80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy banucum gelömiş nasılsın kız görünmüyodum kaç gündür

evet olmadı bilyrm ama bakıcının suçu benim adama kalkılırda makarnamı yapılır günümü mahvettik neyse ama iyi gidiyrm genel anlamda bakalım sonuç ne olcak ben önce namazımı kılaym sonrada leslimi yapayım hatunlar ara ara bakarım size net açık kalsın bakalım

başlangıç : 93,5
geçen hafta : 87,1
bu hafta : 86,8
giden : 0,3
gelen : yok
hedef : 65 ( şimdilik 80 )
spor : 1 saat kardio

p.tesi inşalah diyetisyene gidicem ve bakalım sporda ekledim hayatıma, neler olucak merak ediyorum

ayy an itibariyle regl olmuş bulunuyrm belki ondan kilo verememiştim bu hafta çok sevindim inş haftaya eksideyim

selam kısslar uğrayamadım kusura bakmayın

bildirim
başlangıç:84
geçen hafta :75.8
bu hafta:76.4
gelen:+600 gr
toplamgiden:7.6
spor:jillian 4 gün 20 ser dk.

menüm
sabah
sucuklu yumurta
peynir
zeytin
tahin
1 dilim ekmek

ara yok

akşam
haşlama et
makarna yoğurtlu
1 dilim ekmek

bide bunu deneyelim bakalım tşkler cnmmm

geçmiş olsun canımmm aman tuza dikkat et ayrıca bol bol sakız çiğne annem kısmi yüz felci olmuştu sakızla atlattı çok şükür

gözümde tikler başladı öğle menünü görünce gel gel bişey yapmıcam

iyi akşamlar kızlar
bu gün oruca başladım borç oruçlarımı tutucam allah izin verirse

menüm
sahur
2 dlml irmik tatlısı

iftar
1 kase çorba
yoğurt
1 tabak bamya yemeği
1dlm ekmek

allah kabul etsin beyazcanımm sahurda haşlanmış yumurta yersen tok tutar bitanem

çevre baskısına hayırrrr

hadi bakalım inş düzenli menü düzenli haerekettt ve gelsin 42 beden etek hobaaaaa:13::13:

selam kızlar

menüm
sabah
1 yumurta
peynir
1 dlm ekmek
yeşillik

13.00
ayran detoksu

15.00
ayran detoksu

17.00
ayran detoksu

19.00
ayran detoksu

ve şuan iyice acıktım

valla iyi dayanmışsın prensesimmm

ben çok yeniyim hem burda hemde kulüpte bende 81 kg cok mutsuzum artık hic bisey beni tatmin etmiyor ben de zayıflamak istiyorum 2 cocu annesiyim 8 aylık bebeğim var bana yardım edin kurtulmak istiyorum bu kilolardan

hoşgeldin tatlım allah bağışlasın bebişlerini hep beraber veririz hiç üzülme cnmm

biliyorum kaçamakları biraz abarttım......

birazmııııı tadelle

prensesine çok geçmiş olsun cnmmmm nden kendini suçluyorsun bilemezdinki:26:

Allah kabul etsin cecoşummmm rabbim tüm dileklerini gerçekleştirsin inş

Merhaba,
Ben de katılabilir miyim acaba aranıza?

merhaba canım hoşgeldinnn ne demek elbette başımız üstünde yerin var

moral bozmak ya bazen çok bazen az veriyoruz bende bu hafta az verdim ama olsun haftaya inş

ayran işe yaramış prensesim 100 gr 100 gramdır

wuuuuuuuuuuu süpersin Eylülümmmm tbrkler

neden böyle oluyoki beyazcanım:26::44: bu hafta oruçtun da ama geçen haftaki aşırı yemen en büyük etken sanırım

minikcimmm sabahları yediğim 1 tatlı kaş. çörek otu kabız olmamı engelliyor canım bir dene istersen

iftarda 3 dilim ekmek çok olmamışmı beyazcanım:44:

kızlar ya elma sirkeli sarımsak turşusu hakkında bişeyler okudunuzmu ben biraz bişeyler okudum da baya ilgimiçekti ya ne dersiniz denemeye değermi

evet aynı sayfayı okudum canım ben annem için deneyeceğim bu arkadaş böbrek rahatsızlığını bu karışımla yenmiş bakalım inş

hayırlı olsun canım gitsin kilocuklar çokk güzel bir karar evet beyazçay çok pahalı

iyiyim tatlım sizleri gördüm daha iyi oldumm allah kabul etsin cnm sporunuda yap ben buralardayım şimdilik

bence çok güzel olacak hep beraber bekliyoruz sonuçları cnmmm

ayy an itibariyle regl olmuş bulunuyrm belki ondan kilo verememiştim bu hafta çok sevindim inş haftaya eksideyim

Hadi gözün aydınnn regl durumunda spor yapmak normale göre daha çok kalori yaltırıyor kamilem o dermanı bulabilirsen tabikii

inş canımm hadi bakalımmm

tatlım makarna yemişsin ekmek neden yedinki:26:

slm kizlarr nasilsiniz dünden beri giremedim kiraci tasindi allaha sükür kavgasiz belasiz gitti daha anahtari birakmadi bakalim ayin sonuna evi temizleyip de vericekmi ayy ne tormus kiraci la ugrasmaakkk . bugun bir de dün dogum günüm dü cocuklar pasta börek cörek istediler onlarla ugras falan derken bu saat oldu menüm de cok berbat oldu haliyle ama aksam falan bir sey yemedim bir menüyle kurtaralim dediim

• menüm sabah kahve.cornflakes süt
  • öglen iki dilim ispanakli börek .bir dilim cikolatali pasta,salaata
  • iki tane mandalin. bir muz
  • aksam yokk bir türk kahvesi

Ben de geldiim , kilom 81 , gecen hafta 82,600 düm 1 haftada 1,600 verdim umarım devam ettirebilirim,canım çikolata çekince yiyememek çok kötü oluyor

slm canımm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara
Eki Görüntüle 904388

Ben de geldiim , kilom 81 , gecen hafta 82,600 düm 1 haftada 1,600 verdim umarım devam ettirebilirim,canım çikolata çekince yiyememek çok kötü oluyor

süpersin canımmm devamı gelir elbette dikkat edersek canın çikolata isteyince tarçınlı süt iç isteğin azalır tatlım

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Hasta ceco geldi hanımmmmmmmm

Şaka şaka şükür bugün biraz daha iyiyim ama yinede sesim bir gidip bir geliyor neyse ağrım yok onada şükür
Bugün kızın yenilenen formalarını almaya gittik çarşıya dönüştede uyanık kocam bizi anneme attı kendi rahat arkadaşlarının yanında takılsın diye
Anneminde köyden teyze kızı gelmişti torunuyla bende mecbur bütün gün hizmet ettim durdum
YOk çay servisi yok yemek servisi derken yine baygın düşecektim sağ olsun annemde kıyamaz aslında ama misafir geldimi bizim hizmet etmemiz çok hoşuna gidiyor hatunun millet aaa ne hamarat kızların var diyince hoşuna gidiyormuş
Bir ara kızkardeşim aradı bende tabi diğer odadayken annemin bu lafını söyledim sonrada gülerek çakalllllllllll hizmet ettirmek için gaz veriyor bana dedim nasıl gülüyor kızkardeşim
Akşam yemeğinden sonrada eşimin halalarına uğradık çay içmeye

Yarın evde oturmayı düşünüyorum ama bakalım anam sabah arayıp sizde kahvaltıya gelin demezse
Geçenlerde sizlere bahsetmişmiydim bilmiyorum ama kızlarımın çeyizi için seccade işlemeyi düşünüyordum ya bu gece halalara gidince onlardan örneğini aldım
Çok hoş bir örnek ve çok fazlada el oyalayacağını düşünmüyorum artık bitince inşallah sizlerede gösteririm tabi önce yarın gidip eksik olan iplerimi almam lazım
Eşim dalga geçti hatta benle bir heves başlar sonra nasılsa bir kenara atar bunlarıda diye halalarda yok eminim banu bunu kesin bitirir dediler şimdi iş inada bindi kesinlikle ipimi alıp en kısa zamanda bir tanesini bitirip eşimin gözüne sokacağım görür o gününü

Yer işgal ettim de ne demek tabiki birbirimize her türlü şeyi anlatacağız
Valla inan bende bazen o tip kadınları dışarda gördüğümde hemen dikkatimi çeker ve o an saçını başını yolasım gelir öylelerinin
Rabbim islah etsin ...aminnnn
Eşime bile hep derim herşey kadında biter eğer kafaya koyarsa elde edemeyeceği erkek yoktur diye çünkü bu tip kadınlar hiç birşeyden geri kalmazlar Rabbim eşlerimizi bu tür insanlarla bir araya getirmesin ...aminnnn

Diğer nişanlı öğrenci olayına gelince inanamıyorum yaaa daha ufacık kızı sen nasıl nişanlarsın kendi daha çocuk üstelik bu nasıl bir annedir ki evladını başka bir ailenin büyük ihtimalle ezeceğini bile bile gözden çıkarabiliyor
Ben senin yerinde olsaydım birde polise şikayet ederdim o aileyi yaşı küçük kızı nişanlıyorlar diye en azından polis gözümüz üzerinde dediğinde isteselerde yapamazlar düğün falan ceza evine gireriz korkusundan

BOşver güzelim sen kalbini ferah tut ve kendini ihmal etme
Annemin biraz çatlak bir arkadaşı vardı kadın bana evlenirken nasihat verdi;
Gündüz evinin kadını, çocuklarının anası ol ama gece eşinin O.....su ol diye
İlk söylediğinde anaaa kadın kafayı yemiş demiştim hatta yüzüne dedim kadına kız sen iyimisin diye teyze dersen ağzını yırtarım diyen bir tipti kadın 20 senelik evli olduğu halde arada 3 oğlunu evden sepetler eşinle baş başa kafayı bile çekerdi sırf dışarda içipte başka şeyler yapmasın diye
Tabi oda zamanla öğrenmiş nasıl eşini eve bağlaması gerektiğini 17 yaşında evlenince
Belki kötü bir örnek ama adam her gece dışarı çıkıp sabahlara kadar gelmezmiş geldiğinde de hep kör kütük sarhoş ve cebinde beş kuruş parasız gelirmiş:26:
Meğer adam gittiği pavyonda dansöze takarmış paraları
Bunu öğrenince kadın yeter artık çocuklarımın rıskını karılara taktırmam diyip türkiyeye tatile geldiklerinde kendine bir dansöz kıyafeti almış çocukları arkadaşlarına yatıya yollayıp adama bir güzel sofra hazırlamış ve Rakısını bile hazır etmiş
TAbi adam oda kapısı kapalı diye görmemiş hiçbirşey tam yine pavyona gidecekken eşi 1 saat geç git sana süprizim var demiş ondan sonra adamı odaya alıp o sofraya oturtmuş adam tabi şok ama bir yandanda ulen yanlız içmek zevkli olmuyor ben gidiceğim diye tuturmuş yinede kadında iyi bende içeceğim demiş adam yine şok ulen demiş bu merette dansöz izlerken içilir bahane uyduracak ya gitmek için kadın koymuş adama rakısını müziğide açmiş az bekle demiş ve süprizzzzzzzzzzzzzzz
Resmen kocama dansözlük yaptım madem öyle bana tak paraları demiş hem adam pavyondan vazgeçmiş, hem paraları karısına takmış hemde her gün içen adam bunun eşiyle özel bir durum olduğunu anlayıp ayda 1e indirmiş
Kirasını bile ödeyemezken sonradan ev aldılar hatta annem hep der bu kadın tam bir çılgın ama işini biliyor diye

Çok şükür benim eşim öyle çok fazla içkiyle samimi olmaz ama emin ol öyle olsaydı bende aynı şeyi yapardım kesin
Yeterki herif elden gitmesin

İNan benim annem bile kaç yaşında kadın ( 54 olması lazım ) hayatı boyunca hiç pjama giymemiş bir kere giydiğinde de babam üstüne bir kat daha giyseydin bu ne diye tepki vermiş tabi alışmış kadını gecelikle görmeye hatta bir ara bir dizi vardı memet ali erbilin yalçın menteşle orada mafya babası devamlı sevgilisine seksi şempanze diyordu bizde o dönem anneme öyle diyorduk kadıncağız aaaa gidin başımdan kocaya gidince görürüm sizi derdi

Allah yardımcınız olsun inşallah daha iyi bir kiracı bulursunuz
Bizim çok şükür kiracımız 4 senedir aynı ve bir gün olsun geçiktirmedi kirayı heee adamcağız her ayın başında bize dua ediyor sonuçta bizim semtte en dandik daire 600 lirayken o 3 + 1de 500e oturuyor ama annem hep der az versin ama zamanında versin diye

Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun güzelim
RAbbim sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice seneler nasip eder tüm sevdiklerinle Aminnnnnnn

hadi bakalım kolay gelsin adaşım seccadeni bitirde eşini utandır canımm

sana akıl veren teyzede baya uyanıkmış helall olsun neler yapmış yuvası için

iyi geceler güzeller kaçamaksız bir gün dileğiyle

gitsin de az az gitin
evet ya iyi dayandım
sen de hoş geldin

doğum günün kutlu olun

kızlar misafirim vardı
diyette yalan oldu bugünlük ama yarın kaldığım yerden devam
menüm
sabah
3 dlm ekmek
beyaz peynir
kaşar
yeşillik

ara
2 mandalina

ara
1 avuç ceviz
1 avuç üzüm

akşam
yarım tabak pilav
hindi eti
salata
ayran

ara
2 poğaça

kız maşallah gelmediğin günlerin acısını çıkardın herkese yettin yine hayranım senin bu azmine nasıl okudunda yetiştirdin kız o cevapları. ayyyy çok tatlısın

kız bende kola sofrası mı hazırlasam herife çocukları da en fazla öbür odaya postalarım. en fazla beraber göbek atarız. bu güne kadar bu kiloyla göbek atılmaz diyodum ama dün yetenek sizsinizi izledikten sonra fikrim değişti. anam resmen 150 kiloluk sumo güreşçisi gibi adam ne göbek attı. beline de takmış o üzeri para para olan bele takılan adını bilmediğim o zımbırtıdan ağzım ayrık izledim. dün akşam giyindim süslendim hatta yemeğimi bile yetiştiremedim ama ne oldu adam doğru düzgün bakmadı bilem. gerçi kafası çok yorgun anlıyom ama insan bi iltifat bekliyo. ilerleyen saatlerde artık surat ifademden anlamış olacakki çok güzel görünüyon dedi. boşversene kı...açsam yinede bakmayacan dedim. yok ne alakası var dedi. dur dur hafta görür o gününü.

selam kizlar bende 89 kiloydum diyet yaparak 36 kilo verdim ve suanda 54 kiloyumm :)) toplamda 6 ayda verdim cok mutluyum artik 36 bedene indim 48 bedenden ...............

diyet derken özellikle takip ettiğin bi liste falan oldumu yanında sporda vardır heralde bu kadar kilo verirlirken

mrb kızlar nasılsınız benim acayip moralim bozuk dün demiştim ya regl oldum diye bi kaç damla oldu arkası yok ben kızıma hamile kaldığımdada böyle olmuştu hamileyimdiye korkuyrm hani insan kendini bilir ya oyle bi histe yok ama hiç bir başka belirti yok ne bulantı nede başka bişey bugün yakında eczanede yok test alsam yarına kadar delirecem daha kötüsü ben bu ara manyak gibi ilaç kullandım inş hamileysem bile bi sıkıntı olmamıştır of ya bende acayip hamilelik değil aslındada lohusalık korkusu var yine herşey kötü olcakmş ben yine yapayalnız kalcakmışım gibi bi korku eşimle o dönemde aramız acayip bozulmuş hatta 1 yıl kadar sürmüştü aylarca even çıkamadım kimse kapımı açmadı hani o zaman yozgatta yalnızdım ama şimdi memleketteyimde değişen pek bişey olmayacak annemde kv de köyde dua edin kızlar hamile olmayayım en azından şimdihamilelik için zaman ihtiyacım var yaşadıklarımı unutayım istyrm öncekızım daha 3 yaşında bile değil bu lekelenmenin başka bi sebebi olurmu yaşayan varmı ya

zamanı değilmiydi acaba reglinin. ama sıkma canını şüphen varsa bi test yap hiç bari kafandan şüphesi gider. korkma her seferinde aynı olacak diye bişe yok. ayrıca bi bebek daha topiğimizde fena olmazdı kız. ay olumlu yönlerine bak. hem içtiğin ilaçlar bi zarar vermez bu evrede. ancak işte ben burdayım diye sinyal gönderdikten sonra sıkıntı olabilirmiş. sen dikkatli ol tatlım. allah verdiyse bi sebebi vardır. keyfini çıkar sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…