80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah : 2 börek , şekersiz nescafe
ara : yok
öğle : 1 kepçe barbunya , 1 s.k tavuk üstü pilav , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina
akşam : 1 kepçe barbunya , 1 bardak ayran
ara : bilinmiyor
yatarken : 1 bardak süt

beyaz çayımıda içicem şimdi demleyip sporumuda yaptım ve çok yoruldum

kizlar bugün carsi da baya biii gezdim yüz temizleme firca li makinasi cikmis.ucu dis fircasi gibi derinlemesine yüzü temizliyor mus kullanan varmi acaba

iyi geceler kızlar.
akşama kdar kızla uğraştım ,alıştı kreşe evde zaptetmek zor oldu çok sıkıldı cimcime,.ama yarında göndermiycem hala kötü orda birde bağıra bağıra dua okuyorlar boğazı dahakötü olmasın.

ayrıca 88 prenses
ayyüzlüm
ceco
ve topiğimizin tüm hastaları
acil şifalaar herkese bebişlere şu soğıkları hayırlıyısıyla bir atlatsaydık..
ayyüzlüm bebeğe ne dediler sorun neymiş

süpersin ..hoş geldin aramızasenin gibi başarmış arkadaşlara ihtiyacımız var .seni burda görmekden mutlu oluruz
geçmiş olsun canım cücüğe. ya acil dr u genelde pek bişe yapmıyo havale geçirene kadar. halbuki durum bu kaç gündür böyle. ufak bir müdehale etse geçecek. çok kızıyorum bazen çok
sağolasın canım
dr bide bu yaş havale geçirmez ,havale geçirirsede 112 yi ara gelirler diyor ..
anneeee -28mi anam bizim bura -10 gündüz donuyoz ..siz napıyorsunuz o soğukda ..

Arkadaşlar bende varım boy 161 kilo 85.6 benim yapacagım liste hep aynı arada değişiklik yapabilirim bugun başladım trampoline de başladım onunla spor bakalım kilo bildirimi hangi gün acaba
hoş geldin aramıza.kilo bildirimi cuma günü,ama yeni arkadaşlar 2 hafta hergün menülerini paylaşır ve 2 haftanın sonunda listeye girer .yani menülerini her akşam görmek isteriz

çok çok geçmiş olsun .işallah önemli bişey deyildir ..
hakkaten ne zamandır diyetisyene gidicen bir türlü olmadı..hayırlısı olsun ne diyelim

kizlar bugün carsi da baya biii gezdim yüz temizleme firca li makinasi cikmis.ucu dis fircasi gibi derinlemesine yüzü temizliyor mus kullanan varmi acaba

ohh ohh ne güzelmiş öyle
benim kıza lazım yüzünü güzel temizlemiyor siyah noktalar oldu yüzünde..

az daha menümü unutuyordum

sahur
az biber kurusu kavurması
2 mandalin 1 elma

iftar
4 kşk pırasa
az biber kurusu
yoğurt
1 çöp şiş
2 lokma ekmk

gece
biraz fıstık
3 kestane
5 tane leblebi şeker

sağol canım

slm kızlar ıkı gunluk menum eksık onu yazayım ya barı demınden berı bır suru sey yazdım ama geledı sılındı yaa off off
dunkı menum
sabah
4kasık kıymalı yumurta
1dılım peynır
5adet zeytın
1bardak ayran

aksam
1kase corba
3adet haslanmıs tavuk
salata ayran

bugun kı menum
2dılım kıymalı borek
1dılım peynır
3adey zeytın
1bardak ayran
aksam
1kase corba
salata ayran
1ınce dılım tıramısı
2catal revanı

Selam kızlar bugün belki kırk kere yazmaya çalıştım ama hhep attı cep telefonundan sibir oldunişallag şimdide atmaz dahada yazamanm
DÜn gece döndüm evime artı 2.5 kilo ile isyanlardatım bi insanbi haftada nasıl olur da bu kadar kilo almayı başarabilir benm aklımalmadı walla
Neyse o da problem değil yalnıLığımla başbaşa kaldım hemde tamamen bilgisayarım bozulmuş verdim hemen tamire umarım biley çıkmaz da alırım yarın sizleri çok özledim öpüyorum

cok gecmis olsun canim dikkat et ayak incinmesi cik zor hele bizim gibi agir gozdeyi tasimasi gerekiyosa zor iyilesiyor

bebisin gazi var sanirim damla verdi canim. cadi simdi uyuyo banyo yapti aksam.. ama az sonra uyanacak ve muhtemelen bir daha uyumayacak.
bizim burda bu soguklarda mecbur degilsen asla burnunu bile cikarmazsin disari. oglum zavalli okula gidiyo iki donem. ogle arasinda mont atki ne varsa giydigi halde buz gibi olmus gelmisti nasil acidi icim. biz gozumuzden sakiniyoz bu yasa kadar ama simdi istesekte istemesekte derin dondurucu gibi bir yerde birakmak zorundayiz onlari.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Yine gececi oldum bu gecede
Kaneviçe baya bir sardırdı eşim gelene kadar kızımdan fırsat buldukça işledim inanılmaz kafa dağıtıyor tavsiye ederim
Küçük kuzum bugün hiç doğru dürüst yemedi tabi bende onla birlikte
Akşama doğru pipeti akıl etti ablasıda çorbasını pipetle oyun yaparken içti şükür

Tam şimdi sizlere bakayım derken ( ondan öncesi eşim ve çocuklar yatmışken bütün evi toparlamıştım ) eşim uyandı ve başım ağrıyor dedi tansiyonunu deminden beri 10 dakika arayla ölçüyoruz hep yüksek çıkıyor :26:
Son ölçtüğümde şimdi büyük 16 küçük 10 olmuştu
Eğer on dakikaya düşmezse hastaneye götüreceğim eşimi :26::26:
Var bu adamın 3 gündür bir karın ağrısı ama hayırlısı çıkar elbet kokusu ( ancak birşey varsa bukadar tansiyonu yükselir )

Bir sürü alıntı yapmıştım ama bilgisayar başında kalmasam daha iyi
Yarın sabah yazarım inşallah yine

Umarım herkes iyidir

cecom umarim esinin bisesi yoktur ya. sinir oluyoz ediyoz da allah onlai basimizdan eksik etmesin hastaliklarini da gostermesin amiiiiin

kaptancım hoş gelmişsin umarım bilgisayarın yarına elinde olur özledik seni

ayyüzlüm maşallah kuzuna çok tatlı olmuş bu minnak senin kızı gördükçe oğlumun ne kadar büyüdüğünü anlıyorum miss gibi öp kokla yerime

ceco inş düşer eşinin tansiyonu canım

günaydın kızlar dünkü menümü unutmadan yazayım
sabah:yoğurt kürü yedim çıktım okulda 1 simit çay

aralarda çay okulda

öğle:2 dilim kepek ekmekle kaymak

akşam:tavuk sote salata az çorba

ara:2 mandalina 2 havuç

cecooooo geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda düzelir eşin

günaydın kızlar. umarım bol eksili bir gün olur

büyümüştür tabi senin cücük. geçen sene senin yerinde olup öpmek istiyodum bebişin ellerinden yüzünden şimdi benim var. öperim tabi teyzesi senin içinde

günaydın kızlar
bu günde karataya niyetlendim ,bakalım ne kadar devam edicem

sabah kahvaltımı yaptım gayetde güzel doyurucu bir kahvaltı oldu,ama işte kararsız kazım ben işallah devam ederim.
biraz ekmek bağımlısıyımda

ceco
eşine geçmiş olsun işallah düzelmitr tansiyonu

ayyüzlü bebişi gördükçe canım bebek istiyor ,ama zor iş bebek büyütmek uzakdan sevmek kolay.çok tatlı olmuş dila maşallah.

öyle canım çok çabuk büyüyolar bebekler
eşim derdi bu çocuk hep böyle minicik kalsın böyle çok sevimli
sanki kendisi bakacak ya bir o kadarda zorluğu var

canım sen ücretsiz izin almamışmıydın?temelli gitmemiş miydin kıbrısa?neden döndün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…