- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Merhabalar, dukan sayesinde 80i gören ben ihanet ederek 87-90 aralığına vardım. Yarın daha bir bağlanarak dukanıma başlamak ve bu defa devam ettirmek istiyorum. Umarım eskisi gibi devam ettirebilirim. Geçen sene 11 kasımda başlamıştım bu arada.
Başlangıç tarihi: 23 aralık
Başlangıç kilosu: 89
Hedef kilo: 79
Dukanın kaçıncı günündesin?: -
Boy: 1.70
aralarda başlamaya çok çalıştım ancak buraya kaydolmadan yaptığım başlangıçta muvaffak olamıyorum.
Merhaba canım hoşgeldin aramıza tatlım dukan uzun vadede uygulaması zor bir beslenme şekli karatay beslenmesini öneririm sana zaten bazı yönleri benziyor sıkılmadan uzun süre yapabilirsin bir dene istersen cnm
merhaba kızlar
2011 kasım ayında diyete başladım 110 kiloydum galiba.80 kg indim.geri 93 oldum sonra 80e geri indim..şimdi 85 im galiba.tartımın pili bitti unutuyorum almayıda.30 kg verirken 90 kg topiğindeydim.şimdide kg vermek istiyorum.hedefim 55 olmak.110 kgyken hedefim 80 kg olmaktı bilinçaltıma yerleşmişti.80 den aşağı inemedim bi türlü.bende aranıza katılmak istiyorum.
Eki Görüntüle 905105 Eki Görüntüle 905106 Eki Görüntüle 905107 Eki Görüntüle 905108
Hoşgeldin canımmm ne güzel 30 kiloyu vermişsin azmettikten sonra yine vereceğine eminim bitanemm haydi bakalım hep birlikte verelim inş
valla bugün oğlumla hiç ilgilenemedim zaten
inş yarına daha iyi hissederim
senin menülerine bayılıyorum ya
inş yeniden istediğin kiloya gelirsin
tşkler prensesimmm inş bugün daha iyisindir bitanemmm şeytan neler ye diyor da sorma anında kovuyorum beynimden
kız hava çok soğuk dikkat et. dün sabah - 28 dereceymiş. ben burnumu çıkaramıyom. geçen dilayı götürdüm dr a zorla gittik geldik. gaz sancısı ya da açlık vardı üç dört saat durmadan ağladı eşimde sabah soluğu dr da aldı. dr hem tüm batın hemde kalça ultrasonu istedi. ultrason yapılırken bezini açmam gerekti sen tut bağırırken çişini yap üstüne çıksın. bebeğin üzerini değişecem emzirme odasını bile dr odası yapmışlar çocuğun üzerini değişecek yer yok öyle çıkarsam zatürre olacak mecbur koridarda rüzgarın değmediği bir yerde değişmek zorunda kaldım. ay hava soğuktan konu nereye geldi.çenem düşüyo bazen
Geçmiş olsun prensesimize canımcımm
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diyorum
Sabah erkenden kendimizi sağlık ocağına attık cimcimemle :26:
Gece kuşum öksürürken iki kere balgam kustuateşi yoktu ama uykusunda bir ara sayıkladı meyveli çay itiyorum diye
Neyseki çok kalabalık değildi de çabuk sıra gelditabi hazır gitmişken bende muayene oldum
İkimizede antibiyotik ve 3 başka ilaç daha verdi
Sağ olsun doktorumuz kolay kolay antibiyotik vermez ama bu sefer mecbur kullanacağız
Hemen eczaneden onlarıda alıp birde marketten meyve alıp geldik
Şu anda cimcimem odasında televizyon seyrediyoreskiden zorla tıksan bumerang gibi geri dönerdi ama bu ara alıştı şükür Bİr yandanda ihlamur kaynatıyorum bol limonlu iyi gelir inşallah
Önce bir size bakayım dedim o arada ondan sonra yine hemşireliğe geri döneceğimbirde tarhana yapayımda belki yer
ikinizede çok geçmiş olsun adaşımmmm çorba iyi fikir sıcak socak için şifa olsun inş
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Anammmmmmmmmmmmmhoşgeldin kızzzzzzzz
Hadi bakalım inşallah çok güzel kilolar veririz
Bende maalesef başa sardım ama Allahın izniyle gidecek o kilocuklarda
Yeni yıl yeni umutlar
Canım sizede çok geçmiş olsun
Umarım kuzucuk şu anda daha iyidir
Rabbim evlatlarımıza şifalar versin ....Aminnnnnnnnnn