- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
sweetdimple
senden yardım istiyorum ,gerçi sen zaten yazarsın yorumunu ama bu gün itibariyle karatay yapmak istiyorum.bi bak bakalım tabi öğlen yediklerim olmadı ama ortalama bi karatay olmuşmu menüm..birde ille çörekotu keten tohumu yemek lazımmı:26:
Beyazcanım sabahları mutlaka 2 yumurta gün kurusu kayısı veya kuru erik ve 1 ince çay bardağı ceviz veya fındık kahvaltılarında olmazsa olmazın olmalı peynir avuç için kadar zeytin istediğin kadar yiyebilirsin yeşillik domates vs sana kalmış kahvaltını güzel yapınca en az 5 saat acıkmaman lazım eğer acıkırsan kahvaltında bir eksiklik vardır öğlen gezmeye gitmişsin o menüyü hiç yorumlamayacağım ayrıca senin adına sevindim sarma ve pilavlarını buşllgurla yapmaya çalış bitanem pirinç = şeker biliyosun
akşam 8 den sonra sıvı harici hiçbir lokma yemeyeceksin buna çok dikkat et ne olur keten tohumunda omega 3 olduğu için yememiz tavsiye ediliyor
çörek otunu ben kendim alıyorum her gün kabızlık problemi yaşamamı engelliyor bitanem tavsiye ederim yarın kaçamaksız bir menü bekliyorum senden
bilgiler için çokk çokk teşekkür ederim canımişallah bunu başarırım..
zaten insülün direncim var ,karatayla direncimi kırarsam ne mutlu bana
balıkyağı aldım onuda içmeye başlıycam sanırım 2 defa içmek lazım:26:,çörekotu kabızlığa iyi geliyorsa mutlaka yemem lazım,çok sıkıntılıyım o konuda..birde şu hareket işini halledebilsem süper olucak.yoksa kilo vermek yerine yavaş yavaş alıyorum
bilgiler için çokk çokk teşekkür ederim canımişallah bunu başarırım..
zaten insülün direncim var ,karatayla direncimi kırarsam ne mutlu bana
balıkyağı aldım onuda içmeye başlıycam sanırım 2 defa içmek lazım:26:,çörekotu kabızlığa iyi geliyorsa mutlaka yemem lazım,çok sıkıntılıyım o konuda..birde şu hareket işini halledebilsem süper olucak.yoksa kilo vermek yerine yavaş yavaş alıyorum
güüüünaaaaaydıııııııın kızlar. nasılsınız bakalım. ben yine azıcık uyurum ümidiyle uyandım ama ne dila nede sıla bırakacak gibi görünmüyorbende perdeleri çıkardım bari boş durmayım bebek bakma arasında iş yapayım evim öyle kirlenmiş varya. kız ayak yalın gezdi dün ayağı simsiyahtı yemin ederim. kendimden tiksindim. olmadı bide arkadaşlar haber verdiler haftasonu sana gelecez diye bende kahvaltıya gelin bari dedim malum günler kısa çok oturamıyoz öbür türlü. bu yüzdende hafta sonuna kadar evi adam etmem lazım. dün eşime koli getirttim. çocukların oyuncaklarının çoğunu kaldıracam. zaten oynamıyolar kaldırayımda özlesinler bari. ya sizde de varmı çocukların hemen her çeşit oyuncağı var ama yine de her gördükleri ille olsun istiyolar. doyumsuzmu yetiştirdik bunları naptık. örneğin oğlanın herikopteri var şu uçanlardan geçen başka uçan bi oyuncak gördü illa ondanda alalım diyo. oğlum var ya zaten onla oyna yok illa öbürü olacak. oyuncak leptop var onunla hemen hemen aynı özelliklerde oyuncak tabletler çıkmış ondanda varya boğulasım geliyo artık çok istiyo. gerçi şimdilerde gerçek tablete sardı bizde direniyoz almamak için. geçen nerdeyse aldık gittiydi bimden ama direkten döndük. kp ler burdayken saatlerce bilgisayar başından kalkmadı gece yarılarına kadar. çok kötü hissettim aynı zamanda dersleri de kötü olunca. şimdi haftada bir gün iki saat kadar izin veriyom. baya alıştılar ama bu kurala dedenler burdayken oynadığına say diyom hatasını biliyo ses çıkarmıyo anam çocuklara bi daldım çenem düştü.
ceco dediğin gibi tatlım eniştenin tansyonunda garanti anasının parmağı var. ama merak ettim ne acaba:26::26::26: o gün tansyonu yüksek dediğinde de aklıma geldi onun yüzünden olmasın diyede günahını almim dedim. ama görünen köy klavuz istemezmiş
günadın kızlar
bu gün kızı kreşe göndericektim güya ama bu seferde soğuk soğuk terlemeye öksürmeye başladı
şu soğuklar biraz geçseydi ama zor ,kış kışlğın yapıcak..
bu günde oruça niyetlendim günler kısayken tutuyum borçlatımı.nsılsa herif yok .kolay oluyor evde yalnızken
akşama balık yapmayı düşünüyorum zaten yapmak için çok geç kaldım 1 ay oldu alalı derin dondurucuda benim herifin gelmesini bekliyor..ama herif 1 ay gelmiyceni söyledi telde..yapıyımda yiyelim bari,o gelince birdaha alırım artık..
ayyüzlüm kolay gelsin 3 çocuk olunca evin içinde birde kış günü normal evin pislenmesi..soba veya kalorifer zaten is yapıyor heryer simsiyah oluyor ..
ceco
çocukların hepsi aynı,doyumsuz her istediği alınsın istiyor..bizler öylemiydik bayramda bayralık alınınca sevincimizden uyuyamazdık,şimdi hergün bayram ..bilgisayar konusunda ben çok dertliyim .büyük kızı başından kaldıramıyorum beni hiç takmıyor..
başımızda baba yok onunda etkisi var benim hiç sözüm dinlenmiyor..
sanırım senin kızda biraz isyanlarda yaşların ında etkisi var galiba..
..allah yardımcımız olsun
menüm
sabah
peynir
zeytin
1 dlm ekmek
ara
1 domates
1 salatalık
akşam
1 tabak mantı
Herkese günaydınnnnnnnnnn
Kızlar dün sonunda su içmemi hatırlatacak App i cebime yükledim ve sabah şarıl şarıl su sesleriyle hatırlatmam başladı
Sabah 8e kurmuştum başlangıç saatini uyanırım nasılsa diye hatta eşimde ne oluyor diye uyanınca kalkmışken bir bardak su versene bana nasılsa işe gitmen lazım dedim
Anladığım kadarıyla saat başı su hatırlatması yapacak ama o bile benim için çok iyibirde hatırlattığında o bir saat içinde su içtiysen onuda teleona giriyorsun günlük ihtiyacından düşüyor eksik oluncada seni yazılı uyarıyor günlük ihtiyacın eksik diye
Benim kiloma göre günde 4 litre içemem gerekiyormuş zayıflayabilmek için
Bakalım birde bunu deneyeyim
Bu arada artık yemeklerden 20 dakika önce içmeyi bırakacağım ve yemeklerde kesinlikle sıvı tüketmeyeceğim
Şimdi nerden çıktı bu diyebilirsiniz ama hani bir ara ben obezite cerrahisi düşünürken araştırıyordum ya orada dikkatimi çeken olmazsa olmaz bir kural :26: OP olanların hepsinin ömürlerinin sonuna kadar yemek yerken sıvı tüketmesi yasaklılar listesindebaştan acaba neden diye düşünürken sonunda acıklamasınıda buldum
Meğer yemeklerle birlikte içilen sıvı midemizin iyice genişlemesine sebep olurmuşSanıldığının aksine bizi tıkayıp daha az yememize yardımcı olmazmış Üstelik yemeklerden 20 dakika önce sıvı tüketiminide kesmek midenin genişlemesine engel oluyormuş
Bir müddet bende bu kuralı ameliyat olmadığım halde uygulamayı düşünüyorumbelki bir faydası olur diye sizlerlede paylaşmak istedim
Canım eşimin yengeside çörekotunu yiyemiyor diye aktardan yağını almıştıher gün sabah akşam suyuna çok az damlatıyordu hatta bende geçenlerde birşey için almiştim ama kenarda duruyor kabızlık bende de fazlasıyla var olmadı suya bizde alıp damlatı veririz
güüüünaaaaaydıııııııın kızlar. nasılsınız bakalım. ben yine azıcık uyurum ümidiyle uyandım ama ne dila nede sıla bırakacak gibi görünmüyorbende perdeleri çıkardım bari boş durmayım bebek bakma arasında iş yapayım evim öyle kirlenmiş varya. kız ayak yalın gezdi dün ayağı simsiyahtı yemin ederim. kendimden tiksindim. olmadı bide arkadaşlar haber verdiler haftasonu sana gelecez diye bende kahvaltıya gelin bari dedim malum günler kısa çok oturamıyoz öbür türlü. bu yüzdende hafta sonuna kadar evi adam etmem lazım. dün eşime koli getirttim. çocukların oyuncaklarının çoğunu kaldıracam. zaten oynamıyolar kaldırayımda özlesinler bari. ya sizde de varmı çocukların hemen her çeşit oyuncağı var ama yine de her gördükleri ille olsun istiyolar. doyumsuzmu yetiştirdik bunları naptık. örneğin oğlanın herikopteri var şu uçanlardan geçen başka uçan bi oyuncak gördü illa ondanda alalım diyo. oğlum var ya zaten onla oyna yok illa öbürü olacak. oyuncak leptop var onunla hemen hemen aynı özelliklerde oyuncak tabletler çıkmış ondanda varya boğulasım geliyo artık çok istiyo. gerçi şimdilerde gerçek tablete sardı bizde direniyoz almamak için. geçen nerdeyse aldık gittiydi bimden ama direkten döndük. kp ler burdayken saatlerce bilgisayar başından kalkmadı gece yarılarına kadar. çok kötü hissettim aynı zamanda dersleri de kötü olunca. şimdi haftada bir gün iki saat kadar izin veriyom. baya alıştılar ama bu kurala dedenler burdayken oynadığına say diyom hatasını biliyo ses çıkarmıyo anam çocuklara bi daldım çenem düştü.
ceco dediğin gibi tatlım eniştenin tansyonunda garanti anasının parmağı var. ama merak ettim ne acaba:26::26::26: o gün tansyonu yüksek dediğinde de aklıma geldi onun yüzünden olmasın diyede günahını almim dedim. ama görünen köy klavuz istemezmiş
Hoşgeldin İremcimmmm kiloyu vrerisin gezdin geldin ohhh moral depoladınnn iyi geçmiştir umarımm
Oh gözün aydın sorun küçükmüş ne kusuru iremcimm kilolar hemen bitmeyecekki daha çok liste paylaşacağız
bizler iyiyiz şükür asıl sen nasılsın
teşekkürler canım paylaştığın bilgi için...yaa bu hatırlatma olayı çok iiymiş.bence işe yarayacak...Herkese günaydınnnnnnnnnn
Kızlar dün sonunda su içmemi hatırlatacak App i cebime yükledim ve sabah şarıl şarıl su sesleriyle hatırlatmam başladı
Sabah 8e kurmuştum başlangıç saatini uyanırım nasılsa diye hatta eşimde ne oluyor diye uyanınca kalkmışken bir bardak su versene bana nasılsa işe gitmen lazım dedim
Anladığım kadarıyla saat başı su hatırlatması yapacak ama o bile benim için çok iyibirde hatırlattığında o bir saat içinde su içtiysen onuda teleona giriyorsun günlük ihtiyacından düşüyor eksik oluncada seni yazılı uyarıyor günlük ihtiyacın eksik diye
Benim kiloma göre günde 4 litre içemem gerekiyormuş zayıflayabilmek için
Bakalım birde bunu deneyeyim
Bu arada artık yemeklerden 20 dakika önce içmeyi bırakacağım ve yemeklerde kesinlikle sıvı tüketmeyeceğim
Şimdi nerden çıktı bu diyebilirsiniz ama hani bir ara ben obezite cerrahisi düşünürken araştırıyordum ya orada dikkatimi çeken olmazsa olmaz bir kural :26: OP olanların hepsinin ömürlerinin sonuna kadar yemek yerken sıvı tüketmesi yasaklılar listesindebaştan acaba neden diye düşünürken sonunda acıklamasınıda buldum
Meğer yemeklerle birlikte içilen sıvı midemizin iyice genişlemesine sebep olurmuşSanıldığının aksine bizi tıkayıp daha az yememize yardımcı olmazmış Üstelik yemeklerden 20 dakika önce sıvı tüketiminide kesmek midenin genişlemesine engel oluyormuş
Bir müddet bende bu kuralı ameliyat olmadığım halde uygulamayı düşünüyorumbelki bir faydası olur diye sizlerlede paylaşmak istedim
Canım eşimin yengeside çörekotunu yiyemiyor diye aktardan yağını almıştıher gün sabah akşam suyuna çok az damlatıyordu hatta bende geçenlerde birşey için almiştim ama kenarda duruyor kabızlık bende de fazlasıyla var olmadı suya bizde alıp damlatı veririz
bilmiyorum ki canım iyi değilim aslında kafam çok karışık böle hep bişey yapman gereki rde ertelersin ama içinde o huzursuzluğu yaşarsın yaa ööleyim bitkinim yorgunum huysuzum diyetten uzağım bu hafta menü olmayacağı içim listede olmıycam
hem takmıyor gibi yiyorum sonrada pişman oluyorum
sabah : 2 tane sarma börek , 1 şekersiz nescafe ( şükür bitti misafirden kalma börekler kurtuldum )
ara :1 mandalina
öğle : 1 kase kısır , 1 küçük kek , şekersiz çay
ara : 2 küçük kivi
akşam : az çorba , 1 s.k lahana kavurması , yarım dilim k.ekmeği ve 1 bardak ayran
ara : bilinmiyor
yatarken : 1 bardak süt
2 bardak beyaz çayımı da içtimbol bol da su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?