80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabaaaaa
sabah:
peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim börek
5-6 buğulama patates
çay
tahin
1 çatal bal

ara portakal

ara komşuya gidersemm tür kahvesi

akşam
mercimek çorbası
karnıbahar
yoğurt

yeşil çay

cok gecmis olsun canim dikkat et ayak incinmesi cik zor hele bizim gibi agir gozdeyi tasimasi gerekiyosa zor iyilesiyor
sağol canım , dünden beri ağrısı var , mümün olduğunca üzerine basmamaya çalışıyorum , ilaç sürüyorum , bandajım olsaydı saracaktım , sıcak tutsun diye ama kaybetmişim nasıl oldu ise şişmedi çok ama yinede ödemi var
Eki Görüntüle 906514
fistik banyo yapti keyfine diyecek yok

annesi ya bu kıj çok şeker , bebekler hep banyo yapınca güzelliklerine güzellik katılıyo sanki

sanki yine mi gülüyo ALLAH nazarlardan saklasın ( amin )

kahvalti
1 dilim ekmek
iki dilim peynir
turp

ara
1 portakal

aksami da sonra eklicem bugun gec uyandigim icin ogle yemegi yerine bi koca portakal yedim :))

geldiiii bilgisayarımmm küçük bi problemmiş formatla halloldu çok mutlu oldummm eeee nasılsınız anlatın bakalım

bu hafta listede çıkmadı dmi kusura bakmayın bu hfata idare edin kızlar beni..

geldiiii bilgisayarımmm küçük bi problemmiş formatla halloldu çok mutlu oldummm eeee nasılsınız anlatın bakalım

bizler bıraktığın gibiyiz canım , sen nasılsın asıl sana iyi gelmiştir diye tahmin ediyorum ve bir o kadar da zor

sorun değil bu hafta çıkar sıcak sıcak listemiz

sabah : 2 küçük börek , 1 bardak kuşburnu çayı şekersiz
ara : yok
öğle : 1 kase çorba , 2s.k sade makarna
ara : 5 badem , 1 mandalina
akşam : 1,5 kase çorba
ara : bilinmiyor
yatarken : 1 bardak süt

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Ay ben bugün iyice boşladım burayı farkındayım ama sabah tam bilgisayarı açacakken annem aradı kahvaltımızı ettik sana geliyoruz birşey lazım mı diye
Öğlene kadar bende oturduk bol bol sohbet ettik özellikle ergen gerisi kızımla ilgili
Onlar gitti arkasından komşu ablam geldi kahve içmeye
Hadi onlada tam sohbet edecekken benim ergen gerisi okuldan gelip saçma sapan bir şey için komşu ablanın yanında yine sesini yükseltince bende komşuyu geçirdikten sonra aldım cadıyı karşıma konuşmak için
Uzun uzun konuştuk hatun özür üzerine özür diledi boş bulundum farkında olmadan sesimi yükselttim diye tabi benim cenem dururmu anamın yaptığı gibi tam iki saat konuştum cadıyla

Sanırım bu ara sınavları istediği gibi geçmediğinden biraz gergin ama ona sakin bir şekilde nasıl daha huzurlu olacağımızı ( sonuçta böyle olunca herkes geriliyor ) izah ettim ve işi tatlıya bağladık
Sonrada ana kız birlikte çamaşır asıp birazda ders yaptık hatta daha bitmeyen bir slide var hazırlanması gerek bir yandanda onla uğraşıyoruz
Bugün küçük cimcimem biraz daha iyi
Eşimde şükür iyi ama gece 2ye kadar baya bir korkuttu beni inadındanda hastaneye götürtmedi kendini.
Onunda karın ağrısı yakında ortaya çıkar kesin anladığım kadarıyla KVnin parmağı var yine bu tansiyon krizinde de çünkü tansiyonu fırlamadan 10 dakika öncesinde hastaneden 3 hafta önce çıkan amcasına gitmemiz gerektiğini ayıp olduğunu söylediğimde direk bir gün kızkardeşimede gitmemiz lazım dedi bende tatsızlık çıkmasın diye neden niçin diye bile sormadım
Genelde hep aynı şey olduğu için artık anlıyorum KVnin parmağı varmı yokmu herhalde yine adamcağıza telefonda laf söyledi oda bana sataşsa huzursuzluk çıkacak diye içine attıkca tansiyonu fırlıyor :26:
Bakalım bir iki gün daha sıkıntınmı var dersem kesin dökülür nasılsa eşimi tanıyorum hayatta uzun süre sır tutamaz

Akşamlık yemeğimide yaptım şükür
Bİrazdan eşim gelirde yemeğimizi yeriz sonra ilk fırsatta yine buraya damlarım

cecom umarim esinin bisesi yoktur ya. sinir oluyoz ediyoz da allah onlai basimizdan eksik etmesin hastaliklarini da gostermesin amiiiiin

Aminnnn canım Aminnnn Valla sorma adamın suratına bakıp durdum adamın çünkü anında yüzünün rengi değişiyor bukalemun gibi
Rabbim hepimizin eşlerine sağlık ve uzun ömür versin ....Aminnnnnnnnnn

Bu saatten sonra ikinci koca aramayla uğraşamam hem iki cadıyla alanda çıkmaz tövbe tövbe yaa o işin şakası tabi Allah korusun

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah..

menüm
sabah
sirkeli sarımsak kürü

1 yumurta
az peynir
6 zeytin
domates
biber kurusu
yoğurt
fıstık

ara
1 br süt
öğlen
yarım dlm kek
1 kase patates salatası
1 poğoça
yarım kurabiye

akşam
yarım kase çorba
yaprak sarma
1 kşk kavurma
yoğurt
turşu
şekersiz ayva pişirmesi

akşam
1 ceviz
5 fıstık

canım sırkelı sarımsagın tadı nasıl bende 28ınde baslıycam kısmetse

Ayyyyy imdat diye bağırasım geldi

Hala kızın slide gösterisiyle uğraşıyorum :26: hayır beden eğitiminde de performans ödevi yeni görüyorum konuda futbol
Kız herşeyi hazırladı ben birleştirme kısmını üstelenmek zorunda kaldım o programı kendi kullanamıyor diye
Bİr yandan da O ses türkiyeyi izleyerek biraz şarkılar eşliğinde kafa dağıtıyorum

Bu arada Beyazcanım harikasın valla menü konusunda
Bende birazdan 3 günlük birden yayınlayayım bari yoksa liste hayal olucak

Son düzenleme:
3 günlük geçikmeli menüm

Pazar Sabah;
3 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
Omlet
domates, salatalık
çay

Öğlende;

1 tabak Tarhana çorbası
1 portakal

Akşam;

1 Kase yoğurt çorbası
3 Kaşık sarımsaklı Yoğurtlu havuç
1 Biber dolması
1 koca kase karışık salata bol limonlu

Gece;
şekersiz çay

Pazartesi Menüsü;

Sabah;
1 portakal
1 fincan sıcak suya az limon

Öğlen;
1 Tabak tarhana çorbası
1 muz

Akşam;
4 - 5 kaşık kadar melemen ( bol acılı )
3 dilim ekmek

Gece
Şekersiz nescafe

Salı menüsü;

Sabah;
1 Portakal
1 mandalina

Öğlen;
1 Tabak tarhana çorbası

Ara;
Şekersiz nescafe

Akşam;
Aslında pırasa yapmıştım ama benim akıllı kocam TVde bir gün evvel hasta olanlar bol acı yesinler Çiğköfte ve şalgam suyu tüketsinler diye duyunca kapmış çiğköfteyi gelmiş
Acı ye de geçsin şu hastalığın diye bende uydum herife yidim çiğköfteyi ama bol marul ve çok az lavaşla

Bol su içmem gerek biliyorum ama bir onu hala oturtamadım
Bugün nette bir hatırlatıcı app buldum su içmeyi hatırlatan onu indiriceğim birazdan belki o fayda eder en azından dışardayken de hatırlatır

Son düzenleme:
canım sırkelı sarımsagın tadı nasıl bende 28ınde baslıycam kısmetse

açıkçası tam bişey söyleyem sanırım baya keskin bi tadı var..
ağzıma 1 tatlı kaşığı almamla su içmem biroldu o yüzden tadı tam nasıl bilmiyorum:26:
işallah fayda görürüz

cecoş menü yazma konusunda süper olabilirim ama yeme konusunda çok iştahlıyım sadece..

sendede bu perfermonsı su içme yönünde göstermeni isterim cecom

sweetdimple
senden yardım istiyorum ,gerçi sen zaten yazarsın yorumunu ama bu gün itibariyle karatay yapmak istiyorum.bi bak bakalım tabi öğlen yediklerim olmadı ama ortalama bi karatay olmuşmu menüm..birde ille çörekotu keten tohumu yemek lazımmı:26:

İyi akşamlar kızlarrrr

Arkadaşlar bende varım boy 161 kilo 85.6 benim yapacagım liste hep aynı arada değişiklik yapabilirim bugun başladım trampoline de başladım onunla spor bakalım kilo bildirimi hangi gün acaba

Aramıza hg tatlım modacı gülşah 21 kilo ermiş trombolinle ama dikkatli yap ne olur bildirimler cuma günü tatlım tatlandırı kullanmamanı öneririm bitanem içindeki aspartam uzun vadede vücut için çok zararlı şekersiz içmeye alış 1 hafta sonra inen şekerli çayın tadını beğenmeyeceksin

börek ve tatlı harici bi cıs yok cnm daha ne olsunkiiiiiiiiii:20 inş bekliyoruz bakalım cıssız menüleri

geçmiş olsun canımm görünmez kaza dediklerinden olsa gerek sıcağıyla anlamazsın ama sakın iyileşmeden spor yapmaya kalkma

Gözün aydın o zaman kamilem ilerde nasip etsin tabbim inş

hakikaten götürmüşsün

börek sabah olduğu için kızmayacağım spor yaptığına göre ayağın iyi o zaman çok şükür

az daha menümü unutuyordum

sahur
az biber kurusu kavurması
2 mandalin 1 elma

iftar
4 kşk pırasa
az biber kurusu
yoğurt
1 çöp şiş
2 lokma ekmk

gece
biraz fıstık
3 kestane
5 tane leblebi şeker

Allah kabul etsin beyazcanımmm minikde biran önce iyileşir umarım menün süper tşkler

oh ohhhhh tiramisular revaniler Canan ablaya ispiyonlayacağım seni miniğim

Hoşgeldin İremcimmmm kiloyu vrerisin gezdin geldin ohhh moral depoladınnn iyi geçmiştir umarımm

Eki Görüntüle 906514
fistik banyo yapti keyfine diyecek yok

Kırk binkere maşallah prensese günden güne değişiyor

Eşine geçmiş olsun adaşım kesin bişeye takmıştır bizler paylaşarak atıyoruz ama erkekler hep içine atıyor abimde öyle hiç şu derdim var demez

yok kiz degismedi bere takinca boyle oluyo. bide bu rezilin nesine nazar degecek allah askina
Prensesimize rezill deme lütfennnn bozuşuruz ona göre

Elinden kocaman bir öpücük istiyorummmm yanağını öpmeye kıyamam

Hobaaaaa süper haber beyazcanımmmm en doğru kararı vermişsinn 1 hafta sonra inan ekmeğin varlığını bile unutacaksın
:13::13:

Oh gözün aydın sorun küçükmüş ne kusuru iremcimm kilolar hemen bitmeyecekki daha çok liste paylaşacağız
bizler iyiyiz şükür asıl sen nasılsın

MENÜM ( Dünkü)

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 dilim lor peyniri
2 kuru kayısı
6 zeytin
1 bar süt

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase tavuklu tel şehriye
1 por ıspanak
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 bar süt
takviye olarak omega 3

MENÜM ( Bugünkü)

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 ad boyoz :18: 2 ay sonraki ilk kaçamağım bugün şeytana yenildim
1 bar çay
2 kayısı

ÖĞLE :
1 ad elma

AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
ızgara balık
salata
1 dilim helva

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…