slm kızlar anaaaam öldüm mü ne çok yoruldum yemeği şimdi ocağa koydum bütün odalar bitti bi mutfak kaldı o da sadece tabanı dolapları falan iyice temizledim. en önemlisi oğlanın ödevi bittiartık yemek yiyip yayılmak istiyom çekyatın üzerinde. bu arada kesin karar verdim spor şart iğrenç görünüyorum. en azından kaslarımı toparlasam kilo verme kısmını nasıl olsa aklımızdan çıkarmıyoz. bu arada üç gün önce show tv de bi haber gördüm. kilolu insanlar ne kadar kiloluyum derse o kadar kilo alıyolarmış. bir şeyi kırk defa söylerseniz olur lafı kilo için üç defa yetiyormuş. bunu da şöyle açıklıyo dr lar. kiloluyum deyince psikolojik olarak sıkıntıya giriyormuşuz tiroidler yavaşlıyomuş ve sonunda metabolizma yavaşlıyomuş. tam bir domino etkisi yani. bide sevdiğiniz insanlar tarafından sevilmediğin düşüncesi de kilo almaya sebep oluyomuş. dr bunu söyledi eşim bana dönerek evlendiğimizden beri sevgimden şüphe ediyosun dedi bende o gün bu gün kilo alıyorum dedim güldük
ceco
çocukların hepsi aynı,doyumsuz her istediği alınsın istiyor..bizler öylemiydik bayramda bayralık alınınca sevincimizden uyuyamazdık,şimdi hergün bayram ..bilgisayar konusunda ben çok dertliyim .büyük kızı başından kaldıramıyorum beni hiç takmıyor..
başımızda baba yok onunda etkisi var benim hiç sözüm dinlenmiyor..
sanırım senin kızda biraz isyanlarda yaşların ında etkisi var galiba..
..allah yardımcımız olsun[/COLOR]
kız çocuğu bence bu hafta da gönderme iyice iyileşsin cücük. benimki de diyo bu gün başım ağrıyo diye
arkadaşlar merhaba...foreverin zayıflatıcı ve sıkılaştırıcı setlerini denedinzmi?gayet başarılı ve etkili tavsiye ederim...
:)) evdekiler yter diye düşündüm ama yedilerse de 2 ya da 3 tanedir , buzluğa kaldırsam değmez diye dşündüm, sabahları tükettim hep , anem sağolsun kabak böreği yaptı biri bitmeden ama daha tadına bile bakmadımşükür bitmişşş bende çok sevindimm tatlım evde cıs kalınca hemen buzluğa kaldır sakın bitiricem diye uğraşma sporda kolay gelsinn
bence çok doğru bir tesbit olmuş ..kilo alıyoz diye diye aldık ve halada devam..telkinin çok önemi var insan üzerinde.sevgi meseleside çok doğru bence
mesela ben 2yaşında babaannem annemin yanından almış beni kardeşim doğunca..annem ikimize birdem bakamaz diye,
babaannemim yanımda değerim çok büyüktü ama ben hep bi eksiklik içinde büyüdüm..mesela annemle hiç bir anım yoktur.
babamdan yabancı bir erkek gibi ürkerdim ..hiç birgünden birgüne bizimde kızımız var bir ayakkabı alalımda giysin demedier..babaannem zaten herşeyimi alırdı ama insan bekiyor anne babasından..ne bir okuluma geldiler nede hastalandığımda baktılar..10 yaşımda bademcik ameliyatı oldmda o zaman bile annem gelipda bir bskmadı.şimdi yerimi bulmuşum çoluk çocuğa karıştım analığı aklına geldi heralde.. allahın günü 7 defa arar bıktırır ,bazen teli duymsam eşimi arar öldümü kaldımı nerde diye.,
anne sevgisine ihtiyacı olan küçük bir çocukken aklı nerdeydi acaba..insanın anneside olsa bencilse bencil işte..
yani sevilmemek duygusu insanı içine kapanık pasif,konuşmaya bile cesareti olmayan bir birey olarak yetişmesine sebep oluyor..
12 yaşımda annemin yanına kuran kursu için gittiğimde ,yeni evine taşınalı sanırım 6 ay olmuştu ,beni komşularına üvey kızım diye tanıtmıştı..şimdide bana iyi annelik taslar.. benim çockların pisikolojisi bozulurmuş ikide bir tavsiyelerde bulunur..sabrediyorum ağzımı açmıyorum sabbır diyorum..
benim eşim çocuklara karşı çok düşkün çok sever.onlarla oynarken omuzunda gezdirirken resmen kendi çocuklarımı kıskanıyorum.benim babamla hiç ama hiç güzel bir anım yok.hiç öpmedim .o beni yalandan 1 kere öptü o zamanlar .
nerden geldi aklıma belkide hiç aklımdan çıkmadığından kimselere anlatamadığım şeyleri buraya yazdım .
sevgisizlik deyince bana söylemiş gibi geldi
:)) evdekiler yter diye düşündüm ama yedilerse de 2 ya da 3 tanedir , buzluğa kaldırsam değmez diye dşündüm, sabahları tükettim hep , anem sağolsun kabak böreği yaptı biri bitmeden ama daha tadına bile bakmadımşükür bitmişşş bende çok sevindimm tatlım evde cıs kalınca hemen buzluğa kaldır sakın bitiricem diye uğraşma sporda kolay gelsinn
bence çok doğru bir tesbit olmuş ..kilo alıyoz diye diye aldık ve halada devam..telkinin çok önemi var insan üzerinde.sevgi meseleside çok doğru bence
mesela ben 2yaşında babaannem annemin yanından almış beni kardeşim doğunca..annem ikimize birdem bakamaz diye,
babaannemim yanımda değerim çok büyüktü ama ben hep bi eksiklik içinde büyüdüm..mesela annemle hiç bir anım yoktur.
babamdan yabancı bir erkek gibi ürkerdim ..hiç birgünden birgüne bizimde kızımız var bir ayakkabı alalımda giysin demedier..babaannem zaten herşeyimi alırdı ama insan bekiyor anne babasından..ne bir okuluma geldiler nede hastalandığımda baktılar..10 yaşımda bademcik ameliyatı oldmda o zaman bile annem gelipda bir bskmadı.şimdi yerimi bulmuşum çoluk çocuğa karıştım analığı aklına geldi heralde.. allahın günü 7 defa arar bıktırır ,bazen teli duymsam eşimi arar öldümü kaldımı nerde diye.,
anne sevgisine ihtiyacı olan küçük bir çocukken aklı nerdeydi acaba..insanın anneside olsa bencilse bencil işte..
yani sevilmemek duygusu insanı içine kapanık pasif,konuşmaya bile cesareti olmayan bir birey olarak yetişmesine sebep oluyor..
12 yaşımda annemin yanına kuran kursu için gittiğimde ,yeni evine taşınalı sanırım 6 ay olmuştu ,beni komşularına üvey kızım diye tanıtmıştı..şimdide bana iyi annelik taslar.. benim çockların pisikolojisi bozulurmuş ikide bir tavsiyelerde bulunur..sabrediyorum ağzımı açmıyorum sabbır diyorum..
benim eşim çocuklara karşı çok düşkün çok sever.onlarla oynarken omuzunda gezdirirken resmen kendi çocuklarımı kıskanıyorum.benim babamla hiç ama hiç güzel bir anım yok.hiç öpmedim .o beni yalandan 1 kere öptü o zamanlar .
nerden geldi aklıma belkide hiç aklımdan çıkmadığından kimselere anlatamadığım şeyleri buraya yazdım .
slm kızlar
Tüm gün çok az yediğin için mantıya kızamadım prensesim afiyetolsun
Hadi hayırlı olsun cecoşummm su içmeyi unutan herkes iindirsin bence yemeklerde su içmeme konusunda tamamen sana katılıyorum canım
sana kolay gelsin canımcım haftasonuna kadar halledersin üzülme
Ay cecoooo sana ve yorumlarına bayılıyorum çok tatlısın yaaaaa öpücüklerimi yolluyorum artık dayanamayıp yazdım rahatladım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?