80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba canım hoşgeldin aramıza tatlım dukan uzun vadede uygulaması zor bir beslenme şekli karatay beslenmesini öneririm sana zaten bazı yönleri benziyor sıkılmadan uzun süre yapabilirsin bir dene istersen cnm

Hoşgeldin canımmm ne güzel 30 kiloyu vermişsin azmettikten sonra yine vereceğine eminim bitanemm haydi bakalım hep birlikte verelim inş

valla bugün oğlumla hiç ilgilenemedim zaten
inş yarına daha iyi hissederim
senin menülerine bayılıyorum ya

inş yeniden istediğin kiloya gelirsin

tşkler prensesimmm inş bugün daha iyisindir bitanemmm şeytan neler ye diyor da sorma anında kovuyorum beynimden

Geçmiş olsun prensesimize canımcımm ben zevkle okuyorum tatlım est ne demekmiş o çenem düştü sen yaz

öyle valla çok soğuk
2 dk da üşüttüm baksana
kız emzirme odasını niye dr odası yapmışlar
çok gerekli bence
musab da ultrason yapılırken çiş yapmıştı

geçmiş olsun canım sana da kuzuna da

daha iyiyim evet ama hala göğsüm tıkalı nefes almakta zorlanıyorum

çok geçmiş olsun canım. bizim şükür bişemiz yok gaz damlası falan verdi o kadar.

aman ne bilim belkide sıra bekleyen kadınlar orda vakit geçiriyolar gereksiz diyemi düşündüler naptılar. ama gerçek ihtiyacı olanları düşünmemişler. dilayı sarılık için götürdüğümde dışarda sıra beklerken kadının biri çocuğunu alıp emzirecek kocası ısrarla sen dr un yanına gir diyo. en son kadın dedi emzirecem senmi emzirecen dedi. adam yaparım dedi dalga geçti. az sonra bi baktım adam o kadar kadının içinde emzirme odasında karısının başında duruyo. yh dedim hakikaten emzirecek galiba utanmıyo bide kendi karısı içerdeyken başka bi erkek içeri girse ne düşünür acaba diye de düşünmekten kendimi alamadım açıkçası.

Arkadaşlar bende varım boy 161 kilo 85.6 benim yapacagım liste hep aynı arada değişiklik yapabilirim bugun başladım trampoline de başladım onunla spor bakalım kilo bildirimi hangi gün acaba

Listem
Sabah
2 etimek peynir domates salatalık

Öğlen
1 dilim kepek ekmeği 1 kase yoğurt

Akşam
2 dilim kepek ekmeği, yarım kase yoğurt, salata, herhangi sebze yemeğinden 8 yada 9 kaşık

Ben aralarda belki 1 meyve koyarım bazen değişiklikler yapacağım zaten bu listeyi de Kk dan buldum bakalım sonuclar nasıl olcak
Ama sorum var çayla beraber tatlandırıcı içiyorum bi zararı olur mu cvp bekliyorum lütfen

sabah - öğle : 1 haşlanmış yumurta , az peynir , şekersiz çay ve 1 dilim k.ekmeği
ara : 1 avuç leblebi
akşam : az barbunya,kabak ve bulgurlu susuz yemek , 1 börek , 1 dilim tatlı
ara : yok
yatarken : 1 bardak süt

yine dayaklık menü ama misafir vardı ve inanın yemek düzenim bozuldu , bu hafta daha düzgün menüler olucak inşallah

bugün dr a gidemedim kızlar, çünkü tahliller gözükmüyormuş, sistemleri bozukmuş ve diyetisyende izinliymiş , zaten bi aksilik çıkmasa şaşardım

birde dün evde tablonun tozunu alırken kanepeden yere basamak gibi ineyim dedim soluğu yeri öperken aldım , ayağım burkuldu, krem sürüyorum dünden beri ve akşam spor seansım var, dinlendiriyorum ama inşallah iyleşirde sorunsuz atlatırım bu günü

canım dün d.gününmüş sanırım , geçmiş doğumgünün kutlu olsun , RABBİM sevdiklerinle hayırlı uzun ömürler versin , sağlık, sıhhat ,huzur ve gönlünden ne geçiyorsa RABBİM seni onlara nail eylesin ( amin )

Arkadaşlar bende varım boy 161 kilo 85.6 benim yapacagım liste hep aynı arada değişiklik yapabilirim bugun başladım trampoline de başladım onunla spor bakalım kilo bildirimi hangi gün acaba

canım aramıza h.geldin

tatlandırıcının bir szararı olurmu bilemiyorum ama zaten sen onu şekerden uzaklaşmak için kulandığına göre sanmıyorum bir zararının olabileceğini :44:

mrb kızlar az önce test yaptım hamile değilim test yanlış değilse ama o kanama neyin nesi hala anlamadım belki biraz daha ilerleyen zamanlarda düşünürmym bilmyrm ama şuan Allah isteyenlere versin zamanla belki benimde duvarlarım yıkılır isterim kızımı yalnız bırakmak istemyrm ama şuan değl Rabbim hayırlısını versin inş

ayçacım kendi derdime düştüm seni es geçtim doğum günün kutlu olsun canım

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz aramıza

canım aramıza h.geldin

tatlandırıcının bir szararı olurmu bilemiyorum ama zaten sen onu şekerden uzaklaşmak için kulandığına göre sanmıyorum bir zararının olabileceğini :44:

Hoşbulduk .. :)) Teşekkür ederim cevabın için :)) kilolarımız yakın birbirine bakalım ne kadar sürede kilo verebilcez sen kadardır diyettesin?

merhaba bu ara uğrayamıyorum pek
pazar günki menüm

sucuklu yumurtalı kahvaltı(şükür bitti sucuk bir daha almayacağım)

ara
yarım portakal
biraz puding

akşam
pilav 5-6 kaşık olmuştur
mantarlı tavuk sote
tarhana çorbası
1 bardak ayran

çay
tatlı
meyve

misafirim olunca yemiycem diyemedim valla...götürdüm resmen:)

bugünde sabah
1 bardak adaçayı
4 küçük dilim börek
ara yok
akşam
mantarlı sote
mercimek çorba
yoğurt
akşam yeşil çay

bugün adet olmuşum hiç bişi yapmaya halim yoktu yattım dinlendim paso

bu ara diyet miyet yok bende çok gıcık oldum kendime

insalllah amin canim sagolasiin yeni yas da bol eksili günler de görürüm insalllahhh

slm kızlar menüm
sabah yogurt kürü 2 haslanmıs yumurta 1 parca peynır
ara yesılçay hibiskus 5i bıyerde çay
öğlen 1 porsıyon bugday salatası 3 kasık yesılmercımek 1mandalına
ara 4 bardak ısırgan cayı yesılçay hibiskus 5ibıyerde
aksam yogurt kürü 1etsız çiğköfte dürüm (canım cook çekmıstı)saat 5.30da yedım
ara yesilçay hibiskus 5i bıyerde
yatmadan elmalı tarcınlı çayda ıcerım en az ıkı bardak
en az 3lıtre olmustur suyum ama devam durmak yook:)

çok sinir olurum anlayışsız erkeklere en azından karısı uyarsaymış

geçmiş olsun canım

menüm kızlar
sabah
peynir
zeytin
krep

ara
1 mandalina

öğle
1 haşlanmış patates
yoğurt

akşam
2 kaşık pilav
yarım tabak sebze yemeği

• menüm sabah bir tost ve cay
  • öglen yokk
  • ikindi uc kucuk simit ayran
  • aksam bir porsiyon köfte.ayran alti kasik pilav.salata
  • turkisch kahve iciyooom

Hoşbulduk .. :)) Teşekkür ederim cevabın için :)) kilolarımız yakın birbirine bakalım ne kadar sürede kilo verebilcez sen kadardır diyettesin?

ben uzun zamandır buralardayım , çak yavaş kilo veriyorum malesef , hareket sorunum vardı ama inşallah bu sorunuda spora yazılarak halettim , artık ilerleyen günler ne gösterir bilmiyorum ama inşalah eksiler gösterir bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…