valla canım ben pek tv ızlemem kadını tanımıyom ama sen yazınca arattım gogleden evet o cay
ama ben ahmet marankıden duyum ıcmeye basladım 1 aydır kılosu 30lıra 5 lıralık ınsana 1 ay fazla fazla yetıyo
her öğünden sonra mutlaka içiyorum tadınına cook begendım mayhos bı tadı var rengıde mukemmel
bıde c vıtamını deposuymus tansıyona sekere ıyı gelıyomus ve vucuttan yag atıyomus ben ahmet marankının yalancısıyım:)
o adamı cok begenıyorum oyuzden basladım kılo verdırıyomu bılmıyorum cunku zaten dıyet ve sporda yapıyorum
ama ekstra yararı olcagına ınanarak ıcıyorum grıpten korusa yeter malum c vıtamını bolmus cayda
Kızlar herkese günaydın öncelikle...
Ben 6 ay önce doğum yapmıştım.ve 2 hafta önce artık zayıflamaya karar vermişken yüz felci oldum.
sabahları 4 tane kortizon alıyorum.gün içinde sütümü sağıp çöpe atıyorum.Akşam 8 den sabah 8 e de emziriyorum.
Doktor çok kuvvetli bir kortizon olmadığı için bebeğe geçmez dedi.ALLAHA EMANET ARTIK.
Yani kısacası; bebeğin durumuna mı yanayım,kortizonla alacağım kilolaramı yanayım,yoksa yüzümün yamuk haline mi yanayım :2::2::2::2::2:
tam dayaklığım aslında ama dayanamadım
sabah : kepek ekmeğiyle domates,b.peynir,marul ile sandiviç , 1 şekersiz nescafe
ara :yok
öğle : 1 dilim y.pasta , 2 tane kıymalı pide , şekersiz çay :26::18:
ara : 1 sıcak çikolata
akşam : 1 z.y tabak karnabahar be 1 bardak ayran
ara : bol yeşil çay
yatarken : tarçınlı süt
beni dövüüüüün , beni müfettişe hanıma vermeyiiinnn
iyi akşamlar kızlar
bu gün oruca başladım borç oruçlarımı tutucam allah izin verirse
menüm
sahur
2 dlml irmik tatlısı
iftar
1 kase çorba
yoğurt
1 tabak bamya yemeği
1dlm ekmek
BENDE KIŞIN KOPARIYORUM İPİMİ ama toplayacam netten bi etek sipariş ettim az önce normalde ben 44 beden giyiyorum ama 42 sipariş ettim napıp edip o eteğin içine girecem bu da bana bir mecburiyet haline gelecek ve ben kilo vercem şimdiden başlıyım spora lki bi haftada gelse ben o zamana kadar 1 kilo versem kardır dimi yaaaaaaaaa
selam kızlar
menüm
sabah
1 yumurta
peynir
1 dlm ekmek
yeşillik
13.00
ayran detoksu
15.00
ayran detoksu
17.00
ayran detoksu
19.00
ayran detoksu
ve şuan iyice acıktım
ben çok yeniyim hem burda hemde kulüpte bende 81kg cok mutsuzum artık hic bisey beni tatmin etmiyor ben de zayıflamak istiyorum 2 cocu annesiyim 8 aylık bebeğim var bana yardım edin kurtulmak istiyorum bu kilolardan
biliyorum kaçamakları biraz abarttım......
iyilik canım gözlerim belerdi kızların menülerini bulmaya çalışıyorumama yok..her gün işaretliyorum zaten ama gözdemni kaçırdım dedim ,yinede kızlar sizde bakın kamile ceco ayça
bu arada küçük kızım çok hastaymş,ben çocuk kreşe gitmekden kaçıyor sandım .kaç gündür anne hastayım okula gitmiycem diyor ben çocuğa inanmadım.en sonunda gece uykusunun arasında hastayım anne gitmiycem diye ağlayıp ateşide yükselince sabah kreşe göndermedim.sağlık ocağına götürdüm meğer çocuk perişan olmuş. boğazı çok iltihaplanmış doktor iğne yazdı penisilin.ama çok zorlandım iğne yapılırken hem test için hem normal iğne yapıldı ,zor zaptetim çocuğu..eve gelincede deliksiz 4 saat uyudu yavrum.kendime çok kızıyorum çocuğuma inanmadım bu hale ben getirdim
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Çok şükür bugünüde anlımın akıyla atlattım
Herşey tam istediğim gibi oldu şükür hiç bir aksilikte yaşanmadı sayılır
Tamda tahmin ettiğim gibi küçük görümce gelmedi bile mevlüdebaba kendi babası ama vakit ayırıpta bir kuran tutmaya gelmedi hanımefendi valla açıkcası gelmemesi daha iyi oldu çünkü görmeye bile tahammülüm yok
Büyük olan geldi hatta gelirken 1 kilo kuru pasta almış dağıtırsın diye :26: çok yoğun olduğundan bişey yapamamışmış
Millette artık nedense bir onun getirdiğini yemedileraynen duruyor paket.
Gelir gelmez bilmişlik yapıp açık büfe gibi yaparız diye tutturdu bende yok herkese servis hazırlıyacağım dedim yok inat etti ısrarla ille açık büfe diyebende en sonunda kararlı birşekilde ben bu şekilde istiyorum açık büfeye gerek yok dedim bozuldu ve tabi ev senin evin ben karışamam dedi oturdu ve gidene kadar bir kere bile yerinden kalkmadı
Kv deseniz Annemle bir araya gelince biraz sus pus oldu
En kibar haliyle anneme hal hatır sordu annemde teşekkür edip ona hal hatır soracağına senin annen nasıl dediona hal hatır sormadığı için bozuldu ama o dua etsin annem yüzüne bakıyor sonuçta okadar olaydan sonra
Misafirlerim çok memnun kaldılarhepsi bana helal kız dakika oturmadın diyip durdu bende o gazla dahada hamaratlaştım ama ayaklarıma kara sular indi şu an bile zonkluyor ayaklarım
Annemin yaptığı ıspanaklı börekle kızkardeşimin yaptığı tatlıya herkez bayıldı hatta kardeşime özellikle selam söylediler hakkını helal etsin dedilersonuçta mecbur değilken ikizleriyle fırsat bulupta birşey yapıp gönderdi
Akşamda kızkardeşim ailesiyle geldi tabi babamıda çağırdık ve daha yeni gittiler sayılırTabi onlarada hizmet ettim atta en son annem kızım yazık günah sanada hiç oturmadın bırak ben yaparım kalan işleri dedi ama şükür mutfak dahil bütün işlerimi bitirdim onlar gitmeden bir tek küçük cimcime biraz oyuncak dağıttı onlarıda yatmadan toplayacağım ki yarına işim kalmasın
Bu arada benim küçük cimcimem göz nezlesi oldu ve şıpır şıpır burnuda akıyorbütün gün doğru dürüst ilgilenemedim ama yarın inşallah bütün gün onunla ilgileniceğim biraz ana kız keyif yapar sevişiriz bana sarılmak istedikçe dur anneciğim işim var demek zorunda kaldım hep bari yarın telafi edeyimde az koyun koyuna keyif yapalım
Sorma canım kendime iş çıkarmış gibi oldum ama şükür atlattım
Artık uzun süre ne duvar silerim, ne halı silerim nede ütü yaparımyani en azından 2 gün kendime tatil ilan etmeyi düşünüyorum
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Canım ne desen haklısın iki gündür yapmıyorum bende galibaİnan yoğunluktan yapıp yapmadığımıda hatırlamıyorum ama biraz sonra bir kaç günlük bildirim yaparım tabi ne yediğimi hatırlarsam
Merhaba,
Ben de katılabilir miyim acaba aranıza?
herkese günaydın
hafta içi yazamadım, bebek görmelere devam, misafir bolcaaa
yediklerime dikkat ettim bu hafta, düzenli yiyemedim
kilo bildirimi
başlangıç 85,9
geçen hafta 79,9
bu hafta 79,7
giden 200 gr
toplam giden 6200 gr
hedef 57
spor 80 dk pilates
çok az gitti bu hafta, moralim bozukama olsun, diyete devam o tartıda 57 yi görmeden bana rahat yüzü yok, kendime güvenimin geri gelmesini istiyorummm
günaydın kızlar hayırlı cumalar
bildirimim
başlangıç:89.9
geçen hafta:86.1
bu hafta:86
giden:100 gr
top. giden:3900 gr
hedef:70(şimdilik)
spor:yok
100 gr a bile o kadar sevindim ki
hafta içi hep artıdaydım
ayran detoksu işe yaradı
slm kızlar kurstan geldım ancak yazabıldım
baslangıc 89
gecen hafta 79.6
bu hafta 78.5
gıden 1100gr
toplam gıden 10.5
hedef 68(şimdılık)
spor 10 saat yuruyus sayısını hatırlamıyorum ama mekık ve trambolınde zıplama
hayırlı cumalar kızlar
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.78
bu hafta.78.2
gelen.200 gr
toplam giden.7.800
hedef 65
spor .arasıra yürüyüş
hedefimden iyice uzaklışıyorum..12 kilo verip4 kilosunu geri almış ve almaya devam eden biri olarak üzgünüm..ama bu hafta için deyil çünkü bu hafta baya baya yedim aldığım 200 gr fazlasıyla haketim..allah sonumuzu hayretsin
merhabalar
ya bugunlerde misafirim var ve pazartesiye kadarda mısafırm olmaa devm edecek o yuzden dun gece yazamadım menumu hemen dunku ve bugun ki menümü yazıp bildirim yapıp kacayım sekerler hepınızı öptümm
dün ki menüm
1adet haşalanmış yumurta
1dilim peynir
3adet zeytin
akşam
1kase kıyamlı erişte çorbası
3kaşık bamya kızartamsı
salata
suuu ve omega 3
1bardak ayran
bugun ki menüm
1adet haşlanmış ymurta
1dilim byeaz peynir
1 kaşık kadar bamya kızartması
suuuu
ara
2adet gün kurusu kayısı
akşam
1kase erişteli kıymalı çorba
kelem kavruntusu yaklaşık 4 kaşık kadar
salata
ayran
başlangıç 83,5
geçen hafta 74,7
bu hafta 75
giden 0
gelen 300gr
hedef=60
spor yok
bu hafta artıdayım ama kabız oldum kızlar ya karnım agrıyo sancıyo artık yardım edın guzel bı care bılen varsa deneyımlerınız alıyım karnım bagursaklarım s.o.s verdıyorrr kızlarrrr
bildirim yapıyorum
menüm
sahur
2 kşk kavurma
peynir
yer fıstığı
1 greyfurt
2 mandalin
iftar
5 kşk pırasa
3 köfte
3 dlml ekmk
azıcık helva
yoğurt
turşu
şimdiden 1,5lt su
bir çaydanlık çay içilmeyi bekliyor
Hadi kızlar bana çay arkadaşı lazım gelinde beraber içelim
kızlar ya elma sirkeli sarımsak turşusu hakkında bişeyler okudunuzmu ben biraz bişeyler okudum da baya ilgimiçekti ya ne dersiniz denemeye değermi
kızlar bugün spora başladım ve ilk seansıma girdim , çok özlemişim spor yapmayı, gerçi bazı hareketleri yapamadım vücüdüm ham olduğundan, yarın her yerim ağrır eminim , birde bugün beyaz çay aldım , ne pahalı bişey yaaa ,5 tl lik aldım ama bir kepçe doldurmazama tadı çok hoş , bitene kadar içerim artık , ay bu ara baya bi gaza geldim , hadi hayırlısı
ayyy banucum gelömiş nasılsın kız görünmüyodum kaç gündür
evet olmadı bilyrm ama bakıcının suçu benim adama kalkılırda makarnamı yapılır günümü mahvettik neyse ama iyi gidiyrm genel anlamda bakalım sonuç ne olcak ben önce namazımı kılaym sonrada leslimi yapayım hatunlar ara ara bakarım size net açık kalsın bakalım
başlangıç : 93,5
geçen hafta : 87,1
bu hafta : 86,8
giden : 0,3
gelen : yok
hedef : 65 ( şimdilik 80 )
spor : 1 saat kardio
p.tesi inşalah diyetisyene gidicem ve bakalım sporda ekledim hayatıma, neler olucak merak ediyorum
ayy an itibariyle regl olmuş bulunuyrm belki ondan kilo verememiştim bu hafta çok sevindim inş haftaya eksideyim
selam kısslar uğrayamadım kusura bakmayın
bildirim
başlangıç:84
geçen hafta :75.8
bu hafta:76.4
gelen:+600 gr
toplamgiden:7.6
spor:jillian 4 gün 20 ser dk.
menüm
sabah
sucuklu yumurta
peynir
zeytin
tahin
1 dilim ekmek
ara yok
akşam
haşlama et
makarna yoğurtlu
1 dilim ekmek
slm kizlarr nasilsiniz dünden beri giremedim kiraci tasindi allaha sükür kavgasiz belasiz gitti daha anahtari birakmadi bakalim ayin sonuna evi temizleyip de vericekmi ayy ne tormus kiraci la ugrasmaakkk . bugun bir de dün dogum günüm dü cocuklar pasta börek cörek istediler onlarla ugras falan derken bu saat oldu menüm de cok berbat oldu haliyle ama aksam falan bir sey yemedim bir menüyle kurtaralim dediim
Ben de geldiim , kilom 81 , gecen hafta 82,600 düm 1 haftada 1,600 verdim umarım devam ettirebilirim,canım çikolata çekince yiyememek çok kötü oluyor
kızlar bugün okulda şahit olduğum bir manzarayı anlatayımda eşlerinize sahip olun bize en büyük kötülüğü hemcinslerimiz yapıyr bizim arkadaşlardan biri 1. sınıf öğrtmeni malum 1. sınıfta veli öğretmen mecburen sürekli irtibat halindedir kadının biri her gün erkenden geliyor sabah öğlen ve akşam çıkarken hani içime bişeyler geldi ama kendi kendime dur be sui zan yapma dediğim çok oldu ama bugün öğleyin nöbetçi olduğum için eve gelmedim bahçede dolanyrm aman allahım kadınla öğretmen arkadaş okul bahçesinin dışında öyle bir samimilerki kadının kahkaha sesleri 50 metreden duyuluyor konuşurken bi işveler bir kırıtmalar anlatamam neyse ben onları baya izledim hani bizim arkadaşın eli yüzü düzgün bi adam ama evli çocuklu işinde gücünde biri ama kadın bi türlü boş bırakmıyor her gün böyle sonra çıkışta istiklal marşını okuduk yine millet dağılmaya başladı ben bekçi ortalıkta kadına bi baktım bahçeden çıkarken resmen durup durup arkaya bakıp öğretmeni gözlüyo öğretmende artık iyice rahatsız oldu heralde yavaşladı gitsin diye ama kadın gitmiyor sonra baktı olmuyo çocuklarla falan oynamaya başladı kadın hala minik adımlar atıyo yan yana gelmek için en sonunda kadın başardı adam yanına gelinceye kadar gitmedi ve sonunda yan yana gittiler yine bizim arkadaş arasına mesafe koymaya çalışıyo kadın nasıl bir sırnaşık yürüyo anlatamam valla kocamaaaaaaaaaangözlerle izledim kadını ve dedim erkeği baştan çıkarmak için bu kadar küçülüyolar ben bu insanları anlamyrm ya o senin çocuğunun öğretmeni soracağını sor defol git dimi yok ama aranıyo bilmyrmda yakında karşılığını bulur
bide bikaç gündür eşimle yaşadığımız bir durumu anlatayım sınıfından bi kızın parmağında yüzükvarmış almış bakmış yüzüğü altın ve bi erkek adı yazıyo basbaya nişan yüzüğü sormuş nişanlıyım demiş annesini aramış o da haberimz var demiş buraya kadar normal ertesi gün kız yine kotlar falan gitmeler makyaj falan sonra derse girmeyip koridorda oturmalar derken eşim iyice sinirlenmiş anneyi aramış açmamış babasını aramış babasına kızınız böyle böyle yapıyo dersleri çok kötü biraz sahip çıkın düzeltelim durumu bi de nişanlamışsınız bu yaşta demiş adam delirmiş ne nişanlaması falan diye çıldırmış kızı akşam eve almamış dövmüş falan bi annesi bş abisi arıyo babm gelirse yalanmış bana öyle söylemiş falan diyin diye neyse eşim beni ilgilendirmez bundan sonrası aile arasında halledin ben istemeden çok karıştırdım ortalığı daha fazla bişeye sebep olmak istemyrm demiş sonra ne olsa beğenirsiniz eşimi arka arkaya özel numara arıyo yok müzik dinletmeler yok gece 2 de aramalar falan tabi benim adam saklamıyo allahtan böyle böyle oldu diye anlattı güya hanfendi öç alıyo eşim onun huzurunu bozduya o da bizim huzuruuzu bozacak sonunda teli gizilye kapattık biraz rahat ettik hani durumu bilmese insan zırt bırt gizliden aranması problem olur yada sütü bozuk birisi olsa cvp verir yoldan çıkar Allahtan kazasız belasız atlattık ama gelen kötülükler hep hemcinslerimizden geliyor bunu anladım
ben çok konuştum bişeyler yemiyim diye yazdımda yazdım yer işgal ettim okuyan olurmu bilmem bu kadar uzun yazıyıda yazdık işte
kimsecikler yok nasılsa bende gidem bari açlıktan kıvranyrm resmen aldım elime lahana yedim biraz en masumu oydu dolapta ama yakında içimde lahana büyüyecek bu gidişle ama dayanacam bakalım bu sefer devamını getirmek istyrm azimle kararla yola devam inş herkesleri öptüm iyi geceler kız erken yattı bende yatmazsam cumartesi annem uyusun falan demez dikilir 7 de ayağa ondan savunmamı alıp uyuyayım
kiz kamile neler soledin sen oyle. bide diyonuz kocandan suphelenme ona guven. bu ortamda nasil olacak bu. bide benim herfe ogrenciler musallat oluyo. mezunlar yada lise.sondalar. benim bldigim bir ikitane var. bilmedigim kac tane kim bilir. yok anam kocalari eve baglamak icin bos durmadan surekli calismali. en kisa zamanda spora baslamali mesela. su sarkmis gobusumu toparlamali. bide hafta ici sacimi boyatacam. bizim arkadasin gorumcesi kuafor. ve su an onlarda kaliyo. saatlerce bebeyle kuaforde surunmeyecem. arkadasa giderim hem muhabbet eder hem yenilenirim. kocama da solemedim supriz yapacam. yok lohusalik bitti ama bendeki bu cirkinlik duygusu bitmedi.
slm kizlarr nasilsiniz dünden beri giremedim kiraci tasindi allaha sükür kavgasiz belasiz gitti daha anahtari birakmadi bakalim ayin sonuna evi temizleyip de vericekmi ayy ne tormus kiraci la ugrasmaakkk . bugun bir de dün dogum günüm dü cocuklar pasta börek cörek istediler onlarla ugras falan derken bu saat oldu menüm de cok berbat oldu haliyle ama aksam falan bir sey yemedim bir menüyle kurtaralim dediim
Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Hasta ceco geldi hanımmmmmmmm
Şaka şaka şükür bugün biraz daha iyiyim ama yinede sesim bir gidip bir geliyorneyse ağrım yok onada şükür
Bugün kızın yenilenen formalarını almaya gittik çarşıyadönüştede uyanık kocam bizi anneme attı kendi rahat arkadaşlarının yanında takılsın diye
Anneminde köyden teyze kızı gelmişti torunuyla bende mecbur bütün gün hizmet ettim durdum
YOk çay servisi yok yemek servisi derken yine baygın düşecektimsağ olsun annemde kıyamaz aslında ama misafir geldimi bizim hizmet etmemiz çok hoşuna gidiyor hatunun millet aaa ne hamarat kızların var diyince hoşuna gidiyormuş
Bir ara kızkardeşim aradı bende tabi diğer odadayken annemin bu lafını söyledim sonrada gülerek çakalllllllllll hizmet ettirmek için gaz veriyor bana dedimnasıl gülüyor kızkardeşim
Akşam yemeğinden sonrada eşimin halalarına uğradık çay içmeye
Yarın evde oturmayı düşünüyorum ama bakalım anam sabah arayıp sizde kahvaltıya gelin demezse
Geçenlerde sizlere bahsetmişmiydim bilmiyorum ama kızlarımın çeyizi için seccade işlemeyi düşünüyordum ya bu gece halalara gidince onlardan örneğini aldım
Çok hoş bir örnek ve çok fazlada el oyalayacağını düşünmüyorumartık bitince inşallah sizlerede gösteririm tabi önce yarın gidip eksik olan iplerimi almam lazım
Eşim dalga geçti hatta benle bir heves başlar sonra nasılsa bir kenara atar bunlarıda diyehalalarda yok eminim banu bunu kesin bitirir dediler şimdi iş inada bindi kesinlikle ipimi alıp en kısa zamanda bir tanesini bitirip eşimin gözüne sokacağım görür o gününü
Yer işgal ettim de ne demek tabiki birbirimize her türlü şeyi anlatacağız
Valla inan bende bazen o tip kadınları dışarda gördüğümde hemen dikkatimi çeker ve o an saçını başını yolasım gelir öylelerinin
Rabbim islah etsin ...aminnnn
Eşime bile hep derim herşey kadında bitereğer kafaya koyarsa elde edemeyeceği erkek yoktur diye çünkü bu tip kadınlar hiç birşeyden geri kalmazlar Rabbim eşlerimizi bu tür insanlarla bir araya getirmesin ...aminnnn
Diğer nişanlı öğrenci olayına gelince inanamıyorum yaaa daha ufacık kızı sen nasıl nişanlarsın kendi daha çocuk üstelik bu nasıl bir annedir ki evladını başka bir ailenin büyük ihtimalle ezeceğini bile bile gözden çıkarabiliyor
Ben senin yerinde olsaydım birde polise şikayet ederdim o aileyi yaşı küçük kızı nişanlıyorlar diyeen azından polis gözümüz üzerinde dediğinde isteselerde yapamazlar düğün falan ceza evine gireriz korkusundan
BOşver güzelim sen kalbini ferah tut ve kendini ihmal etme
Annemin biraz çatlak bir arkadaşı vardıkadın bana evlenirken nasihat verdi;
Gündüz evinin kadını, çocuklarının anası ol ama gece eşinin O.....su ol diye
İlk söylediğinde anaaa kadın kafayı yemiş demiştim hatta yüzüne dedim kadına kız sen iyimisin diyeteyze dersen ağzını yırtarım diyen bir tipti kadın 20 senelik evli olduğu halde arada 3 oğlunu evden sepetler eşinle baş başa kafayı bile çekerdi sırf dışarda içipte başka şeyler yapmasın diye
Tabi oda zamanla öğrenmiş nasıl eşini eve bağlaması gerektiğini 17 yaşında evlenince
Belki kötü bir örnek ama adam her gece dışarı çıkıp sabahlara kadar gelmezmişgeldiğinde de hep kör kütük sarhoş ve cebinde beş kuruş parasız gelirmiş:26:
Meğer adam gittiği pavyonda dansöze takarmış paraları
Bunu öğrenince kadın yeter artık çocuklarımın rıskını karılara taktırmam diyip türkiyeye tatile geldiklerinde kendine bir dansöz kıyafeti almışçocukları arkadaşlarına yatıya yollayıp adama bir güzel sofra hazırlamış ve Rakısını bile hazır etmiş
TAbi adam oda kapısı kapalı diye görmemiş hiçbirşeytam yine pavyona gidecekken eşi 1 saat geç git sana süprizim var demiş ondan sonra adamı odaya alıp o sofraya oturtmuş adam tabi şok ama bir yandanda ulen yanlız içmek zevkli olmuyor ben gidiceğim diye tuturmuş yinede kadında iyi bende içeceğim demiş adam yine şok ulen demiş bu merette dansöz izlerken içilir bahane uyduracak ya gitmek için kadın koymuş adama rakısını müziğide açmiş az bekle demiş ve süprizzzzzzzzzzzzzzz
Resmen kocama dansözlük yaptım madem öyle bana tak paraları demişhem adam pavyondan vazgeçmiş, hem paraları karısına takmış hemde her gün içen adam bunun eşiyle özel bir durum olduğunu anlayıp ayda 1e indirmiş
Kirasını bile ödeyemezken sonradan ev aldılarhatta annem hep der bu kadın tam bir çılgın ama işini biliyor diye
Çok şükür benim eşim öyle çok fazla içkiyle samimi olmazama emin ol öyle olsaydı bende aynı şeyi yapardım kesin
Yeterki herif elden gitmesin
İNan benim annem bile kaç yaşında kadın ( 54 olması lazım) hayatı boyunca hiç pjama giymemiş bir kere giydiğinde de babam üstüne bir kat daha giyseydin bu ne diye tepki vermiş tabi alışmış kadını gecelikle görmeye hatta bir ara bir dizi vardı memet ali erbilin yalçın menteşle orada mafya babası devamlı sevgilisine seksi şempanze diyordu bizde o dönem anneme öyle diyorduk kadıncağız aaaa gidin başımdan kocaya gidince görürüm sizi derdi
Allah yardımcınız olsuninşallah daha iyi bir kiracı bulursunuz
Bizim çok şükür kiracımız 4 senedir aynı ve bir gün olsun geçiktirmedi kirayıheee adamcağız her ayın başında bize dua ediyor sonuçta bizim semtte en dandik daire 600 lirayken o 3 + 1de 500e oturuyor ama annem hep der az versin ama zamanında versin diye
Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun güzelim
RAbbim sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice seneler nasip eder tüm sevdiklerinleAminnnnnnn
gitsin de az az gitinbide bunu deneyelim bakalım tşkler cnmmm
geçmiş olsun canımmmaman tuza dikkat et ayrıca bol bol sakız çiğne annem kısmi yüz felci olmuştu sakızla atlattı çok şükür
gözümde tikler başladı öğle menünü görünce gel gel bişey yapmıcam
allah kabul etsin beyazcanımm sahurda haşlanmış yumurta yersen tok tutar bitanem
çevre baskısına hayırrrr
hadi bakalım inş düzenli menü düzenli haerekettt ve gelsin 42 beden etek hobaaaaa:13::13:
valla iyi dayanmışsın prensesimmm
hoşgeldin tatlım allah bağışlasın bebişlerini hep beraber veririz hiç üzülme cnmm
birazmıııııtadelle
prensesine çok geçmiş olsun cnmmmm nden kendini suçluyorsun bilemezdinki:26:
Allah kabul etsin cecoşummmm rabbim tüm dileklerini gerçekleştirsin inş
merhaba canım hoşgeldinnn ne demek elbette başımız üstünde yerin var
moral bozmak ya bazen çok bazen az veriyoruz bende bu hafta az verdim ama olsun haftaya inş
ayran işe yaramış prensesim 100 gr 100 gramdır
wuuuuuuuuuuu süpersin Eylülümmmmtbrkler
neden böyle oluyoki beyazcanım:26::44: bu hafta oruçtun da ama geçen haftaki aşırı yemen en büyük etken sanırım
minikcimmm sabahları yediğim 1 tatlı kaş. çörek otu kabız olmamı engelliyor canım bir dene istersen
iftarda 3 dilim ekmek çok olmamışmı beyazcanım:44:
evet aynı sayfayı okudum canım ben annem için deneyeceğim bu arkadaş böbrek rahatsızlığını bu karışımla yenmiş bakalım inş
hayırlı olsun canım gitsin kilocuklar çokk güzel bir karar evet beyazçay çok pahalı
selam kizlar bende 89 kiloydum diyet yaparak 36 kilo verdim ve suanda 54 kiloyumm :)) toplamda 6 ayda verdim cok mutluyum artik 36 bedene indim 48 bedenden ...............
mrb kızlar nasılsınız benim acayip moralim bozuk dün demiştim ya regl oldum diye bi kaç damla oldu arkası yok ben kızıma hamile kaldığımdada böyle olmuştu hamileyimdiye korkuyrm hani insan kendini bilir ya oyle bi histe yok ama hiç bir başka belirti yok ne bulantı nede başka bişey bugün yakında eczanede yok test alsam yarına kadar delirecem daha kötüsü ben bu ara manyak gibi ilaç kullandım inş hamileysem bile bi sıkıntı olmamıştır of ya bende acayip hamilelik değil aslındada lohusalık korkusu var yine herşey kötü olcakmş ben yine yapayalnız kalcakmışım gibi bi korku eşimle o dönemde aramız acayip bozulmuş hatta 1 yıl kadar sürmüştü aylarca even çıkamadım kimse kapımı açmadı hani o zaman yozgatta yalnızdım ama şimdi memleketteyimde değişen pek bişey olmayacak annemde kv de köyde dua edin kızlar hamile olmayayım en azından şimdihamilelik için zaman ihtiyacım var yaşadıklarımı unutayım istyrm öncekızım daha 3 yaşında bile değil bu lekelenmenin başka bi sebebi olurmu yaşayan varmı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?