80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyazcanım sabahları mutlaka 2 yumurta gün kurusu kayısı veya kuru erik ve 1 ince çay bardağı ceviz veya fındık kahvaltılarında olmazsa olmazın olmalı peynir avuç için kadar zeytin istediğin kadar yiyebilirsin yeşillik domates vs sana kalmış kahvaltını güzel yapınca en az 5 saat acıkmaman lazım eğer acıkırsan kahvaltında bir eksiklik vardır öğlen gezmeye gitmişsin o menüyü hiç yorumlamayacağım ayrıca senin adına sevindim sarma ve pilavlarını buşllgurla yapmaya çalış bitanem pirinç = şeker biliyosun

akşam 8 den sonra sıvı harici hiçbir lokma yemeyeceksin buna çok dikkat et ne olur keten tohumunda omega 3 olduğu için yememiz tavsiye ediliyor
çörek otunu ben kendim alıyorum her gün kabızlık problemi yaşamamı engelliyor bitanem tavsiye ederim yarın kaçamaksız bir menü bekliyorum senden

bilgiler için çokk çokk teşekkür ederim canımişallah bunu başarırım..
zaten insülün direncim var ,karatayla direncimi kırarsam ne mutlu bana

balıkyağı aldım onuda içmeye başlıycam sanırım 2 defa içmek lazım:26:,çörekotu kabızlığa iyi geliyorsa mutlaka yemem lazım,çok sıkıntılıyım o konuda..birde şu hareket işini halledebilsem süper olucak.yoksa kilo vermek yerine yavaş yavaş alıyorum

Rica ederim bitanemmmm başaracağına tüm kalbimle inanıyorum ben günde 1 tane alıyorum balıkyağını çörekotunun gerçekten faydasını göreceksin ben şeker hastasıydım şu anda ilaçsız şekerim normal seviyede beyazcanım ömür boyu uygulayacaksın bence
günde 30 dk da spor yapabilsen süper olur

kahvaltı
3çatal sucuk ve bibber
6adet zeytin
3çatal beyaz peynir
1bardak ayran

akşam
1kase işkembe corbası
salata
ayran
çeyrek bafra pidesi

suuuuu

Herkese günaydınnnnnnnnnn

Kızlar dün sonunda su içmemi hatırlatacak App i cebime yükledim ve sabah şarıl şarıl su sesleriyle hatırlatmam başladı
Sabah 8e kurmuştum başlangıç saatini uyanırım nasılsa diye hatta eşimde ne oluyor diye uyanınca kalkmışken bir bardak su versene bana nasılsa işe gitmen lazım dedim
Anladığım kadarıyla saat başı su hatırlatması yapacak ama o bile benim için çok iyi birde hatırlattığında o bir saat içinde su içtiysen onuda teleona giriyorsun günlük ihtiyacından düşüyor eksik oluncada seni yazılı uyarıyor günlük ihtiyacın eksik diye
Benim kiloma göre günde 4 litre içemem gerekiyormuş zayıflayabilmek için
Bakalım birde bunu deneyeyim

Bu arada artık yemeklerden 20 dakika önce içmeyi bırakacağım ve yemeklerde kesinlikle sıvı tüketmeyeceğim
Şimdi nerden çıktı bu diyebilirsiniz ama hani bir ara ben obezite cerrahisi düşünürken araştırıyordum ya orada dikkatimi çeken olmazsa olmaz bir kural :26: OP olanların hepsinin ömürlerinin sonuna kadar yemek yerken sıvı tüketmesi yasaklılar listesinde baştan acaba neden diye düşünürken sonunda acıklamasınıda buldum
Meğer yemeklerle birlikte içilen sıvı midemizin iyice genişlemesine sebep olurmuş Sanıldığının aksine bizi tıkayıp daha az yememize yardımcı olmazmış Üstelik yemeklerden 20 dakika önce sıvı tüketiminide kesmek midenin genişlemesine engel oluyormuş
Bir müddet bende bu kuralı ameliyat olmadığım halde uygulamayı düşünüyorum belki bir faydası olur diye sizlerlede paylaşmak istedim

Canım eşimin yengeside çörekotunu yiyemiyor diye aktardan yağını almıştı her gün sabah akşam suyuna çok az damlatıyordu hatta bende geçenlerde birşey için almiştim ama kenarda duruyor kabızlık bende de fazlasıyla var olmadı suya bizde alıp damlatı veririz

Son düzenleme:
güüüünaaaaaydıııııııın kızlar. nasılsınız bakalım. ben yine azıcık uyurum ümidiyle uyandım ama ne dila nede sıla bırakacak gibi görünmüyor bende perdeleri çıkardım bari boş durmayım bebek bakma arasında iş yapayım evim öyle kirlenmiş varya. kız ayak yalın gezdi dün ayağı simsiyahtı yemin ederim. kendimden tiksindim. olmadı bide arkadaşlar haber verdiler haftasonu sana gelecez diye bende kahvaltıya gelin bari dedim malum günler kısa çok oturamıyoz öbür türlü. bu yüzdende hafta sonuna kadar evi adam etmem lazım. dün eşime koli getirttim. çocukların oyuncaklarının çoğunu kaldıracam. zaten oynamıyolar kaldırayımda özlesinler bari. ya sizde de varmı çocukların hemen her çeşit oyuncağı var ama yine de her gördükleri ille olsun istiyolar. doyumsuzmu yetiştirdik bunları naptık. örneğin oğlanın herikopteri var şu uçanlardan geçen başka uçan bi oyuncak gördü illa ondanda alalım diyo. oğlum var ya zaten onla oyna yok illa öbürü olacak. oyuncak leptop var onunla hemen hemen aynı özelliklerde oyuncak tabletler çıkmış ondanda varya boğulasım geliyo artık çok istiyo. gerçi şimdilerde gerçek tablete sardı bizde direniyoz almamak için. geçen nerdeyse aldık gittiydi bimden ama direkten döndük. kp ler burdayken saatlerce bilgisayar başından kalkmadı gece yarılarına kadar. çok kötü hissettim aynı zamanda dersleri de kötü olunca. şimdi haftada bir gün iki saat kadar izin veriyom. baya alıştılar ama bu kurala dedenler burdayken oynadığına say diyom hatasını biliyo ses çıkarmıyo anam çocuklara bi daldım çenem düştü.
ceco dediğin gibi tatlım eniştenin tansyonunda garanti anasının parmağı var. ama merak ettim ne acaba:26::26::26: o gün tansyonu yüksek dediğinde de aklıma geldi onun yüzünden olmasın diyede günahını almim dedim. ama görünen köy klavuz istemezmiş

Canım o doyumsuzluk şimdiki çocukların hepsinde var
Hatta daha iki gün evvel kızın doktoruyla şimdikiler çok fena falan diye muhabbeti oldu da doktor teknoloji yüzünden çocukların görsel hafızalarıda daha erken yaşta gelişiyor ve birazda o yüzden öylediler diye düşünüyorum
Sonuçta yaşlarına uygun olsun olmasın öyle bir reklamlar varki çocuklarda aaa bende de olsun diye tutturuyor
Valla benim büyük cadıda inan herşeyin iyisi olsun diyor ufaklık bile tablet delisi :26: her gün gözünü açıyor tablette pepe izleyeceğim diye tutturuyor eşim geçenlerde servise götürmüştü şarj tutmuyor diye dün gece getirdi birkaç gün kafamız rahattı ama şimdi kural koyduk günde 1 en fazla 1.5 saat izin vereceğiz yoksa başa çıkamam zaten gözlük takıyor Allah korusun daha beter olmasın

Valla eşimin tansiyonuna gelince kesinlikle günah aldığımı düşünmüyorum çünkü eşimide anasınıda tanıyorum ve eminim yakında kokusu çıkar Haftasonu için eşim yeğenini bize yatıya almak istiyormuş :26: çocuğu Allah biliyor ya hiç sevmiyorum ( bana kilomdan dolay hani hakaret eden vardı ya o ) üstelik hala felaket hastayım
Dün gece sıtma bile tuttu bir ara :26: ama artık eşime ne dediyseler adam inat etti o yeğeni ille gelecek yatıya diye sen istemiyorsan gidersin ben yeğenimi ağırlarım dedi geçen gün Şimdi ya hala iyileşemedim uğraşamam desem sırf yeğenini istemiyorum diye numara yapıyorum diyecek
Kesinlikle eşim çok pis gaza gelen biri bana karşı ( annesi ve ablası tarafından ) ama nedense adamı ben gaza getiremiyorum
Rabbim büyük ne diyeyim inşallah kim ne düşünüyorsa benim için onlara misliyle verir

Neyse bende giyinip anneme geçiyorum ordanda pazara çıkacağız

günadın kızlar
bu gün kızı kreşe göndericektim güya ama bu seferde soğuk soğuk terlemeye öksürmeye başladı

şu soğuklar biraz geçseydi ama zor ,kış kışlğın yapıcak..

bu günde oruça niyetlendim günler kısayken tutuyum borçlatımı.nsılsa herif yok .kolay oluyor evde yalnızken

akşama balık yapmayı düşünüyorum zaten yapmak için çok geç kaldım 1 ay oldu alalı derin dondurucuda benim herifin gelmesini bekliyor..ama herif 1 ay gelmiyceni söyledi telde..yapıyımda yiyelim bari,o gelince birdaha alırım artık..

ayyüzlüm kolay gelsin 3 çocuk olunca evin içinde birde kış günü normal evin pislenmesi..soba veya kalorifer zaten is yapıyor heryer simsiyah oluyor ..

ceco
çocukların hepsi aynı,doyumsuz her istediği alınsın istiyor..bizler öylemiydik bayramda bayralık alınınca sevincimizden uyuyamazdık,şimdi hergün bayram ..bilgisayar konusunda ben çok dertliyim .büyük kızı başından kaldıramıyorum beni hiç takmıyor..
başımızda baba yok onunda etkisi var benim hiç sözüm dinlenmiyor..
sanırım senin kızda biraz isyanlarda yaşların ında etkisi var galiba..
..allah yardımcımız olsun

bu saate kadar dila müsade etti. tam oyuncaklara girdim kırıkları ayırayım az kullanılanları kutuya koyup kaldırim dedim dila ayaklandı. hazır sıla da işe uyandı aaaa anne oyuncaklarım diye hazır atacağım şeylerde abunu özledim dedi diye kaldı öyle şimdi kızı tekrar uyutabilsem başlayacam. misafir odasını ve yatak odasını tiriltiril ettim yer sildiğim su leş gibi sim siyap çıktı. darısı diğer odaların başına.

kız çocuğu bence bu hafta da gönderme iyice iyileşsin cücük. benimki de diyo bu gün başım ağrıyo diye

slm kızlar
menüm
sabah
peynir
zeytin
1 dlm ekmek

ara
1 domates
1 salatalık

akşam
1 tabak mantı

Tüm gün çok az yediğin için mantıya kızamadım prensesim afiyetolsun

Hadi hayırlı olsun cecoşummm su içmeyi unutan herkes iindirsin bence yemeklerde su içmeme konusunda tamamen sana katılıyorum canım

sana kolay gelsin canımcım haftasonuna kadar halledersin üzülme

bilmiyorum ki canım iyi değilim aslında kafam çok karışık böle hep bişey yapman gereki rde ertelersin ama içinde o huzursuzluğu yaşarsın yaa ööleyim bitkinim yorgunum huysuzum diyetten uzağım bu hafta menü olmayacağı içim listede olmıycam

hem takmıyor gibi yiyorum sonrada pişman oluyorum

teşekkürler canım paylaştığın bilgi için...yaa bu hatırlatma olayı çok iiymiş.bence işe yarayacak...

sabah : 2 tane sarma börek , 1 şekersiz nescafe ( şükür bitti misafirden kalma börekler kurtuldum )
ara :1 mandalina
öğle : 1 kase kısır , 1 küçük kek , şekersiz çay
ara : 2 küçük kivi
akşam : az çorba , 1 s.k lahana kavurması , yarım dilim k.ekmeği ve 1 bardak ayran
ara : bilinmiyor
yatarken : 1 bardak süt

2 bardak beyaz çayımı da içtim bol bol da su

Eşini bırakıp geldin kolaymı ondan bu huzursuzluğun bi an önce toparlan bitanem aman fazla abatma gr gr vereceğiz diye neler çekiyoruz alması çok kolay vermesi çok zor içindeki boşluğu yemek yemeye yöneltme ne olur

şükür bitmişşş bende çok sevindimm tatlım evde cıs kalınca hemen buzluğa kaldır sakın bitiricem diye uğraşma sporda kolay gelsinn

slm kızlar anaaaam öldüm mü ne çok yoruldum yemeği şimdi ocağa koydum bütün odalar bitti bi mutfak kaldı o da sadece tabanı dolapları falan iyice temizledim. en önemlisi oğlanın ödevi bitti artık yemek yiyip yayılmak istiyom çekyatın üzerinde. bu arada kesin karar verdim spor şart iğrenç görünüyorum. en azından kaslarımı toparlasam kilo verme kısmını nasıl olsa aklımızdan çıkarmıyoz. bu arada üç gün önce show tv de bi haber gördüm. kilolu insanlar ne kadar kiloluyum derse o kadar kilo alıyolarmış. bir şeyi kırk defa söylerseniz olur lafı kilo için üç defa yetiyormuş. bunu da şöyle açıklıyo dr lar. kiloluyum deyince psikolojik olarak sıkıntıya giriyormuşuz tiroidler yavaşlıyomuş ve sonunda metabolizma yavaşlıyomuş. tam bir domino etkisi yani. bide sevdiğiniz insanlar tarafından sevilmediğin düşüncesi de kilo almaya sebep oluyomuş. dr bunu söyledi eşim bana dönerek evlendiğimizden beri sevgimden şüphe ediyosun dedi bende o gün bu gün kilo alıyorum dedim güldük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…