80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm malum pazar kımsecıkler yok ortalıkta bende menümü yazıp kacayım
sabah sırkelı su yogurt kürü lor peynırlı yagsız omlet 3 catal helva
ara yesılçay hibiskus 5ıbıyerde
öğlen yogurt kürü 1 tabak bugday salatası
ara yesılcay 4 bardak ısırgan cayı hibiskus
aksam 1kase pudıng 1paket etıform kepeklı bıskuvı 1mandalına
ara yesılçay hibiskus elmalı tarcınlı çay

ırem yook ortalıkta bu hafta lıstemızde olmadı merak ettım mutlaka gırerdı ama hıc gırmıyo hadı hayırlısı

iyi akşamlar kızlar,dün dedemi ziyrate gittim şükür,kaç haftadır gidicem gidemiyorum çok soğuk çocuklar zaten hasta daha beter olmasın diye biyere çıkılmıyor ama dedemde çok kötülemiş,allahdan benim herif geldide dün o götürdü yoksa daha 1 hafta sonra gidebilirdim..benim küçükde hala çok hasta ateşi 4 saate bir 39a çıkıyor.dün acile götürdüm ama dr bişey yapmadı bi serum veselerdi sanki iyi olurdu 4 gündür bir lokma bişey yemiyor içmiyor aç karna şurup içip duruyor..

sağolasın miniğim demek lahanaya kelem deniyor oralarda,sanki kapuskanın salçasızı gibi ,eminim güzel oluyordur.
beraber içeriz o zaman bak şimdi aklıma geldi gidiyimde sakladığım yerden çıkarayım sirkemi.işallah fayda görürüz canım
sen güzel kadınsın,süslensende süslenmesende kocan senin güzelliğinin farkındadır zaten..işleri yoğun olmasa eminimn gelir gelmez fark ederdi onun için uğraştığını.
.ama bu hafta göster ona gününü
bence bozma moralini ,hakınnda hayırlısı neyse o olsun işallah.
ayrıca korkunun ecele faydası yok bebek istiyorsan bir an önce olması daha iyi .aradaki yaş farkı çok olunca çocuklararkadaş olamıyor..kendimden biliyorum istemedim çocuk,okula başlasın buna sevgimizi son damlasına kadar vereim dedim.dediğimide yaptım ..çok sevdik çok .büyük kızımı küçük doğuncaya kadar gözünün içine baktık öpmeden 1 saat geçirmedik.hatta hamileyken küçüğü seversek büyük kızıma ihanet edecekmiş gibi duygulara kapıldım..ee doğunca küçüğüde sevdik hatta küçük olduğu için fazla ilgi çekiyor fazla öpülüyor.büyük buna bozuluyor..neyse yani olayların çokda farkına varmadan arkadaş olurlar oynarlar.
hayırlısı olsun işallah

• selam millet herkes tatil yapiyooo nerelerdesiniz ayooool huuuu kimse yokmu
  • menüm kahve iki ispanakli börek
  • öglen corba salata
  • ara bir dilim pasta.cay
  • aksam mandalin iki tane bitkisel cay
  • bütün gün ordan oraya yuvarlandim durdum huc bir ey yapmadiim

menüm

dün
sabah
az sucuk
peynir
3 zeytin
2 dlml ekmk

öğlen
1 gevrek
1 gofret

akşam
1 etliekmek
1 br kola

gece
az patlamış mısır
1 mandalin

bu gün
sabah -öğlen
1 yumurta
1 dlml peynir
5zeytin
yarım etliekmk
1 dlml ekmk
domates salatalık

ara
1 mandalin

akşam
3 çöp şiş
domates soğan
yarım yufka
1 brk ayran

ara
1 fincan okkalı köpüklü kahve

gece
2 parça bitter çikolata
biraz fıstık
4 çatal yaşpasta

ayça doğum günün kutlu olsun..

Işallah bu yaşın yaşamak isteğin şeyleri yaşadığın bir yaş olur

selam kızlar
ben hasta oldum yine ya
bugün yarım saatliğine dışarda işim vardı
eşim götürüp getirdi yine de üşütmüşüm
boğazım kötü nefes alamıyorum göğsüm ağrıyo

menüm
sabah
canım istemedi

öğle
1 tane poğaça
1 tane elmalı pasta

ara
4 tane gofret

akşam
patlıcan kavruntusu
yoğurt

ara
neskafe

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam yine yoğun bir pazar geçirdim
Yahu bana hasta olmak bile yasak :26: Sabah okadar halsiz uyandım ki anlatamam ama sağ olsun benim herifim ters tarafından kalktığından başladı söylenmeye kahvaltı niye hazır değil niye hala kafanı koyacak yer arıyorsun diye
Pazar pazar bayramlık ağzımı açtım tabi len ölsem işleri yapmadan öldü dersin dedim
Adam senin gibi hasta görmedim hayatımda dedi neymiş bir an çok halsizmişim sonra hiç birşey yokmuş gibi hadi dışarı çıkalım diyormuşum dedim ne yapayım sonuçta o an iyi hissediyorsam duramıyorum ama sonra bir bakmışsın yine damperli kamyon çarpmış gibiyim

Annemim malum kuzeni yatıya kalmıştı torunuyla
Hadi yine içim el vermedi ayıp olmasın diye gittim ve tabiki kızkardeşimle yine hizmet ettik
Herif beni o an görseydi kesin yine söylenirdi evde hastasın dışarda iyisin diye
Akşama kadar oradaydık hatta kuzenini metroya kadar bırakıp döndükten sonra oturdum hep

Ufaklık bugün daha kötü :26:
Yarın olmadı mecbur doktora götüreceğim Öksüreyim derken kuzum hep balgam kustu onla uğraşıp durduk hatta yeğenlerimde aynı durumda olunca oda revire döndü
Annem bütün torunları sırayla kontrol edip durdu bunun ateşi var bunun yok diye
Şükür bir ara uyudularda bizde biraz rahatladık

Bu arada okadar hengamenin içinde kızlara uzun zamandır işlemeyi düşündüğüm seccadelerden birine başladım
İnanılmaz zevkli ve kafa dağıtıcı Annem baktı bir heves yapıyorum bilseydim daha evvel malzemeleri ben alırdım dedi
Eşim tabi arızaya bağladı ya sabahtan gelincede taktı el işi yapmama sen şimdi birde bunun yüzünden bizi ihmal edersin diye tutturdu hiçte umurum değil kızlarıma hatıra olur ve ilk çeyizlikleri olur
Daha çok erken ama ne yapayım benim canım her zaman yapmak istemez nasılsa bari ancak o zamana kadar birşeyler yapmış olurum

Boşver güzelim aynen devam
Hadi bugün yorgundu eminim bir kaç gün sonra en geç jeton düşer lennnn bu hatunda var bir değişiklik diye
Benimkide bazen saçımı yapar giyinirim hayırdır nereye gidiyoruz der bazende hiç birşey yapmam sadece gözüme bir kalem çekerim tutturur sende bugün bir güzellik var diye erkeklerin işi belli olmuyor ama sen yinede bakımlı olmaya çalış

Sorma onu bizde izledik dün gece :26:
Eşim izlerken oha yaa bu kadar mide bulandırıcı bir durum yok ya diyince bir an len bu o adama böyle diyor acaba beni nasıl görüyor diye düşündüm ama sonrada amannnnnn o herif kadar zaten değilim hem beğenmeyen ufak oğluna almasın
Sağlığım için tabiki zayıflamam daha iyi olucak ama sırf fizik için yanımda duracak herifde isterse aya çıksın umurum olmaz
Yüreğimizi seviyorlarsa zaten her halimizi beğenirler ki eşimde hep öyle der sadece sen kendini daha iyi ve mutlu hisset diye zayıflamanı isterim ama gitmiyorsada kendine hayatı zehir etme der hep
Sinirlendiriyor bazen ama seviyorum ben bu herifi

Canım Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ....Aminnnnnnn
Sen diyince benimde jeton düştü benimde geçen hafta adet olmam gerekiyordu ama hala tık yok
İnşallah bir iki güne kadar bende olurumda rahatlarım
Hamilelik getirmiyorum artık aklıma sonuçta tıpaya güvenmeyi öğrenmem gerekiyor birde herşey olacağına varır her ay aman hamilemiyim diye kasamam kendimi

Güzelim dedene Rabbim acil şifalar versin Aminnnnnnnnn
Ya salgın var herhalde yaa benim küçükte ateş yok ama sanki buzda yatmış gibi köhür köhür gidiyor yavrum
Kaç gündür kurtuluruz diye beklerken daha beter oldu :26: süt ve ayran hariç hiç birşey içmiyor ama onada şükür diyorum
Yarın sabah kalkar kalkmaz tarhana çorbası yapacağım belki sıcak sıcak iyi gelir.
Bol bol su vermeye çalışacağım en azından mikrobu belki daha çabuk atar

Ayçaaaa canım az daha arada kaynıyordu

Doğum günün kutlu olsun
Rabbim gönlünden geçenlerin çok daha güzellerini sana hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Her doğum günün bir öncekinden çok daha mutlu, huzurlu ve aşk dolu olur inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnn

İyi akşamlar canlarrr

Hoşbuldum canımcımmm akşam yemekten sonra 2 poğaça harici fazla katliam yok canımcım yarın telafi edersin

kız maşallah gelmediğin günlerin acısını çıkardın herkese yettin yine hayranım senin bu azmine nasıl okudunda yetiştirdin kız o cevapları. ayyyy çok tatlısın

tşk ederimmmm gülayımmmm hepinizi merak ediyorumm canımcımmm birsürü kızkardeşim olduu bu topicte bide duyumcuğumdan haber alabilseydim süper olacaktı inş iyidir sizde çok tatlısınızzz

haftaya yandı enişteeeee sonradan gönlünü almış ama yinede yazık çok işkence yapma yinede

selam kizlar bende 89 kiloydum diyet yaparak 36 kilo verdim ve suanda 54 kiloyumm :)) toplamda 6 ayda verdim cok mutluyum artik 36 bedene indim 48 bedenden ...............

Slm canımmm maşallah sana ne güzel kilo vermişsin darısı başımıza

İnş hamile değilsindir o zamannnn ne diyeceğimi bilemedim inan gerçi allahtan gelen en güzel hediye eğer ikinciyi düşünüyorsan arada yaş farkı olmadan ikisini birden büyütürsün aslında ama hakkında hayırlısı kamilem

dedene de prensesede geçmiş olsun beyazcanımmm aman çok dikkat et ateşi fazla yükselmesin aç karnına şurup dokunmazmı kıyamam ya allah şifa versin tez zamanda inş

duyumu merak edenlerrr turkiye de fotolarini gördüm kardesinle duyurulurrr

Tşkler haber için canımmm iyidir inşşş

bu arada börekleri yutmuşuz

bugüün kaçamak günü olmuş beyazcanımmm

A.s. adaşımm işi seven işi heryerde bulurmuşum cecoşumm sende öylesin ufaklığa geçmiş olsun bütün minikler hasta hepsine acil şifalarr

Geçmiş olsun prensesimmm aman dikkat et sen hasta olursan bebişine kim bakacak kış geldi hastalıklar çoğaldı

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurtalı omlet
1 çay bar ceviz fındık
2 kuru erik
1/2 portakal
1 fincan zencefil çayı

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase ezogelin çor
3 ad ızgara köfte
1 bardak ayran
salata

SPOR
1,5 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik 1 saat alışveriş

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

Merhabalar, dukan sayesinde 80i gören ben ihanet ederek 87-90 aralığına vardım. Yarın daha bir bağlanarak dukanıma başlamak ve bu defa devam ettirmek istiyorum. Umarım eskisi gibi devam ettirebilirim. Geçen sene 11 kasımda başlamıştım bu arada.

Başlangıç tarihi: 23 aralık
Başlangıç kilosu: 89
Hedef kilo: 79
Dukanın kaçıncı günündesin?: -
Boy: 1.70

aralarda başlamaya çok çalıştım ancak buraya kaydolmadan yaptığım başlangıçta muvaffak olamıyorum.

merhaba kızlar

2011 kasım ayında diyete başladım 110 kiloydum galiba.80 kg indim.geri 93 oldum sonra 80e geri indim..şimdi 85 im galiba.tartımın pili bitti unutuyorum almayıda.30 kg verirken 90 kg topiğindeydim.şimdide kg vermek istiyorum.hedefim 55 olmak.110 kgyken hedefim 80 kg olmaktı bilinçaltıma yerleşmişti.80 den aşağı inemedim bi türlü.bende aranıza katılmak istiyorum.

valla bugün oğlumla hiç ilgilenemedim zaten
inş yarına daha iyi hissederim
senin menülerine bayılıyorum ya

inş yeniden istediğin kiloya gelirsin

gel tabi canım
ayrıca çok güzel vermişsin yine verirsin

geçmiş olsun canım cücüğe. ya acil dr u genelde pek bişe yapmıyo havale geçirene kadar. halbuki durum bu kaç gündür böyle. ufak bir müdehale etse geçecek. çok kızıyorum bazen çok

kız hava çok soğuk dikkat et. dün sabah - 28 dereceymiş. ben burnumu çıkaramıyom. geçen dilayı götürdüm dr a zorla gittik geldik. gaz sancısı ya da açlık vardı üç dört saat durmadan ağladı eşimde sabah soluğu dr da aldı. dr hem tüm batın hemde kalça ultrasonu istedi. ultrason yapılırken bezini açmam gerekti sen tut bağırırken çişini yap üstüne çıksın. bebeğin üzerini değişecem emzirme odasını bile dr odası yapmışlar çocuğun üzerini değişecek yer yok öyle çıkarsam zatürre olacak mecbur koridarda rüzgarın değmediği bir yerde değişmek zorunda kaldım. ay hava soğuktan konu nereye geldi. çenem düşüyo bazen

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diyorum

Sabah erkenden kendimizi sağlık ocağına attık cimcimemle :26:
Gece kuşum öksürürken iki kere balgam kustu ateşi yoktu ama uykusunda bir ara sayıkladı meyveli çay itiyorum diye
Neyseki çok kalabalık değildi de çabuk sıra geldi tabi hazır gitmişken bende muayene oldum
İkimizede antibiyotik ve 3 başka ilaç daha verdi
Sağ olsun doktorumuz kolay kolay antibiyotik vermez ama bu sefer mecbur kullanacağız
Hemen eczaneden onlarıda alıp birde marketten meyve alıp geldik

Şu anda cimcimem odasında televizyon seyrediyor eskiden zorla tıksan bumerang gibi geri dönerdi ama bu ara alıştı şükür Bİr yandanda ihlamur kaynatıyorum bol limonlu iyi gelir inşallah
Önce bir size bakayım dedim o arada ondan sonra yine hemşireliğe geri döneceğim birde tarhana yapayımda belki yer

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

Anammmmmmmmmmmmm hoşgeldin kızzzzzzzz
Hadi bakalım inşallah çok güzel kilolar veririz
Bende maalesef başa sardım ama Allahın izniyle gidecek o kilocuklarda
Yeni yıl yeni umutlar

Canım sizede çok geçmiş olsun
Umarım kuzucuk şu anda daha iyidir
Rabbim evlatlarımıza şifalar versin ....Aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…