süpersin ..hoş geldin aramızasenin gibi başarmış arkadaşlara ihtiyacımız var .seni burda görmekden mutlu oluruzmerhaba kızlar
2011 kasım ayında diyete başladım 110 kiloydum galiba.80 kg indim.geri 93 oldum sonra 80e geri indim..şimdi 85 im galiba.tartımın pili bitti unutuyorum almayıda.30 kg verirken 90 kg topiğindeydim.şimdide kg vermek istiyorum.hedefim 55 olmak.110 kgyken hedefim 80 kg olmaktı bilinçaltıma yerleşmişti.80 den aşağı inemedim bi türlü.bende aranıza katılmak istiyorum.
Eki Görüntüle 905105 Eki Görüntüle 905106 Eki Görüntüle 905107 Eki Görüntüle 905108
sağolasın canımgeçmiş olsun canım cücüğe. ya acil dr u genelde pek bişe yapmıyo havale geçirene kadar. halbuki durum bu kaç gündür böyle. ufak bir müdehale etse geçecek. çok kızıyorum bazen çok
anneeee -28mi anam bizim bura -10 gündüz donuyoz ..siz napıyorsunuz o soğukda ..kız hava çok soğuk dikkat et. dün sabah - 28 dereceymiş. ben burnumu çıkaramıyom. geçen dilayı götürdüm dr a zorla gittik geldik. gaz sancısı ya da açlık vardı üç dört saat durmadan ağladı eşimde sabah soluğu dr da aldı. dr hem tüm batın hemde kalça ultrasonu istedi. ultrason yapılırken bezini açmam gerekti sen tut bağırırken çişini yap üstüne çıksın. bebeğin üzerini değişecem emzirme odasını bile dr odası yapmışlar çocuğun üzerini değişecek yer yok öyle çıkarsam zatürre olacak mecbur koridarda rüzgarın değmediği bir yerde değişmek zorunda kaldım. ay hava soğuktan konu nereye geldi.çenem düşüyo bazen
hoş geldin aramıza.kilo bildirimi cuma günü,ama yeni arkadaşlar 2 hafta hergün menülerini paylaşır ve 2 haftanın sonunda listeye girer .yani menülerini her akşam görmek isterizArkadaşlar bende varım boy 161 kilo 85.6 benim yapacagım liste hep aynı arada değişiklik yapabilirim bugun başladım trampoline de başladım onunla spor bakalım kilo bildirimi hangi gün acaba
bugün dr a gidemedim kızlar, çünkü tahliller gözükmüyormuş, sistemleri bozukmuş ve diyetisyende izinliymiş , zaten bi aksilik çıkmasa şaşardım
birde dün evde tablonun tozunu alırken kanepeden yere basamak gibi ineyim dedim soluğu yeri öperken aldım , ayağım burkuldu, krem sürüyorum dünden beri ve akşam spor seansım var, dinlendiriyorum ama inşallah iyleşirde sorunsuz atlatırım bu günü
kizlar bugün carsi da baya biii gezdim yüz temizleme firca li makinasi cikmis.ucu dis fircasi gibi derinlemesine yüzü temizliyor mus kullanan varmi acaba
iyi geceler kızlar.
akşama kdar kızla uğraştım ,alıştı kreşe evde zaptetmek zor oldu çok sıkıldı cimcime,.ama yarında göndermiycem hala kötü orda birde bağıra bağıra dua okuyorlar boğazı dahakötü olmasın.
ayrıca 88 prenses
ayyüzlüm
ceco
ve topiğimizin tüm hastaları
acil şifalaar herkese bebişlere şu soğıkları hayırlıyısıyla bir atlatsaydık..
ayyüzlüm bebeğe ne dediler sorun neymiş
süpersin ..hoş geldin aramızasenin gibi başarmış arkadaşlara ihtiyacımız var .seni burda görmekden mutlu oluruz
sağolasın canım
dr bide bu yaş havale geçirmez ,havale geçirirsede 112 yi ara gelirler diyor ..
anneeee -28mi anam bizim bura -10 gündüz donuyoz ..siz napıyorsunuz o soğukda ..
hoş geldin aramıza.kilo bildirimi cuma günü,ama yeni arkadaşlar 2 hafta hergün menülerini paylaşır ve 2 haftanın sonunda listeye girer .yani menülerini her akşam görmek isteriz
çok çok geçmiş olsun .işallah önemli bişey deyildir ..
hakkaten ne zamandır diyetisyene gidicen bir türlü olmadı..hayırlısı olsun ne diyelim
cok gecmis olsun canim dikkat et ayak incinmesi cik zor hele bizim gibi agir gozdeyi tasimasi gerekiyosa zor iyilesiyorbugün dr a gidemedim kızlar, çünkü tahliller gözükmüyormuş, sistemleri bozukmuş ve diyetisyende izinliymiş , zaten bi aksilik çıkmasa şaşardım
birde dün evde tablonun tozunu alırken kanepeden yere basamak gibi ineyim dedim soluğu yeri öperken aldım , ayağım burkuldu, krem sürüyorum dünden beri ve akşam spor seansım var, dinlendiriyorum ama inşallah iyleşirde sorunsuz atlatırım bu günü
iyi geceler kızlar.
akşama kdar kızla uğraştım ,alıştı kreşe evde zaptetmek zor oldu çok sıkıldı cimcime,.ama yarında göndermiycem hala kötü orda birde bağıra bağıra dua okuyorlar boğazı dahakötü olmasın.
ayrıca 88 prenses
ayyüzlüm
ceco
ve topiğimizin tüm hastaları
acil şifalaar herkese bebişlere şu soğıkları hayırlıyısıyla bir atlatsaydık..
ayyüzlüm bebeğe ne dediler sorun neymiş
süpersin ..hoş geldin aramızasenin gibi başarmış arkadaşlara ihtiyacımız var .seni burda görmekden mutlu oluruz
sağolasın canım
dr bide bu yaş havale geçirmez ,havale geçirirsede 112 yi ara gelirler diyor ..
anneeee -28mi anam bizim bura -10 gündüz donuyoz ..siz napıyorsunuz o soğukda ..
hoş geldin aramıza.kilo bildirimi cuma günü,ama yeni arkadaşlar 2 hafta hergün menülerini paylaşır ve 2 haftanın sonunda listeye girer .yani menülerini her akşam görmek isteriz
çok çok geçmiş olsun .işallah önemli bişey deyildir ..
hakkaten ne zamandır diyetisyene gidicen bir türlü olmadı..hayırlısı olsun ne diyelim
Eki Görüntüle 906514
fistik banyo yapti keyfine diyecek yok
maşşalah tebarekallah
kız nazar deyicek korkuyorum valla...aynı annesi olmuş bu güzel..resmen değişmiş son gördüğümüzdem beri
allah nazardan saklasın
kaptancım hoş gelmişsin umarım bilgisayarın yarına elinde olur özledik seni
ayyüzlüm maşallah kuzuna çok tatlı olmuş bu minnak senin kızı gördükçe oğlumun ne kadar büyüdüğünü anlıyorum miss gibi öp kokla yerime
ceco inş düşer eşinin tansiyonu canım
günaydın kızlar. umarım bol eksili bir gün olur
büyümüştür tabi senin cücük. geçen sene senin yerinde olup öpmek istiyodum bebişin ellerinden yüzünden şimdi benim var. öperim tabi teyzesi senin içinde
Selam kızlar bugün belki kırk kere yazmaya çalıştım ama hhep attı cep telefonundan sibir oldunişallag şimdide atmaz dahada yazamanm
DÜn gece döndüm evime artı 2.5 kilo ile isyanlardatım bi insanbi haftada nasıl olur da bu kadar kilo almayı başarabilir benm aklımalmadı walla
Neyse o da problem değil yalnıLığımla başbaşa kaldım hemde tamamen bilgisayarım bozulmuş verdim hemen tamire umarım biley çıkmaz da alırım yarın sizleri çok özledim öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?