hem cinslerimizden oluyo hep bu vb şeyler, adamlarda da hata oluyo ama neticede kadın yüz vermeyince adam arka alamıyo kendine ALLAH bildiği gibi yapsın yazık sadece

kızlar bugün spora başladım ve ilk seansıma girdim , çok özlemişim spor yapmayı, gerçi bazı hareketleri yapamadım vücüdüm ham olduğundan, yarın her yerim ağrır eminim , birde bugün beyaz çay aldım , ne pahalı bişey yaaa ,5 tl lik aldım ama bir kepçe doldurmaz ama tadı çok hoş , bitene kadar içerim artık , ay bu ara baya bi gaza geldim , hadi hayırlısı

sabah : 1 çikolata ( kan verdim , şekerim düşmesin diye )
ara : yok
öğle : 2 dilim ekmek arası yağsız tost , şekersiz çay
ara : 2 günkurusu , 1 avuç leblebi
akşam : 3 s.k mercimekli bulgurlu susuz yemek
ara : 1 ç.bardağı leblebi ve beyaz çay
yatarken : 1 bardak süt
spor : 1 saat hoca eşliğinde spor
p.tesi artık diyetisyenime gidip salı gününden liste menümü paylaşırım inşallah

Son düzenleme:
kızlar ya elma sirkeli sarımsak turşusu hakkında bişeyler okudunuzmu ben biraz bişeyler okudum da baya ilgimiçekti ya ne dersiniz denemeye değermi

kamilecim ben o sarımsaklı sirkeyi hazırladım,pazar gün 15 gün olacak ve açılışı yapıcam..

tabi benim sorunum devamlı yapmak,unutuyorum devam edemiyorum..ama çok faydalıymış..işallah bizede faydası olur.
tek kilo için düşünmüyorum açıkçası ben şifa niyetine..
aslında hep beraber yapsak ne güzel olur..

anammm ne bu kadınlar böyle..
açıkçası erkeklere acıdım..eee zaten hep erkeklere kızıyoz ama çok fena kadınlar var allah şerlerinden saklasın..

tek başlarına yapamıyorlar erkekler çapkınlığı suç iki taraflı ama bu tip kadınlar kancayı taktımı ellerinden kurtulmak pekde mümkün deyil..allah iyilerle karşılaştırsım herkesi.

hem yazdıklarını niye okumayalımki, açıkçası benim dış dünyayla irtibatım yok..bilgi oluyor işte bizede..bilelim etrafda neler dönüyor
..insan hiç çocuğunun öğretmenine asılırmı, ne biliyim öğretmen denince çok özel hele ilkokul öğretmeni.bizlerin gözünde çok kutsal saygın bir iş yavrularımızı emanet ettiğimiz insanlara yüklediğimiz anlamda ona göre bambaşka..

beyaz lahana (kelem) sogan sarımsak ve lahanyı ınce ınce dogruyorsun hepsını bir tencere koyuyorsun yag ekleyım azcık kısık atesde kavuruyorsun uzerıne salca kırmızı bıber kara bıber tuz eklıyorsun sonra bır cay bardagı su ekleyıp pısırıyorsun .bizim rizede yaparlar severimde hem haifi oluyor hemde lezzetti sabah kahvaltıda çayın yanınada yerler yada aksam zeytınyaglısebze yemegı olarak da yenır yanınada ıstege baglı evde pısırılmıs mıs gıbı mısır ekmegi yogurt nsm nam nammm meze gibi düşün muhtemelen biliyorsundur bunu ama isim degişik gelmıs olabilir

canım bende dayanamadım o sırkelı karısımdan yaptım:)
gecensene evde elma sırkesı yapmıstım ondan yaptım bıde 500ml hazır elma sırkesı ıle baska kavanozada yaptım
ayın 28ınde dolcak gunu ozaman baslıycam ınsallah
hem sıfa allahtan sırkenın zayıflatma etkısıde malum ınsallah erır yağcıklarımız:)

bu arada dün aksam gırememıstım menumu yazayım
sabah sırkelı su yogurt kürü 1tane tost
ara 2 cevız yesılçay hibiskus 5ibıyerde cay 1 çikolatalı gofret
öğlen yogurt kürü yesılçay hibiskus(tost yedıgım için yemek yemedım vıcdan yaptım)
ara yarım kupa nescafe 4 bardak ısırgan cayı
aksam yogurt kürü ızgara tavuk göğsü salata
ara yesılçay hibiskus 5ı bıyerde cay

günaydın milllllllllleeeeeeeeeeeet süpper bi gün olsun inş

bende yaptııııııııııııım ve bekliyrm 15 günün dolmasını bana bu fikrin sıcak gelmesi dedemin defter,inden okudum demiş ya o sebepten bakalım sonuç ne olcak hepimizin gazası mübarek olsun

evet kızlar Allah kimseyi şaşırtıp yolundan çıkarmasın yolundan çıkanada eşimizi dostumuzu sevdiklerimizi bulaştırmasın insan bi garip oluyo ne istiyo bu kadınlar neyin derdi sıkıntısı buda insan hem kendine hem eşine hemde karşıdaki insana ve eşine bu kötülüğü yapar anlamyerm Allah kendinden korkan insanlarla karşılaştırsın hepimizi

kiz kamile neler soledin sen oyle. bide diyonuz kocandan suphelenme ona guven. bu ortamda nasil olacak bu. bide benim herfe ogrenciler musallat oluyo. mezunlar yada lise.sondalar. benim bldigim bir ikitane var. bilmedigim kac tane kim bilir. yok anam kocalari eve baglamak icin bos durmadan surekli calismali. en kisa zamanda spora baslamali mesela. su sarkmis gobusumu toparlamali. bide hafta ici sacimi boyatacam. bizim arkadasin gorumcesi kuafor. ve su an onlarda kaliyo. saatlerce bebeyle kuaforde surunmeyecem. arkadasa giderim hem muhabbet eder hem yenilenirim. kocama da solemedim supriz yapacam. yok lohusalik bitti ama bendeki bu cirkinlik duygusu bitmedi.

ben bildirim yapmadim dimi.
baslangic: 93.5
gecen hafta: 84.5
bu hafta: 85
gelen: 500gr
toplam giden: 8500gr
hedef: 80
spor: yok

sutum yok diye azicik abandim yemege esim de pekmezi falan dayadi bukadarina da sukur.

canım sen yine tedbiri elden bırakma çalış çabala her türlü ama gizli takipte ol kendisine sezdirme ben mesela eşimin her hafta face arama listesine bakarım konuştuğu kişilerine teline mesajlarına bakarım ama çaktırmadan kız benimkide lisede anlattım ya gizliden durdurmadılar yaparlar bu zamanki gençlerden herşey beklenir benimkinin arkadaşlarına falan mektup yazmalar falanda olmuş kızlardan olur ama eşini iyi bağlayacanki kimseyi aramayacak

süslen kız bak kendine güzelce kendinede iyi gelir valla ayy bendemi değiştirsm saçımın rengini özendim şimdi

ben bildirim yapmadim dimi.
baslangic: 93.5
gecen hafta: 84.5
bu hafta: 85
gelen: 500gr
toplam giden: 8500gr
hedef: 80
spor: yok

sutum yok diye azicik abandim yemege esim de pekmezi falan dayadi bukadarina da sukur.
yarın bende yapacam ama o kadar çabam boşa gidiyo nedense ibre bi türlü kımıldamıyor ya

menülerim
dünkü menüm
sabah:sirkeli limonlu lahana suyu2 dilim kepek ekmek peynir zeytin birazda tereyağı

öğle:limonlu lahana suyu elma ve 2 mandalina

akşam:lahana suyu yarım tabak makarna(bu olmasa çok iyiydi ama oldubakıcı yapmış bende hazır yemek diye yedim) ve havuç turp salatası
yatarken sirkeli lahana suyu ve 1 b süt
4 b yeşilçay

bugün:
sabah:sirkeli lahana suyu 2 dilim kepek ekmek 3 -4 dilim sucuk peynir zeytin maydonoz

ara-öğle:sirkeli lahana suyu tavuklu karnabahar turp

ara:1 elma 2 mandalina

akşama:lahana suyu yarım tabak bulgur pilavı ve 2 turp
yatarken yine lahana suyu

dün 2 mil leslie yaptım bugün 5 mil yapmayı amaçlıyorum

slm bacılarımmmmm ben geldimmm 3 haft şükür haftalık maraton bitti şükür nenem iyileştirdik gidip gelme sona erdi sizler neler yaptınız bakalım

MENÜM Cuma
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan tarçın çayı
3 kayısı
2 dilim peynir
1 domates
2 lop yumurta

ÖĞLE :
1 kase tarçınlı ketentohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 işkembe çor.
1 por kereviz
salata

SPOR
200 ip atlama 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan tarçın
takviye olarak omega 3

MENÜM bugünkü

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
2 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz fındık
2 kuru erik
1/2 portakal
1 fincan zencefil çayı

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
2 dilim karnabahar mücveri fırında
1 bardak ayran
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

öncelikle menülerimi paylaşayım beyazcanım kızmasın

bildirim
başlangıç:88
geçen hafta:79,6
bu hafta.79,2
gelen.400 gr
toplam giden:8,8 kg
hedef 65
4 saat koşu bandında yürüyüş 200 ip atlama her gün 10 dk tiffany ve 50 şer mekik

ilk menündeki yarım tabak makarna olmamış kamilemm hemde yatarkennn

Gülaycımmm bu dediklerinin hepsini yap ama öncelikle kendin için yap cnmmm çirkinlik duygusunu sen beyninde üretiyosun bence

maşallahın var resmini görımesek acaba diyeceğiz du bakalım bcm yeni doğum yaptın kendine zaman ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…