Eki Görüntüle 906514
fistik banyo yapti keyfine diyecek yok
sağol canım , dünden beri ağrısı var , mümün olduğunca üzerine basmamaya çalışıyorum , ilaç sürüyorum , bandajım olsaydı saracaktım , sıcak tutsun diye ama kaybetmişim nasıl oldu isecok gecmis olsun canim dikkat et ayak incinmesi cik zor hele bizim gibi agir gozdeyi tasimasi gerekiyosa zor iyilesiyor
Eki Görüntüle 906514
geldiiii bilgisayarımmm küçük bi problemmiş formatla halloldu çok mutlu oldummm eeee nasılsınız anlatın bakalım
bu hafta listede çıkmadı dmikusura bakmayın bu hfata idare edin kızlar beni..
cecom umarim esinin bisesi yoktur ya. sinir oluyoz ediyoz da allah onlai basimizdan eksik etmesin hastaliklarini da gostermesin amiiiiin
kahvalti
1 dilim ekmek
iki dilim peynir
turp
ara
1 portakal
aksam
Bi kase nohut yemeği
1 dilim ekmek
Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Ay ben bugün iyice boşladım burayı farkındayım ama sabah tam bilgisayarı açacakken annem aradı kahvaltımızı ettik sana geliyoruz birşey lazım mı diye
Öğlene kadar bende oturduk bol bol sohbet ettik özellikle ergen gerisi kızımla ilgili
Onlar gitti arkasından komşu ablam geldi kahve içmeye
Hadi onlada tam sohbet edecekken benim ergen gerisi okuldan gelip saçma sapan bir şey için komşu ablanın yanında yine sesini yükseltince bende komşuyu geçirdikten sonra aldım cadıyı karşıma konuşmak için
Uzun uzun konuştuk hatun özür üzerine özür diledi boş bulundum farkında olmadan sesimi yükselttim diye tabi benim cenem dururmuanamın yaptığı gibi tam iki saat konuştum cadıyla
Sanırım bu ara sınavları istediği gibi geçmediğinden biraz gergin ama ona sakin bir şekilde nasıl daha huzurlu olacağımızı ( sonuçta böyle olunca herkes geriliyor ) izah ettim ve işi tatlıya bağladık
Sonrada ana kız birlikte çamaşır asıp birazda ders yaptıkhatta daha bitmeyen bir slide var hazırlanması gerek bir yandanda onla uğraşıyoruz
Bugün küçük cimcimem biraz daha iyi
Eşimde şükür iyi ama gece 2ye kadar baya bir korkuttu beniinadındanda hastaneye götürtmedi kendini.
Onunda karın ağrısı yakında ortaya çıkar kesinanladığım kadarıyla KVnin parmağı var yine bu tansiyon krizinde de çünkü tansiyonu fırlamadan 10 dakika öncesinde hastaneden 3 hafta önce çıkan amcasına gitmemiz gerektiğini ayıp olduğunu söylediğimde direk bir gün kızkardeşimede gitmemiz lazım dedi bende tatsızlık çıkmasın diye neden niçin diye bile sormadım
Genelde hep aynı şey olduğu için artık anlıyorum KVnin parmağı varmı yokmuherhalde yine adamcağıza telefonda laf söyledi oda bana sataşsa huzursuzluk çıkacak diye içine attıkca tansiyonu fırlıyor :26:
Bakalım bir iki gün daha sıkıntınmı var dersem kesin dökülür nasılsa eşimi tanıyorum hayatta uzun süre sır tutamaz
Akşamlık yemeğimide yaptım şükür
Bİrazdan eşim gelirde yemeğimizi yeriz sonra ilk fırsatta yine buraya damlarım
Aminnnn canım Aminnnn Valla sorma adamın suratına bakıp durdumadamın çünkü anında yüzünün rengi değişiyor bukalemun gibi
Rabbim hepimizin eşlerine sağlık ve uzun ömür versin ....Aminnnnnnnnnn
Bu saatten sonra ikinci koca aramayla uğraşamamhem iki cadıyla alanda çıkmaz tövbe tövbe yaa o işin şakası tabi Allah korusun
geldiiii bilgisayarımmm küçük bi problemmiş formatla halloldu çok mutlu oldummm eeee nasılsınız anlatın bakalım
bu hafta listede çıkmadı dmikusura bakmayın bu hfata idare edin kızlar beni..[/Q
hoş geldin kaptanım..allah kavuştursun enişteme ..işallah tez zamanda yeniden biraraya gelirsin.
bu gün nasıl olduysa bizi oturmaya çağırdı komşular:26:,hayret...genelde sadece bana gelmek için ararlardı ama bu gün sende gel oturmamız var dediler. .gitmekle gitmemek arasında kaldım ama bu yüzyılda olan bir olay olduğu için gidiyim bari dedim..
iyide oldu iki insan gördüm ama ruhum hala sıkkın..neyse karataya başladığım ilk gün öğle pasta yemiş oldum ama olsun ..
zaten yarın oruç tutucam arayı kapatırız işallah
canım sırkelı sarımsagın tadı nasıl bende 28ınde baslıycam kısmetsemenüm
sabah
sirkeli sarımsak kürü
1 yumurta
az peynir
6 zeytin
domates
biber kurusu
yoğurt
fıstık
ara
1 br süt
öğlen
yarım dlm kek
1 kase patates salatası
1 poğoça
yarım kurabiye
akşam
yarım kase çorba
yaprak sarma
1 kşk kavurma
yoğurt
turşu
şekersiz ayva pişirmesi
akşam
1 ceviz
5 fıstık
canım sırkelı sarımsagın tadı nasıl bende 28ınde baslıycam kısmetse
Ayyyyy imdat diye bağırasım geldi
Hala kızın slide gösterisiyle uğraşıyorum :26: hayır beden eğitiminde de performans ödevi yeni görüyorumkonuda futbol
Kız herşeyi hazırladı ben birleştirme kısmını üstelenmek zorunda kaldım o programı kendi kullanamıyor diye
Bİr yandan da O ses türkiyeyi izleyerek biraz şarkılar eşliğinde kafa dağıtıyorum
Bu arada Beyazcanım harikasın valla menü konusunda
Bende birazdan 3 günlük birden yayınlayayım bari yoksa liste hayal olucak
Arkadaşlar bende varım boy 161 kilo 85.6 benim yapacagım liste hep aynı arada değişiklik yapabilirim bugun başladım trampoline de başladım onunla spor bakalım kilo bildirimi hangi gün acaba
sabah - öğle : 1 haşlanmış yumurta , az peynir , şekersiz çay ve 1 dilim k.ekmeği
ara : 1 avuç leblebi
akşam : az barbunya,kabak ve bulgurlu susuz yemek , 1 börek , 1 dilim tatlı
ara : yok
yatarken : 1 bardak süt
yine dayaklık menü ama misafir vardı ve inanın yemek düzenim bozuldu , bu hafta daha düzgün menüler olucak inşallah
mrb kızlar az önce test yaptım hamile değilim test yanlış değilse ama o kanama neyin nesi hala anlamadım belki biraz daha ilerleyen zamanlarda düşünürmym bilmyrm ama şuan Allah isteyenlere versin zamanla belki benimde duvarlarım yıkılır isterim kızımı yalnız bırakmak istemyrm ama şuan değl Rabbim hayırlısını versin inş
ayçacım kendi derdime düştüm seni es geçtim doğum günün kutlu olsun canım
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz aramıza
merhaba bu ara uğrayamıyorum pek
pazar günki menüm
sucuklu yumurtalı kahvaltı(şükür bitti sucuk bir daha almayacağım)
ara
yarım portakal
biraz puding
akşam
pilav 5-6 kaşık olmuştur
mantarlı tavuk sote
tarhana çorbası
1 bardak ayran
çay
tatlı
meyve
misafirim olunca yemiycem diyemedim valla...götürdüm resmen:)
sabah : 2 börek , şekersiz nescafe
ara : yok
öğle : 1 kepçe barbunya , 1 s.k tavuk üstü pilav , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina
akşam : 1 kepçe barbunya , 1 bardak ayran
ara : bilinmiyor
yatarken : 1 bardak süt
beyaz çayımıda içicem şimdi demleyipsporumuda yaptım ve çok yoruldum
az daha menümü unutuyordum
sahur
az biber kurusu kavurması
2 mandalin 1 elma
iftar
4 kşk pırasa
az biber kurusu
yoğurt
1 çöp şiş
2 lokma ekmk
gece
biraz fıstık
3 kestane
5 tane leblebi şeker
slm kızlar ıkı gunluk menum eksık onu yazayım ya barı demınden berı bır suru sey yazdım ama geledı sılındı yaa off off
dunkı menum
sabah
4kasık kıymalı yumurta
1dılım peynır
5adet zeytın
1bardak ayran
aksam
1kase corba
3adet haslanmıs tavuk
salata ayran
bugun kı menum
2dılım kıymalı borek
1dılım peynır
3adey zeytın
1bardak ayran
aksam
1kase corba
salata ayran
1ınce dılım tıramısı
2catal revanı
Selam kızlar bugün belki kırk kere yazmaya çalıştım ama hhep attı cep telefonundan sibir oldunişallag şimdide atmaz dahada yazamanm
DÜn gece döndüm evime artı 2.5 kilo ile isyanlardatım bi insanbi haftada nasıl olur da bu kadar kilo almayı başarabilir benm aklımalmadı walla
Neyse o da problem değil yalnıLığımla başbaşa kaldım hemde tamamen bilgisayarım bozulmuş verdim hemen tamire umarım biley çıkmaz da alırım yarın sizleri çok özledim öpüyorum
Eki Görüntüle 906514
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Yine gececi oldum bu gecede
Kaneviçe baya bir sardırdıeşim gelene kadar kızımdan fırsat buldukça işledim inanılmaz kafa dağıtıyor tavsiye ederim
Küçük kuzum bugün hiç doğru dürüst yemeditabi bende onla birlikte
Akşama doğru pipeti akıl etti ablasıda çorbasını pipetle oyun yaparken içti şükür
Tam şimdi sizlere bakayım derken ( ondan öncesi eşim ve çocuklar yatmışken bütün evi toparlamıştım ) eşim uyandı ve başım ağrıyor deditansiyonunu deminden beri 10 dakika arayla ölçüyoruz hep yüksek çıkıyor :26:
Son ölçtüğümde şimdi büyük 16 küçük 10 olmuştu
Eğer on dakikaya düşmezse hastaneye götüreceğim eşimi :26::26:
Var bu adamın 3 gündür bir karın ağrısı ama hayırlısı çıkar elbet kokusu ( ancak birşey varsa bukadar tansiyonu yükselir )
Bir sürü alıntı yapmıştım ama bilgisayar başında kalmasam daha iyi
Yarın sabah yazarım inşallah yine
Umarım herkes iyidir
Prensesimize rezill deme lütfennnnyok kiz degismedi bere takinca boyle oluyo. bide bu rezilin nesine nazar degecek allah askina
günaydın kızlar
bu günde karataya niyetlendim ,bakalım ne kadar devam edicem
sabah kahvaltımı yaptım gayetde güzel doyurucu bir kahvaltı oldu,ama işte kararsız kazım ben işallah devam ederim.
biraz ekmek bağımlısıyımda
ceco
eşine geçmiş olsun işallah düzelmitr tansiyonu
ayyüzlü bebişi gördükçe canım bebek istiyor ,ama zor iş bebek büyütmek uzakdan sevmek kolay.çok tatlı olmuş dila maşallah.
bu hafta listede çıkmadı dmikusura bakmayın bu hfata idare edin kızlar beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?