80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sonunda tahlilleri alıp doğruca diyetisyene gidebildim , amaaaaann ben açmı kaldım ne , dr.um çok hoş çok ilgili, bir sürü bişeyler anlattı çoğuda bildiğim şeyler , her 2 haftada bir yanına uğrayacam listemle birlikte , kilomu fazla tarttı ama oldun üzerimdekilere sayıyorum ben , burası yine iyi , spor salonunda yağ-kas ölçüm cihazına girdim , amaaaanııııııınnn bu dijitaller beni mahvetti zaten ama üzerimle tartıldım ve ben evimdeki baskülü hiç sevmezdim bugünden sonra çok sevmeye başladım kilom önemli değil aslında bu cihazlarda , önemli olan yağ-kas oranlarım , kii bakıyorum ben bayağı kaslıymışım mı ne, vücudumdaki yağ fazlalığı ise göze çarpmıycak gibi değil
kas : 54,2
yağ : 35,3

yaaa işte böyle kızlar , yarın spor hocama anlatıcam ve bana mutlaka yorum yapıcaktır

bu arada vücudumdaki yağ oranına bakınca ;

sol kol : 3,53
sağ kol : 3,54
gövde : 26,79
sol bacak : 10,16
sağ bacak : 10,18

bütün ağırlığım resmen bacaklarımda ki bende zaten en çok bacaklarımdan şikayetçiydim

diyet listemide yazayım

UYANINCA

2 bardak ılık su + 2 adet k.kayısı

SABAH

şekersiz çay istenildiği kadar

1 adet h.yumurta veya 1 k.kutusu b.peynir

2 ince dilim çavdar veya t.buğday ekmeği

3-4 adet zeytin veya - 2 adet ceviz içi

bl yeşillik ( yağsız-tuzsuz )

ARA

1 porsiyon meyva

ÖĞLE

2 köfte kadar et-tavuk-balık-b.peynir

1 kase çorba

1 ince dilim çavdar veya t.buğday ekmeği

2 y.kaşığı yoğurt ya da 1 bardak ayran

yağsız salata

ARA

1 ç.bardağı süt veya yoğurt + 1 porsiyon meyve

AKŞAM

6 yemek kaşığı sebze yemeği ( susuz )

1 kase çorba

1 ince dilim çavdar veya t.buğday ekmeği

2 y.kaşığı yoğurt veya 1 bardak ayran

yağsız salata

ARA

1 porsiyon meyve + 6 adet badem

YATIŞ

1 ç.bardağı süt ( isteğe kalmış )

gün içerisinde 10-12 bardak su

1 kupa y.çay

sınırsız şekersiz siyah çay içilebilir

Evet benimde hoşuma gidiyo burası çok güzel bi ortam :))bu arada ben Pazartesi başladım yarın kilo bildirimi yapmam gerekiyor mu?
evet canım yarın bildirimin,i ekliyorum 3. haftada listeye gireceksin onun için bildirim yapman gerekiyor
bide bugünden itibaren menü paylaşımın abaşlayabilirmişin
menün çok güzel miş uyglayabilirim bende :)

canım menüm güzel ve çok sade uygula tabi dr. 2 hafta sonra duruma göre eklemeler yapabilirz ama ilk 1 ay çok önemli dedi, bende elimden geleni yapıcam listeye uymak konusunda , yarın başlıyorum artık :44:

sabah : 2 küçük top kek ev yapımı , şekersiz nescafe
ara : 1 küçük mayasız poğaça ( öğrencimi kıramadım )
öğle : yok
ara : 5 badem , 1 bardak lahana suyu
akşam : az lahana yemeği , 2 s.kaşığı pilav , 1 s.k nohut susuz , bol salata
ara : bilemiyorum
yatarken : 1 bardak süt

canım menüm güzel ve çok sade uygula tabi dr. 2 hafta sonra duruma göre eklemeler yapabilirz ama ilk 1 ay çok önemli dedi, bende elimden geleni yapıcam listeye uymak konusunda , yarın başlıyorum artık :44:

ben hafta sonu oruç tutmaya nieytliyim işalllah pzt başlarım artık bende

iyi
iyi akşamlar
eylülsılacım benimkide yeşerdi ,ve sarımsaklar erimedi öyle ezildiği gibi duruyor..
ben süzmeden sarımsaklarıyla içiyorum 1 tatlı kaşığı yemekden önce..yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı içilmesi yazıyordu .ben şimdi oruç tuttuğum için 2 defa içiyorum.seninki daha olmamıştır sanırım .15 gün oldumu canım.
işallah fayda görürüz zaten sirkede sarımsakda şifa.. şifaniyetine içicez artık
tebrik ederim..
sonunda oldu ..çok sevindim diyetisyene gitmene..listende çok güzel ve uyulabilir..işallah k güzel kilolar verirsin.
vücudunda kas miktarının çok olması süper,kalori yakımın fazladır senin .spor işe yaramış

menüm
sahur
1 etliekmk
2 br ayran

akşam
sikeli kür
3 kşk çorba
1 tabak patlıcan kurusundan yemek
yoğurt
3 kşk az şekerli sütlaç

ara
köpüklü bir kahve
şimdi çay içicem

canım teşekkür ederim , daha spora başlayalı 3 gün oldu, bu kaslar sanırım geçtiğim senelerde gitmemden kalma , gerçi spor hocam bi incelesin yarın o zaman daha güzel bir açıklama yaparım sanki basın açıklaması yapıyormuşum gibi hissettim

sagol canım bılgılerın ıcın acaba dedım bıtek benımkımı yeserdı:)
benım cumartesı 15gun olucak ama yarın baslayasım var 14 gun olcak yarın
amın vallahı şifa allahtan ama sırke zaten malum zayıflatıyomus bunuda ınanarak içersek bence işe yarar ınanmakta lazım
ınsallah erir yağcıklarımız:)

• menüm sabah bir kasarli tost cay
  • öglen iki tane krep .rarcinli sekerli papatya cay
  • türk kahvesi
  • aksam yarim krep.bir tabak meyve portakal mandalin
  • bir litreye yakin su

İyi akşamlar kızlarrrrr

Yanlis yazmiisiiim:))

Hoşgeldin topiğimize Çağlacımm

Offf beyazcanımmm okuyunca sana sarılmak geldi içimden geçmişi unutmaya çalış bitanem bende çok zor bir çocukluk geçirdim
üstelik benim üvey annem gerçekti az çektirmedi bana yılar sonrada özür diledi ama geçmişte yaşattıklarının etkilerini hala çekiyorumm allah kendi anneme sağlık sıhhat versin ömrümden alıp ona versin tek duam o boşver geçmişi beyazcanımmm geleceğimize bakalımm biz hep burdayız canımcım acılar paylaştıkça azalırmış seviyoruz seniii

kolay gelsin miniim ellerine sağlık

cecoşummm bayılıyorum senin yazdıklarına daha önce de demişmiydim:26: dizi film gibi okuyorum inan bu arada o su programını bende indirdim 2 lt bitiriyordum genelde ama bu gün içine böldüğü için daha sağlıklı oluyor tşkler tatlım ayrıca reklam yapan arkadaşa verdiğin cevapta süperdi biz tombişiz ya hemen gelmiş buraya yazmış ay gıcık oluyorum bu tiplere

künefemiiii yaalayın mahkumuuu inş bugün yapmışsındır sporunu canımcımmm kalhvaltıda reçel yeme tatlım kuru ekmek ve reçel olmamış

akşamki faciayı bildiğimden az yedim

menüm
sabah
peynirli ve zeytinli omlet

öğle
2 but
1 dlm ekmek yoğurt

ara
2 tane lokum

akşam
2 tane but
salata

ara
1 bardak süt

Evet benimde hoşuma gidiyo burası çok güzel bi ortam :))bu arada ben Pazartesi başladım yarın kilo bildirimi yapmam gerekiyor mu?[/QUOTE]

evet tatlım yarın bildirimini yap düzenli menü ve paylaşım yaparsan listeye girersin

Hyırdrı nolduki tatlımm:26: haydi hedefe ulaşmadan durmak yokkk sakın diyetiniz bozma çıtır olana kadar devammm

Geçmiş olsun Kamilemm soğan kürünü denesene tatlım anında söktürüyor
ilk menündeki havuç kızartması tam bir facia havıuç zaten pişince direk şekere dönüşüyor birde kızartma olunca olmamış tatlım havucu çiğ olarak yiyebilirsin bi sakıncası yok

Ne güzel nerende ne var ayrıntılı öğrenmişsin canım ona göre egzersiz programı oluşturursun kas oranın gerçekten harika tbrkler

haydi bakalım hayırlısı tatlım gitsin kilocuklar liste dışına çıkmamaya çalış artık

Dk 1 gol 1 noldu hani diyet listesi nerde kaldı diyetisyeninin telini rica edeyim ispiyonlayayım seni

menüm
sahur
1 etliekmk
2 br ayran

akşam
sikeli kür
3 kşk çorba
1 tabak patlıcan kurusundan yemek
yoğurt
3 kşk az şekerli sütlaç

ara
köpüklü bir kahve
şimdi çay içicem

allah kabul etsin beyazcanım çorbada neden pintilik ettinki:26: 1 kase iç tatlım yalnız karatayda çorbalar unsuz olacak tarhana ev yapımı ise serbest bilgin olsun bitanem

oruç olduğun için sütlacı görmezlikten geliyorum

MENÜM (dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
2 yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 dilim peynir
8 zeytin
1 dilim ananas
1 fincan biberiye

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase işkembe çorbası
1 kase taze fasulye
salata

SPOR
75 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye çayı
takviye olarak omega 3

MENÜM (bugünkü)

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurta
1 çay bar ceviz
1 dilim peynir
10 zeytin
1 fincan çay
2 kayısı

ÖĞLE :
3 ad içli köfte
1 bardak ayran

AKŞAM:
1 kase tarhana çor.
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

artık spor hocama bırakıyorum kendimi kas oranım çok gözüküyo kendi yorumuma göre ama görünüşte bi tık yok :44: hayatli hafif karın kaslı bi hatun olmak ,otururken kendini belli eden cinsten

canım listemi bugün öğleden sonra aldım , yarın inşallah liste dışına çıkmamaya başlıycam

ama bugün sayılmaz ki bilmiyodum listemi çokta ispitcisin canım :18::18:

Hadi hayırlısı canım çok sevindim senin adına kesinlikle faydasını göreceksin spor hocan turşunu çıkarsın inş

İspiyona bayılırım yaşasın kötülük napim sende kaçamak yapma

iyi geceler kızlar

bbende elişi başladım bakalım biraz oyalasında uykudan gözümü açıyım diye.
gece gündüz uyuyorum hiç gözümü açamıyorum.

işallah yarın bildirimler çok çok güzel olur..ben pek ümitli deylim artı çıkmayım yeter.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Çok geç oldu ama uğramadan edemedim
Akşam yemeğinden sonra kızla ingilizce ödeviyle uğraştık sonrada oturduk biraz Jenga oynadık azda kaneviçemi yapıp geldim
Fena sardı bu kaneviçe olayı yarısına geldim sayılır
Bitince mutlaka sizlerede göstericeğim

Yarın inşallah herkes için çok güzel ve az kalorili bol eksili bir bildirim günü olur

Evet benimde hoşuma gidiyo burası çok güzel bi ortam :))bu arada ben Pazartesi başladım yarın kilo bildirimi yapmam gerekiyor mu?

Canım sende yarın bildirimini yaparak başlangıçını yap bir sonraki haftada inşallah sende listede olursun tabi menü paylaşmayı unutma malum 3 gün menü bildirmeyene liste yok

İnşallah hep hoşuna gider burası ve o gazlada çok güzel kilolar verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…