80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence çok doğru bir tesbit olmuş ..kilo alıyoz diye diye aldık ve halada devam..telkinin çok önemi var insan üzerinde.sevgi meseleside çok doğru bence
mesela ben 2yaşında babaannem annemin yanından almış beni kardeşim doğunca..annem ikimize birdem bakamaz diye,
babaannemim yanımda değerim çok büyüktü ama ben hep bi eksiklik içinde büyüdüm..mesela annemle hiç bir anım yoktur.
babamdan yabancı bir erkek gibi ürkerdim ..hiç birgünden birgüne bizimde kızımız var bir ayakkabı alalımda giysin demedier..babaannem zaten herşeyimi alırdı ama insan bekiyor anne babasından..ne bir okuluma geldiler nede hastalandığımda baktılar..10 yaşımda bademcik ameliyatı oldmda o zaman bile annem gelipda bir bskmadı.şimdi yerimi bulmuşum çoluk çocuğa karıştım analığı aklına geldi heralde.. allahın günü 7 defa arar bıktırır ,bazen teli duymsam eşimi arar öldümü kaldımı nerde diye.,

anne sevgisine ihtiyacı olan küçük bir çocukken aklı nerdeydi acaba..insanın anneside olsa bencilse bencil işte..
yani sevilmemek duygusu insanı içine kapanık pasif,konuşmaya bile cesareti olmayan bir birey olarak yetişmesine sebep oluyor..

12 yaşımda annemin yanına kuran kursu için gittiğimde ,yeni evine taşınalı sanırım 6 ay olmuştu ,beni komşularına üvey kızım diye tanıtmıştı..şimdide bana iyi annelik taslar.. benim çockların pisikolojisi bozulurmuş ikide bir tavsiyelerde bulunur..sabrediyorum ağzımı açmıyorum sabbır diyorum..
benim eşim çocuklara karşı çok düşkün çok sever.onlarla oynarken omuzunda gezdirirken resmen kendi çocuklarımı kıskanıyorum.benim babamla hiç ama hiç güzel bir anım yok.hiç öpmedim .o beni yalandan 1 kere öptü o zamanlar .

nerden geldi aklıma belkide hiç aklımdan çıkmadığından kimselere anlatamadığım şeyleri buraya yazdım .

sevgisizlik deyince bana söylemiş gibi geldi

arkadaşlar merhaba...foreverin zayıflatıcı ve sıkılaştırıcı setlerini denedinzmi?gayet başarılı ve etkili tavsiye ederim...

bugun ki menum
sabah
1tabak menemen
1dılım beyaz peynır
1çay bardagı cay
6adet zeytın

akşam
1kase tavuk corbası
bezelyelı tavuk
salata
ayran
boll su omega3

ay bu sıra boncuktan salon takımı yapmaya basladım bi arkadas sipariş verdi bende yapayım dedim bayagı sardım bu işe bitsin diye ugrasıyorum bı mesgulıyet oldu vallahı bitince sizede gösteririm bakalım begenıcenızmı

menüm
sahur
azıcık biber kurusu
gece çok içim yandı
uyandım ve baya bir mandalina yedim

akşam
sirkeli kür
salata
balık
az helva

bol su
yeşil çay

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür evime gelebildim
Evim evim sıcak evim diyesim geldi Annemlerde herşey iyi güzelde maalesef ev kardeşimin üzerine olduğu için doğalgaza baş vuramıyolar ve ufoyla idare ediyorlar TAbi küçük cimcimem yerinde durmadığı için ha bire soğuk odalara kaçıyor tabi bizde peşinden gel buraya diye
Bİrlikte bugün baya bir yürüdük sonrada pazarlığımızı yapıp eve geçtik malum balık günü

Bu arada dün cebime yüklediğim app süper birşeymiş devamlı bana su içmem gerektiğini hatırlattı tabi içtiğin su miktarıda girince şu anda kadar ne kadar su içtiğimi net biliyorum tam 4 Litre içmişim bugün yani olması gerektiği kadar
Yemeklerde su içmeme kararımıda uyguladım şükür ve kendimi çok iyi hissediyorum
Kesinlikle herkese tavsiye ederim

Yarın biraz temizlik yapacağım eşimin yeğenleri inat ettiler cuma günü yatıya geleceğiz diye bari cumartesi akşamı gelsinlerde bizde gündüzden biraz dışarı çıkalım deme gafletinde bulundum ve bizimki elli tane laf söyledi yok efendim sen istemiyorsun onları, kıvırmak için bahane arıyorsun, işte ne inatcısın onlar öyle planlamış falan diye bir başladı söylenmeye annemlerdeyken ( tabi annem o an mutfakta ) bende sonunda lanet olsun gelsinler demek zorunda kaldım ama eşimede dedim öğlende gönderirsin sonuçta benimde bir haftasonum var ve sırf onlar istiyor diye de feda edemem. Zaten çakal eşim annemler geldiğinden beri hiç doğru dürüst bir yere götürmedi beni:26: bir tek beni susturmak için halalarına gidiyorduk.
Nefret ediyorum şunların huylarından biz planımızı yaptık herkes uymak zorunda modundalar hep :26:
Pazar günü içinde nasıl olduysa kahvaltıya çağırmış ablası bizi :44: herhalde kızkardeşinide çağırmıştır diye tahmin ediyorum. Offfff hiç çekilmez aslında ama yine eşimin hatırına eyvallah diyeceğiz mecbur

Çok şükür benim büyüğün pek işi olmuyor bilgisayarla daha çok cepten girip LİNE yada whatsupdan arkadaşıyla yazışır onuda o uyuduktan sonra her gece kontrol ederim
Face şifreside zaten babası ve benimde bildiğim bir şifre ve ne olursa olsun bazen yazışma anında da olsa başka bilgisayardan takip ediyoruz ne olur ne olmaz sonuçta zaman kötü
Günde 1 saatten fazla uğraşmaz onlarlada ama benim ufaklık o konuda beter elinden tableti aldığım an kıyameti koparıyordu ama şimdi servisten geldiğinden beri en fazla onada 1 yada 1.5 saat müsaade ediyoruz bak bozulmasın diyip elinden alıyoruz bu seferde kendi odalarındaki tvde çizgi film izliyor
Allahtan boya falanda yapıyor yada oyunlarda oynuyor ama işte yinede çok fazla izliyor bence

Bu arada gerçekten bizim çocukluğumuzla alakaları yok şimdikilerin Dediğin gibi bayramdan bayrama kıyafet alınınca gerçekten bayram ederdik yada her düğüne olmasada arada annem bir düğün için kıyafet alınca havalara uçardık ama şimdikiler en güzelini al bir üst modeli çıkınca aaaa bu daha güzelmiş diyip insanı çileden çıkartabiliyor :26:
Valla benim cadıyla dün malum uzun uzun konuşmuştuk bugün yine mutfaktayken ayağında çorap yok diye ( sonuçta anamın evi buz gibi ) anam koş çabuk çorap giy ayağına dedim diye sesini yükseltti bana
Tam kalaylamayı düşünürken ya sabır çektim içimden ve sadece susup yüzüne baktım bir an sonrada işime döndüm ( soğan doğruyordum da ) aradan iki dakika bile geçmeden baktım gelmiş hemen boynuma sarılıp öptü beni arkadan yapışıp fazla yüz vermedim hemen özür dilerim anneciğim boş bulundum söz daha dikkatli olucağım dedi dedim eşşeksin sen ( bizde babası öyle sever ) gülüp öbür odaya geçti
Galiba bir müddet böyle taktik yapacağım işe yaradı sanki umarım geçici değildirde şu ergenliği sağ sağlim atlatırız

Ne zormuş çocuk yetiştirmek yaaa Rabbim hepimizin yardımıcısı olsun ....Aminnnnnnnn
Bizlere ''Annecik'' değilde '' gerçekten Anne '' olabilmeyi nasip etsin ...Aminnnnnnnn
Hep derim herkes doğurur belki ama herkes Anne olamaz

kız çocuğu bence bu hafta da gönderme iyice iyileşsin cücük. benimki de diyo bu gün başım ağrıyo diye

Oyyyy kıyamam ona
Çok geçmiş olsun benim ufaklıkta herhalde uzadığı içinmi nedir bu ara bacaklarım ağrıyor kollarım ağrıyor diyip duruyor Tabi oda ayrı bir cadı oyuncaklarını topla dediğimde de Anneciğimmmm toplayamam bacağım ağrıyor diyip koltuğada oturuyor sonra ben oyuncakları topladıktan sonra geçti diye yerinden kalkıyor
Benimki tam anasının gözü

arkadaşlar merhaba...foreverin zayıflatıcı ve sıkılaştırıcı setlerini denedinzmi?gayet başarılı ve etkili tavsiye ederim...

Merhaba arkadaşım
Belki gerçekten art niyet olmadan yazmışsındır ama bunlar reklam kokan hareketler
Geçmişte Forever Distiribütörü olabilmek için 750 TL para yatıran biri olarak maalesef ben aynı şeyi söyleyemiyeceğim
Zayıflatıcı ürününü kullandığımda 1 ayda 7 kilo vermiştim ama bıraktığım an 15 kilo almıştım ve kesinlikle bu tip ürünlerin sadece para tuzağı olduğunu söyleyebilirim üstelik ürünlerin hepside çok pahalı
Eğer kalıcı ve gerçekten çok sağlıklı birşey olmuş olsa sağlık bakanlığı onaylı olurdu ( olmadığını çok iyi biliyorum ) ve doktorlar tarafından reçeteyle bile satılırdı

Umarım sen benim yaşadığım tecrübeleri yaşamazsın

Son düzenleme:
şükür bitmişşş bende çok sevindimm tatlım evde cıs kalınca hemen buzluğa kaldır sakın bitiricem diye uğraşma sporda kolay gelsinn
:)) evdekiler yter diye düşündüm ama yedilerse de 2 ya da 3 tanedir , buzluğa kaldırsam değmez diye dşündüm, sabahları tükettim hep , anem sağolsun kabak böreği yaptı biri bitmeden ama daha tadına bile bakmadım ve bakmayıoda düşünmüyorum , güzel bir seanstı sporda , üyelerde bana hareketi çok güzel yaptığımı söylediler, ee yani 3 sene gittim spora ama verim alamadım , o kadar olcek değil mi , inşallah bu sefer umutluyum kendimden

şükür bitmişşş bende çok sevindimm tatlım evde cıs kalınca hemen buzluğa kaldır sakın bitiricem diye uğraşma sporda kolay gelsinn
:)) evdekiler yter diye düşündüm ama yedilerse de 2 ya da 3 tanedir , buzluğa kaldırsam değmez diye dşündüm, sabahları tükettim hep , anem sağolsun kabak böreği yaptı biri bitmeden ama daha tadına bile bakmadım ve bakmayıoda düşünmüyorum , güzel bir seanstı sporda , üyelerde bana hareketi çok güzel yaptığımı söylediler, ee yani 3 sene gittim spora ama verim alamadım , o kadar olcek değil mi , inşallah bu sefer umutluyum kendimden

canım yaaa , biz seni çok seviyoruz, üzülme sen

slm kızlar herkese ıyı aksamlar
dun menumu yazmamıstım yazayım unutmadan
dünki menüm
sabah yogurt kürü cakma menemen 1 domates
ara yesılçay 5ıbıyerde hıbıskus
öğlen 1 tabak yesılmercımek salata
ara 1mandalına yesılçay hibiskus 5ı bıyerde
aksam 1kase corba ınce bır dılım yaspasta(yegenımın dogumgunuydu oyuzden evde sadece corba yedım)
ara yesılçay hibiskus
bugünkü menüm
sabah 2 haslanmıs yumurta 1 domates
ara 2 cevız yesılçay hibiskus
öğlen yok moralım bozuktu canım istemedı
ara yesılçay 5ı bıyerde
aksam saat 5te
1tabak bugday salatası 3 ızgara köfte
ara yesılçay 5ı bıyerde cay

canim yaaa neler yasamissin. ama malesef yurdumun gercegi yok yeni bebek geldibakamaz yok yalnizm yanima yoldas falan. kimsenin cocugu dusundugu yok.sonrada niye psikolojisi bozuk bunun. oh ne ala memleket hem bozun psikolojiyi hem noluyo diyin. ayy ben sana kiyamam kiz cok uzuldum simdi.

Ay iyi geceler anca şimdi yazmaya zamanım oldu...
Kahvaltı:
2 dilim ekmek
Biraz reçel

Öğle:
Yok bişey yemedim nedeni aşağıda :26:

Akşam:
1porsiyondan az kebap
Künefe

Ama söz yarın deli gibi spor yapcam zaten çok uzun bir zamandır yememiştim. Hele Türkiye'de yediğim künefenin yerini hiçbiri tutmuyor aman Allahımm gece gece yine aklıma geldi hadi iyi geceler

akşamki faciayı bildiğimden az yedim

menüm
sabah
peynirli ve zeytinli omlet

öğle
2 but
1 dlm ekmek yoğurt

ara
2 tane lokum

akşam
2 tane but
salata

ara
1 bardak süt

hani vardir ya facebookta tweter da su ansa sunu yapiyo surda diye yazilar. onlara cok ozendim bende durum bildirimi yapacam simdi
besik salliyosanirim durumumu ozetliyo bu kelime. iyi geceler

Son düzenleme:
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize kocaman bir günaydın

Umarım bugünde bol enerjili ve az kalorili bir gün geçirir yarında güzel güzel bildirimler yaparız
Küçük cimcimem çok şükür hala uyuyor
Ne güzel kendi yatağına yatıyor diye sevinirken dün tuturmuş ben yatağımda uyumam canavar var orada diye babası o nerden çıktı diye soruncada annem söyledi dedi annemlerdeyken söylediğim şeyde ; senin kedi canını yerim ama o nasıl becerdiyse canavar anlamış hatta ben kedi canavar sen büyük canavarsın demişti o an ama düzelttiğim halde canavar değil dediğim halde takmış yatmam diye birazda tabi yanımızda yatmak için bahanesi
Neyse bir iki güne unutur nasılsa

Ay cecoooo sana ve yorumlarına bayılıyorum çok tatlısın yaaaaa öpücüklerimi yolluyorum artık dayanamayıp yazdım rahatladım valla

Çoooooooook teşekkür ederim o sizlerin yüreğinizin güzelliğinden öyle geliyor sonuçta ben aklıma geldiği gibi yazıyorum o sayede bende rahatlıyorum
Sende ara arada olsa bizlerle yazış emin ol çok iyi gelecektir

Son düzenleme:
günaydıııın çoook uyumuşum gibi günaydın diyom. gözümden uyku akıyo. sabah baktım bizimki yetişemiyo sabah mecbur kalktım oğlanı hazırladım yemeğini yedirdim. yoksa adamcağız bana dokunmayacaktı yatim diyodu. saat sekizi geçe yattım bu tam daldım sıla bağırıyo anneeeee kalkalımmı yok diyom az sonra bidaha. olmadı gel yanıma yat dedim bu seferde dila mızırdanmaya başladı. halk baskısına dayanamadım kalktım sonunda akşama kadar başım ağrıyacak şimdi.

Çoooooooook teşekkür ederim o sizlerin yüreğinizin güzelliğinden öyle geliyor sonuçta ben aklıma geldiği gibi yazıyorum o sayede bende rahatlıyorum
Sende ara arada olsa bizlerle yazış emin ol çok iyi gelecektir [/QUOTE]

Evet benimde hoşuma gidiyo burası çok güzel bi ortam :))bu arada ben Pazartesi başladım yarın kilo bildirimi yapmam gerekiyor mu?

slm kızlar beyazcanımsana bısey sorucam
sırkelı sarımsak tursumu acıp baktım bugun böyle yesılımtrak rengı var sankı
seenınkı nasıldı sarımsaklar erıdımı komple içinde
bıde süzüptemı içecektık oldugu gıbımı 1 kasık ıccektık yazarmısın

herkese merhaba

sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir
8 zeytin
tahin
1 çatal bal

ara yok
öğleden sonra komşu çagırdı dolma yapmış onu yedim
akşam yoğurttan başka bişi yemeyeceğim
yeşil çay

yaaa ben bu ara hiç diyet modunda değilim bana yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

verdiğim kiloları geri almak istemiyorummmmm

mrb kızlar çok yoğunum geri kalan vakittede uykuya düştüm yazamyrm bi türlü menülere bile fırsat bulamyrm inş bu hafta eksik menüm olmazda listeye girerim gerçi eksi çıkmayacağım kesinde artı çıkmasam ona dua edecek hale geldim yerimden kalkamyrm her taraflarım ağrıyr hala regl olamadım onun yüzünden galiba sürekli uyku halindeyim derste çocuklara yazı yazdırırken bilem kafam yer çekimine dayanamıyo olsamda rahatlasam ya valla akşamlarıda 10 demeden gözümü yatağa dikiyrm
dünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek peynir zeytin maydonoz yoğurt

öğle:havuç kızartması üzerinde yoğurt bolca ve 3 yk makarna

ara:1 b süt

akşam:2 dilim ekmek ve tereyağkı yumurta ile 1 kase çorba

ara:2 mandalina 2 havuç

bugün

sabah: 2 dilim ekmek peynir tereyağı ile bal azıcık zeytin

öğle: patatesli yumurta zeytin peynir yoğurt

akşam:tavuklu mantar salata ekmek yememek için direnecem

ara: inş 1 portakalla kalacakçünkü havucun bana kilo aldırdığını düşnyrm nedense

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…