- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
sağolasın miniğim demek lahanaya kelem deniyor oralarda,sanki kapuskanın salçasızı gibi ,eminim güzel oluyordur.beyaz lahana (kelem) sogan sarımsak ve lahanyı ınce ınce dogruyorsun hepsını bir tencere koyuyorsun yag ekleyım azcık kısık atesde kavuruyorsun uzerıne salca kırmızı bıber kara bıber tuz eklıyorsun sonra bır cay bardagı su ekleyıp pısırıyorsun .bizim rizede yaparlar severimde hem haifi oluyor hemde lezzetti sabah kahvaltıda çayın yanınada yerler yada aksam zeytınyaglısebze yemegı olarak da yenır yanınada ıstege baglı evde pısırılmıs mıs gıbı mısır ekmegi yogurt nsm nam nammm meze gibi düşün muhtemelen biliyorsundur bunu ama isim degişik gelmıs olabilir
beraber içeriz o zaman bak şimdi aklıma geldi gidiyimde sakladığım yerden çıkarayım sirkemi.işallah fayda görürüz canımcanım bende dayanamadım o sırkelı karısımdan yaptım:)
gecensene evde elma sırkesı yapmıstım ondan yaptım bıde 500ml hazır elma sırkesı ıle baska kavanozada yaptım
ayın 28ınde dolcak gunu ozaman baslıycam ınsallah
hem sıfa allahtan sırkenın zayıflatma etkısıde malum ınsallah erır yağcıklarımız:)
sen güzel kadınsın,süslensende süslenmesende kocan senin güzelliğinin farkındadır zaten..işleri yoğun olmasa eminimn gelir gelmez fark ederdi onun için uğraştığını.kız bende kola sofrası mı hazırlasam herife çocukları da en fazla öbür odaya postalarım. en fazla beraber göbek atarız.bu güne kadar bu kiloyla göbek atılmaz diyodum ama dün yetenek sizsinizi izledikten sonra fikrim değişti. anam resmen 150 kiloluk sumo güreşçisi gibi adam ne göbek attı. beline de takmış o üzeri para para olan bele takılan adını bilmediğim o zımbırtıdan ağzım ayrık izledim. dün akşam giyindim süslendim hatta yemeğimi bile yetiştiremedim ama ne oldu adam doğru düzgün bakmadı bilem. gerçi kafası çok yorgun anlıyom ama insan bi iltifat bekliyo. ilerleyen saatlerde artık surat ifademden anlamış olacakki çok güzel görünüyon dedi. boşversene kı...açsam yinede bakmayacan dedim. yok ne alakası var dedi. dur dur hafta görür o gününü.
bence bozma moralini ,hakınnda hayırlısı neyse o olsun işallah.mrb kızlar nasılsınız benim acayip moralim bozuk dün demiştim ya regl oldum diye bi kaç damla oldu arkası yok ben kızıma hamile kaldığımdada böyle olmuştu hamileyimdiye korkuyrm hani insan kendini bilir ya oyle bi histe yok ama hiç bir başka belirti yok ne bulantı nede başka bişey bugün yakında eczanede yok test alsam yarına kadar delirecem daha kötüsü ben bu ara manyak gibi ilaç kullandım inş hamileysem bile bi sıkıntı olmamıştır of ya bende acayip hamilelik değil aslındada lohusalık korkusu var yine herşey kötü olcakmş ben yine yapayalnız kalcakmışım gibi bi korku eşimle o dönemde aramız acayip bozulmuş hatta 1 yıl kadar sürmüştü aylarca even çıkamadım kimse kapımı açmadı hani o zaman yozgatta yalnızdım ama şimdi memleketteyimde değişen pek bişey olmayacak annemde kv de köyde dua edin kızlar hamile olmayayım en azından şimdihamilelik için zaman ihtiyacım var yaşadıklarımı unutayım istyrm öncekızım daha 3 yaşında bile değil bu lekelenmenin başka bi sebebi olurmu yaşayan varmı ya
ayça doğum günün kutlu olsun..
Işallah bu yaşın yaşamak isteğin şeyleri yaşadığın bir yaş olur
kız bende kola sofrası mı hazırlasam herife çocukları da en fazla öbür odaya postalarım. en fazla beraber göbek atarız.bu güne kadar bu kiloyla göbek atılmaz diyodum ama dün yetenek sizsinizi izledikten sonra fikrim değişti. anam resmen 150 kiloluk sumo güreşçisi gibi adam ne göbek attı. beline de takmış o üzeri para para olan bele takılan adını bilmediğim o zımbırtıdan ağzım ayrık izledim. dün akşam giyindim süslendim hatta yemeğimi bile yetiştiremedim ama ne oldu adam doğru düzgün bakmadı bilem. gerçi kafası çok yorgun anlıyom ama insan bi iltifat bekliyo. ilerleyen saatlerde artık surat ifademden anlamış olacakki çok güzel görünüyon dedi. boşversene kı...açsam yinede bakmayacan dedim. yok ne alakası var dedi. dur dur hafta görür o gününü.
mrb kızlar nasılsınız benim acayip moralim bozuk dün demiştim ya regl oldum diye bi kaç damla oldu arkası yok ben kızıma hamile kaldığımdada böyle olmuştu hamileyimdiye korkuyrm hani insan kendini bilir ya oyle bi histe yok ama hiç bir başka belirti yok ne bulantı nede başka bişey bugün yakında eczanede yok test alsam yarına kadar delirecem daha kötüsü ben bu ara manyak gibi ilaç kullandım inş hamileysem bile bi sıkıntı olmamıştır of ya bende acayip hamilelik değil aslındada lohusalık korkusu var yine herşey kötü olcakmş ben yine yapayalnız kalcakmışım gibi bi korku eşimle o dönemde aramız acayip bozulmuş hatta 1 yıl kadar sürmüştü aylarca even çıkamadım kimse kapımı açmadı hani o zaman yozgatta yalnızdım ama şimdi memleketteyimde değişen pek bişey olmayacak annemde kv de köyde dua edin kızlar hamile olmayayım en azından şimdihamilelik için zaman ihtiyacım var yaşadıklarımı unutayım istyrm öncekızım daha 3 yaşında bile değil bu lekelenmenin başka bi sebebi olurmu yaşayan varmı ya
iyi akşamlar kızlar,dün dedemi ziyrate gittim şükür,kaç haftadır gidicem gidemiyorum çok soğuk çocuklar zaten hasta daha beter olmasın diye biyere çıkılmıyor ama dedemde çok kötülemiş,allahdan benim herif geldide dün o götürdü yoksa daha 1 hafta sonra gidebilirdim..benim küçükde hala çok hasta ateşi 4 saate bir 39a çıkıyor.dün acile götürdüm ama dr bişey yapmadı bi serum veselerdi sanki iyi olurdu 4 gündür bir lokma bişey yemiyor içmiyor aç karna şurup içip duruyor..
sağolasın miniğim demek lahanaya kelem deniyor oralarda,sanki kapuskanın salçasızı gibi ,eminim güzel oluyordur.
beraber içeriz o zaman bak şimdi aklıma geldi gidiyimde sakladığım yerden çıkarayım sirkemi.işallah fayda görürüz canım
sen güzel kadınsın,süslensende süslenmesende kocan senin güzelliğinin farkındadır zaten..işleri yoğun olmasa eminimn gelir gelmez fark ederdi onun için uğraştığını.
.ama bu hafta göster ona gününü
bence bozma moralini ,hakınnda hayırlısı neyse o olsun işallah.
ayrıca korkunun ecele faydası yok bebek istiyorsan bir an önce olması daha iyi .aradaki yaş farkı çok olunca çocuklararkadaş olamıyor..kendimden biliyorum istemedim çocuk,okula başlasın buna sevgimizi son damlasına kadar vereim dedim.dediğimide yaptım ..çok sevdik çok .büyük kızımı küçük doğuncaya kadar gözünün içine baktık öpmeden 1 saat geçirmedik.hatta hamileyken küçüğü seversek büyük kızıma ihanet edecekmiş gibi duygulara kapıldım..ee doğunca küçüğüde sevdik hatta küçük olduğu için fazla ilgi çekiyor fazla öpülüyor.büyük buna bozuluyor..neyse yani olayların çokda farkına varmadan arkadaş olurlar oynarlar.
hayırlısı olsun işallah
gitsin de az az gitin
evet ya iyi dayandım
sen de hoş geldin
doğum günün kutlu olun
kızlar misafirim vardı
diyette yalan oldu bugünlük ama yarın kaldığım yerden devam
menüm
sabah
3 dlm ekmek
beyaz peynir
kaşar
yeşillik
ara
2 mandalina
ara
1 avuç ceviz
1 avuç üzüm
akşam
yarım tabak pilav
hindi eti
salata
ayran
ara
2 poğaça
kız maşallah gelmediğin günlerin acısını çıkardın herkese yettin yinehayranım senin bu azmine nasıl okudunda yetiştirdin kız o cevapları. ayyyy çok tatlısın
kız bende kola sofrası mı hazırlasam herife çocukları da en fazla öbür odaya postalarım. en fazla beraber göbek atarız.bu güne kadar bu kiloyla göbek atılmaz diyodum ama dün yetenek sizsinizi izledikten sonra fikrim değişti. anam resmen 150 kiloluk sumo güreşçisi gibi adam ne göbek attı. beline de takmış o üzeri para para olan bele takılan adını bilmediğim o zımbırtıdan ağzım ayrık izledim. dün akşam giyindim süslendim hatta yemeğimi bile yetiştiremedim ama ne oldu adam doğru düzgün bakmadı bilem. gerçi kafası çok yorgun anlıyom ama insan bi iltifat bekliyo. ilerleyen saatlerde artık surat ifademden anlamış olacakki çok güzel görünüyon dedi. boşversene kı...açsam yinede bakmayacan dedim. yok ne alakası var dedi. dur dur hafta görür o gününü.
selam kizlar bende 89 kiloydum diyet yaparak 36 kilo verdim ve suanda 54 kiloyumm :)) toplamda 6 ayda verdim cok mutluyum artik 36 bedene indim 48 bedenden ...............
mrb kızlar nasılsınız benim acayip moralim bozuk dün demiştim ya regl oldum diye bi kaç damla oldu arkası yok ben kızıma hamile kaldığımdada böyle olmuştu hamileyimdiye korkuyrm hani insan kendini bilir ya oyle bi histe yok ama hiç bir başka belirti yok ne bulantı nede başka bişey bugün yakında eczanede yok test alsam yarına kadar delirecem daha kötüsü ben bu ara manyak gibi ilaç kullandım inş hamileysem bile bi sıkıntı olmamıştır of ya bende acayip hamilelik değil aslındada lohusalık korkusu var yine herşey kötü olcakmş ben yine yapayalnız kalcakmışım gibi bi korku eşimle o dönemde aramız acayip bozulmuş hatta 1 yıl kadar sürmüştü aylarca even çıkamadım kimse kapımı açmadı hani o zaman yozgatta yalnızdım ama şimdi memleketteyimde değişen pek bişey olmayacak annemde kv de köyde dua edin kızlar hamile olmayayım en azından şimdihamilelik için zaman ihtiyacım var yaşadıklarımı unutayım istyrm öncekızım daha 3 yaşında bile değil bu lekelenmenin başka bi sebebi olurmu yaşayan varmı ya
iyi akşamlar kızlar,dün dedemi ziyrate gittim şükür,kaç haftadır gidicem gidemiyorum çok soğuk çocuklar zaten hasta daha beter olmasın diye biyere çıkılmıyor ama dedemde çok kötülemiş,allahdan benim herif geldide dün o götürdü yoksa daha 1 hafta sonra gidebilirdim..benim küçükde hala çok hasta ateşi 4 saate bir 39a çıkıyor.dün acile götürdüm ama dr bişey yapmadı bi serum veselerdi sanki iyi olurdu 4 gündür bir lokma bişey yemiyor içmiyor aç karna şurup içip duruyor..
sağolasın miniğim demek lahanaya kelem deniyor oralarda,sanki kapuskanın salçasızı gibi ,eminim güzel oluyordur.
beraber içeriz o zaman bak şimdi aklıma geldi gidiyimde sakladığım yerden çıkarayım sirkemi.işallah fayda görürüz canım
sen güzel kadınsın,süslensende süslenmesende kocan senin güzelliğinin farkındadır zaten..işleri yoğun olmasa eminimn gelir gelmez fark ederdi onun için uğraştığını.
.ama bu hafta göster ona gününü
bence bozma moralini ,hakınnda hayırlısı neyse o olsun işallah.
ayrıca korkunun ecele faydası yok bebek istiyorsan bir an önce olması daha iyi .aradaki yaş farkı çok olunca çocuklararkadaş olamıyor..kendimden biliyorum istemedim çocuk,okula başlasın buna sevgimizi son damlasına kadar vereim dedim.dediğimide yaptım ..çok sevdik çok .büyük kızımı küçük doğuncaya kadar gözünün içine baktık öpmeden 1 saat geçirmedik.hatta hamileyken küçüğü seversek büyük kızıma ihanet edecekmiş gibi duygulara kapıldım..ee doğunca küçüğüde sevdik hatta küçük olduğu için fazla ilgi çekiyor fazla öpülüyor.büyük buna bozuluyor..neyse yani olayların çokda farkına varmadan arkadaş olurlar oynarlar.
hayırlısı olsun işallah
duyumu merak edenlerrr turkiye de fotolarini gördüm kardesinle duyurulurrr
menüm
dün
sabah
az sucuk
peynir
3 zeytin
2 dlml ekmk
öğlen
1 gevrek
1 gofret
akşam
1 etliekmek
1 br kola
gece
az patlamış mısır
1 mandalin
bu gün
sabah -öğlen
1 yumurta
1 dlml peynir
5zeytin
yarım etliekmk
1 dlml ekmk
domates salatalık
ara
1 mandalin
akşam
3 çöp şiş
domates soğan
yarım yufka
1 brk ayran
ara
1 fincan okkalı köpüklü kahve
gece
2 parça bitter çikolata
biraz fıstık
4 çatal yaşpasta
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam yine yoğun bir pazar geçirdim
Yahu bana hasta olmak bile yasak :26: Sabah okadar halsiz uyandım ki anlatamam ama sağ olsun benim herifim ters tarafından kalktığından başladı söylenmeye kahvaltı niye hazır değil niye hala kafanı koyacak yer arıyorsun diye
Pazar pazar bayramlık ağzımı açtım tabilen ölsem işleri yapmadan öldü dersin dedim
Adam senin gibi hasta görmedim hayatımda dedineymiş bir an çok halsizmişim sonra hiç birşey yokmuş gibi hadi dışarı çıkalım diyormuşum dedim ne yapayım sonuçta o an iyi hissediyorsam duramıyorum ama sonra bir bakmışsın yine damperli kamyon çarpmış gibiyim
Annemim malum kuzeni yatıya kalmıştı torunuyla
Hadi yine içim el vermedi ayıp olmasın diye gittim ve tabiki kızkardeşimle yine hizmet ettik
Herif beni o an görseydi kesin yine söylenirdi evde hastasın dışarda iyisin diye
Akşama kadar oradaydık hatta kuzenini metroya kadar bırakıp döndükten sonra oturdum hep
Ufaklık bugün daha kötü :26:
Yarın olmadı mecbur doktora götüreceğimÖksüreyim derken kuzum hep balgam kustu onla uğraşıp durduk hatta yeğenlerimde aynı durumda olunca oda revire döndü
Annem bütün torunları sırayla kontrol edip durdu bunun ateşi var bunun yok diye
Şükür bir ara uyudularda bizde biraz rahatladık
Bu arada okadar hengamenin içinde kızlara uzun zamandır işlemeyi düşündüğüm seccadelerden birine başladım
İnanılmaz zevkli ve kafa dağıtıcıAnnem baktı bir heves yapıyorum bilseydim daha evvel malzemeleri ben alırdım dedi
Eşim tabi arızaya bağladı ya sabahtangelincede taktı el işi yapmama sen şimdi birde bunun yüzünden bizi ihmal edersin diye tutturdu hiçte umurum değil kızlarıma hatıra olur ve ilk çeyizlikleri olur
Daha çok erken ama ne yapayım benim canım her zaman yapmak istemez nasılsabari ancak o zamana kadar birşeyler yapmış olurum
Boşver güzelim aynen devam
Hadi bugün yorgundu eminim bir kaç gün sonra en geç jeton düşer lennnn bu hatunda var bir değişiklik diye
Benimkide bazen saçımı yapar giyinirim hayırdır nereye gidiyoruz derbazende hiç birşey yapmam sadece gözüme bir kalem çekerim tutturur sende bugün bir güzellik var diye erkeklerin işi belli olmuyor ama sen yinede bakımlı olmaya çalış
Sorma onu bizde izledik dün gece :26:
Eşim izlerken oha yaa bu kadar mide bulandırıcı bir durum yok ya diyince bir an len bu o adama böyle diyor acaba beni nasıl görüyor diye düşündümama sonrada amannnnnn o herif kadar zaten değilim hem beğenmeyen ufak oğluna almasın
Sağlığım için tabiki zayıflamam daha iyi olucak ama sırf fizik için yanımda duracak herifde isterse aya çıksın umurum olmaz
Yüreğimizi seviyorlarsa zaten her halimizi beğenirlerki eşimde hep öyle der sadece sen kendini daha iyi ve mutlu hisset diye zayıflamanı isterim ama gitmiyorsada kendine hayatı zehir etme der hep
Sinirlendiriyor bazen ama seviyorum ben bu herifi
Canım Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ....Aminnnnnnn
Sen diyince benimde jeton düştübenimde geçen hafta adet olmam gerekiyordu ama hala tık yok
İnşallah bir iki güne kadar bende olurumda rahatlarım
Hamilelik getirmiyorum artık aklımasonuçta tıpaya güvenmeyi öğrenmem gerekiyor birde herşey olacağına varır her ay aman hamilemiyim diye kasamam kendimi
Güzelim dedene Rabbim acil şifalar versinAminnnnnnnnn
Ya salgın var herhalde yaa benim küçükte ateş yok ama sanki buzda yatmış gibi köhür köhür gidiyor yavrum
Kaç gündür kurtuluruz diye beklerken daha beter oldu :26: süt ve ayran hariç hiç birşey içmiyorama onada şükür diyorum
Yarın sabah kalkar kalkmaz tarhana çorbası yapacağımbelki sıcak sıcak iyi gelir.
Bol bol su vermeye çalışacağım en azından mikrobu belki daha çabuk atar
selam kızlar
ben hasta oldum yine ya
bugün yarım saatliğine dışarda işim vardı
eşim götürüp getirdi yine de üşütmüşüm
boğazım kötü nefes alamıyorum göğsüm ağrıyo
menüm
sabah
canım istemedi
öğle
1 tane poğaça
1 tane elmalı pasta
ara
4 tane gofret
akşam
patlıcan kavruntusu
yoğurt
ara
neskafe
valla bugün oğlumla hiç ilgilenemedim zatenMENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 yumurtalı omlet
1 çay bar ceviz fındık
2 kuru erik
1/2 portakal
1 fincan zencefil çayı
ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 kase ezogelin çor
3 ad ızgara köfte
1 bardak ayran
salata
SPOR
1,5 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik 1 saat alışveriş
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
Merhabalar, dukan sayesinde 80i gören ben ihanet ederek 87-90 aralığına vardım. Yarın daha bir bağlanarak dukanıma başlamak ve bu defa devam ettirmek istiyorum. Umarım eskisi gibi devam ettirebilirim. Geçen sene 11 kasımda başlamıştım bu arada.
Başlangıç tarihi: 23 aralık
Başlangıç kilosu: 89
Hedef kilo: 79
Dukanın kaçıncı günündesin?: -
Boy: 1.70
aralarda başlamaya çok çalıştım ancak buraya kaydolmadan yaptığım başlangıçta muvaffak olamıyorum.
merhaba kızlar
2011 kasım ayında diyete başladım 110 kiloydum galiba.80 kg indim.geri 93 oldum sonra 80e geri indim..şimdi 85 im galiba.tartımın pili bitti unutuyorum almayıda.30 kg verirken 90 kg topiğindeydim.şimdide kg vermek istiyorum.hedefim 55 olmak.110 kgyken hedefim 80 kg olmaktı bilinçaltıma yerleşmişti.80 den aşağı inemedim bi türlü.bende aranıza katılmak istiyorum.
Eki Görüntüle 905105 Eki Görüntüle 905106 Eki Görüntüle 905107 Eki Görüntüle 905108
Merhabalar, dukan sayesinde 80i gören ben ihanet ederek 87-90 aralığına vardım. Yarın daha bir bağlanarak dukanıma başlamak ve bu defa devam ettirmek istiyorum. Umarım eskisi gibi devam ettirebilirim. Geçen sene 11 kasımda başlamıştım bu arada.
Başlangıç tarihi: 23 aralık
Başlangıç kilosu: 89
Hedef kilo: 79
Dukanın kaçıncı günündesin?: -
Boy: 1.70
aralarda başlamaya çok çalıştım ancak buraya kaydolmadan yaptığım başlangıçta muvaffak olamıyorum.
merhaba kızlar
2011 kasım ayında diyete başladım 110 kiloydum galiba.80 kg indim.geri 93 oldum sonra 80e geri indim..şimdi 85 im galiba.tartımın pili bitti unutuyorum almayıda.30 kg verirken 90 kg topiğindeydim.şimdide kg vermek istiyorum.hedefim 55 olmak.110 kgyken hedefim 80 kg olmaktı bilinçaltıma yerleşmişti.80 den aşağı inemedim bi türlü.bende aranıza katılmak istiyorum.
Eki Görüntüle 905105 Eki Görüntüle 905106 Eki Görüntüle 905107 Eki Görüntüle 905108
kız hava çok soğuk dikkat et. dün sabah - 28 dereceymiş. ben burnumu çıkaramıyom. geçen dilayı götürdüm dr a zorla gittik geldik. gaz sancısı ya da açlık vardı üç dört saat durmadan ağladı eşimde sabah soluğu dr da aldı. dr hem tüm batın hemde kalça ultrasonu istedi. ultrason yapılırken bezini açmam gerekti sen tut bağırırken çişini yap üstüne çıksın. bebeğin üzerini değişecem emzirme odasını bile dr odası yapmışlar çocuğun üzerini değişecek yer yok öyle çıkarsam zatürre olacak mecbur koridarda rüzgarın değmediği bir yerde değişmek zorunda kaldım. ay hava soğuktan konu nereye geldi.çenem düşüyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?